2020. 12. 14.
Say hello to kétely! (dec. 14-15-16-17.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Say hello to kétely! (dec. 14-15-16-17.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 14.:
TONY CLIFTON’S SILENT HILLS
0
Kakukk MARCI Kelly és a sekszy dög.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (lemaradóknak holnap ugyanitt 12:45-kor) tavalyi neo-noir melyben zűrös múltját lezárni akaró lány (Tuppence Middleton) tér vissza szülővárosába anyja halála után és ami gyászmunkának indul abból megszállottság lesz melynek titokzatos tárgya egy kissrác ezer éve megoldatlan elrablása. Albert Shin okos thrillert akart rendezni amihez még kollégáját, David Cronenberget is megnyerte egy kis mellékeskedésre de a Clifton Hill még vele (és a helyszínként szolgáló Niagara-vízeséssel) együtt is max. egynekjó. Ugyanebben az időben de már a Duna World-ön a „fantáziadús” elnevezésű Örökzöld örökzöldekben az Illés és leágazásainak dalai láthatók-hallhatók, vagy (továbbra is 20:00-kor) nézhetjük amint Kaley Cuoco igyekszik a saját lábán megállni az HBO-n az Agymenők után egy önálló szériával melyben alkoholista Légikísérőt alakít. Cassie legutóbb a kelleténél jobban nyomta fullba a PARTY HARD!!!-ot, erre két dolog is emlékezteti: a durva másnaposság meg egy hulla de mivel így se tudja felidézni ama végzetes éjszakát, úgy tesz mintha mi sem történt volna, csakhogy az FBI (és a Donnie Darkóból szabadult halu-nyúl) folyamatosan a nyomában van. Cuoco-nak amúgy fontos lehetett a Flight Attendant mert a főszerep mellett a producerséget is magára osztotta, a zene próbál „okos” és „meta” lenni, sokaknak beugorhat a Hangover-franchise de a profik (és a blog rendszeres olvasói) emlékezhetnek a 2013 környékén adott-elemzett Pam Ann-re aminek elég volt a sztyuvik élete és PÁRZÁSI szokásai, nem akart mellé még krimi is lenni. Ugyanitt maradva 21:00-kor ugyancsak sorozat de már egy ír párocskáról akik közül a fiú (Paul Mescal) az érzékenyebb és a lány (Daisy Edgar-Jones) az aki könnyebben találja fel magát pld. a főiskolai környezetben. A Normális emberek ritka jól sikerült könyvadaptáció ami a manapság divatos depizés helyett a felnövés melankóliájára helyezi a hangsúlyt, közben 21:55-kor azért a 30 ezüstöt is folytatják a testvércsatornán (HBO2).

Hétfő? #LESZAROM™.
Mit csináljunk csütörtökön? – Azt nem tudom, azt viszont igen hogy ÉN mit csinálok hétfőn:
ma is tanultam valamit – Megfőzött 5000 liter vizeletet, hogy aranyat csináljon, de egészen mást fedezett fel – Azt hogy FELRAKHATJA AZ EBAY-RE ÉS LESZ AKI MEGVESZI LESZAROM.
Harry herceget választották a világ legszexibb rojáljának: „Visszatérő szereplő a People listáján, tavaly a legszexibb apukának választották meg. Mit szól hozzá?” – Azt hogy HETERÓ VAGYOK, LESZAROM maradok a sajtos rojálnál, Harryre és Meghanra meg rögvest rátérek.
őket sem a gólya hozza – Tele a város galambokkal, de hol vannak a fiókák?LESZAROM, ha már a szüleik is leszarnak engem!
hír – IGAZ: Valóban véget ér a Barátok KöztLESZAROM akarom mondani AND NOTHING OF VALUE WAS LOST THAT DAY Bezzeg Magdi Anyus tudta hogy a csúcson kell abbahagyni! Ha már mozis bombanők:
"lenge mese" – Ana de Armas új értelmet adott a mellvillantásnakLESZAROM Ideje volt már:
Olivia Wilde és Ana de Armas is dönthet a következő Oscarról: „819 új tagot vett fel az Oscar-díjakról döntő Amerikai Filmakadémia. Magyar filmes nincs közöttük, az új tagok közel fele nő.” Harvey Weinstein likes this. Vagy nem, mert:
Kreatív megoldás – Margot Robbie férje bevásárolt, majd vetkőzött – Azt nem lehetne hogy inkább a felesége vetkőzzön? :SS
Mozi – Miért ad Christopher Nolan egyszavas filmcímeket?LESZAROM. Hé, hát ez is lehetne egy filmcím...vagy akár egy mondat belőle:
LIFEADVISOR – A 20 legjobb inspirációs filmidézet: „A filmek az egyik legjobb forrásai az inspirációnak. Neked melyik a kedvenc idézeted?” – Az hogy LESZAROM (bár ez nem idézet), vagy az hogy:

steery 2020.08.12. 12:56:24
"- Atomot nekik! Atomot a bestiáknak!" /A függetlenség napja/
 

KEDD, DECEMBER 15.:
LAKE-ET KAPOTT TAHÓ
0
Második fogás: dupla Nelson.

Talán érdemes:
23:25-kor 2009-es direct-to-DVD maffiáskodás a Paramount Channelen ami kissé sematikus sztorija ellenére sem akkora Melléfogás: közepesmenő (Cuba Gooding Jr.) megöl egy kismenő dealert (Noel Gugliemi) azt gondolva hogy amaz főnökét (Miguel Ferrer) fenyegeti, csak azt hagyja ki a számításból hogy célpontja meg egy echte nagymenőnek (Harvey Keitel) terít. A Wrong Turn at Tahoe (ahol a Tahoe nem a tóra hanem a drogterjesztő klubtulaj nevére utal) jól kezdődik de az egyik gengszter feleségének megölése után átmegy sima B-kat.-ba pedig tarantinós párbeszédekkel együtt is lehetett volna több annál (SPOILER a skorpió-béka tanmese meg minimum a Síró játék után lejárt lemeznek tekinthető SPOILER VÉGE). Tíz előtt tíz perccel egyenesen Képeslap gyilkosságok várnak minket a Film Now műsorán egy idei darabbal melyben amerikai detektív (Jeffrey Dean Morgan) nyomoz fia és annak menyasszonya halála után ex-felesége (a sajnos már alig felismerhető Famke Janssen) segítségével. Mint kiderül, az áldozatok egy gyilkosságsorozat egyik „állomását” jelentik az elkövetőknek akik európai városokban öldösnek szerelmespárokat és ezt általában képeslapokon jelentik be. Danis Tanovic skandináv stílusban dolgozta fel James Patterson könyvét amivel (mert nem kizárólagosan Északon játszódik) kicsit elszámította magát, és ha már könyvek:

When Harry met SALLY Meghan rovat:
Rojális és aktuális – Meghan Markle védtelennek, Harry herceg szomorúnak érzi magát, Vilmos herceg fut – …én pedig LESZAROM ja nem ma, olvassunk tovább:
AKKORA MARHASÁGOKAT ÍRTAK VILMOSÉKRÓL ÉS HARRYÉKRŐL, HOGY KÖZLEMÉNYBEN KÉRTÉK KI MAGUKNAK – Az a baj hogy BERAGADT A CAPS LOCK a „marhaságok” néha Meghan érdekét szolgálták:
Meghan Markle egy hamis emberrablás áldozata lett, mielőtt bekerült a királyi családba: „A hercegné-jelölt megtanulta, hogyan alakítson ki kapcsolatot az ellenséggel, és hogyan vezessen, miközben üldözik - írják életrajzi könyvében.” – ...amivel meg az egyszeri olvasót üldözik a szerzők:
Életrajzi könyvük szerint – Meghan Markle még a terhességét is be tudta úgy jelenteni, hogy valakinek ne tetsszen – Szerintem SENKINEK nem tetszett. Mármint nem a terhessége hanem hogy mindenről nyilatkozik a médiának:
Meghan Markle a New York Timesnak küldött esszéjében írta meg, hogy nyáron volt egy vetélése: „Harry brit herceg felesége hosszan értekezett arról, hogy milyen elveszíteni egy gyereket.” – Magánügy, kicsit jobban jött volna ki ha nem alig pár hónappal az esemény után váltja aprópénzre ezt a tragédiát (is).
MEGHAN MARKLE ÉS HARRY HERCEG ÚJONNAN VÁSÁROLT, 5,8 MILLIÁRD FORINTOS HÁZÁVAL VAN EGY KIS BIBI – Az, hogy LESZAROM megint beragadt a caps lock és már nem ott élnek:
királyi költözések – Harry herceg és Meghan Markle nem gyűznek költözni a paparazzik miatt: „Nincs nyugtuk a lesifotósoktól, sem a drónoktól. Azonban Markle nem szívesen költözne távol édesanyjától.”TANULJATOK MEG HELYESEN ÍRNI („GYŰZNEK”) Esetleg az anyja házszámát nem akarja világgá kürtölni? Észlény...
nem titok többé – Meghan Markle borzasztóan szeretné titokban tartani, kik védték meg: „Beadványában azt írta, félti a barátnői és azok gyerekei szellemi-lelki jóllétét, az egyikük már szenvedi is a sajtóhadjárat következményeit.”MAGYARUL: hamarosan névsorolvasás a New York Times címlapján vagy az önéletrajz folytatásában:
royal sztorik – Meghan úgy érezte, feladta egész életét a királyi családért: „A Sussexékről írt könyv szerint a pár úgy érezte, hogy nem támogatják őket, és márciusra már alig beszéltek Vilmosékkal.” – Már megint ez a marha elfogulatlan könyv! Ennyire nem megy a bolt hogy folyton promózni kell?! Nap kommentje:

ComLo 2020.08.09. 16:29:24
Nem megbántani akarom a szerzőt félre ne értse ... de nekem van szerencsém olyan országban élni, ami az én adómból is tartja el ezt a celeb családot ... de hogy valaki magyarországon hobbiból arra szánja az idejét, hogy egy tőle párezer kilóméterre élő, számára tök irreleváns családban, attól teljesen távol álló szenzációhajhász média szerint mi történik ... nem abszurd ez? Kirakatban élő celeb család, akiknek egy félmondatából bestseller lesz. A mai világban kb annyira áru az életük, mint egy kinai gyerekmunkásnak az Apple gyárban. Azért kell élniük, hogy az átlagembernek meglegyen a napi szórakozása.


SZERDA, DECEMBER 16.:
HRA BAL, HRA JOBB
0
Elő az adással!

Talán érdemes:
Fél kilenckor sznobriadó-gyanús romantikázás a Cinemax 2-őn melyben az Euripidész-féle Fedra modernizációja kerget őrületbe egy cseh színházi direktort. Gondjai azzal kezdődnek hogy két emberrel kevesebbel kell számolnia az Előadáson, folytatódnak a politizálását kifogásoló megbízóival de a pontot az I-re az teszi fel mikor (házas apukaként) belehabarodik megmaradt színészei egyikébe. A Hra (avagy The Play) a (filmes szemszögből) Robert Altman által is megénekelt problémákat járja körbe nem olyan Játékosan mint ő tette hanem a valóság és képzelet határait összemosva (Petr kissé megbolondul felesége és új csaja egyidejű eltűnésekor). A Dunán háromnegyed tízkor idei biográfia A mi Kodályunkról akinek elévülhetetlen érdemei vannak népdalkincsünk megőrzésében és Petrovics Eszter 2020-as féldoksija két mai zenészt (Ránki Fülöpöt és Devich Gergelyt) követ akik körbejárják a zeneszerző fiatalkorának helyszíneit is hogy ezáltal hangolódjanak az akkortájt keletkezett művek előadására.

Kis hírek a nagyvilágból:
Brie Larson kvázi könyörög a Disneynek, hogy tegyék már be egy Star Wars filmbeKVÁZI LESZAROM Bekerülhet de csak ha nincs folt az online múltjában:
cineart – Ming Na-Wen szeretné, ha visszatérhetne a Mandalóriba: „Az első évad színésznője petíciót indítana, hogy hozzák vissza a karakterét a sorozatba.”JOHNNY DEPP LIKES THIS Keep calm, már érik az üresedés Gina Caranóval
Cikizte a demokratákat a Mandalori színésznője, kirúgatnák a sorozatbólWait, a challenger appears:
egy homofób megjegyzésre hivatkozva – A Grace klinika egykori színésze még most is dühös, amiért 13 éve kirúgtákWait, a challenger appears:
Tíz év börtönt kaphat a Trump-párti rapper – Hát igen, az súlyos bűn...ja hogy nem pártszimpátia miatt rabosították: „Akár tíz év börtönt is kaphat Lil Wayne rapper, miután a hatóságok Miamiban lőfegyvert találtak nála magángépének átkutatása során (...). A Trump-párti rappert 2009-ben egyszer már elítélték hasonló jellegű bűncselekményért. Mostani ügyében a hatóságoknak azzal védekezett, hogy a fegyver apák napi ajándék volt.”Apák napja?! Az illegális fegyvertartás vétke eltörpül a patriarchátus mellett, életfogytot nekije!!4!!44!!
Mozi – 10 milliós fájdalomdíjat kapott Gal Gadot az új Wonder Woman-film miatt: „Kiderült, hogyan tudta a Warner elérni, hogy az új Wonder Woman-film főszereplője és rendezője ne tiltakozzanak, amiért a szuperhősmozijuk egyből felkerül az HBO Maxra.” – Szóval nála menőség és üvegplafon-áttörés ami Deppnél és Nolannél pénzéhség:
Christopher Nolan fel van háborodva a Warner húzásán: „Hihetetlennek tartja, hogy a stúdió az összes jövő évi nagy címét a mozipremierrel egy időben streamelhetővé teszi, amiről még csak nem is egyeztettek a művészeikkel.” – Nahh, eddig tartott a karrierje...

CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 17.:
OTT ÉS MOST

0
Tudja, hol szeret a kardfogú tigris.

Talán érdemes:
Ma is csak két tűrhető program jut, az első kilenckor Roland Emmerich ismétlésgyanús variánsa a Film+-on az Egymillió évvel időszámításunk előttre. Nem ez az első vagy utolsó I. e. 10 000-ben játszódó múltbarévedés (lásd még: Alfa, A tűz háborúja) de mit lehet tenni ha vannak állandó dolgok, például a szerelem és a háború amikben ugye bármi megengedett. D'Lehnek (Steven Strait) mindkettőben része lesz: az elsőt akkor tapasztalja meg mikor egy rivális törzs elrabolja csaját (Camilla Belle) és innen csak egy ugrás a második amihez össze kell fognia az időközben megismert egyéb, barátságos népekkel is. A 10,000 B.C.-n nem érdemes számon kérni a logikát meg a történelemhűséget (arra továbbra is ott van az Apocalypto), ez ugyanolyan popcorn movie mint a Függetlenség napja. Az HBO-n egy órával később (tízkor) újabb doksi megosztó témával mert Dr. Dorothy Otnow Lewis a halálsoron és/vagy börtönben meginterjúvolt sorozatgyilkosok kapcsán arra jutott hogy többségük Őrült, nem elmebeteg vagyis kezelésre szorul, nem pedig a társadalomból való kiiktatásra. Lewis elfogultsága dacára komolyan vehető egész Ted Bundy profilozásáig akinél szintén megállapítja a többszörös személyiségzavart holott ha valakiről, róla köztudott milyen ügyesen manipulálta az őt faggatókat. Mellékes de attól még tény hogy aki túl sok időt tölt ilyen figurák közelében arra előbb-utóbb hatással lesznek (lásd a Bárányok hallgatnakban Jodie Foster karakterét), ennek tükrében két lehetőség van: vagy az összes érzéketlen serial killer pátyolgatásra szoruló, fogyatékkal (tudathasadás) élő innocent victim, vagy egyszerűen csak azt mondták amit Lewis hallani akart. Mivel „diagnózisa” az alanyok 99%-ában igazolja az általa felállított teóriát, azt lehet mondani hogy eleve azt alátámasztani ment oda ergo hiába az akárhány diploma és a tudományos kutatás ürügye, nem sokban különbözik a Mansonnak és társainak leveleket írogató fangirlöktől.

Szelfibűnözés rovat:
Tini youtuber törte össze apja 1 milliárd forintos szuperautóját – Majd a rendőrök móresre tanítják...ja nem:
A lájkvadász seriff élőzés közben elhajtott, sőt majdnem áthajtott egy, az úton heverő, frissen elütött férfin: „Korábban életveszélyes autós üldözésbe ment bele élőzés közben.”Wait, a challenger appears:
Majdnem meghalt, inkább Twitterezett: „Egy 22 éves amerikai lány 3,41 ezrelék alkohollal a vérében akart beugrani egy amerikai focimeccsre. Börtönbe vitték, de itt is jól szórakozott.”PARTY HARD! PARTY DARWIN!
KÖZÖSSÉGI MÉDIA – VILÁGHÍR! – Így indítsd el saját YouTube-csatornádat!: „Pénzt is keresnél vele? Itt van 10 tipp a sikeres induláshoz.”Tíz tipp? Elég kettő: ha férfi vagy legyél minél bunkóbb, ha nő akkor meg vetkőzz:
mit gondol? – Szexmunkás és youtuber - és most beperelte a kormányzótÉN AZT GONDOLOM HOGY LESZAROM Wait, a challenger appears:
Több mint kétmillió forintért adta el használt implantátumait egy Playboy-modellKIVETETTE? DE HÁT MOST IS VAN BENNE MŰANYAG Le van maradva, már nem a tökéletesség a divat:
Véletlen fedte fel igazi arcát a vlogger: ezrek iratkoztak le élő adás alatt – A nósmink kihívás so last year, idén a tampon a menő:
Kilógó tamponja miatt támadják a meztelen influencert – 18+ fotó: „A norvég Sophie Elise egy viszonylag népszerű influencernek számít az Instagramon, hiszen a fiatal szépséget több mint 448 ezren követik a népszerű közösségi oldalon. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne állandóan a támadások kereszttüzében, egyik nemrég közétett bejegyzése után ugyanis rengeteg negatív üzenetet és hozzászólást kapott.” – Majd felrakja az Ebayre mint az a delfincsaj a koszos fürdővizét...tényleg, vele vajon mi lehet?
Belle Delphine elárverezi az óvszert, amit az első pornójában fog használni: „A pornóvideón a párjával fog majd szerepelni, akit régebb óta ismer, mint hogy Belle Delphine lett. Mivel a srác szeretné megőrizni az inkognitóját, a videóban felismerhetetlen lesz. (...) Mivel Belle Dephine-ről van szó (...), ebben a történetben is van egy bizarr csavar. Az influenszer elárverezi majd az óvszert, amit a barátjával a forgatás során használnak. Azt, hogy ezt pontosan milyen formában teszi majd, egyelőre nem árulta el.” – Még így is jobb mintha az óvszer tartalmát árulná...oh wait, hát az is benne lesz :SS Megyek hányni, szevasztok,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon!)

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés