2020. 10. 31.
Lutherina Katar (okt. 31.-nov. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lutherina Katar (okt. 31.-nov. 1.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, OKTÓBER 31.:
A VISSZAFEJTÉS BÉRE
0
A strandhelység kalapácsa.

Talán érdemes:
Nyolckor idei Hallmark-franchise kezdő(?)része a Film4-en: a Bűnügyek fotós szemmel a PenaVega házaspárra épít akik közül a férj (Carlos) a rosszabb színész pedig elvileg rá hárulna a komolyabb feladat: nyomozót játszik akinek mostani megbízatása gyilkossággal súlyosbított ékszerrablás (lásd: Ha a gyémánt ölni tudna), ebbe segít be minden lében kanál fotóscsaja (Alexa PenaVega). Ugyanabban az időben valami egész más a Cinemaxon merthogy Patrick névvel voltmár egy thriller remake de ahhoz mai névrokonának nincs köze, ez egy holland black comedy tavalyról olyan first world problémákkal amik csak egy ilyen, a füvezéshez lazán hozzáálló országban juthattak a direktor eszébe. Adott egy apja nudista strandját felügyelő majdnem-forrestgump akit a munkájával járó pucér testek látványa nem zavar de az már igen mikor apja halálával majdnem egy időben eltűnik legkedvesebb kalapácsa ami elengedhetetlen a hobbijához és ahogy egyre megszállottabban keresi, úgy kerül veszélybe a nyári meztelenkedők safe space-e is... Tim Mielants első dobása ruhás szereplőkkel is működne de akkor be kéne érnünk a gyászmunkával (emberek/tárgyak elvesztése kapcsán), így viszont a csöcsök-miegyebek azokat is idecsalják akik simán erotikát akarnak (ósdi, de bevált trükk). 21:20-kor már abszolút kosztümös dráma Németországból a Dunán a kereszténység legnagyobb reformerének feleségéről. A majdani Katharina Luther még apácaként, Katharina von Bora néven szolgált amikor megismerkedett Luther Mártonnal aki többek közt a nők egyenlőségét és a cölibátus kritikáját is megfogalmazta tételeiben és mikor egyértelművé vált hogy törvényesen nem menekíthetik ki Katharinát és hozzá csatlakozó rendtársnőit, a kolostorba ételt szállító kocsis segítségével, halas hordókban csempészte ki őket.

Nem érdemes:
Általában azt szoktam mondani hogy minél későbbre raknak valamit az annál jobb, nos a 01:10-kor adott Visszafejtésnél nem ez a helyzet, ez tipikus Zs kategória amire Sylvester Stallonéval próbálják bepalizni a nézőket pedig Matthew Modine az igazi lead actor. Maga a sztori a jó öreg átverős-agyelhagyós közhelyekből áll: cserbenhagyott bankrabló (Modine) börtönben, törlődött memóriával vegetál amikor váratlan látogatókat kap akik nemcsak kiszabadítják hanem emlékezést segítő drogokkal is teletömik aztán indulhat a „hajsza” (LOL) az elrejtett zsákmány és az áruló után amit egy zsaru (Sly) is követ biztonságos távolból. A Backtrace még így is lehetne jó ha nem teljesen érdektelenül és megúszásra játszva prezentálná az ezerszer lerágott csontot és ha a húzónév nem csak az elején meg a végén tűnne fel SPOILER ami meg azért lesz maradandó élmény mert a golyóálló mellények nem fogják megvédeni az őket viselő rendőröket SPOILER VÉGE. Mazochisták megtalálják a Filmbox Premiumon.

A seksz, a munka rovat:
Ez a budapesti nő azért nem talál munkát, mert a férfiak megvadulnak Barbie-külsejétől: „Úgy látszik, kifizetődő volt az a 29 millió forint, amit volt férje költött Barbarára. A 22 éves lány álma valóra vált: tényleg úgy néz ki, mint egy Barbie-baba.” – Dehát pont ezzel találhatna könnyen munkát:
Nézze, mit tesz egy válás és 9 millió forintnyi plasztikai műtét egy 26 éves nővel!: „Ez az amerikai nő három évnyi házasság után elvált, lefogyott, itt-ott megműttette magát, majd belekóstolt a pornózás világába.” – Látom mit tett vele, kívül-belül szörnyeteggé vált a férje pénzén :SSSS
Ennek a román nőnek Amerikáig kellet utaznia, hogy szabadjára engedhesse szexualitását: „És elég jól keres vele: a lábairól készült fotókkal évi 18 millió körül kaszál.” – Az jó sok pénz, A NYUGDÍJA IS BIZTOSÍTVA VAN, vehetne belőle mondjuk szappant hogy lemossa a dzsuvától fekete talpát ha már abból akar megélni, ti meg vegyetek fel egy korrekort („kellet”).
Évekig kettős életet élt, de végül felmondott a rendőrségen és főállású domina lett: „A német Sarah Kellert most már Calea Toxic néven kereshetik, akik különleges szolgáltatásaira vágynak.”Wait, a challenger appears:
„Sokkolt, de vonzott, mint a mágnes” - ez a nő lelkészből lett sztriptíztáncos: „A 36 éves Nikole Mitchell háromgyerekes édesanya. Évekig volt lelkész, mire rájött, hogy neki ez nem való, és mellesleg nem is heteró.”HOOKERS FOR JESUS IN REVERSE Pont jókor váltott...ja nem:
nagykép – Teljesen eltüntetheti a gésákat a koronavírus: „Alig maradtak gésák Japánban, a járványhelyzet pedig az utánpótlásról való gondoskodást is veszélybe sodorta.” – Sőt, már a hazai termékek is veszélyben vannak:
„Nem hívtak tömegrendezvényekre, szexklubokba” – Cicciolina hazaköltözik Magyarországra: „Nem hívtak mostanában tömegrendezvényekre vagy szexklubokba” – panaszkodik a 68 éves híresség inkább hazajön Olaszországból.” – Cool story sis, biztos nem a most megindult bírósági eljárás a valódi ok :DDDD
örökzöld @ !b – Élet a járvány előtt: Pattaya, a szexturizmus fellegvára – Hát igen, azok a lédibojok...eközben Berlinben:
Berlinben kinyithattak a kuplerájok, de a szex továbbra is tilos bennük – De akkor mit lehet bennük csinálni? o_O
A kulturális államtitkár is elhatárolódott a brit kormány kampányától, melyben azt üzenték, hogy a művészeket is várja az IT-szektor: „Egy balett-táncos fotójával indítottak kampányt, aki akár kiberbiztonságban is munkát kaphat, csak még nem tud róla.” Wait, a challenger appears:
A koronavírus miatt életformát váltanának az indiai falvak, ahol eddig a prostitúcióból élnek: „Indiában évszázados tradíció változik a digitális forradalom és a koronavírus miatt. Kormányzati és civil szervezetek segítik abban a fiatal lányokat, hogy ne prostituáltak legyenek, hanem informatikusok az 1,3 milliárd lakosú országban. Komoly gondot jelent azonban, hogy nem tudnak elhelyezkedni a saját lakhelyükön.”ÉDES FASZOM, ilyenkor bezzeg nincsenek sajnáltató cikkek, nincs toxic masculity, ilyenkor BRÜHÜHÜÜÜ van hogy eltűnik egy „évszázados tradíció” és a lábuk köze helyett szellemi munkából kell megélniük. Nap kommentje:
0

VASÁRNAP, NOVEMBER 1.:
EGY KIS
PERESZ DISZTROJKA JÖHET?
0
Pilates a HÁZBAN kecóban.

Talán érdemes:
Haladjunk visszafelé: a retekklubon egyszerhasználatos rom. kom. 22:20-kor melyben stabil(nak látszó) házasságból lép ki a női fél (Julianne Moore), az egyedül maradt férjet pedig egy echte PUA (Ryan Gosling) vezeti vissza a randizás gyakorlatába (nem úgy, csak újra megtanítja neki amit elfelejtett SPOILER és amivel talán asszonyát is visszahódíthatja SPOILER VÉGE). Az Őrült, dilis, szerelem. nagyon 2011-es bár a bébiszitter után stalkerkedő kiskamasz már akkor is inkább ijesztő/beteges volt mint vicces de Moore (és Marisa Tomei) valamelyest mentik a (nem csak feminista szemszögből) sekszista poénokat. Tíz után öt perccel önparodizáló tisztelgés a nyolcvanas évek legjobb/legrosszabb pillanatai előtt a Film Now-n a Stooges dalából vett címmel és a Search and Destroyban sikertelen küldetés után visszavonult Tökéletes Katonát (Dylan Bruce) kérnek fel egy Last Missionre amivel egyúttal leszámolhat az őt parkolópályára kényszerítő ukrajnai hadúrral (Sergey Badyuk) is. Közben lesznek látványos „tévesztések” (barátunk egy MiG repülővel kel útra ami menetközben Szuhojjá változik), megkapja a magáét Michael Bay (minden kilőtt golyó nagyot szól és még nagyobbat robban), a kötelező lassítások meg a gagyi szintizene láttán-hallatán pedig tuti a nyolcvanas években érezhetjük magunkat. 21:20-kor kuriózum a Dunán az újabban reneszánszát élő Szabó Magda művéből (Pilátus) a feltétel nélküli szeretet nehézségeiről: vallásos, özvegy anyját (Hámori Ildikó) vidékről magához vevő felvilágosult, orvosként dolgozó lánya (Györgyi Anna) túlzott féltése lassan tönkreteszi kettejük között még azt is ami működne – Dombrovszky Linda debütálása számos díjat elhozott külföldön, ideje volt hogy nálunk is bemutassák. Ugyanabban az időben Friderikusz Sándor visszatérése a reteklubbon ahol magyar STÁRpárok mesélik el kapcsolatukat megismerkedésüktől kezdve és az Életünk története egyedül a showman miatt lesz nézhető, már ha a vírushelyzet engedi mert úgy tűnik máris leállították a forgatást :SSSSS A Covid zavart be a Bűnügyek fotós szemmel aktuális epizódjába is (Színpadias halál) ami végül mégiscsak elkészült így nyolckor mi is eldönthetjük a Film4 segítségével hogy Alexa PenaVega helytáll-e színész barátnője megölése után kutakodó fényképészként (eredetileg csak tanúskodnia kellett volna de ha már ott volt, nem bírta megállni hogy bele ne kotnyeleskedjen ebbe is). Végezetül kilenc előtt öt perccel lesz egy 2015-ös Hamupipőke-újrázás is a Cool-on amit Cate Blanchett mostohája (na meg Kenneth Branagh rendezése) emel ki hasonszőrű társai közül, egyébként a régi felállást kapjuk: anyja halála után újraházasodó kereskedő lánya (Lily James) féltestvérből házicseléddé „lép elő” amikor apja is meghal. A reményt a kiugrásra egy báli meghívó jelenti, Ella ennek ürügyén találkozna újra a nemrég megismert rejtélyes idegennel (aki persze nem más mint a feleséget kereső herceg).

Év filmje rovat:
KRITIKA – Két szimpatikus színész is kiadhat egy pocsék filmet: „A Szerelemben, bűntényben papíron jól hangzik, de a megvalósításában mindent elbaltáz.” – Pont ezért ez az Év filmje:
Mozi trailer – Oké, megvan az év legbizarrabb filmjeWait, a challenger appears:
Hivatalosan is a Macskák az év legrosszabb filmje: „Átadták az Arany Málna-díjakat: a Macskák hat kategóriában is tarolt.” – Még így is jobb mint az Oscar-díjazottak :DDD
Lehet, hogy nem ez a német Stranger Things, de megér néhány nyári estét: „Nyáron folytatódik a Dark című sorozat, és meg is érkezett az előzetes az új évadhoz.” – ...és ha nem jó, akkor is ez az Év sorozata:
fanboy – Két éve ért véget az évtized legjobb sorozata: „Az Americans hiába volt a kritikusok kedvence, nem lett belőle közönség siker. A finálé kapcsán keressük a válaszokat.” – Előbb a helyesírási szabályzatot keressétek meg („közönség siker”).
godmode – Bravúros és kegyetlen a PlayStation 4 új csúcsjátéka: „Egyetlen nagyobb rohadék van a zombiknál: az ember. A The Last of Us Part II megdolgoztatja az érzelmeket, ilyen történetmesélés videojátékban még sosem volt.” – ...de filmben igen mert sajnálható zombikat már Romerónál is láthattunk. Mindegy, Év játéka, műfajnál maradva:
MOZI – Elég váratlant fog lépni az egyik legjobb horrorrendező: „Ha valamire jó volt a karantén a filmiparban, az az, hogy a kreatív elmék jobbnál jobb filmötleteket találhattak ki az üres órákban. Ari Aster, az Örökség és a Fehér éjszakák rendezője is tudja már, min fog dolgozni legközelebb.” – Elég baj az nekünk:
Máris elkészült a karantén egyetlen hiteles krónikája: „Kristen Stewart nem bírja lekapcsolni az agyát, Maggie Gyllenhaal férje egy fával paráználkodik a bezártságban készített kisfilmekben.” – Le vagytok maradva, az egyetlen hiteles karanténkrónika magyar és női:
Rumbarumbamm benedek ágota – Két hónapig fingorászott otthon, könyv lett belőleHAJAISMILYEN akarom mondani LESZAROM ja nem ma, ugorjunk egy másik portálra...oh wait, ott is promózzák:
Nőies-e még a nő, aki felvállalja: ugyanúgy vannak emésztési szakaszai, mint egy férfinek?: „Saját bevallása szerint az altesti poénokat emancipálja, a kiadója szerint meg ő a magyar Lena Dunham és Bridget Jones egybegyúrva. Karanténnaplója több tízezer embert derített jókedvre a járvány eddigi leghúzósabb időszakában (...), a blogból pedig könyv készült, és már egy filmes produkciós cég is lecsapott rá.” – Sokat tanakodtam rajta mi hiányozhat még ebből az évből de már tudom: „A koronavírus-járvány sokféle karanténnaplót kitermelt az elmúlt időszakban, ezek közül tűnik ki eredeti hangjával (...) a Rumbarumbamm című karanténblog (...). Indítsunk is rögtön egy blogból vett idézettel: ’A jó kurva anyját Gileadnak is, meg Csernobilnak és Vuhannak, amiért gyomorgörcsöm van miattuk.’” – Kínát nem kéne k*anyázni mert már annak a (férfi!!44!4!) sportolónak se jött be, a trágárság („ez egy kib***ott karanténapló”) úgy 18 év fölött nem menő és hogy „nőies-e” a kakilás-fingás felvállalása arra már választ adott a Nedves tájak - Készen állsz Helenre? (SPOILER: rohadtul nem az). Nap kommentje:
0

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés