2020. 11. 23.
Goldfincher is Not Enough. (nov. 23-24-25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Goldfincher is Not Enough. (nov. 23-24-25-26.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 23.:
TOP OF THE WORLD, MA!
0
Orosz lányokra várva.

Talán érdemes:
Amennyire cikizem a kvótahumoristákat annyira örülök ha ellenpéldát hozhatok most például Yvonne Orji személyében akit eddig főleg a Bizonytalan miatt ismertünk, azt a „bátor” és „progresszív” sorozatot én is lehúztam (meg is érdemelte) de a Mama, megcsináltam!-ban egy másik (szimpatikusabb) oldalát mutatja, természetesen itt is bevándorló származására épít de beleszőtte közelmúltbeli élményét amikoris hazautazott szülőföldjére. Kínálja magát a párhuzam Richard Pryorral aki ugyancsak afrikai kiruccanása után fogadta meg hogy nem használja többet az N betűs szót de Orji eddig sem nagyon trágárkodott (a vallásos neveltetés előnye) viszont nigériai látogatása után ő is sok mindent átértékelt. A Momma, I Made It! tehát friss (idei) és aktuális, bőrszíntől függetlenül tanulhatunk belőle, egy bajom van csak vele (meg az HBO-val): miért éjjel kettő előtt öt perccel adják? o_O A Cinemaxon hasonló utazás-multikulti jóval korábban (nyolckor, lemaradóknak holnap ugyanitt 11:30-kor): Oroszlántámadás következtében elárvult féltestvér-pár (Jack Carroll, Antonio Aakeel) elindul megkeresni egyikük valódi apját miután az őket felnevelő nagymamájuk meghal. Carrollt a Britain's got Talentből ismerhetik a stand up comedy-rajongók, rajta kívül is lesz ottani humorista Johnny Vegas személyében de az Eaten by Lions nem miattuk tűnik szimpla szkeccsek füzérének rendes vígjáték helyett, ezzel együtt is nézhető.

Nem ajánlott:
Nyolckor Johnny Depp tavalyi mellélövése a Film Now műsorán ami egyben egyike ugyanazon év félrement könyv-feldolgozásainak is. A Barbárokra várva a kolonizációról, a migrációról és a lábfétisről akar mondani valamit de nem elég hogy egyik se sikerül neki, még Depp is átment ripacsba (vagy direktori utasítás, vagy a válás meg a per viselte meg).

Miley Cyrus? LESZAROM.
Nicsak, kik öltöztek be Baywatch-lányoknak egy kis medencézéshez!: „Ebben a 100% forró instahíradóban Trisha Paytas olyannal szexizik, akivel nem kéne, Miley Cyrus tiltott gyümölcsöt nyal, Kylie Jenner pedig megfogja a mellét (a sajátját).” – ...én pedig mindegyiküket LESZAROM:
18+ A legfontosabb ruhabalesetes celebvillantások Janet Jacksontól napjainkig - és a tanulság: „2004-ben gyűlöletcunami járt egy nyilvánosan kivillanó mellbimbóért. Manapság Chrissy Teigen és Miley Cyrus teljesen máshogy reagál egy ruhamalőrre. Nézze meg galériánkat.” – Dehogy nézem, inkább LESZAROM.
Ezt lehet? Instahíradó – Miley Cyrus áttetsző dresszt, Victoria Beckham nettó mellbimbót posztolt: „A képen nyilván nem maga Victoria Beckham látható, de akkor is nagyon merész poszt ez. Plusz szexi kontent Mádai Vivientől, Vass Zitától és Emily Ratajkowskitól.” – Miley-nál már az a hír ha ruhában van:
Miley Cyrus jobb melle is üdvözli önt: „Az énekesnő veszettül pörög mostanában, és ezt érdekesebbnél érdekesebb ruhákban teszi - hát mutatunk is pár képet erről.”„RUHA”, LOL LESZAROM.
Miley Cyrus kutyáját megrázta az áram a The Voice forgatásán – Minekvitteoda level over 9000, hangja nincs, tehetsége sosem volt szóval a Voice-ban semmi keresnivalója :DDD
Miley Cyrus ufót látott, ami hókotrónak nézett kiLESZAROM Hé, nem úgy volt hogy már nem drogozik és jó útra tér zeneileg is? Mondjuk mindegy, mert:
hmm – Miley Cyrust megtépték, vagy maga rendezett vérfürdőt?: „Az új klipjéből biztosan kiderül, mitől szakadt el a neccharisnyája, és kinek a vére van a pólóján.”LESZAROM, használjon tampont ő is meg Dua Lipa is:
18+ Prisoner 34+35 – Miley Cyrus és Dua Lipa végigleszbizik új horrorklipjüket: „Illetve ha ön nem találja ki, melyik szexpózról szól Ariana Grande szintén új, 34+35 című száma, akkor segítünk. Ahhoz is van klip ugyanis.” Harvey Weinstein likes this, female empowerment 4 teh win:
BI – Miley Cyrus mégiscsak a nőkkel érzi jobban magát: „Élete első hetyegése is két lányhoz kapcsolódik. Az énekesnő nagyon sok mindent elmondott a szexualitásáról egy interjúban.” – A fenti klip után ez tényleg k* nagy meglepetés. Őszintén: van valaki aki NEM szarja le?!


KEDD, NOVEMBER 24.:
GYEREK, BEFOGADVA
0
A picur megvárhat.

Talán érdemes:
Nyolckor max. egyszer használatos korváltoztatós komédia a Film Now-n melyben jól menő fekete üzletasszony (Regina Hall) lesz újra Picúr (Pom-Pom nélkül) hogy ezáltal jöjjön rá, mennyire eltávolodott gyerekkori énjétől aki bár rendszeresen bullying-célpont volt, mégsem kellett volna olyanná válnia mint az őt valaha bántók. Nem túl eredeti szitu de emellé még a Little túl hosszú is így mindenkinek be fognak ugrani az azonos sztorijú társai és onnantól csak egy lépés hogy odategyük a csupanő Szellemirtók mellé (a végtelenül túlértékelt Issa Rae miatt én már eleve odaraktam és ebbéli meggyőződésemben csak megerősített amikor a 13 éves testbe zárt felnőtt idősebb férfiakkal flörtölget). Ugyanitt másfajta Újrakezdés vár minket 21:50-től egy marihuána miatt elítélt és nemrég szabadult fickóval aki persze nem a fű miatt ült húsz évet hanem mert (Clintonnak hála) érvényben van a három csapás törvénye ami után automatikusan ennyi jár és nála a birtoklás volt az utolsó csepp. Két évtized nagy idő és Russell (Ethan Hawke) kihagyta az internet-robbanást, a mobiltelefonokat de az igazi lemaradása mégis az emberekhez való hozzáállása terén van, ebből ugrasztja ki egy kukában talált két hónapos baba és a vele járó felelősség. Az Adopt a Highway nem is különbözhetne jobban az előtte vetítettől: kis pénzből készült, rövid (80 perc) és őszintén beszél a mélyre temetett érzelmekről – duplán kellemes meglepetés az egyébként sötétebb vonalon működő Blumhouse-tól. Mindeközben nyolctól az HBO-n folytatódik az Az Úr sötét anyagai második évada hogy utána ugyanitt egy órával később Ms. Dunham Ipara kövesse.

Trump rovat:
...remélhetőleg utoljára:
A tálibok Donald Trumpot támogatják: „Aggódnak az amerikai elnök egészségéért.” – Jaj de rendes tőlük, bezzeg a honfitársai:
ki nyer ma? – Több amerikai boszorkány is úgy érzi, hogy az ő átka miatt kapta el Trump a koronavírust – És ennek örülni kell? Amúgy érdekes címlapon látni egy három éve még konteóként kezelt dolgot.
Az megvan, amikor Trump kigúnyolta a beteg Hillary Clintont? Az internet nem felejt – Ha már sötét múlt, a másik oldalt sem kell félteni:
Hillary Clinton állt Trump lejárató kampánya mögött – Hú de meglepődtem...ja nem.
percről percre – Biden vezet, közel a 270 elektorhoz: „Török Gábor szerint már eldőlt.”EGYRÉSZT igen, MÁSRÉSZT meg nem:
Trump véletlenül elismerte, hogy Biden győzött, aztán rájött, hogy nem kellett volna: „Semmit nem ismer el – korrigált gyorsan.” – ...sőt:
Trump: Soha nem adom fel a küzdelmet – ...mert a Fekete Lovag mindig győz. Csak aztán nehogy könyvet is írjon a harcáról :DDD
Méltányos' – közélet – Trump a vidéki Amerika bosszúja?: „A városi és a vidéki Amerika közötti törésvonal létezik, Trumptól függetlenül.” – ...és nem fog eltűnni a bolhacirkusz végével sem:
Hogy mérhették ennyire alul a Trump-szavazók számát?: „A nem igazán elkötelezett Trump-szavazók között sok a rejtőzködő, mert tartanak a megbélyegződéstől.”Nap kommentje:
0

SZERDA, NOVEMBER 25.:
MINTAPINTY

0
Egy anya boldogsága.

Nem érdemes:
...csak ha a horrort azonosítjuk a minél véresebb halálnemekkel amikben a Végső állomás 5., 2011-es része nem szűkölködik, de ezek csak még jobban kiemelik hogy mennyire kifogyott a szufla a szériából. A felállás ugyanaz mint általában: kisebb társaság megússza a balesetet ahol meg kellett volna halniuk, a Halál azonban (jobb későn mint soha-alapon) úgy rendezi hogy csakazértis megérkezzenek a Final Destinationbe, teszi mindezt lehetőleg minél rafináltabb módokon és helyeken, masszázs-szalonoktól tornatermeken át látásjavító műtétekig. Az originál FD fekete humorát sima gore-ra és egyszerű szadizmusra cserélték amit a tortore porn-rajongók biztos értékelni fognak és bár Tony Todd jó a Végzet logikáját magyarázó halottkémként de az ő öt-tíz percnyi jelenléte nem menti ezt a baromságot, 23:25-kor kerüljük messzire a Sony Movie Channelt.

Talán érdemes:
Az HBO-n az egyik 2019-es Év filmje nyolckor ami sokaknak legalább ennyire az év csalódása is volt. Az Aranypinty egy németalföldi festmény, ezt viszi magával a múzeumból a robbantásos merénylet káoszát kihasználva egy kamasz srác aki anyjával ment oda de egyedül indul haza és kb. innentől lép a bűn útjára is, előbb apjával majd egyedül miközben a nála rejtőző képre többeknek fáj a foga. A Goldfinch-nek jót tett volna ha mondjuk háromnegyed órát vágnak belőle és ugrálhattak volna kevesebbet az idősíkok között (vagy megoldhatták volna jobban). A testvércsatornán (HBO2) rövidebb, de még depisebb könyvadaptáció 22:10-től csak hogy lássuk, Bulgáriát is letarolták a könnyű és kemény drogok a rendszerváltás után, Egy adag boldogsággal egy löket poklot kínálva a felhasználóknak. Közülük Votela Toteva azzal emelkedett ki hogy újságíróként szerzett gyakorlatát használva dokumentálta narkós pályafutását egész a megtéréséig, lánya (Yana Titova) pedig mozgóképesítette az egészet, ha még nem ment át eléggé hogy a drogok rosszak, itt az újabb alkalom a tanulásra.

Szelfibűnözés rovat:
The Instagram Edition:
Kábítószer-túladagolásban hunyt el egy 17 éves, amerikai sminkfenomén influenszer: „Ethan Peters akkor nyúlt a kábítószerekhez, amikor az Instagramon híres lett. Ez egy éven belül a halálához vezetett.” – Istennek hála hogy nem vagyok se gazdag se híres, erre sürgősen inni is kell valamit.
Ez a kockahasú Insta-sztár nem egy influenszer, hanem egy brunei herceg: „Abdul Mateen hatodik az öröklési sorrendben. Nemcsak a sportolást imádja, hanem a kis (és nagy) macskákat is.” – Sunáznám...ja nem őt, hanem:
illúzió – Egy dubaji influenszer megmutatta, hogy a modellek miként manipulálják a legtöbb Instagram posztotSponsored by sariatanács, és ha már manipulált fotók:
kívül tágasabb – Új kihívás-őrület: fekete-fehér női fotók: „Az utóbbi hetekben az Instagramon lépten-nyomon fekete-fehér női fotókba botlik az ember. Vajon miért?” – Csak egy tipp: adatlopás?...
közösségi média – Instagram: több követő egyenlő több bevétel?: „Te is fent vagy vállalkozásként az Instagramon? Azt látod, hogy magad körül mindenki könnyedén gyűjti a követőket, te mégis küszködsz?” – Jaja, tanulj a profiktól:
befektetés – Addig menőzött csalásból összeszedett pénzével az Instán, amíg le nem tartóztattákHESSTEG BÉELEM BRÜHÜHÜÜÜÜ!!!
David Attenborough úgy elverte Jennifer Anistont az Instagramon, mint lantfarkú madár a kacsacsőrű emlőst: „Négy óra alatt érte el az egymillió követőt az Instára regisztráló természetfilmes, az eddig rekorder színésznőnek ehhez 5 óra és 16 perc kellett.”Wait, a challenger appears:
Máris lenyomta Instagramon David Attenborough-t egy Harry Potter-szereplő: „Rekordidő alatt szedett össze egymillió követőt egy gyerekes fotóval.” – Akkor már csak őt kell lenyomnia valakinek a fehér férfiak rekordjait megdöntendő:
Tessék, egy sportoló, egy zenész és egy színész egy-egy tökpucér posztja az Instáról: „Vetkőzésnek indult az Instagram: Eric Decker pucéran reklámoz, Diplo egy fontos ügyre hívja fel a figyelmet, Tyler Posey pedig OnlyFanst indított.” – Majd akkor szóljatok ha Parker Posey indul az OnlyFans-en, nekem ott kezdődik a világvége.


CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 26.:
TRAINING & PLANNING
0
Göröngyök és dinnyék.

Talán érdemes:
Friend Request-ként idén augusztusban voltmár egy romantikusság a blogban de a ma éjjel tizenegykor adott névrokona szöges ellentéte lesz a Sony Movie Channelen, max. annyi köze van hozzá hogy ebben is a virtuális tér katalizálja az eseményeket. A Halál a neten a Ringu és az Unfriended-sémát követi: iskolatársnője megszánja a suli kitaszított csaját és felveszi barátnak aki ezt stalkinggal hálálja meg. Ha azt hisszük, a főhősnő kálváriája véget ér a kikövetéssel, tévedünk: a visszautasított online közvetíti ahogy megöli magát majd szellemként kezdi csökkenteni a rivális lájkolók számát. Korrekt riogatás Simon Verhoeventől (csak névrokon), két órával előtte kilenckor ismétlésgyanússág az M5-ön ahol a Trainspotting Ewan McGregorja lép olyasmit mint Robert Carlyle az Alul semmivel és ugrik Anglia északi iparvidékére a gyárbezárások kellős közepén. A Fújhatjuk! komorabb színekkel operál ergo hűbb marad témájához: míg a Full Montyban csak egy percre tűnt fel a munkások rezesbandája, itt övék a rivaldafény, több értelemben is merthogy az elbocsátások közepén kellene nyerniük egy londoni megmérettetésen. Mark Herman ügyesen váltogat humor és dráma között, a Brassed Off-ot szívébe is zárta az angol közönség (nem mellékesen a fúvószenekarok iránt is megnőtt a kereslet), Amerikában nem tudtak mit kezdeni vele mert ebben ugye nem volt zenére vetkőzés. Ugyanabban az időben (21:00) 2008-as neo-noir a Filmbox Extra HD-n melyben Rose Byrne keveredik veszedelmes viszonyokba amikor csempészettel-bokszmeccsek szervezésével egyszerre foglalkozó ausztrál nagymenő (Hugo Weaving) szeretőjeként szemet vet az általa menedzselt feltörekvő ökölvívóra (Matthew Le Nevez). Ez még pasija kissé bipoláris viselkedése nélkül is épp elég kockázat lenne, azzal együtt meg fokozottan életveszélyes de hát a szívnek parancsolni nem lehet és különben is #YOLO!44! A Vér és gyöngy a Dühöngő bika és a Fülledtség keveréke, utóbbit nem csak a tabu háromszöggel hanem a bandavezér kontrollált, majd elszabaduló őrületével is idézi (az meg csak hab a tortán hogy Weaving mellett Joe Pantoliano is szerepelt a Mátrixban). Vérben nem lesz hiány a 22:55-kor adott Bosszú Kommandóban sem a Film Mánián ami ezzel együtt inkább steampunk fantasy mint Svarci-akciózás: a poszt-apokaliptikus Angliában magányos harcosnő (Warrioress) és szövetségesei küzdenek a gonosz ellen. Cecily Fay karaktere már nevében (Boudiccu) is Boaedicát idézi ebben a B-moziban amiben lehet mélyebb tartalmat keresni, de nem érdemes: Tökös (nem úgy) Csajok harcolnak és kész. Közben negyed tizenegykor érkezik a kötelező elfogulatlan politizálós doksi az HBO-n arról, hogyan döntheti el a választást (itt épp a 2000-est) 537 szavazat.

Kis hírek a nagyvilágból:
Készül a Youtube ellenszere a Tiktokra: „A Shorts nevében is benne van, rövid videókkal szeretnék visszahódítani a felhasználókat.” – Jó ötlet. Ja nem az:
A valaha volt legostobább dolog, ami egymilliárd dollárba került: „Nagy reményekkel indult és óriási pénzekbe került a Quibi nevű streaming-szolgáltatás, amely maximum tízperces sorozatepizódokat kínált a figyelemhiányos fiataloknak. Most úgy tűnik, vége is.”...and nothing of value was lost that day.
Észkombájn – Miért rohasztanak a gazdák női bugyikat a földben? – Hát MERT PERVERZEK azért hogy megegyék:
Az évtizedekig rohasztott édesség tudománya: „A brit tudós megkóstolta a mumifikálódott piskótaszeletet és kellemetlennek találta.” – Brit tudós...nem is tudom miért nem vagyok meglepve.
120 év börtönt kapott az NXIVM nevű szekta vezére, Keith Raniere – Hogy hajtják be rajta? Remélem a csaja is kapott ennyit, Ron Jeremynek ezredennyiért a duplája néz ki:
Újabb nők vádolják nemi erőszakkal Ron Jeremyt: „Az egykori pornószínésznek most már összesen 11 rendbeli nemi erőszak miatt kell bíróság elé állnia. Ha elítélik, 330 évnél is többet kaphat.” – Felkészül James Deen...ja nem, őt szeretni kell. Szomorú látni hogy gyakorlatilag előre meghozzák az ítéletet és nem csak Jeremynél:
Demi Lovato szakítós számot adott ki, exe azt állítja, az énekesnő rajongói zaklatják: „Max Ehrich Instagram-történetében kérte az énekesnő rajongóit, hogy ne fenyegessék sem őt, sem pedig az édesanyját.” – ...és hogy hol van a vége? Hát itt:
Öngyilkos lett a szexuális zaklatással megvádolt séf – Erre nem is mondok semmit, térjünk vissza a választásra:
Először lesz nő az Egyesült Államok alelnöke: „Kamala Harris az USA következő alelnöke.”Nap kommentje:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés