2020. 11. 08.
Hattie nem terhes! (nov. 9-10-11-12.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hattie nem terhes! (nov. 9-10-11-12.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 9.:
MRS. MAJESTYK DOMESTIC
0
Bump along, there’s nothing to see here!

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (lemaradóknak holnap ugyanitt 11:35-kor) hasonló szitu mint nemrég a Nemterhesben de Írországból és nagyon máshogyan: 40+-os egyedülálló anya és kamasz lánya amúgy sem zökkenőmentes viszonyába bezavar Egy kis bökkenő ami nem is olyan kicsi merthogy nem kívánt terhességről van szó, ráadásul a mamánál aki még mindig ezerrel szingliskedne. Így jött össze a nála bő húsz évvel fiatalabb pasival is egy mámoros (=részeges) éjszakán, lánya őszinte sajnálatára – vagy talán pont ez hozza közelebb őket egymáshoz? Az A Bump Along the Way tipikusan ír választ ad a kérdésre (lásd még: Méregzsák), utána jóval később (éjfél előtt öt perccel) rendhagyó olasz-izraeli horrorkomédia ugyanitt mert ugye a Shabbatot és a velejáró vacsorát nem sűrűn szokták háttérnek használni ebben a műfajban. Nos, a Boldog idők a zsidó hagyományt keveri a House on Haunted Hill-lel, az alkalomból összegyűlő társaságon hamar úrrá lesz az elfogyasztott alkohol ami felszabadítja az addig kontroll alatt tartott negatív érzelmeket-sérelmeket és az lesz a kérdés, hányan hagyják el élve a házat... Közben kilenckor lesz egy másik dark comedy is a Filmbox Premiumon egyenesen Romániából (!) ahol Házi Á(lla)tok katalizálják a lakóközösség életét, főleg két gyerekét és bár a Domestic stílust vált menetközben egy tragédia hatására (amit nem mutatnak meg csak utalnak rá) azért a vicces-sötét hangulat végig megmarad. Érdemes kísérletezni vele, nem is túl hosszú (kb. nyolcvan perces) és hogy zene is jusson mára arról az M5 gondoskodik este tízkor amikoris a MüpArt sorozatban az Amorf Ördögök 2016-os összeállását láthatjuk.

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat, the Celebration Edition:
Kardashian nagyi 86 éves – Celebhírek képekben – Amíg Kylie Jenner hálós szettben pucsított, anyja és nővére a nagymama szülinapját ünnepelte – A nagyinak hepibörszdéj, a magamutogatókat meg továbbra is LESZAROM:
Heti trend – Kim Kardashian elérkezett a 40-hez, a legerősebb fotóival ünnepeljük a szülinapját – Erősen LESZAROM mert továbbra is erőseket posztol:
XxXx – Kim Kardashian kihívó, bikinis képekkel mutatta meg, hogy néz ki 40 évesen – 50 fölött SZAROM LE.
Zsúr – Valamennyi korábbi szülinapi buliját megrendezték újra, egyszerre Kim Kardashiannek: „A 40. alkalmából újra táncoltak Kim Kardashiannek a tesói, mint a 10. szülinapján, és újra megkapta a BMW-t is, amivel a 16.-on kedveskedtek neki.” – ...de ugyanazt kapta meg újra spórolásból vagy egy másik ugyanolyat? Mondjuk mindegy mert LESZAROM.
Kim Kardashian a halott édesapja hologramját kapta Kanye Westtől 40. születésnapjáraMore Kardashian than Kardashian, ha már a régi kinézetét úgysem kaphatja vissza:
De régen készült ez a kép! – Felismeri Kim Kardashiant a plasztikai műtétei előtt? – Hát igen, azóta a szörnyeteg lelkéhez szabta a külalakját és nem csak ő:
A Kardashian évtized: a család legnagyobb botrányai az elmúlt 10 évből: „Ki Khloé apja, hogy került ki a szexvideó, mely férfiból lett nő időközben, és ki verte a gyerekeket?” – Az elsőre a helyes válasz a Denveri Musztángok bajnokcsapata, a többire meg az hogy LESZAROM.
aztamindenitneki – Tényleg ilyen dögös, meztelen képek készültek a 41 éves Kourtney Kardashianról – Tényleg LESZAROM!
Százfős buli, maszk nélkül – Kendall Jenner szexi Pamela Andersonként kezdi ünnepelni 25. születésnapjátKORONAVÍRUS LIKES THIS Wait, a challenger appears:
Miley Cyrus húga Kim Kardashiannak, a barátnője Paris Hiltonnak öltözött HalloweenkorMore KardasHilton than KiMiley, duplán SZAROM LE őket.


KEDD, NOVEMBER 10.:
IFIPARKODJUNK!

0
Felkészülés meghatározott idejű nemlétre.

Talán érdemes:
Kilenckor idei monodráma az M5-ön a hit erejéről a kommunizmus talán leghíresebb egyházi áldozatával a középpontban és Mindszentyeia akár még jó is lehet ha a bíboros szenvedéseit nem használják egyoldalú politizálásra. Ugyanabban az időben új széria kezdőrésze az HBO-n mellyel Lena Dunham szeretné feledtetni hogy egy generáció feminista hangja volt de a metoo maga alá temette és a kissé fantáziátlanul elkeresztelt Ipar már nem nyújorki Csajok hanem „a nemzetközi pénzügyek izgalmas világában” játszódik de ugyanúgy first world problémákkal foglalkozik és ugyanúgy összevissza kamatyolnak benne két shortolás között. Lehet hogy rosszkor mutatják be, a járvány közepén nehéz lesz együttérezni az international jet set fiataljaival amint próbálnak Jordan Belfort nyomába lépni (és akkor Dunham többszörös kegyvesztettségét nem is számoltam bele). Előtte nyolckor nemterhesség után Nemegyüttlét a Film Now műsorán amivel Jamie Dornan lépne túl a Fifty Shades... árnyékán de az igazi STÁR mégis Emma Forrest aki rock-, és egyéb újságíróként szerzett kapcsolati és másfajta tapasztalatait sűrítette az Untogetherbe ami Woody Allen karaktereit (írók, rockerek és még egy rabbi is) vegyíti a sekszésnyújork elemeivel, mindkét említettnél élvezhetőbb módon. Kilenckor enyhén propaganda-ízű akciózás a Film Mánián Kínából: a Népi Felszabadító Hadsereg 203-as csapata az 1940-es évek káoszában megerősödött banditákkal veszi fel a harcot, egyetlen reményük az amazok közé beépült emberük volt, az ő segítségével, gerilla-eszközökkel tudtak győzni. A Tiger-hegység erődje könyvként kezdte 1957-ben majd opera lett belőle (meg egy Brian Eno-lemezcím) vagyis hosszú utat tett meg eddig a 2014-es, 3D-s, harcművészettel felturbózott verzióig, aki pedig azt mondja hogy Kína semmit nem vesz át az ősellenség Japántól az nem olvassa a híreket:

Kis hírek a nagyvilágból:
The Kína Edition:
Öngyilkos drónokat tesztel Kína: repülnek, majd berobbannak – videóMore kamikaze than kamikaze, biztos csak békés célokra fogják használni!!!
Az egész világ mélyrepülésben, Kína azonban köszöni szépen, jól van – Véletlen? Aligha az:
szemlélek – Kína felkészül az esetleges újabb lezárásokra is: „A járvány tapasztalatait felhasználva önellátó várost épít Kína, amely lockdown idején is élhető marad.” – ...már a neve is megvan: Raccoon City. De jó is ezt egy „katolikus” blogon olvasni, pláne annak tudatában ahogyan arrafelé a vallásosakat meg általában a tiltakozókat kezelik:
Tizennyolc évre ítélték Kínában az államfőt kritizáló ingatlanmágnást: „Ezzel egyidőben leállították 37 millió követővel rendelkező fiókját a kínai Twitternek nevezett Weibo mikroblogon.” – Olcsón megúszta hogy csak a blogját lőtték le :DDD
Folyamatosan elkapcsolt a kínai állami tévé, amikor Hszi Csin-ping elnök köhögni kezdett: „Megindultak a spekulációk.” – Lehet hogy csak bírálta a hazáját:
Kínában megszakították az amerikai alelnökjelölti vita sugárzását a távol-keleti országot bíráló részeknél: „Nincs jel – kérjük, várjon.” – Itt is a „jel” megvonása lett volna a megoldás:
A kínai nagykövet a Feröer-szigetek kormányfőjét fenyegette, hogy a Huawei-jel szerződjenek: „Bekapcsolva maradt egy mikrofon, letiltottak egy tévéadást.” – ...pedig közéjük is lövethettek volna. Na majd a kamikaze-drónok...
Nem akarta eladni a házát, körbeépítették autópályával – Olcsón megúszta pedig átnevelő táborba is küldhették volna:
Az ujgur internálótáborokba is beszállító kínai cégtől rendelt hőkamerákat az EU: „Az Európai Parlament és az Európai Bizottság épületeiben a koronavírus ellen harcolnának a hőkamerákkal.”Nap kommentje:
0

SZERDA, NOVEMBER 11.:
BETÁBLÁZVA
0
A boldogító Oui. Ja?

Talán érdemes:
Mára csak két program jut melyek közül a hányattatott sorsú Sonic, a sündisznó lesz nyolckor az első az HBO-n, ennek fő tanulsága hogy lehetetlen a gamerek kedvére tenni: ha meghallgatják a kritikáikat azabaj, ha nem hallgatják meg akkor meg azabaj holott ott van a SÜN kutya elásva hogy bezzegrégen a néző is fiatalabb volt és nehéz a nyolcvanas-kilencvenes évek nosztalgikus játékélményét a mai korhoz igazítani. Legyünk őszinték: értékelendő hogy a stúdió tanult az első trailer hibáiból, újradizájnolta a főhőst (szemben pld. a rémes Macskák-feldolgozással) plusz tűrhető szkriptet is adtak mellé amiben a szuperképességű kisállatnak rejtőzködnie kéne de a nemes cél érdekében (a Jim Carrey alakította Dr. Ivo Robotnyik legyőzése) összeáll LANA Tom Wachowskival (James Marsden), a rendőrrel. 22:35-kor újra horror de már a Film Now-n és egyértelműen természetfeletti szállal, újabb bőrlehúzással az Ouija-táblákról amikkel elvileg kommunikálni lehet a túlvilággal. Ezt tette az itteni csajszi (Olivia Cooke) barátnője is amíg meg nem ölte magát, és hát mivel lehetne a legjobban megbékíteni a halottat ha nem azzal hogy tartunk egy szeánszot az eszközzel ami őrületbe kergette? Innentől kb. minden rémisztgetés akkor jön amikor várjuk, nem lehet mondani hogy túl nagy meglepetések érnének minket ha csak Lin Shaye feltűnését nem számoljuk az Insidious-ból és ha már itt tartunk, ebből is készült második rész, kivételesen az az erősebb (ami nem csoda merthogy itt a befejezést szinte az utolsó percben találták ki-forgatták le).

Trónok harca rovat:
podcast – Tényleg ennyire rossz volt a Trónok harca?: „Amikor elfogyott az irodalmi alapanyag, akkor jött Hollywood, és lett a Trónok harcából sárkányos Dallas. Maratoni podcastban keressük a kreatív mélyrepülés okait.” – Az a durva hogy ti már a javított verziót láttátok:
tévé – Kiderült pár kínos részlet a vállalhatatlanul rossz, eredeti Trónok harca pilot epizódról – De hát az egész vállalhatatlanul rossz volt! – „Jason Momoa és a többi stábtag szerint „egy rakás sz*r” volt a pilot, ahol ráadásul egy ló is belerondított Daenerys és Drogo szexjelenetébe!” – Lehet hogy csak rögtönzött a paci egy kis fajok közti erotikával ^^
Ezért imádta a Trónok harcát mindenki, aki nézte – Nem, hanem a sekszes-gyilkolós tartalom miatt:
tévé – A Trónok harca nagy port kavart nemierőszak-jelenete a színészt is megviselte – Hát igen, nehéz meló a csürhe szórakoztatása.
Kritika – Az Utódlást Shakespeare is írhatta volna: „Mit lehet imádni egy olyan sorozaton, aminek főszereplői két fillérért talán az anyjukat is eladnák, de az apjukat biztosan? Minden percét.” – Ha nincs benne nemierőszak-jelenet akkor annyit is ér.
tévé – Sosem találnád ki, mi inspirálta a Trónok harca szerzőjét a legerőszakosabb jelenetek megírásakor – Jaj döntsétek már el hogy ez most trendy vagy toxic masculinity amitől még a színészek is elhatárolódnak:
Kit Haringtonnak elege van korunk férfi ideálképéből: „A Trónok harcában alakított macsó karaktere sem tetszett neki, mert nem engedte szabadjára az érzéseit.” – ...sőt még heteró is volt, sürgősen forgassák újra a GoT-szériát:
TÉVÉ – Újra összeállnak a Trónok harca sztárjai: Hodor, Podrick, Ramsay Bolton és a többiek! – Csak akkor nézem ha Sean Bean is benne lesz. Ja nem, még akkor sem.
KIT HARINGTON MEGUNTA A HAVAS JON-STÍLUST, ÉS TÜSIRE VÁLTOTT – Nem tud semmit, hajaismilyen!
tévé – A Trónok harca sztárja rehabra vonult: „Kit Haringtont teljesen kikészítette, hogy véget ért a sorozat – most stressz és alkoholfüggőség miatt kezelik.” – Akkor azért iszik mert utálta a figuráját vagy mert sajnálja hogy véget ért a sorozat? Mondjuk mindkettő jó ok, EGÉSSÉG!


CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 12.:
AMERIKORNIS
0
Hátravan a LÁVA lova.

Talán érdemes:
Nyolckor belga vígjáték valamelyest a hétvégi Az a hülye szív mintájára az HBO-n ahol két egykori jóbarát találkozik újra, a kiváltó ok egyikük sérülése ami után az orvosi (félre?)diagnosztizálás miatt mindketten azt hiszik a másikról hogy gyógyíthatatlan beteg. Hát igen, az ilyesmi képes rá hogy összehozza az elvált, aggódó tanárt (Fabrice Luchini) és a megrögzött aranyifjút (Patrick Bruel), pedig A java még hátravan: kipipálni a bakancslista fontosabb tételeit... Ugyanitt rögtön utána tíz előtt öt perccel idei doksi az USA megosztottságáról melynek eredete természetesen a múltban gyökeredzik és Jon Meacham könyves elemzése nyilván nem elfogulatlan de a belőle készült Amerika lelke attól még tanulságos lesz (főleg a mostani választások tükrében). Közben kilenckor családi állatosság Frank Sacks könyvéből a Filmbox Family-n melyben az apját is megölő balesetben mozgássérültté vált srác anyjával új környékre költözik ahol kisebbfajta csoda szemtanúja lesz mikor a helyi cirkusztól vásárolt terápiás pónijának egyszarvúja születik akire persze hamar szemet vetnek „jogos” tulajdonosai. A Nico, az unikornis a jobb young adult művek közé tartozik (a mai tvájlájt-hullámot megelőzve készült) és akkor itt is

A természet visszavág rovat:
Elvette és magával vitte a szarvas a bácskertesi vadász puskáját – ...aztán odaadta a nyúlnak:
Lázonganak a helyiek, óriásnyulak legelik le a virágokat a szombathelyi temetőben: „A túlsúlyos nyulak a sírokról dézsmálják a virágokat.”Wait, a challenger appears:
Disznók vették át a hatalmat Egyházasrádócon – A kocsmákban eddig is ők uralkodtak Budapesten is...
Megvan Japán legnagyobb töke: több mint 400 kilós – ...és ezt még nem is a fukushimai vízzel locsolták! De vajon hogy fogják elbírni a fecskék?...
Videó – Patkány mászott az utas nyakába a 108-as buszonLEGALÁBB JEGYE VOLT? Akkor az utas már tudja, hol szeret a patkány!
Egy német férfi meztelenül kergette a vaddisznót, ami ellopta a laptopját: „A jól dokumentált eset a Berlin melletti Teufelssee-nél történt.” – Lehet hogy csak szerelmes:
Élő közvetítésben házasodik össze a macskájával egy kaliforniai férfi – Így jár aki szótár alapján választ pussy-t.
Ennek a fotósnak az a heppje, hogy fürdőruhás nőket fotóz rájákkal: „A 40 éves francia fotós egyben búvároktató is, így talán érthető, miért ragadta meg őt ennyire a vízalatti világ, amihez szexi nőket is társított.”AKKOR Ő MÁR TUDJA, HOL SZERET A RÁJA Le vagytok maradva, a nő már lejárt lemez, a Haladó Férfiak polipra buknak:
Bele lehet szeretni egy polipba?: „És a kérdést egy ütemmel továbbgondolva: szexelhet-e egy ember a polippal? Az internetes közösségi eszmecsere némileg félrement a Netflix dokumentumfilmjének a bemutatója után, pedig a Tanítóm, a polip ennél sokkal érdekesebb és sokkal fontosabb tanulságokat tartogat.” – A kérdést majd eldönti a sariatanács, a többire ott vannak a Nap kommentjei:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés