2020. 08. 23.
TRV3NIQM KVLT!!4! (aug. 24-25-26-27.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
TRV3NIQM KVLT!!4! (aug. 24-25-26-27.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, AUGUSZTUS 24.:
PACIFEAR HIGH
0
Három csendes tenor.

Talán érdemes:
Kilenc előtt öt perccel természetfilm az M5-ön melyben feltárul Szibéria, a maga valóságában egy svájci-orosz csapat kamerája által nem olyan homályosan: nem csak az északon élő vándorok életéből kapunk ízelítőt másfél órában (állattartás lehetetlen körülmények között, stb.) hanem az odaút viszontagságaiból is. Este tizenegykor (forgatókönyvileg mindenképp) ismétlésgyanús thriller a Filmboxon: nem egyedülálló nő, hanem házaspár (Matthew Modine és Melanie Griffith) osztaná meg kelleténél nagyobb új lakását szimpatikus bérlőkkel és az egyik szobára ki is fognak egy pszichopatát (Michael Keaton) aki amilyen szolidan kezd, olyan Csendes terrorral folytat. A Pacific Heights-et sokan a Cape Fear-hez hasonlítják és nem ok nélkül, mindkettő főgonosza “szabályosan” játszik (pontosabban kihasználja a neki kedvezőket). Ugyanabban az időben 2005-ös történelmi komolykodás a Film Mánián az amerikaiak máig legnagyobb fogolyszabadításáról: A nagy mentőakció 1945 elején zajlott, célja a japánok által a Fülöp-szigeteken működtetett tábor rabjainak hazavitele volt, ehhez mélyen be kellett nyomulniuk az ellenséges területre és létszámuk miatt nem is nagyon rejtőzködhettek. A Great Raid egy valóban bátor tettnek állít emléket, külön pozitívum hogy kivételesen nem csak az európai hadszíntérrel foglalkoznak bár százharminc perc még úgy is soknak érződik hogy szerelmi szálat is beleszőnek, közben az HBO-n jönnek a szokásos sorozatok, kilenctől a Love Life majd utána fél tíztől a Vagy így, vagy úgy friss epizódjaival.

#LESZAROM a celebgyerekeket is!
Kockahas – Kész férfivá érett David Beckham legkisebb fia – Vigyázz, kész...LESZAROM.
már 17 éves – Catherine Zeta-Jones lánya nagyon csinos fiatal hölggyé cseperedett – Lásd fentebb.
Kaia Gerber kiszőkült, hogy tetszik?: “Cindy Crawford 18 éves lánya gondolt egyet, és elbúcsúzott barna fürtjeitől. Aztán felvett egy edzőruhát, és boltba ment az új hajával.” – Nem tetszik, úgyhogy én is gondoltam egyet és LESZAROM.
Észrevette, hogy ezeknek a sztároknak még sose látta rendesen a gyerekét?: “Akadnak köztük, akik még a fiuk nevét sem mondják el, más címlapon ügyeskedik - és akad, akikből csak lábak látszanak. Ügyes!”LESZAROM Ja, az, “ügyes”:
Köszönetet mondtak – Sandra Bullock megmutatta ritkán látott kislányát – Gyakran SZAROM LE az ilyen húzásokat. Most is.
anya-lánya – Kate Hudson és kislánya olyanok, mint két tojásLESZAR Wait, a challenger appears:
akár a testvérek – Liz Hurley és fia megint ikreket játszanakHA HA VERY FUNNY LESZAROM.
Justin Timberlake egyik barátja megerősítette, hogy az énekesnek gyereke született: “Két hete írtunk arról, hogy a semmiből egyszer csak megszületett a második kisfia. A tényt most Brian McKnight is megerősítette.”MAJD ELDÖNTI A GYEREK MI AKAR LENNI akarom mondani IDEJE VOLT MÁR HOGY TIMBERLAKE IS SZÜLJÖN na majd most: LESZAROM.
gólyahírgyanú – Gyermeket vár Chris Pratt és Kat Schwarzenegger: “A TMZ információi szerint a sztárpár első gyermeke már úton van. A kicsi érkezésének tényén kívül azonban egyelőre semmit nem lehet tudni.” – Ez is több a kelleténél, de pont elég a LESZAROMhoz, és ha már utolsó akcióhősök:
Sofia & Scarlett Stallone – Sylvester Stallone két lánya együtt fürdött az óceánban Malibunál – Külön-külön SZAROM LE őket is ^^


KEDD, AUGUSZTUS 25.:
SAWING SARAH SILVERMAN
0
Lábam alatt fütyül a szél.

Talán érdemes:
Kilenckor majd’ húszéves (de nem ósdi) csajozósdi a Filmcafén a bros before ho’s Örök Igazságát hirdetve. Neil Diamond-fanatikus társaság egyik tagját (Jason Biggs) behálózza a Végzet Asszonya (Amanda Peet) és innentől tényleg Nő a baj, a srác kilép a zenekarból, az elhanyagolt haverok (Steve Zahn, Jack Black) pedig megteszik az egyetlen lehetséges lépést vagyis elrabolják a szívrablót, barátjukat meg összehoznák (apácának készülő) exével. A Saving Silverman – Biggs piteb***ásával ellentétben – sznoboknak is örömet okozhat popkult poénjai (önmagát alakító Neil Diamond) és filmes utalásai (a Full Metal Jacketből ismert R. Lee Ermey) miatt, Peet második jelenése 23:25-kor lesz az HBO 2-őn egy 2003-as thrillerrel (Azonosság) melyben az időjárás miatt egy fedél alatt ragadtakat öldösi egyikük – vagy ez csak a látszat? Ahogy annyiszor, itt is fejben dől el a dolog… Éjjel fél egykor drámázás a sógoroktól a Cinemaxon és a Talajt vesztve (vagy A talaj a lábam alatt) a Toni Erdman mintájára épít de azzal szemben egyértelműen komor színekkel: munkamániás, Erős Szingli (nem mellékesen leszbikus és főnökével kavaró) üzletasszony a maga kárán jön rá hogy nem minden az anyagi haszon mikor skizofrén nővére öngyilkosságot kísérel meg. Lehetne támadni (Lola mássága átjött volna seksz-jelenetek nélkül is), ugyanakkor majdnem mindenki találkozott már ilyen típusú, melóban-magánéletben törtető majd megzuhanó férfiakkal-nőkkel, most pedig a tőzsdecápák után jöjjenek a valódiak:

A cápa sem játék! rovat:
Újabb cápák jönnek Nyíregyházára – Az a baj, hogy tovább mennek. Ja nem ide :SSSS
Az igazi nyári kaland: egyszer csak feltűnt egy cápa...áldozatra várva, szinte felfal a szemével...sőt, nem csak azzal:
Ököllel ütötte a cápát a szörfös, így mentette meg a feleségét: “A nőt megtámadta az állat, de jött a férj. Végül súlyos lábsérülésekkel vitték kórházba.” – És a cápa hogy van? Mert enélkül is fogynak:
A világ korallzátonyainak ötödéről gyakorlatilag kihaltak a cápák: “Sok helyen olyan kis számban fordulnak csak elő, hogy nem tudják már ellátni az ökoszisztémában betöltött szerepüket.” – Az a baj hogy tovább mentek, és tényleg:
Videóra vették, ahogy egy pörölycápa levadássza a szirticápákat – Hiába, ők is megérzik a turisztikai visszaesést ha egymásra fanyalodnak úszók hiányában:
Leharapta egy cápa egy brit turista lábát Ausztráliában: “Horror Queenslandben, ketten is kórházba kerültek.” – ...és még így is olcsón megúszták:
A tigriscápa gyomrából kiszedett kézen volt a jegygyűrűje, így azonosította a férjét: “A brit pár a feleség születésnapját ment ünnepelni Réunion szigetére, ám a biztonságosnak tartott lagunában 4 cápa úszkált.” – A lagúna tényleg teljesen biztonságos, szakértők is megmondták:
0

SZERDA, AGUGUSZTUS 26.:
ÁLMOK: FUTÁS!!!!
0
Well, not my Michelle.

Talán érdemes:
A mai nap a közismert pangás jegyében telik, kilenckor az első potenciális program megint ismétlésgyanússág a Paramount Channelen melyben két gimis BFF, Romy és Michelle szeretne villantani valamit az osztálytalálkozón – na nem AZT, elvégre 1997-ben vagyunk, “csak” egy jó partit-karriert, vagyis bármit amivel kompenzálhatnának egykori tanulótársaik előtt (akik többsége kb. ugyanígy nem vitte semmire és ugyanígy stresszel). Ami a Szőkébe nem üt a mennykőt szimpatikussá teszi az az hogy hősnői már a suliban se tartoztak sem az éltanulók, sem a buta bálkirálynők közé, mindössze jól akarták érezni magukat és ezt meg is valósították közös lakással, nem túl megerőltető melókkal és ilyen-olyan bulikkal – ha úgy vesszük, jobban élnek mint „sikeres” riválisaik és erre a végén maguk is rájönnek. Utána 22:55-kor 1935-ös hazai romantikázás az M5-ön ami egyben a hét első zeneközeli cucca is: egyszeri grófnő (Sulyok Mária) belezúg Liszt Ferenc egyik tanítványába. Kiszemelt férje nem nézi jó szemmel a Szerelmi álmok rabjává vált asszonyát – így azonban neki néz majd ki egy jó kis párbaj, mi meg addig is azt nézzük, hol tart ma a zeneipar:

Madonna rovat:
nesze!szer – Madonna kutyából?: “A pop nagyasszonya megihlette a fotóst és saját ebét fotózta Madonnaként.”More Madonna than Madonna bár ez nem teljesítmény, egy kóbor kutyának is több esze van nála:
Madonna álhírt terjesztett a koronavírusról: “Madonna is megosztotta a hidroxi-klorokint népszerűsítő videót, saját megjegyzésekkel ellátva.” – ...mindent a kattintásért, kit érdekel hogy bohócot csinál magából, ő bármilyen trendi, fiatalos dologhoz csatlakozna, legyen az drogozás vagy béelem:
!!! – Madonna mankóval ment el tüntetni: “A 61 éves énekesnő még mindig nem gyógyult fel a balesetéből, de csak úgy elvegyült a tömegben.”ELVEGYÜLT, LOL, NYILVÁN AZÉRT MENT ODA Az agybajából kigyógyult már? Nem úgy tűnik mert neki ez is csak a magamutogatásról szólt:
Madonna mankóval helyettesíti a melltartót, Kim Kardashian a régi arcával nosztalgiázik...ÉN MEG MINDKETTEJÜKET LESZAROM Lapozzunk...
Madonna egy nagy tál fűvel ünnepelte 62. születésnapját: “Jamaicára utazott, a mulatozást pedig részletesen dokumentálta.”Ilyen egy Felelős, Jó Anya, mehetne fellépni a Józan Babák Klubba is.
Instahíradó – A hét csodája, hogy Madonna szinte meztelen Insta-képét még nem tiltották le: “A hét utolsó napja sem maradhat Instahíradó nélkül, (…) kezdjük mindjárt Madonnával (...). Az énekesnő egy teljesen átlátszó melltartóban, fekete tangában, széttett lábakkal látható a képen. A hozzá tartozó feliratban pedig közli, hogy idén diplomázott a “Leszarom Egyetemen".” – Hiába olvassa a blogot (és hiába nincs ma hétfő), én akkor is LESZAROM.


CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 27:
VÁR AZ ESKÜTÉTEL!
0
What’s MY AGE the Suriname again?

Ajánlott:
Grúz, de nem Abuladze, mondjuk A szurámi vár legendája attól még ismerős lesz és nem csak a Gyalog galoppból: a mindig újra leomló, áldozatot követelő épületnek nálunk is “hagyománya” van (Déva). Az említett rendezővel párhuzam még hogy Szergej Paradzsanovot még annyira se kedvelte a néhai SZU mint Abuladzét: míg utóbbi kelleténél kritikusabb műveit dobozba rakatták addig előbbit a Gulágra küldték “továbbképzésre” de ott sem tudták megtörni ahogy eme, szabadulása után forgatott mozijából is nyilvánvaló. A test halandó, az eszmények (megvédendő haza, személyes integritás) örökkévalóak – így tette Paradzsanovot is erősebbé az ami nem tudta megölni és most 20:50-kor mi is átélhetjük ezt a vizuális csodát az M5-ön.

Talán érdemes:
Az HBO-n újra magasművészet-doksi tíztől, középpontban a klasszikus Holdfény szonáta megtanulása-előadása, de az alcímből (Süketség három tételben) sejthetően rendhagyó módon, a tizenegy éves Jonas ugyanis úgy csodagyerek hogy korábban elvesztette hallását vagyis ugyanattól szenved amitől Beethoven is és bár rajta már segített a modern technológia de csakazértis úgy tanulja meg a darabot ahogy szerzője (nem) hallhatta, azaz kikapcsolja a hallókészülékét. A csend nemcsak elválaszt hanem össze is tud kötni, kb. így összegezhető Irene Taylor Brodsky doksija ami más irányban elfogult mint a Slendermanes opusa de Jonas anyjaként nem is lehet más, és “külsős” talán nem is tudta volna így átadni ezt a sztorit. Ugyanitt maradva féléjféltől something completely different: a kétezertizes évek vége a halivúdi ragadozók lebukásának jegyében telt Weinsteintől Epsteinig akik szinte háttérbe szorították a kisebb de ugyanolyan veszélyes halakat, így például a NXIVM “szektát”. A trve kvlt helyesírás feloldása Nexium és a Keith Raniere által irányított szervezet bizarr elegye volt az álomgyár new age / okkult érdeklődésének, az átverős üzleti modelleknek (piramisjáték) és az emberkereskedelemnek. Ahogy Epstein és Weinstein, úgy Raniere is szinte véletlenül bukott le és lett celebek barátjából pária, a 2018-as első sokkot hamarosan követte a másik amikor kiderült hogy női segítője is volt, ráadásul nem is akárki: Allison Mack a Smallville-lel futott be de szemlátomást több és másfajta imádatra-hatalomra vágyott mint a legtöbb STÁRjelölt. A média (ha már kiszűrni nem tudja) jobb híján feldolgozza szörnyetegei rémtetteit és a Beavatási esküvel Raniere és Mack is megkapja a maga 15 percnyi világraszóló hírhedtségét, persze úgy hogy a nő felelősségét (ahogy Ghislaine Maxwell-nél is) igyekeznek elkenegetni.

Trump rovat:
Ősszel már sorozatban játsszák el Trumpot: “A kirúgott FBI-főnök, James Comey könyvéből készül egy minisorozat, amit a választások után mutatnak be. Brendan Gleeson alakítja az elnököt.” – És? Attól jobb lesz?
A választások miatt megy a kavarás a Trumpot bemutató sorozat körül: “A stúdió szerint a választások után, a rendező szerint az előtt kéne jönnie a Trumpot is bemutató sorozatnak.” – Két szék közt a padlóra: ha választás előtt jön akkor azzal vádolják hogy befolyásolni akartak vele, utána meg lehet hogy nem lesz aktuális:
Trump érzi a vesztét: “Az elnök népszerűségi mutatói megzuhantak, és stábja is bizonytalan a novemberi választások előtt.” – Van egy rossz hírem: mielőtt megválasztották volna, akkor is ezt mondtátok... :SSS
C – Temetni jöttem Trumpot, nem dicsérni – Lásd fentebb.
concorde – A választáshoz három dolog kell: pénz, pénz, és pénz: “Trump népszerűsége a Covid19 és a BLM hatására drámaian lecsökkent és kisebb csodára lesz szüksége, hogy ezen javítson.” – Mondjuk a béelem pont nem csökkentette a népszerűségét, a vírus az már más tészta:
Elmarad Trump ünnepi beszéde Jacksonville-ben: “Az amerikai elnök a floridai városban mondta volna el az elnökjelöltséget elfogadó beszédét. A koronavírus közbeszólt.”Közbeszólt? Jól értem hogy akkor most a vírus beszélt helyette? o_O
Nancy Pelosy: Ha kell, kifüstölik a Fehér Házból Donald Trumpot: “A demokrata házelnök arra reagált, hogy az elnök nem adott egyenes választ a választási eredmény tiszteletben tartására vonatkozó kérdésre.” – Mert “kifüstölni” az bezzeg demokratikus.
Trump floridai üdülőjének kertjébe mászott be három tinédzser, akiknél egy Kalasnyikov is volt: “A rendőrség helikoptert és kutyát is bevetett az elfogásukra.” – Csak full Pelosy-t nyomtak pedig azt sose szabad, főleg színészeknek:
Ben Stiller megkegyelmezett Donald TrumpnakPEDIG KI IS FÜSTÖLHETTE VOLNA MEG ROHANGÁLHATOTT VOLNA Ő IS KALASNYIKOVVAL Kathy Griffin likes this.
Kárörvendők – Zoe Kravitz meztelen képpel gúnyolódik Donald TrumponHESSTEG MÍTÚ Harvey Weinstein likes this!!!
lángoló gitárok – Új dallal ment neki Trumpnak a Public Enemy – ...avagy Madonna után megint pár szebb napokat látott okébúmer aki próbálja felvenni a ritmust...na mindegy,

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés