2020. 12. 21.
Hóember’s Friends (dec. 21-22-23-24.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hóember’s Friends (dec. 21-22-23-24.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 21.:
HÁZIÚRRA NEM LÖVÜNK!

0
Rémálom a Pillangó utcában.

Talán érdemes:
Nyolckor újabb Örökzöld örökzöldek, újra a Duna World-ön és ezúttal Máté Péter dalaiból, ugyanabban az időben az HBO-n folytatódik a múlt héten kezdett Légikísérő hogy egy órával később már Normális emberekből érkezzen az eheti adag, a sorozatözönt 21:40-kor a testvércsatornán (HBO2) Júdás 30 ezüstje zárja. Este nyolcra visszaugorva érkezik a karácsonyi HallmarHAkságok első eresztése is a Film4-en melyben női építész kapja meg első komolyabb megbízatását: Mentsük meg a színházat karácsonyra! Az említett épület szülővárosában áll és új tulajdonosának nem olyan fontos mint a helyieknek akik ünnepekkor ott gyűlnek össze de ama bizonyos 12 nap alatt még ez (mármint a morózus Scrooge-wannabe véleménye) is módosulhat... Egy órával később (21:00) ilyesmi lesz terítéken a Story4-en is a cukrosnak tűnő Karácsonyi süteményekkel amiben lánytestvérpár indul tévés vetélkedőn pékségük megmentése érdekében de már kicsit több drámával (apjuk halála, stb.), ezen a versenybíró enyhít valamit (akit mintha a Dos Equis régi reklámarcáról mintáztak volna). Éjfél előtt öt perccel rövidke thriller az HBO-n: egyedülálló nő fogadja bizalmába főbérlőjét aki ezzel vissza is él. Ha ismerős a sztori az nem csoda, a Rémálmom a háziúr a Sliver koppintása jóval kevesebb vetkőzéssel melynek hiánya mellett csak még jobban feltűnik a fehér férfi által sanyargatott fekete albérlőlány de ha már újrázások, hát lesz rosszabb:

Nem érdemes:
Miután idén voltmár szerencsénk az eredetihez, a Film+-on ma este tizenegykor csekkolhatjuk a Pillangó 2017-es remake-jét amire semmi szükség nem volt: hiába rövidebb („csak” 130 perc, szemben az originál százötvenével) de kétszer-háromszor annyinak fog érződni. A tanulság továbbra is az hogy lehet sorozatSTÁRokra (Charlie Hunnam, Rami Malek) bízni amit Steve McQueen és Dustin Hoffman ezerszer jobban eljátszott, csak...nem érdemes :DDD

Hétfő? #LESZAROM.
The Hadid Edition:
De mit csinál Gigi Hadid Budapesten? – Csak azt tudom hogy ÉN mit csinálok ugyanitt: LESZAROM:
A nap képe – Bella Hadid pózba vágta magát: „A modell adottságairól ritkán készül ennyire meggyőző fotó. A nap képe, +4!” – Meggyőzött: LESZAROM.
húsvéti instahiradó! – Katy Perry nyúljemezben mutatta meg pocakját, Irinia Shaykból mém lett, Zsidró Tamásék online locsolkodtak: „Patrick Schwarzeneggerék 6 óráig sütöttek egy torták, Jessica Simpsonék beöltöztek, Gigi Hadid és Kylie Jenner pedig nyuszilányok voltak.” – …mert erről szól a húsvét. Ja nem: LESZAROM.
Nővérek – Bella Hadid a két új tetoválását, Gigi Hadid a kislányát mutatta meg, félig-meddig – Teljes egészében LESZAROM őket.
Pia reggel, délben, este – Reggel pezsgő, nap közben koktél, este rövid: Bella Hadidék rendesen megtolták a szülinapozástKORONAVÍRUS LIKES THIS LESZAROM.
Gigi Hadid annyira imádott terhes lenni, hogy megosztott még pár pocakos fotótLESZAROM Emily Ratajkowski likes this. Ja ő pont nem :DDD
Bemutatjuk Duke Nicholsont – Jack Nicholson unokája és Bella Hadid összejöttekROMAN POLANSKI LIKES THIS LESZAROM.
Bella Hadidot csak egyetlen gomb választja el a monokinizéstől: „A modell csak egyetlen gombját tudta begombolni a szűk blúzának, Milla Jovovich szoptatós képet posztolt. Instahíradó.”ANYASÁG 4 TEH WIN LESZAROM.
fotók! – Gigi Hadid megmutatta, hogy rendezte be kislánya szobáját: „A New York-i lakását is ő dekorálta, azt is megmutatta néhány hónapja a követőinek. Az nem nyerte el annyira a Hadid-fanok tetszését.” – Le kell szarni a kibiceket oszt’ jónapot :DDD


KEDD, DECEMBER 22.:
TIKTOKARÁCSONY
0
Nekik tényleg jelbeszéd az életük.

Talán érdemes:
Nyolckor komoly témákat érintő romantikázás a Film4-en melyben rákbeteg asszony hívja össze családját norvég kirándulásra, talán utoljára de az igazi Titkok karácsonyra nem tőle származnak majd: a fő meglepetések egyike váratlanul kiderült terhesség lesz, a másik meg az hogy az egymástól nagyon eltérő rokonok végül mégis megtalálják a közös hangot a sarki fényben. Egy órával utána már sima (de ismétlésgyanús) szerelmesdi a Filmcafén melyben Hugh Jackmant és Meg Ryant köti össze tér és idő összejátszása mikor utóbbi exe (Liev Schreiber) féreglyukat fedez fel a múltba és onnan nem csak emlékekkel hanem egy potyautassal (Jackman) tér vissza aki belehabarodik az első nőbe akit meglát, kár hogy az hivatását tekintve médiagenyó. Kate és Leopold viszonyát főleg a modern kor fenyegeti: az egyik tévéSTÁRT akar csinálni extravagáns hódolójából, a másik meg jött, látott és inkább visszamenne a biztonságos múltba.

Ajánlott:
Az Advent a Hargitán 1993-as feldolgozása voltmár a blogban de ma este kilenckor a Szirtes János-Sík Ferenc-féle 1989-es, 160 perces kiadást vetítik két részben az M5-ön melynek új értelmet adtak az épp zajló (és küszöbön álló) változások. Mit mondhatok? Ahhoz képest hogy akkoriban úgy tűnt, nem fogjuk a múlt hibáit újra elkövetni, bő harminc évvel később elmondhatjuk hogy ez nem jött össze, ennek tükrében még szomorúbb újranézni ezt az Adventet, emellett szinte eltörpül hogy az impozáns színészgárdából már sokan nincsenek velünk (Bubik István, Sinkovits Imre). Előtte fél kilenckor valami más de szintén idevaló (és szintén színmű-adaptáció) a Cinemax 2-őn, mintegy ötvözve a hétvégén adott Mogyoróvaj Sólyom üzenetét a Holt költők társaságával: siketek iskolájába érkező új tanító (William Hurt) tanítványai mellett a suli gondnoknőjét (Marlee Matlin) is megtanítaná szájról olvasni, őt azonban túl mélyen bántották meg az „egészségesek” ergo úgy érzi, jól elvan nélkülük. Nálunk a Vakvagányok kísérelt meg bemutatni egy ilyen zárt világot mint az Egy kisebb Isten gyermekei a siketekkel, sajnos azóta úgy tűnik, a fogyatékkal élőket is úgy hagyta magára a média hogy közben piedesztálra emeli őket:

Divatrovat:
Dívány – Gyerekekre hajtanak a divatházak – Jajj de le vagytok maradva, az egészséges gyerekek kihasználása már nem menő, testi-szellemi fogyatékkal élők kellenek a kifutóra:
nesze!szer – Emberi sorsok – Down-szindrómás gyerekek a kifutón!: „Az esemény bevételét jótékony célra fordították.”Seems legit, biztos a modellek is beleegyeztek:
szemlélek – Miért nem lehet egy Down szindrómás lány az év arca?: „Nem lehet szép egy karakteres arc?” – Dehogynem, sőt CSAK az lehet szép:
Nagyon nem sült el jól a portugál Vogue mentális egészségről szóló címlapja: „Sokan érezték úgy, hogy a címlappal a divatlap esztétizálni és romantizálni akarja a mentális betegségeket.” – De hát éppen azt teszik:
Alkotói válság – Down-szindrómás lány lett a Gucci Beauty új arca: „Csak a tökéletes a szép? Ellie Goldstein 18 éves, Down-szindrómával él, és ő reklámozza a Gucci új szempillaspirálját.”Wait, a challenger appears:
Hétéves, fogyatékossággal élő gyermek robbant be a világhálóra: „A hétéves Sirio Persichettinek súlyos, agyi eredetű bénulása van (...). Ennek ellenére (...) édesanyja (...) úgy döntött: fia példáján megpróbálja bemutatni, hogy a fogyatékkal élő gyermekek sem mások, mint egészséges társaik és ők is élhetnek boldog életet. (...)” – Nyilván véletlenül sem az anyuka feltűnési viszketegségéről van szó ahogy itt sem:
Lehet-e szupermodell egy Down-szindrómás? – Ne előítélkezzünk, olvassunk tovább, hátha: „A Maddy, a modell címen forgattak dokumentumfilmet a világ első Down-szindrómás modelljéről. Maddy már most világszerte ismert, de az édesanyjának ennél nagyobb vágya van: esélyegyenlőség a divatszakmában.” – ...vagy nem az a vágya, „Ugyanis bár Maddyt rengeteg divatbemutatóra meghívják, ezekért nem mindig fizetnek neki, és a nagy divatmárkák, mint például a H&M pedig egyszerűen nem kíváncsiak rá. Ez elképesztően fáj Maddy édesanyjának, amit a filmben visszatérően hangoztat is. Ahhoz, hogy Maddy aláírhasson egy szerződést egy nagy divatmárkával egyrészt szükség lenne arra, hogy Maddy úgy viselkedjen a kifutón, mint egy profi modell: vagyis (...) bámuljon depresszíven maga elé (...). „Maddy jól szórakozhat és megváltoztathatja a világot, de ha szórakozik és megpróbálja megváltoztatni a világot, akkor sosem üti át az üvegplafont” - mondja az édesanya.” (...) Az, hogy mi Maddy álláspontja erről, sajnos nem derül ki a filmből, aminek valószínűleg Maddy kommunikációs képességei is gátat szabnak.” – ...és ha kétségeink lennének, az utolsó mondat eloszlatja őket: Maddy egy 2019-es divatbemutatón úgy vonul végig a kifutón, ahogy az édesanyja mindig is szerette volna: depresszív arcot vágva, egyenesen sétálva. – Hé, hát akkor ez happy end, nem? Üvegplafon áttörve, mission accomplished... Nap kommentje:
0

SZERDA, DECEMBER 23.:
HOLIDAY HURTS...
0
...but Momo likes this!

Talán érdemes:
Kilenckor gyengécske love story a Story4-en (hol másutt?) amit már külföldön is több címen forgalmaztak (Holiday Hearts ill. Christmas Wish). Nem csoda, a Szerelmet kérek karácsonyra magyarításánál csak felállása sablonosabb: gyerekkoruk óta pajtás fiú és lány kapcsolatának akkor szakad vége mikor a csaj magasabb szintre emelné a dolgokat, az érzelmektől zavart srác pedig évekre eltűnik és pont Szenteste tér vissza mikor a lánynak a szülei által üzemeltetett szállodában kell bébiszitterkednie. Fél tizenegykor újra régi ház, a Villa Henriette megmentése lesz műsoron a Filmbox Family-n melynek tulaját csaló verte át és csak unokája segíthet rajta barátaival együtt – akiket viszont ehhez előbb ki kell békítenie. Tíz előtt tíz perccel valamivel reálisabb darab a Dunán melyben újra betegséggel együtt élés lesz a középpontban amit ezúttal másfajta gond is súlyosbít. Marco (Beppe Fiorello) túlzás nélkül mondhatja hogy A világ súlya a vállamon: nem elég koraszülött fia szívproblémája, a gazdasági válság miatt még az állását is elveszti és bár más feleennyi csapásba belerokkanna de ő csakazértis megfogadja hogy talpon marad, sőt kollégáinak is segít – bármilyen meseszerű, de tényleg megtörtént, így történt. A napot éjjel háromnegyed egykor tavalyi majdnem-horror zárja az HBO-n melyben rendőr-feleség (Helen Hunt) bolondul bele a házukban tanyázó földöntúli (?) jelenségekbe – vagy csak félrelépése miatt érzett bűntudatát vetíti ki a tudatalattija? A szitut a férj (Jon Tenney) ügye (egy gyerek eltűnése) és a nő volt pasija teszi kerekké és a Látlak ki is hoz mindent amit ebből lehet.

HA HA VERY FUNNY! rovat:
Vicces nevű hadihajókHA HA VERY FUNNY!
Az Iszlám Állam nevében fenyegetőzött pünkösdi terrortámadással egy magyar fiatal: „A nála tartott házkutatásnál az ügyészség és a TEK megállapította, hogy csak viccelt.”HA HA VERY FUNNY Wait, a challenger appears:
Nem volt elég pénze sógora meggyilkoltatására: „Csak rá akart ijeszteni a rokonra, nem gondolta komolyan a dolgot.”HA HA VERY FUNNY!
Egy éven át zsarolta a prostituált meg a strici az idős, de szexuálisan annál aktívabb asztalost: „Naiv volt szegény mester, még a csavarhúzójáért is váltságdíjat kellett fizetnie.”HA HA VERY FUNNY, már utalom is nektek a támogatást, meg ezekért a cikkekért is:
Elálmosodott az út mentén, feltört egy autót, hogy abban aludjon, majd akkor bukott le, amikor reggel el is akart hajtani: „A tulajdonos egy idegent talált az autójában, aki nem válaszolt arra a kérdésre, mit keres ott.”HA HA VERY FUNNY, gondolom ha te találnál egy vadidegent az autódban akkor is így írnál róla.
A dunakeszi Stant és Pant keresik: „Több millió forint értékű ékszert loptak.” – Lásd fentebb, autó helyett ékszerrel.
nb1fan – DVSC: Dzsudzsák leigazolásával nagyot nyerne az NB2: „Félelmek és optimista gondolatok a nemzeti labdarúgás szimbólumának esetleges visszatéréséről a napsütötte lelátóról.”HA HA VERY FUNNY :DDDD
 

CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 24.:
KOLOSTORY, BRO!
0
Huzatos pálmák között.

Ajánlott:
00:25-kor ritkán adott kuriózum az M5-ön Stendhal művéből, Gérard Philipe főszereplésével, ő alakítja a Pármai kolostorba látogató hercegjelöltet aki Waterloo csatatere után szembesül a ténnyel miszerint love is a battlefield: nem elég hogy nagynénje kiveti rá a hálóját de a város bonvivánjai is riválist látnak benne, a Nagy Ő-t pedig a börtönben találja meg – a foglárparancsnok lánya személyében... Elég hosszú vagyis jobban megéri felvenni és normális körülmények között leülni elé.

Talán érdemes:
Az M5-ön 22:25-kor kétórás tévés verzió Szent Borbála életéből akit anyja halála után apja óvott a széltől és (pogány lévén) a kereszténységtől is de a neki elrendelt útról ő sem tudta eltéríteni, így lett lányából előbb mártír majd segítő szent. Nyolc előtt öt perccel család-kompatibilis komédia a Story4-en ahol a Tökéletes Férfiról álmodozó csaj minden évben épít egy hóembert friendzone-ba sorolt barátjával hogy ezzel a rituáléval csalogassa a férj-jelöltet de ő van a legjobban meglepődve mikor imáit meghallgatják és feltűnik egy 10/10-es pasi. Még akkor sem fog gyanút mikor kiderül hogy amaz az egészségesnél jobban érdeklődik a tél és velejárói iránt, teljesen leveszi a lábáról A hóember ajándéka ami nem más mint anyja elveszettnek hitt sálja és ha már kívánságlista:

Ünnepi rovat:
ön is csak őt kéri karira? – Mariah Carey ragaszkodik hozzá, hogy ez a karácsony is az ő dekoltázsáról szóljon – Nem, én Giannát kérem karácsonyra, kérimárját meg LESZAROM.
ritkán látható töri – Halál ajándékba: „Karácsonyi gyilkosságok a múlt században.” – Köszönöm, kihagyom :SSS
kockahas blog <3 karácsony – hóbanhempergés pucéran! – Candy Ken meztelenül élvezi a teletTüdő Gyuszi likes this.
Ez jól kefél, az jól szív: „Nem luxus a robotporszívó, de nem mindegyik típus lehet álomajándék karácsonyra.” – Ne verje ki, ne rázza ki, Erikával szívassa ki, és tényleg:
Ezek most a legújabb szexkütyük a piacon (18+): „Nyalakodást és szendvicsszexet is imitálhatsz velük!” – ...nem akarom tudni hogyan. Egyébként amennyibe ezek kerülnek, még az is olcsóbb ha befizet az ember a real thing-re...vagy belegondol a gyerekvállalás felelősségébe és nem teszi:
Egy hétéves kisfiú ráhívta a szüleire a rendőrséget, mert rossz ajándékot kapott karácsonyraOrwell likes this. Ja ő lehet hogy nem.

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés