2021. 03. 13.
Édesség? Nem Diazom! (márc. 13-14.) + The Rest of 2020 Vol. 16.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Édesség? Nem Diazom! (márc. 13-14.) + The Rest of 2020 Vol. 16.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁRCIUS 13.:
DELLÁS MADÁRKÁK
0
A jegygyűrű szövetsége.

Talán érdemes:
Kilenckor ismétlésgyanússág a Filmcafén melyben Cameron Diaz indul road tripre barátnőivel (Selma Blair és Christina Applegate) mikor rájön hogy az a pasi volt az Igazi akinek nemrég (és nem túl józanon) rámarkolt a seggére. Roger Kumble az Édes kis semmiséggel nagyon próbált a Farrelly testvérek nyomába érni (fele gusztustalankodás, fele Mély Érzelem) de nem jött össze neki, cserébe megágyazott a Koszorúslányoknak és az azt követő alpáriságoknak. Ugyanabban az időben a Legkúlabb nap után annak (elnevezésében mindenképp) ellentéte a Moziverzumon egy akciózással melyben piti bűnöző (az eddig komolyabb szerepekből ismerős Moritz Bleibtreu) ejt túszul jó dolgába beleunt banki alkalmazottat (Axel Stein). A botcsinálta páros tagjai sokat tanulnak egymástól (persze inkább a pénztáros az őt elrablótól) vagyis a Nem az én napomról beugorhat úgy a Nekem 8 mint a Filofax és ahogy azokban, itt is a „rossz” karakter az érdekesebb, adhattak volna több teret neki. Fél tízkor a Locked Down melletti másik 2020-as válasz a járvány által átformált szép új világra a Film Now-n: az Úr 2023. évében a vírus már a 23., überhalálos variánsánál tart (Covid-23), vannak karantén-táborok és van egy immunis főgonosz aki emiatt holmi istenségnek képzeli magát. Itt a lehetőség a Children of Men témáinak újrázására és ha hozzávesszük hogy mindez Michael Bay producerkedésével készült akkor a naivabbak már a popcornt is bekészítik, nos ne tegyék mert a Songbird nem is állhatna távolabb a hozzá társított blockbusterektől, ráadásul ígéretes szitut hagy kihasználatlanul: a sötét jövőből alig látunk valamit, annál többet K. J. Apa kidolgozott felsőtestéből és Sofia Carson bájos pofikájából vagyis több benne a romantikázás mint a disztópia (és bár a stáblistán ott van Demi Moore és Peter Stormare, sajnos nem ők az igazi STÁRok). Egy órával később (22:30-kor) orosz koppintás a Rich Wives Clubból a TV2-őn ahol három csajt sodor egymás mellé AZ ÉLET a kocsmázás melynek során rájönnek hogy egy cipőben járnak, már ami zátonyra futott kapcsolataikat illeti: mindegyiküket házas Ffférfffiak hitegették majd ejtették az egy(vagy több)éjszakás kitérő után. Megvilágosodásuk hatására titkos Női szövetséget hoznak létre melynek elsődleges célja exeik szivatása, a másodlagos pedig hasonlóan járt barátnőik megsegítése – Elena Hazanov Lyubovnitsy-je nem túl eredeti de legalább rövid (100 perc), a nap eleji utazókra visszatérve:

Turisztikai rovat:
The Best of 2020:
TÓTH BRIGITTA – Német turisták jöhetnek jövő héttől Spanyolországba: „Turisztikai kísérleti tervet hajt végre a Baleár-szigetek 10 ezer német turistát engednek be előre kijelölt hotelekbe.” – Biztos visszafogják majd magukat és óvatosak lesznek, ahogy a többiek is...ja nem:
Botrányt csináltak a 35 fokos hőség elől a tengerpartra menekülő belgák: „Három népszerű tengerparti város kénytelen volt szigorú korlátozásokat bevezetni.” – Remélem még idejében :SSS
travelikum – Utazás – Környezetkímélő utazás alternatívák – a Greta Thunberg-hatás: „Mivel menjünk idén nyáron kirándulni autó helyett ha védeni szeretnénk a környezetet?” – Repülővel b+:
Határátkelő – Mi lesz a határátkelők „fapados generációjával”?: „A járvány után várhatóan dráguló repülőjegyekkel sokkal több vész el, mint egy-egy nyaralás.” – Hogy mi lesz velük? LESZAROM Megkeresik a kiskapukat:
Bikinis bizonyíték – Nem szabad utazgatni Európában? Így trükközze ki! – ...akár hivatalosan is:
balázs utazik – élmény – Lennél most kísérleti nyúl utas egy karibi hajóúton?: „Önkénteseket keres egy amerikai hajótársaság a tengeri próbaútjaira. Koktél, Karib és a Covid.”HA HA VERY FUNNY, 3. hullám likes this :SSS
short trips – külföld – Hogyan repülünk COVID idején?: „Az első poszt-covid repülős utamon ezt tapasztaltam a repülőtereken és a gépeken. Új szabályok és szokások.” – Lásd fentebb, nézzünk is valami viccesebbet:
HÁ – Hülye ötletből megvalósítható álom: „Kissé őrült (és nagyon kalandos) ötlet a Fülöp-szigetekre költözni - hogy jut el egyáltalán a gondolatig egy magyar pár?” – A gondolatig bárki eljut, a megvalósításhoz ugyanis elsősorban pénz kell, sok pénz és NAGYON SOK pénz:
határ' – Havannai éjszaka: „Európaiként Kuba misztikus csodavilág. A havannai éjszakában ez igaz is lehet, pláne, ha az embernek van elég pénze.” – Jajj de le vagytok maradva, már másik diktatúra a menő:
vándorfül – Miért szereti a nép Kim Dzsongunt?MIÉRT, VAN MÁS VÁLASZTÁSUK? LOL„Egy magyar utazó szembesül Észak-Korea propagandájával.” – ...és be is szopja az utolsó szóig. Very vándorfül, legközelebb azért tedd ki hogy támogatott tartalom.
Marihuánával élénkítené a gazdaságát Észak-Macedónia: „Balkáni Amszterdamot csinálna Szkopjéből az ország miniszterelnöke, hogy ezzel vonzza a turistákat a járvány után.” – Miért ne, ha már az igazi Amszterdamból kiutálták a prostikat meg a coffee shopokat :DDD


VASÁRNAP, MÁRCIUS 14.:
OBLADI, ABLADA...
0
...all you need is love!

Talán érdemes:
A Cinemax 2-őn tavalyi chilei kuriózum 20:30-tól és a Diablada rögvalós dráma plusz népszokás keveréke merthogy Az ördögök tánca ma is létező Dél-amerikai hagyomány maszkokkal és általában tavak, barlangok pogány istenségeinek engesztelésére szolgál akik szinte az utolsó reménysugarat jelentik az itteni közösségnek merthogy eltűnt gyerekeikkel a hatóságok nem foglalkoznak. Kereken kilenckor kilencéves Susanne Bier-alkotás a Prime-on a rendezőnőre jellemző fanyar humorral: megözvegyült businessman (Pierce Brosnan) fia házassága kedvéért utazik Olaszországba ahol beleszeret a menyasszony anyjába (Trine Dyrholm) aki meg épp most ábrándult ki csalfa férjéből és ahogy lenni szokott, a nagy eseményt beárnyékolják mindenféle dolgok, csak az örömapa és az örömanya öröme biztos. Aki úgy ül le a Csak a szerelem számít elé hogy mammamiás bazinagylagzit vár az részben csalódni fog mivel itt komorabb színekkel játszanak, az originál cím (magyarul kb. a kopasz fodrász) is a főhősnő súlyos betegségére utal (sovány vigasz hogy valószínűleg a fordítók nem is vesződtek vele hanem az angol Love Is All You Need-et vették alapul). Ugyanabban az időben (vagyis kilenckor) két szebb napokat látott színész egyazon B-movie-ban a Filmboxon: Daryl Hannah jó messze van már a replikánskodástól de ő legalább nem csúszott bele az alkoholizmusba úgy mint Michael Madsen (aki szintén nagyot zuhant a Reservoir Dogs óta). Anyway, ők azok a Romlott zsaruk akik pár náluk is megfizethetőbb kollégájuk halála ügyében nyomoznak amit lehetőleg előbb tudnak megoldani mint a rájuk küldött szövetségi ügynökök meg verőemberek, utóbbiakat azon drogkereskedők bérelték fel akiket le akartak buktatni a narkó átadásakor. A Vice egynekjó időtöltés (bár a pucér férfiseggeket kihagyhatták volna, mondjuk ne sírjon a szánk mert ott van benne az expornós Mary Carey is) de ha már drog, akkor jöjjön is a

Teljes legalizáció rovat:
The Best of 2020:
5 hónapos kislányával karjaiban fenyegetőzött öngyilkossággal egy erzsébetvárosi férfi: „A férfi kábítószer hatása alatt állt, egy 2 éves fiúra is vigyázott. A rendőröknek sikerült lenyugtatni a férfit, kitüntetést kaptak.” – ...ahelyett hogy tiszteletben tartották volna a szabadságjogait:
Vádat emeltek a nő ellen, akinek amfetamintól halt meg az 5 hónapos gyereke: „A nő élettársát azóta is keresi a rendőrség.” – Teljes legalizáció 4 teh win, Józan Babák Klub likes this!!!
Drogriporter–blog – Jean-Paul Sartre esete a rákokkal: avagy a meszkalin és az egzisztencializmus: „A francia filozófust a meszkalin-trip után hetekig követték még az általa hallucinált rákok.” – Ezért jó ötlet a teljes legalizálás, így minden kisdiákból egzisztencialista filozófus lehet:
Iskolájában árulta a kábítószert: „Extasy, marihuána, designer drogok, kristály és zsálya is volt a kínálatában.” – Csak éltanuló akart lenni:
Dizájnerdrogokban az élen járnak a magyar középiskolások: „Ivásban és dohányzásban is az európai élmezőnyben vannak.” – Hihetőbb volna ez az aggódás ha máskor nem ugyanitt mentegetnék a függőségeket:
drogiporter – 5 tévhit a drogfüggőségről: „Tényleg csak a géneken múlik, hogy ki válik függővé? Vajon előbb mélypontra kell jutni ahhoz, hogy valaki felépüljön? Tévhitek és tények.” – ...és persze megint előkerül a teljes legalizáció mint megoldás, csak hogy pár poszttal később önellentmondásba keveredjenek:
drogiporter – Fű(ggőség): „Azt mondják a fűre nem lehet rászokni. Ez meg tudom cáfolni." A Drogriporter olvasója, Béla a fű-függőségéről vall.” – Hé, hát nem úgy volt eddig hogy a fű teljes legalizálása kiváltaná a keményebb addikciót okozó drogokat? LOL!!!
Obama: Afrika a világ egyik legerősebben növekvő térsége – Népesség szempontjából mindenképp...vagy nem arra gondolt? – „Az emberek kilábalnak a szegénységből, emelkednek a jövedelmek, nő a középosztály, mondta az elnök Kenyában.” – ...eközben a valóságban:
Gyerekek teájába keverik az opiátot, hogy ne érezzék az éhséget: „A harmadik világban javában dühöng a második opiátválság. A krízis középpontjában egy fájdalomcsillapító áll, ami szó szerint olcsóbb, mint az élelmiszer.” – Ez is a fehér európai férfiak hibája, ezt is megoldaná a teljes legalizálás. Ja nem, de attól még

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: rest of, 2020

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés