2020. 09. 28.
Ice Ice Soldier (szept. 28-29-30., okt. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ice Ice Soldier (szept. 28-29-30., okt. 1.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, SZEPTEMBER 28.:
ETA PRO PATRIA
0
BATMAN October begins!

Talán érdemes:
Nyolckor a pándémia miatt szomorúan aktuális Scorsese-darab a Cinemaxon ahol a Holtak útja alatt nem a Gyűrűk Ura-félét kell érteni hanem azt az útvonalat amit minden este bejár egy nyújorki mentős (Nicolas Cage). Ő az eltelt évek során nem hozzászokott a borzalmakhoz hanem beleroppant a sok szenvedésbe, egyedüli reménysugara az ex-drogos Mary Burke (Patricia Arquette) akinek ugyancsak megvan a maga keresztje (azon aggódik hogy szívbeteg apját vajon ellátja-e a kórház). Arquette mellett még a többi mentőst érdemes figyelni: Ving Rhames nagyonhívő, John Goodman kvázi falánk önmaga, a pontot az I-re a túlpörgött Tom Sizemore rakja fel. A Bringing Out the Dead-et maga idejében sokan a Taxisofőrhöz hasonlították pedig több közös vonása van a Casino vagy a Nagymenők pörgős befejezéseivel, azóta már párja is van az Isteni műszakkal (és kár hogy hazai címén egy B-horrorral is osztoznia kell). Egy órával később (vagyis kilenckor) something completely different a Filmbox Extra HD-n melynek magyarítását szintén lestipistopizta egy gagyiság és a 2011-es Defekt is másról szól mint névrokona, ez valós sztorin alapuló drámázás egy AIDS-szel szándékosan megfertőzött orvosról (a tágra zár szemű Vinessa Shaw) aki két ügyvéd segítségével szeretné keresztülvinni a maga igazát és elérni hogy a barátja által feltalált speciális tűt szabadalmaztassák majd gyakorlatban is használják. A jogászok valóban nagy fába vágják a fejszéjüket az üggyel: nem elég a Dávid-Góliát felállás (a nővér egy gyógyszerkonszernt perel) de egyikük még támadható is drogfüggősége miatt... Az HBO2-őn új spanyol széria negyed tíztől rögtön két résszel, középpontban az ETA tevékenységével, pontosabban annak társadalmi hatásaival. Az évtizedeket felölelő Patria első epizódját Benign October-nek keresztelték bár főhősnőjének korántsem jóindulatú az október: a baszk terrorszervezet egyik merényletének férje is áldozatául esik, ez egyben kapcsolati hálóját is rövidre vágja (barátnője fia is az ETA tagja), a fő kérdés tehát a családok közti megbékélés (és persze az hogy mikor). Kereken tízkor szintén spanyolkodás a Cinemaxon melyben Javier Botet végre normális karakterként és barátként (Amigo) jelenik meg – vagy nem, mert bár itt is régi haverság helyrehozatala a cél (amire a másik főszereplő egy baleset után szánja el magát) de a műfaj (dark comedy) arra utal hogy Botet különleges testi adottságai is érvényesülnek majd.

Hétfő? #LESZAROM™.
Robotanyám, robotapám, jön a farkas, mit tegyek? – Le kell szarni (akkor is ha Ridley Scott csinálta) oszt’ jónapot:
barangoló – Önműtét az Antarktiszon: “Mit teszel, ha hirtelen vakbélgyulladásod támad, és te vagy az egyetlen orvos a közelben?” – Hát tuti nem azt amit Noomi Rapace, inkább LESZAROM.
john wick – A John Wick azért lett John Wick, mert John Wick szerint John Wick – ...én meg azért SZAROM LE mert...LESZAROM:
Mit csinálsz, ha a pincében rátalálsz a hibbant Simon Peggre? – Egyszerű: LESZAROM.
Trollkodni akart a NASA-val, de a NASA két mondattal becsicskította – Megtehették volna egyetlen szóval is: LESZAROM.
Videó – Mitől nehéz a helikoptergyakorlat, ha egyszer könnyűnek tűnik? – Attól hogy LESZAROM.
Ha egy használtan vásárolt kanapéban 43 000 dollárt találna, visszaadná? – Nem, leszarnám. Mármint a kanapét, és utána adnám vissza, a pénzt azt meg megtartanám ^^
kvíz – Ön hogy szerepelne ebben a vírusvideóban? Be tudná fejezni a dalszöveget? – Nálam minden dalnak ugyanaz a vége, az hogy LESZAROM :))))
Mondá a természetes szépség – Bódi Sylvi egy majdnem meztelen képpel elmélkedik a plasztikszépségekrőlWait, a challenger appears:
kívül tágasabb – wOw! – Magyar modell Kim Kardashian nyomdokain: “Sirokai Diána Anglia egyik legkeresettebb plus size modelljeként újraalkotta a képet, amivel Kim Kardashian híres lett.”Nap kommentje három évvel ezelőttről:

Bambano 2017.10.03. 13:53:10
"Mind a ketten nők vagyunk, csak a testünk néz ki másképpen": meg a bankszámlátok.


KEDD, SZEPTEMBER 29.:
A SZEZONT AZ UTCÁVAL...
0
...összekevernetek nem kell félnetek jó lesz.

Talán érdemes:
Nyolckor egyszerhasználatos romantikázás a Film Now műsorán melyben angyalokvárosa-lakó szingli (Sarah Hyland, Modern család) élvezi fotósként a dolcsevítát de minden évben egyre jobban a biológiai órája ketyegése jut eszébe a NászszezONról – a Wedding Year nem túl originál módon járja körbe az örök témát de legalább nem a sekszésnyújork-Koszorúslányok ordenáréságával teszi. 22:25-kor max. közepes krimi Armand Mastroiannitól a Filmbox Plus-on eklektikus stáblistával (Jon Polito, Meat Loaf, Sean Patrick Flanery), átlagos szituval: ideális körülmények között élő csaj (Ally Sheedy) Önjelölt nyomozónővé avanzsál amikor barátja (Flanery) nem elég hogy visszaél a bizalmával (anyagiak kezelése) de még nagynénjét is megöli. Ekkora csalódást nehéz megemészteni, Jane is alig hiszi el hogy legfőbb bizalmasa a tettes de az ügyön dolgozó rendőr (Loaf) végül meggyőzi, így minden akadály elhárul az igazságosztás elől. Ugyanitt maradva éjfél előtt öt perccel megint összekeverhetőség: Thick as Thieves néven voltmár valami egész más, azzal szemben A tolvaj és a gyilkosok ’98-as Tarantino-utánérzés melyben magát a sima gengsztereknél többre tartó nagymenő (Michael Jai White) útjai keresztezik egy jazzőrült kismenőét (Alec Baldwin). Át is ejti ahogy kell, ő pedig bosszút esküszik (ahogy azt kell), a lavinaszerű események egy rendőrnőnek (Rebecca De Mornay) is feltűnnek, az alvilági nagyfőnökök őszinte sajnálatára.

Rongáljuk meg a káros szobRovat!:
Dőlnek a szobrok: “A George Floyd-tüntetések hullámai elérték Európát: gyarmatosítók és rabszolgakereskedők szobrait döntik le és szállítják el egyre több helyen. Ezzel együtt pedig felizzott a vita a múlttal való szembenézésről.”ÉDES FASZOM, tehát mégis a gyerekek felelnek az atyáik-felmenőik bűneiért, a múltat meg végképp eltörlik, mert:
1 – Eljött a permanens jelen kora: az USA túllép a történelmén – Érdekesen rímel a bejegyzés az anno kommunisták által szorgalmazott permanens forradalomra.
Határátkelő – Egy egészen szokatlan július 4. – Jaja, egészen szokatlan hogy a történelmet annak átírásával ünneplik:
Eltávolítják a konföderációs szobrokat az amerikai kongresszus díszcsarnokából: “Robert Lee tábornok, a konföderációs seregek vezetőjének szobra is kikerül a csarnokból.” – Felkészülnek az alapító atyák, sőt:
Amerika felfedezőjének újabb szobra végezte a tenger mélyén: “Baltimore-ban is ledöntötték Kolumbusz Kristóf szobrát.” – Nagyszerű, akkor már csak a mostani lakosságnak kell hazahúznia Európába és hátralevő életük jövedelmét az indiánok kárpótlására fordítani.
Egy BLM-tüntető szobra került a bristoli rabszolgakereskedő helyére – Az új szobron bizonyára véletlenül van olyan csegevara-sapka amit a mintát adó nő eredetileg NEM viselt. Az ilyesmi amúgy nem egyedi eset, nálunk is volt efféle szegény Rózsa Milán kapcsán de ő valamivel szimpatikusabb volt a ló túlfelére áteső béelemeseknél nade keep calm, mert:
Máris eltüntették a bristoli BLM-tüntető gerillaszobrátBRÜHÜHÜÜÜ And nothing of value was lost that day. Amúgy tök vicces hogy szobrot lehet róluk csinálni, fotót meg nem:
A Black Lives Matter egyes tüntetői azt szeretnék, hogy a média ne készítsen róluk képeket: “Vagy legalább az arcukat takarják ki.”Nap kommentje:
0

SZERDA, SZEPTEMBER 30.:
JUDY IN GARAGELAND

0
Three Mousekeepers. Or just one.

Talán érdemes:
Nyolckor múltévi biográfia Judy Garlandról az HBO-n amivel Renée Zellweger végleg maga mögött hagyta a bridzsitdzsónszságokat ám túl azon hogy ez maximálisan értékelendő, nem tudom nem észrevenni hogy míg a Bohém rapszódia csak a csúcsig követte Freddie Mercury-t addig Peter Quilter színműve (Rupert Goold adaptálásában) a színésznő lejtmenetét tartotta fontosnak megörökíteni. Itt van a néhai Dorothy aki hazájában már megbukott de Angliában még kíváncsiak rá, ebbe az utolsó szalmaszálba kapaszkodna maga és gyerekei fenntartása érdekében de a démonaival (drogfüggőség, stressz) való küzdelemben vesztésre áll. Ma már jobban ügyelnek a gyerekSTÁRokra de a hatvanas években ez még nem így volt – zanzásítva ennyi ez a két óra ami ugyan korrektül mutatja a lecsúszást de nem tud 100%-ig megérinteni minket, az egyetlen valóban maradandó jelenet két meleg rajongóhoz köthető (Garland az első gay ikonok egyike volt) vagy ahogy mások megfogalmazták: Zellweger megérdemelt volna érte egy Oscart, a rendező nem. Kilenckor szintén tavalyi visszatekintés az M5-ön a 40 éves a Győri Balettre, felidézve az 1979-es indulást és az emlékezetes előadásokat, megszólaltatva Markó Ivántól Kiss Jánosig akit csak lehet, ugyanabban az időben kisköltségvetésű de tűrhető akciózás a Filmbox Plus-on: szerencsejátékos exzsaru (Lee Majors) legutóbbi nyereményét haverjaival közös klubjába fekteti amire szemet is vetnek a rosszfiúk. A Mindörökké muskétás a bárbarátok Dumas iránti rajongására utal (bár csak az egyik tagot hívják valóban D'Artagnannak, őt Michael Dudikoff játssza), ezzel együtt sima megvédjük a grundot-movie. Negyed éjfélkor gyenge 2006-os ijesztgetés a Moziverzumon melyben pár elítélt gyorsítaná büntetésük letöltését ezért elvállalnak némi közmunkát a környék elátkozott szállodájában, nem sejtve hogy egy önjelölt igazságosztó meg velük játszana eltakarítósdit. Gregory Dark pornóról nyergelt át a rendes filmekre (közben azért jutott ideje klipet forgatni Britney Spears-nek is) és hát a Menekülj! (avagy See No Evil) sem egy komoly érv a váltás mellett: nem elég gagyi hogy camp legyen, slashernek meg túl sok benne a logikátlanság (rabok felügyelet nélkül melózva? Really?), egyedül Marilyn Manson rajongóit érdekelheti (Tyler Bates zenéje miatt).

More human than human rovat:
The Kína Edition:
Kántor 658: a kínaiak leklónozták a tökéletes rendőrkutyát: „Hibátlan gének, párhónapos kiképzés: nagyipari szinten jöhetnek a szalagról a klónkutyák.”More rendőr than kutya.
Disznó-majom kimérát hoztak létre egy kínai laborban: „Ilyen disznóságot még nem csináltak Kínában.”MEDVEDISZNÓEMBER LIKES THIS HA HA VERY FUNNY, felkészülnek az emberek:
Előre nem látott génmutációkat idézhetett elő a génszerkesztés a kínai ikerpárnál: „Ho Csian-kuj volt az, aki a világ tudományos közösségét is megdöbbentve bejelentette, hogy két gyermek génjeit még embrió állapotukban módosította. Most megjelent az első tanulmány arról, hogy mit okozott mindez.”MORE EMBRYO THAN EMBRYO Nem is tudom ki szeretett ikreken kísérletezni...ja de, de legalább ez a prof. tanult a hibákból és leállt a kísérletezéssel...ja nem, sőt a plebs is elkezdheti:
Géneket módosítana? Fillérekből megteheti!: „Rohamtempóban fejlődik a lakossági genetika, már bárki módosítgathat otthon géneket. Ez jórészt ártalmatlan játék, legalábbis amíg senki nem kezd biológiai fegyverek kotyvasztásába.” – Azaz, ártalmatlan mint a házi drog-, meg pálinkafőzés :SSS
kívül tágasabb – wow – Elképesztő okosvonatot fejlesztett Kína: „Az ország a világ első, vezető nélküli szuperexpressz-vonatát állította hadrendbe 5G-vel, intelligens világítással.”More TGV than TGV, menet közben ellopja az utasok adatait is ^^
ces2020 – Már előrendelhető a kínai autó, ami majd lenyomja a Teslát: „Sőt, ez igazából nem is autó, hanem okoseszköz négy keréken. 13 millióért le lehet foglalni.”LÁSD FENTEBB More Elon than Musk.
Több ezer brucellózisos embert találtak egy kínai városban, miután egy gyógyszergyártónál szivárgás történt: „Tavaly nyáron nem megfelelő fertőtlenítővel dolgoztak, így a brucella bacilus kijutott a laborból.”ÉDES FASZOM, more korona than vírus :SSS Nap kommentje:
0

CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 1.:
RETURN TO ETHIOPIA…
0
or elsewhere.

Talán érdemes:
Nyolckor újra Parker Posey-é a terep az HBO-n egy dramedyvel melyben gyászmunkában megrekedt férfi (Aden Young) képtelen elengedni feleségét és ez egyre mélyebbre löki, olyannyira hogy végül a vele közösen felhúzott nyaralóból is kirakják, ő azonban ebbe sem nyugszik bele és felajánlja szolgálatait az új tulajnak (Posey), felújító szakiknak álcázva magát és iránta való kezdeti ellenszenve lassan szimpátiába megy át. A Máshol forgatókönyve a Lifetime/Hallmark-összest, megvalósítása a köldöknézős művészkedéseket idézi de Posey (és Ken Jeong) miatt bepróbálkozok vele. Ugyanitt maradva 21:40-kor idei és hazai doksi az HBO-n ami nem készülhetett volna el a 444 tényfeltárása nélkül amiért ezúton is jár nekik az örökhála – miért nem tudnak állandóan ilyen alaposak lenni? Na mindegy, maradjunk a tárgynál és foglaljuk össze a későn érkezőknek: egyszer volt, hol nem volt, volt a szocializmus vége felé egy karizmatikus, szinte reneszánsz ember egy budai iskolában akit imádtak a tanulói és akinek zártkörű nyári táborai a szürke hétköznapokból való kiszakadással kecsegtettek. Epipó saját nyelvvel, szabályokkal és persze rítusokkal rendelkezett amikről csak később derült ki hogy több közük volt a Legyek urához mint Cseh Tamásék hasonló, de kamaszoknak-felnőtteknek szervezett (és inkább megfigyelt-tűrt, mint támogatott) indiánságaihoz. Mikor egyszercsak abbamaradtak a táborok és eltűnt a szervező, mindenki kereste választ ami egyszerű volt: szülői-tanári nyomásra kellett távoznia miután egyértelmű lett hogy rendszeresen szexuálisan kihasználta a résztvevőket. A Visszatérés Epipóba az áldozatok története akik negyedszázaddal később úgy lépnek túl a szörnyűségeken beszélnek róla én pedig nem akarom lefutni a kötelező köröket, jól tudjuk hogy nekik mindig nehezebb kiállniuk nyilvánosan, maradjunk abban hogy szülőknek kötelező ahogy a cikk is elolvasása is (igen, csakazértis újra belinkeltem). Aki nem élt akkoriban annak nem lehet elmondani mit jelentett egy ilyen program a gyerekeknek (építőtáborok meg gyümölcsszedés helyett), ezért is különösen visszataszító hogy mivé tette a kitalálója, ahogy az is hogy az illető a mai napig megúszta felelősségrevonás nélkül, persze nem tudom mit várok, nála sokkal nagyobb gonosztevők (pétergábor, biszkubéla) is ágyban, párnák között, nyugdíjukat élvezve haltak meg. 22:45-kor gyenge Carpenter-variáció a Sony Movie Channelen: orosz (de külsőre szinte árja) tökéletes katonák lezuhannak gépükkel az északi sarkkörön a kubai rakétaválság idején, az egyedüli túlélő leöli az őket kifagyasztó amcsikat (az egyetlen nőt pedig megerőszakolja). Sok-sok évvel később újabb expedíció indul a Jégbe fagyott gyilkosok kézrekerítésére akiket meg is találnak, és akinek megvolt a Thing az innentől az Ice Soldiers-ben is tudja mi következik de a leggyengébb program még így is este tízkor érkezik az ATV-re. Itt nagyon igyekeznek fenntartani a látszatot miszerint Amerika választ 2020-ban, a valóság ezzel szemben az hogy semmi tétje nincs A Trump-Biden vitának de így legalább lesz kifogás hogy újraéledjen a

Trump rovat:
A sztori, amiről már tényleg csak a Brazzers-logó hiányzik: “A szűzies önmegtartóztatást hirdető, befolyásos, trumpista amerikai vallási vezető felesége összeszűrte a levet a fiatal medencés fiúval. A férje pedig élvezettel nézte.” – Mi a baj? Aszittem a nyitott házasság divatos és progresszív!!4!4!
Trump szoborparkot csináltat a nemzeti hősöknek: “Az Egyesült Államokban az utóbbi időben több szobrot is ledöntöttek, erre reagált az elnök.” – Amennyiben olyasmi lesz mint a mi Szoborparkunk akkor megértem, ellenkező esetben ez is csak olaj lesz a tűzre :SSS
Trump már nagyon szeretné kibővíteni a G7-et – Miért? Az 5G nem volt elég neki? o_O
Közhelyes pornóból véres trashfilm: “Az amerikai vallási vezető, aki a fiatal medencés fiúval hentergő feleségét szerette nézni, most részegen legurult a lépcsőn. Egyetemén minden diáknak tilos az alkoholfogyasztás.” – Újabbb bede-féle “tényfeltárás”, kíváncsian várom a VV Fanniról szóló oknyomozást, avagy a szálka és a gerenda esete.
kívül tágasabb – híres – Amerika leghíresebb nője, akit imádnak gyűlölni: “Hét, kevéssé ismert dolog Ivanka Trumpról, az amerikai elnök lányáról. Tényleg modell és Chelsea Clinton barátnője volt?” – Majd kiderül azon hülyéknek akik hajlandók fizetni érte:
Volt ügyvédje azt állítja, hogy Trump felbérelt egy Obama-hasonmást, csak azért, hogy kirúghassa: “Michael Cohen Trump egykori elintézőembere volt, börtönbüntetésre is ítélték tevékenységéért. Most egy könyvvel állna bosszút Trumpon, aki szerinte cserben hagyta őt.” Wait, a challenger appears:
Botránykönyv készült Melania Trumpról – Felkészül Michelle Obama...ja nem:
Michelle Obama azt mondta, alacsony fokú depressziója van: “A koronavírus, az etnikai különbségek és a képmutató Trump-kormányzat miatt.” – Bezzeg a békenóbeldíjas férje!44!!! négy
Michelle Obama elmondta, hogy nevelte lányait, amikor még a Fehér Házban éltek: “A hétvégék voltak a legborzalmasabbak számára, mert pontosan tudni akarta, milyen házibuliba mennek a gyerekei és kik a barátaik szülei.”Megint valami ami a régi Bad Boys-ban még mehetett de ma már nem.
 

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés