2021. 02. 06.
Vanitatum Latinas (feb. 6-7.) + The Rest of 2020 Vol. 6.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vanitatum Latinas (feb. 6-7.) + The Rest of 2020 Vol. 6.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, FEBRUÁR 6.:
PINTYVÁROS
0
Harmony from the Devil.

Talán érdemes:
Háromnegyed kilenckor újra rövidfilm de már kicsit sötétebb hangulatban a Cinemaxon ahol iskolai gúnyolódások céltáblája (Patsy Ferran) az általa vezetett énekkórust és egy mantraszerű zeneművet használ fel bosszújához: az Ördögi harmónia előadói transzba kerülnek, energiájuk pedig a bullykon csapódik le de csak míg a karmester egyikükbe bele nem zúg. Témánál maradva két órával később (22:45) orosz misztikus horror a TV2-őn a Ninth Gate és a Vidocq nyomdokain amibe azért a kortárs sorozatok (American Horror Story, Peaky Blinders, Penny Dreadful) hangulatából is jut. Amint azt a Gyilkos a pokolból elnevezés is sejteti a legfőbb ihletforrás így is a hasfelmetszős From Hell: a múltbeli Szentpétervárt rejtélyes halálesetek tartják lázban, az áldozatok kivétel nélkül nők, a rendőrség tehetetlen ezért egy női médiumhoz fordulnak segítségért. Közben kilenckor kicsit könnyedebb szórakozás vár minket a Filmbox Family-n ahol zárt ír kisvárosi közösségbe hoz diszharmóniát egy rámenős (és fekete!44!!4) amcsi (Eddie Griffin) amikoris költészeti versenyen megnyeri a templom utáni legfontosabb és eladósorba került épületet, vagyis a kocsmát és lesz az ottaniak public enemy number one-ja, háttérbe szorítva az őslakos, de pénzéhes és ingatlanspekuláns nemest. A kezdeti tartózkodás végül kölcsönös szimpátiává szelídül a valódi ellenség szorításában, így lesz az Adunk a kultúrának végül az összefogás tanmeséje (még azzal együtt is hogy kicsit sablonosan ábrázolja Írország lakosait, talán épp emiatt nem is ott vették föl). Lesz még 22:40-kor egy kis élőhalottság is a Filmbox Extra HD-n a Welles-féle Világok harca-rádiójátékot idézve: a nyugis Pontypool pillanatok alatt A zombik városa lesz akiket a Burroughs-féle the language is a virus-alapigazság szerint az angol nyelv bizonyos szavai fertőznek meg, a környékbeli rádiós (Stephen McHattie) pedig (vendégeivel együtt) tudósít és megúszásra játszik – Bruce McDonald és (a csak névrokon) Anthony Burgess a mémek-vírusvideók hatásait vizsgálja a sima gore helyett vagyis vérszomjas nézők minden bizonnyal unatkozni fognak rajta.

A seksz, a szipu rovat:
The Best of 2020 Party Hard Edition:
A Vogue szép csendben törölte egy szuperterjesztő eseménynek bizonyult esküvőről közölt lelkendező képes beszámolóját: „Nagyon elegánsak voltak a maszkot hébe-hóba viselő, távolságot egyáltalán nem tartó vendégek!” – Logikus, hiszen ha törlik a nyomait azzal jóvá is teszik a hülyeséget. Ja nem:
Neymar 500 fős illegális bulija kiverte a biztosítékot – Miért nem mondta hogy PORNÓfilmez, megúszta volna:
Keanu Reeves bulikázott, bár állítólag nem parti, hanem forgatás volt: „A partin minden volt, mi szem-szájnak ingere, a többi között pirotechnikai bemutató, DJ, bár és természetesen táncterem is.” – Mások bezzeg kicsiben tolják:
Illegális karácsonyi rave-et szervezett két brit fiatal, százezres bírságot kaptak: „Százan vettek részt a manchesteri bulin.” – Ugyanez a tengerentúlon így néz ki:
Közel százan fertőződtek meg Amerikában, miután részt vettek egy templomi ünnepségen: „Többen kórházba kerültek az észak-karolinai kisváros lakói közül.” – Remélem a túlélők tanultak az esetből.
Ez ma a legjobb buli: Alvajárók és örömlányok party – Hát igen, a Papok és prostik meg a Kamionosok és kurvák a hesstegmítú után már nem menő ^^
Százhúszan buliztak úgy, ahogy nem lehetett volna, aztán jött a kolozsvári rendőrség: „A városban két olyan szórakozóhelyet is bezártak, ahol kreatívan értelmezték a nyílt terasz fogalmát.”Wait, a challenger appears:
Utolsó megborulásra várta vendégeit a budapesti kocsma kedden, tömegverekedés lett belőle: „Balhé volt a bulinegyedben az utolsó szabad estén.” – Kicsit savanyú, kicsit sárga, de a mi PARTY HARD!!!!-unk ^^
 

VASÁRNAP, FEBRUÁR 7.:
KÓMÁMASSZONY...
0
...van itt egy kis eksün?

Talán érdemes:
Nyolckor tavalyi katasztrófa-mozi a Film Now műsorán melyben az Armageddont keresztezik családmenekítéssel mivel a Föld felé tartó üstökösnél csak a Greenlandre, Az utolsó menedékre igyekvő emberek jelentenek nagyobb veszélyt hőseinkre (Gerard Butler, Morena Baccarin). Sok lelkizés, minimális izgalom vagyis vissza fogjuk sírni Michael Bay pirotechnikáját (SPOILER a befejezés szentimentalizmusát meg ő se merte volna bevállalni SPOILER VÉGE). Negyed tízkor újra Belmondóé a terep a Duna TV-n, kicsit kevesebb akcióval mint legutóbb de attól még simán jól hozza a Nizzát uraló bűnözők és a velük kollaboráló rendőrök után nyomozó féltitkos ügynököt akiről még felettesei sem mindig tudják eldönteni hogy Zsaru vagy csirkefogó? Ítélkezni nem is kell, bőven elég ha a módszerek működnek márpedig Stanislas Borowitz a saját eszközeikkel lép fel az aljanépség ellen de neki is van egy gyenge pontja ami romba döntheti gondosan felépített álcáját, ez pedig nem más mint lánya feltűnése. 21:50-kor újabb észvesztés de már Scott Adkins nélkül és a Story4-en, itt egy nő ébred kómájából Emlékek nélkül, az egyetlen biztos pont hogy tisztázatlan körülmények között fejlövést kapott és bár Alice áldozatként tekint magára, hamar kiderül sötét múltja (Her Dark Past) és hogy amnéziája mellett némi többszörös személyiségzavar is befigyel nála. Kereken tízkor újabb öntörvényű igazságőr az AMC-n Carl Weathers személyében aki Detroit aljas utcáit tisztítja meg a bűntől, de sajátos frazeológiáját még kollégái sem támogatják, pláne nem akkor ha a helyi autógyáros (Craig T. Nelson) túlkapásairól van szó így Jackson, a vadállat egyetlen segítsége a gyáros drogos ex-csaja lesz, őt a Prince mellől ismerős Vanity alakítja (aki nem heroin-, hanem crackfüggő volt a forgatás idején – method acting level over 9000) de a legismerősebb arc így is Sharon Stone lesz – hát igen, senki sem a csúcson kezdi. Craig R. Baxley kaszkadőrködés után kóstolt bele a rendezésbe (nem véletlenül erre helyezi a hangsúlyt itt is) de ha már Vanity meg énekesnők, akkor:

Madonna rovat:
The Best of 2020:
Jó és kevevésbé jó fotók – Madonna haja rózsaszín lett – ..de még így sem az a legszembetűnőbb hanem az üres, agymosott tekintete :SS
Madonna írja és rendezi a filmet saját magáról: „Tutira megy.” – ...és ő lesz a főszereplő is, sőt megnézni is csak ő fogja mert a gay fanbase-en kívül a kutya nem kíváncsi már rá:
Mozi – Megvan a Madonna életrajzi film főszereplője? – Csak szólok hogy ha nem Gabourey Sidibe az akkor ugrott az Oscar :DDD
Madonna a '80-as évek elején – heti trend – Ez a 6 trend nem maradhat majd ki a készülő Madonna-filmből – 80-as évek helyett 2020-as trendek kellenek bele, lásd fentebb.
Videó – Ritka alkalom – Együtt Madonna hat gyereke és egy szerelme – Ez így nem hír, max. fordítva lenne az, apropó gyerekek:
Így néz ki, amikor Madonna lánya beleveti magát a munkába – „Munka”, LOL, az b+: „A 23 éves Lourdes Leon Stella McCartney legújabb kampányában szerepelt, amiben nemcsak modellként, koreográfusként is kivette a részét.” – Nem is értem miért nem bányásznak ment a female empowerment jegyében...
Úgy néz ki, Bieber és Bieberné beköltöznek Madonna óriásvillájába – Úgy néz ki hogy LESZAROM ja nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: rest of, 2020

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés