2021. 03. 06.
Chris’ Cringe (márc. 6-7.) + The Rest of 2020 Vol. 14.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Chris’ Cringe (márc. 6-7.) + The Rest of 2020 Vol. 14.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁRCIUS 6.:
MY VIKINGDOM COMETH!
0
A legkulább nap után mindig jólesik.

Talán érdemes:
Fél kilenckor rendhagyó Olaf Stapledon-adaptáció rendhagyó formában a Cinemax 2-őn. Az Utolsó és az első emberek már könyvformában is nehezen emészthető volt, Jóhann Jóhannsson nem is a plázák népét célozta be amikor elkezdett dolgozni rajta: humánok nincsenek benne, épületek annál inkább mivel az ihletet a néhai Jugoszlávia szocreálja adta. A végeredmény tavaly, két évvel a rendező halála után, Tilda Swinton narrációjával nyerte el végleges formáját és a Last and First Men odatehető úgy a Baraka mint Derek Jarman Blue-ja mellé, előbbihez az átformált Föld, utóbbihoz a minimális látvány, maximális szöveg (na meg a búcsúzás) miatt passzol. A hétvége első bakancslistás road tripje 23:25-kor érkezik a Moziverzumra ahol végső stádiumban levő halálos beteg srác dönt úgy hogy eljött az ideje a Nagy Utazásnak és erről meggyőzi vele egy cipőben járó sorstársát is. A Legkúlabb nap nagyobbik hátránya pont az amit az előnyének szántak, vagyis a súlyos témát oldani hivatott poénok (úgy látom nem én vagyok az egyetlen akinek a kétezres évek eleji sekszes tinimarhaságok ugrottak be róluk), a másik, kisebbik gond a Mennyország kapujábant meg az Irány Mombasát koppintó sztori SPOILER na meg a kiszámítható, ezerszer elsütött befejezés SPOILER VÉGE. Utána 23:40-től újra Thor kalandjai de már a retekklubbon, radikálisan más megközelítésből mert az északi istenség (Conan „A BARBÁR” Stevens) ellen Connor MacLeod távoli rokona, a Halhatatlan viking Eirick (Dominic Purcell) veszi fel a harcot miután Freya (Tegan Moss) GYÍKKÁ VÁLTOZTATTA feltámasztotta. Igen, a kalapácsvetés égi bajnoka ezúttal rosszfiú aki csak akkor nyerheti vissza szuperképességeit ha az aktuális vérholdig összeszedi az összes POKÉMONT fontosabb varázserejű tárgyat, így biztosítva uralkodását. A Vikingdom elég erőteljes WTF-élmény: mintha valaki továbbgondolta volna a Kung Fury hasonló jeleneteit (igen, a távol-keleti harcművészeseket is) csak épp fullba nyomva, és hogy hogy kerül a pogány ereklyék (Mjölnir meg Odin kürtje) közé Mária Magdolna nyaklánca? Talán azért hogy legyen köztük valami abból a vallásból is amire Thor egykori hívei felcserélték a pogányságot :DDDD

A seksz, a szipu rovat:
The Best of 2020:
Anya és fia együtt árult kábítószert Sopronban: „A jól futó családi vállalkozásnak a rendőrök vetettek véget.”BRÜHÜHÜÜ Wait, a challenger appears:
Chaten bonyolította drog adás-vételeit egy huszonévesekből álló hálózat: „A virtuális drogbiznisz jól hozott a konyhára annak a tucatnyi fiatalnak, akikre végül a TEK rúgta rá az ajtót.”JAJ DE SAJNÁLOM ŐKET Wait, a challenger appears:
Egy miskolci férfi telekocsival küldte házhoz a kokaint: „Laza.” – Az, „laza”, már utalom is nektek a támogatást. Ja nem.
Egy 60 éves nő terítette a herbált Karancskesziben: „Otthon fogadta a vásárlókat.” – Wait, a challenger appears:
Fűvel töltött káposzta miatt körözik a 82 éves román nénit – Á, a profik morfiummal csinálják:
Morfiummal dobta fel a tésztát egy étteremtulajdonos Kínában – De legalább szuperöregedő a tulaj? Csak mert most az a menő:
71 éves édesanyjával együtt szállt be a drogbizniszbe: „Az ügyészség életfogytiglani szabadságvesztés kiszabását kérte a bűnszervezet vezetőjére, aki Hollandiából szállított kábítószert Magyarországra.”Wait, a challenger appears:
Kilencvenéves dealer bukott le heroinnal Oroszországban – Majd a böriből kijőve új életet kezdhet. Vagy kezdhet egy új életet :DDD
winelovers – támogatott – Boriskola / Borgasztronómia: Milyen bort igyunk a grillezésen?: „Nagyon más csúszik egy jó BBQ oldalashoz, mint egy fehérhúsú halhoz. A rendszer logikus, pár dologra érdemes figyelni.” – Például arra hogy bor helyett SÖRT igyunk. SOK SÖRT!!!!!!
 

VASÁRNAP, MÁRCIUS 7.:
IRÁNY AZ ÉSZAKI SARK!
0
I have a very particular set of skills I have acquired over a very long career.

Talán érdemes:
Nyolckor 2020-as Mel Gibson-akcióvígjáték a Film Now-n ahol az egykori medmex immár taplótélapóként teszi a dolgát egyre nehezebb anyagi és egyéb körülmények között, azaz csak tenné ha nem bérelne fel likvidálására egy hitmant az a srác akinek idén (is) széndarab jutott (arrafele ez a virgács megfelelője), a bérgyilkos meg már csak azért is örül a megbízásnak mert ezzel saját régi sérelméért is elégtételt vehet... A Fatman fekete humorával tökéletes lezárása volt egy elb***ott évnek és persze Gibsont is jólesik csúcsformában látni, a Prime-on egy órával később (vagyis 21:00-kor) közepes komédia (Családi vakáció - Irány Ibiza!) melyben Christian Clavier ötvözi Zsákfost és De Niro elszabadult nagypapáját mikor új barátnője gyerekeivel elutazik a bulik szigetére hogy így próbáljon meg összetartóbb famíliát kovácsolni belőlük. Ebből én egyvalamit szűrök le: emberünk tuti kő alatt élt idáig ha azt hiszi, ez az ideális csapatépítő környezet... Közben fél kilenckor másik, komorabb utazást is kapunk a Cinemax 2-őn ahol ötvenes nő dönt úgy romló egészsége tudatában hogy halálfélelem helyett jól fogja érezni magát, el is megy barátnőivel egy kis görög szigetre ahol (meglepetés!) még társat is talál utolsó (?) napjaihoz. Nem mondhatnám hogy az Ablak a tengerre felállása sem ismerős máshonnan, de mindig örömmel fogadok bármilyen pozitív alkotást (pláne a mostani kilátástalanságban). Más. Ha már a Vezércsel újra divatba hozta a sakkot, miért ne néznénk meg a Polgár Judit 40. születésnapja alkalmából készült 2018-as, egyórás doksit melyben nem csak A sakk királynője mesél életútjáról hanem barátai, családtagjai, és még azok is akik a tábla másik oldalán találkoztak vele? Egy kifogásom van csak, hogy tíz után öt perccel kezdik a Duna World-ön pedig ha valamiben, hát ebben tuti semmi 18+-os dolog nincs!

Divatrovat:
The Best of 2020 Öregedés Edition:
Ennek a tajvani divatfüggőnek az életkora önt is váratlanul fogja érni: „Lure Hsu ránézésre olyan, mint egy átlagos tinilány, pedig nem éppen mostanában esett át a pubertáson.” – Á, ma pont ez a divatos:
két ikon, egy projekt – Hailey Baldwin és a nála 50 évvel idősebb Cher ugyanabban a divatkampányban szerepel – ...és mindketten természetes szépségek. Ja nem.
lilla – Gisele Bündchen 40!: „Gisele Bündchen szupermodell 40 éves lett. De hogyan vált a 2000-es évek legkeresettebb manökenjévé?” LESZAROM Wait, a challenger appears:
kívül tágasabb – Heidi Klum szexi fotói felperzselték az internetet: „A 47 éves szupermodell megosztott pár képet az Instáján, a követői pedig elájultak. Mondjuk meg tudjuk érteni.” – Én nem értem, a 47 év az szinte már kiskorú manapság:
Mi a titka? – Elle MacPherson 56 évesen is tökéletes bikinis címlaplányWait, a challenger appears:
Cindy Crawfordék nem nagyon tudnak megörgedni: „A modell és férje a New York-i divathéten jelentek meg. Jelentjük, még mindig kortalanok.” – Jelentem, még mindig LESZAROM ŐKET nem tudtok helyesen írni („megörgedni”) :SSS
heti trend – Alig tudja levakarni magáról a huszonéves csajokat ez a 49 éves, ősz hajú modell: „A 49 éves Fred DiBella erősen őszülő hajával és rengeteg tetoválásával keresett modell, a nők pedig jobban bolondulnak érte, mint korábban bármikor.” – De csak a white male privilege miatt, holott:
A LEGSTÍLUSOSABB NAGYIKAT MUTATJÁK BE: 60 FELETT IS DIVATOSAKWait, a challenger appears:
A 62 éves nőért megőrülnek a huszonéves férfiak az Instán: bombázzák az üzeneteikkel – ...és az abszolút győztes:
92 éves és hihetetlenül nőies: ő a világ legidősebb modellje – Sunáznám. Miért ne? :)
Tudtuk, hogy divat az ősz haj, de hogy ennyire?!: „Ezen a divatbemutatón az összes Izom Tibor haját szürkére festették. Fémesnek szánták, de inkább őszes az összhatás, nem?” – Inkább barnás lesz az...de nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: rest of, 2020

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés