2021. 02. 27.
Szabadon a járókában (feb. 27-28.) + The Rest of 2020 Vol. 12.
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Szabadon a járókában (feb. 27-28.) + The Rest of 2020 Vol. 12.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, FEBRUÁR 27.:
GALAKTIKUS ÚTIKAPUS
0
Grot, Ragnarökhöz kötve.

Talán érdemes:
Nyolckor egykaptafa német thriller a Film4-en: családi trauma miatt szolgálatból hosszú ideig kiesett rendőrségi pszichológusnőt visszatértekor rögtön mélyvízbe dobnak azzal a túszejtővel aki csak vele hajlandó tárgyalni (állítólag tud valamit lánya öngyilkosságáról) és ha a sematikus felállás nem lenne elég, a Rémület a stúdióban le is lövi nekünk a teljes tartalmat merthogy természetesen az egészet közvetíti a rádió. Ugyanabban az időben újabb gyerekvállalósdi a Film Now műsorán: sikeres de meddő businesswoman (Tina Fey) akar családot alapítani és oly sok próbálkozás után végül az örökbefogadás mellett dönt, meg is találja a béranyát (Amy Poehler) aki viszont a pasijával való szakítás után magától értetődőnek veszi ha hozzáköltözik. A Bébi mama rendhagyó buddy movie amiben még nem tolták túl a feminizmust (plusz Sigourney Weaver és Steve Martin is feltűnik benne). A retekklubbon túlnyújtott (130 perces) szuperistenesdi 21:10-től amivel jó időre beverték a szöget Thor koporsójába akinek ezúttal pörölye nélkül, kvázi a nulláról újrakezdve kell megakadályoznia az apokaliptikus Ragnarököt. Hogy a hivatkozott mitológiához nem sok köze van az egy dolog de előveszik a jó öreg egymás ellen forduló örök barátok-kártyát meg a Deadpool humorát is (ami itt elég erőltetettnek hat). Ha ez volt az ára hogy Taika Waititit befogadja Halivúd, ám legyen, műfajnál maradva jóval utána jön egy orosz katyvasz az HBO-ra szuperképességekkel rendelkező ifjú jediről aki egy interplanetáris versenyhez csatlakozik. Mint látható, a Cosmoball - A galaxis kapusa esetében azt nehezebb összegyűjteni hogy honnan NEM merít és ezzel nem is lenne baj ha sima Star WarsGalaxis őrzői-utánérzés volna ám a benne látható gore-jelenetek egy véres horrorba jobban illenének (de így már érthető miért éjfél előtt öt perccel adják). Közben negyed tizenegykor Észtország után újabb depizés a Cinemax 2-őn, még északabbról (Izland) és a Legfehérebb nap ha lehet még a Valóság és igazságnál is tarrbélásabb. Megözvegyült ex-rendőr (Ingvar Sigurdsson) kezdi úgy érezni hogy néhai felesége megcsalta és (hanyagolva a többszörösen jelképes házfelújítási projektet) elkezd nyomozni a szerető után, vagyis maga a sztori nem indokolná ezt a megvalósítást és néha kicsit sok is benne a semmibe bámulás.

A seksz, a munka rovat:
The Best of 2020:
Ismerje meg a cseh Barbie babát, akit egy férfi meg akart vásárolni magának: „De Gabriella Jiráčková nem eladó. A 20 éves popénekesnő első plasztikai beavatkozása 17 éves korában volt, azóta már több mint 14 millió forintot költött teste átformálására.” – Ha már nem hagyja magát megvásárolni akkor nyilván keményen megdolgozott azért a 14 millióért 17 éves kora óta.
Két élettársát is prostitúcióra kényszerítette a somogyi férfi: „Kevés volt a bevétele, ezért a nőket használta ki.” – Nem értem, hiszen anno az Origo is megírta hogy a strici sose verné a nőt mert ő ad kenyeret a szájába!!
Brüsszelben rengeteg a magyar prostituált: „A dunaszerdahelyi maffia áldozatairól szóló regénye után Brüsszel titkos világát, sötét oldalát mutatja be új könyvében Durica Katarina. Interjú.” – Ezt sem értem, hát az Index is megaszonta hogy ez önmegvalósítás és végre nem zsák krumpliban, hanem euróban fizetnek!!4!4!4!
Randiblog inbox – Én csak azt szerettem volna, hagyja abba ezt az alantas munkát: „Olvasónk egy prostituáltként dolgozó nőbe lett szerelmes. Segíteni szeretett volna rajta, de most már ő maga az, aki segítségre szorul.” – Csak várjon kicsit és vissza fog térni a „barátnője”:
A hazai szexmunkásokat is nagyon nehéz helyzetbe hozta a vírus: „A járvány miatt sokan hagyták el a szakmát.”BRÜHÜHÜÜÜÜÜ Menjenek programozónak mint az indiai „kollégáik”.
Elvesztette munkáját, szexcoach lett ebből a nudista pincérnőből: „Amikor a 32 éves Molly Spock a járvány miatt elvesztette az állását, a helyzetben meglátta a lehetőséget, hogy azzal foglalkozzon, ami igazán érdekli.” – Mi van, akkor mégsincs nehéz helyzetben a seksz-ipar? :DD
Elég jó lett – Videó – Egy csapat atlantai sztriptíztáncosnő elnökválasztós videót készített: „Nagy részük úgyis állástalan mostanság – gondolták, valami hasznosat kezdenek az idejükkel. Szavazni szexi, mondják ők, és a videójuk még vicces is!” – ...vagy nincsenek állás nélkül ők sem, mert:
galéria – Átlátszó maszkokban indult újra a vetkőzés Las Vegasban: „A sztriptízhez jól jön, hogy az új szabályok értelmében csak az arcot kell takarni, más testrészeket nem. Íme csomó fotó a Fantasyről!” – Szerencse hogy a vírus elkerüli a közönségük tagjait is. Oh wait...
Szabó Franciska, az Exatlon versenyzője korábban fétisvideókban szerepelt: „Férfiakkal és nőkkel birkózik, ostorral csapkodja a többieket. A pénzszerzés miatt vállalta.” – Ki hitte volna hogy nem önmegvalósításból, amúgy megy ez visszafelé is:
kívül tágasabb – Sztártornászból pornószínésznő: „Az év sportolónője díjtól a hajléktalanságon és börtönön át a pornózásig - vajon lett-e visszaút?” – Ezzel nem tudok viccelni, remélem talpra tud majd állni :SS
 

VASÁRNAP, FEBRUÁR 28.:
OLLI, A KARIZMATIKUS

0
Don’t poke Mongolia!

Talán érdemes:
A Film Now-n Robin Hood nindzsás kiadása fél tízkor Japánból, népmesei eredettel: Goemon Ishikawa csapata főnökének megölése után önállósodik és a gazdagok pénzét osztogatja a szegények között ám mikor fény derül a gyilkos kilétére már az igazságszolgáltatás is vezérli útján. Ugyanitt 23:40-től párkapcsolati gondok a Különjárókkal, ezzel Jamie Dornan lépne túl a Fifty Shades...-ben ráragadt imázstól Emma Forrest rendezői segítségével és bár az Untogether kicsit vudiellenes-first world problémás azért jóval okosabb mint a szürkeötven – nem is jött be Christian Grey rajongóinak. 22:40-kor rendhagyó western a Cinemax 2-őn szegénységből-kilátástalanságból menekülő kisfiú és VADAKAT kecskéket terelő JUHÁSZ pásztor barátságáról ami végül az üldözőikkel való szembenézésben teljesedik ki. A helyszín a II. VH utáni, Franco által uralt Spanyolország melynek vidéki részein visszatérőben van a feudalizmus (nincstelen helyieken basáskodó földbirtokosok), érthető hát a kissrác bátorsága a lázadáshoz (amit egyetlen felnőtt társa sem mert bevállalni). A Szabadon az utóbbi idők egyik legkellemesebb meglepetése egyben remény a normális mozi újjászületésére (szemben a mindent elborító szuperistenes-akciós blockbusterekkel). 23:10-kor bokszoló-életrajz a Dunán, nem a Dühöngő bika, a Rocky vagy a Millió dolláros bébi hanem inkább Kaurismaki mintájára ami érthető is hisz ez finn gyártmány egy ottani sportolóról aki a Döntő Meccs előtt végzetes tévedést követ el: szerelmes lesz. Olli Mäki legboldogabb napja edzője (meg a neki szurkolók) számára pont nem az lesz mert elveszti a mérkőzést, így nyerve el választottja szívét (és megúszva azt a rivaldafényt amiben amúgy sem érezte otthon magát). Akinek bejöttek Kaurismaki figurái az valószínűleg Ollit is szeretni fogja (aki amúgy annyira létező személy hogy fel is tűnik a végén feleségével, vagyis a boldogsága bőven nem egynapos volt).

J. K. Rowling / Harry Potter rovat:
The Best of 2020:
regényvilág – 5 regény, amit el kell olvasnod: „Hosszan lehetne vitatkozni, mit kellene az általános iskolásokkal, mint kötelező olvasmány olvastatni. Harry Potter jöhet?” – Csak ha A SARIATANÁCS az SJW-k is engedélyezik:
J.K. Rowlingot ismét transzfóbiával vádolják, mert új regényében egy sorozatgyilkos női ruhákba bújva vadászik áldozataira: „Kedden jelenik meg a detektívregény, ami miatt újra fellángoltak a viták arról, hogy Rowling mit gondol a transzneműekről.”Norman Bates likes this.
J. K. Rowling népszerűsége már egy ideje hanyatlik, de ilyen rossz éve még sosem volt – Szeretnétek, mi? Meanwhile in reality:
Hasít J. K. Rowling új krimije, amelynek a főhőse egy transzvesztita sorozatgyilkos: „Bár a szerző rengeteg bírálatot kapott a nőnek öltözött gyilkos főszereplője miatt, mindössze öt nap alatt az eladási toplisták élére került.” – Valaki kobozza el a vásárlóktól az összeset!!!
30 millió forintért szerezte meg valaki a Harry Potter első brit kiadását: „A Harry Potter és a bölcsek köve című könyvet staffordshire-i árverésen szerezte meg egy telefonos licitáló.” – Lásd fentebb.
Szabadnem – Harry Potter és a menstruáló emberek: „A véleményszabadság kevésbé népszerű velejárója, hogy véleménye a másik embernek is van, és az övé is szabad.” – Jaj, döntsétek már el hogy Rowlingot utálni kell mint Deppet vagy pont fordítva:
Magyar gyerekek is rajzoltak J. K. Rowling első mesekönyvébe: „Az Ickabog az író első meséje, amit a Harry Potter óta írt.”Év könyve,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: rest of, 2020

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés