2021. 03. 22.
Agykirály kotonát (márc. 22-23-24-25.) + The Rest of 2020 Vol. 19.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Agykirály kotonát (márc. 22-23-24-25.) + The Rest of 2020 Vol. 19.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 22.:
ÉLJEN A DÜHÖNGŐ!
0
Taxi Driver reloaded.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (lemaradóknak holnap ugyanitt 10:40-kor) az általam oly sűrűn emlegetett Mexikó (azon belül a főváros) naposabb oldalát láthatjuk egy coming of age-dramedyvel. Az Éljen az ifjúság! az önellentmondásos elnevezésű cuccok táborát gyarapítva egyszerre szól a gyerekkori álmodozás befejezéséről és a felnőttség elől való menekülésről: az egyik srác csak a maga által kitalált nyelven hajlandó (nem) kommunikálni, a másik taxizni kénytelen hogy így tartsa el terhes barátnőjét, a suliréme csaj pedig nagy szájával és agresszivitásával leplezi bizonytalanságát. Ugyanabban az időben francia bűntény feldolgozása a Film Now-n melyben főnöke által többször is megalázott pénzszállítót kísért meg az anyagiasság ördöge és hajt el kollégái nélkül, de már a rakomány birtokában. Nem egyedi eset, nálunk is voltak hasonlók csak errefele kisebb tétekkel játszottak ám Toni Musulin (Francois Cluzet) 11,6 millió eurót lovasított meg hogy pár napig élje az aranyéletet a valóvilágban majd feladja magát. Tíz éve már elmesélték egyszer a sztoriját egy tévéfilmben és abban valamivel szimpatikusabbnak ábrázolták, lehet ezzel a ma vetített darabbal (amit véletlenül épp Musulin 2013-as szabadulásakor mutattak be) csak egyensúlyba akarták hozni a dolgokat. Egy órával később, kilenckor Uwe Boll fantasyje a Mozi+-on melyben ugyancsak kihasznált kisember száll szembe a környéket megszálló fegyveresekkel hogy ezzel más szempontból is rátaláljon önmagára, azaz (nemesi) származására. Boll az örökzöld mese javát az action man Jason Stathamre bízta, a főgonoszt Ray Liottára, az uralkodót pedig a jó öreg Burt Reynolds-ra és bár a kritika lehúzta de az a Zigasság hogy (ha már Statham és a többiek) Guy Ritchie arthurhája így is sokkal rosszabb mint A király nevében (Kristanna Lokent és Claire Forlanit pedig SUNÁZNÁM). Bűntényekre visszatérve éjjel fél kettő előtt öt perccel (nem lehet igaz) a Coen testvérek kétezres évekbeli remake-je az HBO-n egy 1955-ös angol dark comedy-ből melyben Tom Hanks lép Alec Guinness cipőjébe mint nagy dobásra váró kismenő aki bandáját zenekarnak, a megbeszéléseket pedig próbának álcázza melyekhez a helyszínt feddhetetlen, mélyen vallásos nő biztosítja akinek gőze sincs, vendégei mit művelnek valójában – vagy mégis? A Betörő az albérlőm magyarítás elárulja hogy igen, tud róla, az angol Ladykillers pedig arra is választ ad, amazok mit terveznek vele, de persze a megvalósítás korántsem megy egyszerűen, előbb esnek egymás torkának minthogy kezet emeljenek egy gyenge asszonyra...

Hétfő? #LESZAROM.
The Best of 2020 Palvin Enikő / Mihalik Barbara Edition vol. 2.:
A virtuális divatbemutatón a nappalijukban vonultak a legmenőbb modellek, köztük Mihalik Enikő – Nem az én nappalimban flangál, szóval:
Palvin és a pasija együtt szerepelnek, hát látszik, ki a modell közülük: “Nem először szerepelnek ugyanabban a kampányban, de a fókusz most is Palvin Barbarán van.” – ...meg azon hogy LESZAROM.
jócsajszüret – Mihalik Enikő a tengerben is félpucérkodott egyetKORONAVÍRUS LIKES THIS Kevesebb Mihalik, több LESZAROM.
Palvin Barbara csipkében, Kylie Jennerék combfixben dögösködtek: „Ki bikiniben, ki fehérneműben feszített az Instán, Nina Agdalt pedig szemmel verte a kutyája, amikor táncolni kezdett.”LESZAROM.
jócsajszüret – Mihalik Enikő félmeztelenül, sapkában mereng az őszi napfénybenLESZAROM.
Osvárt Andrea SUP-ozik – Mihalik csak nem nudizik megint?: “Vasvári Vivien Marbellán nyaral, Liptai Claudia és Mihalik Enikő a Balatonon” – Budapesten SZAROM LE.
kihívások – Mihalik Enikő fehérneműben mutatott be egy szép kézenállástA TESTEDZÉS AZ FONTOS LESZAROM.
Palvinék két éve járnak, már ugyanúgy néznek ki – Sőt, ugyanott fognak lakni, Magyarországon:
egyszerű örömök – Hírösszefoglaló – Palvin Barbaráék nézik, hova költözzenek vidékre: Palvin csirkéket és kocsmát akar – Egye fene, ha felír az örökhitel-listára, nem fogom leszarni :DDDD
 

KEDD, MÁRCIUS 23.:
CSÁBÍTÓ FÖLDI LÉNYEK
0
Reign in Blood Over Me!

Talán érdemes:
Nyolckor a Dallasból ismert Charlene Tilton rászabott romantikusságban a Film Now-n de a rivaldafény így is Lauren Alaina-é aki szülővárosába kettős apropóból visszatérő zenészt alakít: fő célja házassága megszervezése, mellékesen azt is remélve hogy stagnáló karrierje új ihletet kap. A Road Less Traveled pont hogy járt úton halad, jópont hogy Alaina tulajdonképp magát adja (ami azt illeti a dalai jobbak mint amihez készültek). Utána kilenckor lelkizős túlnyújtottság a Moziverzumon melyben natural born marslakó srác látogatja meg azt a földi csajt akivel eddig csak online tartotta a kapcsolatot ám a kiruccanást eléggé megsínyli az egészsége. Mint sejthető, a Közöttünk az űrben a sci-fi csak ürügy a szívügyekhez de Gary Oldman és Carla Gugino kedvéért talán belenézek. Féléjfélkor Adam Sandlertől meglepően komoly vállalás a Viasat3-on, ő játssza az újra találkozó kollégiumi szobatársak közül a tragikusabb sorsút aki máig nem tudott továbblépni felesége-gyerekei 9/11-es elvesztésén. A belé lelket önteni szándékozó haverjának (Don Cheadle) is csak részben jött be az élet bár ő megmaradt annak aminek barátjával tanult vagyis fogászkodik, de épp most vesztette el apját, egyik páciense nagyon hajt rá, ő azonban nem akarja megcsalni feleségét még úgy sem hogy szerelmük kihűlőben van. A Megáll a világ nem fullba nyomott patriótáskodás hanem valóban értékes alkotás, még a mellékszereplők is jók (Donald Sutherland, Liv Tyler) egyedül a hosszával (bő két óra) nem vagyok kibékülve ennek sem.

A természet visszavág rovat:
The Best of 2020 vol. 2.:
Koronavírus miatt kiirtják a nyérceket Dániában: „Leölik az egész tizenhétmilliós populációt. A koronavírus egy olyan mutációja terjed köztük, amelyik embert is fertőz.” – Hogy miért ide raktam? Hát mert visszavágtak:
Most éppen exhumálni akarják a Dániában lemészárolt és tömegsírban eltemetett nyérceket: „Ez a sztori csak nem akar véget érni.” – Nem kell ásni, jönnek ők maguktól:
Kikeltek a földből, majd beszennyezték a talajvizet a dániai nyércek: „A nyércirtás után maradt másfél millió tetemmel nem tudnak elszámolni.” – Nem is kell, majd ők leadják a létszámlistát ^^
A farkasok a kutyákhoz hasonlóan hiányolják az embert – Ja, csak nem abban az értelemben, ahogy az oroszlánok sem:
Megszökött az oroszlán a mulatós klip forgatásáról Romániában – Hát igen, most ő mulat.
Afrikában honos tarajos sül barangolt a Kiskunságon: „A szakemberek azt gyanítják, hogy a példány fogságból szökhetett el.”AZ A BAJ HOGY TOVÁBBMEGY Wait, a challenger appears:
Ázsiai lódarazsak ruccantak át Amerikába – Lehet nem átruccantak hanem ott tenyésztik őket, mert:
Beyoncének több mint 80 ezer méhe van, amik évente több száz csupor mézet készítenek: „Lányai több dologra allergiások, amire szerinte a méz az egyik legjobb orvosság.” – Kivéve ha a méhcsípésre is érzékenyek, mert azon nem segít. Ha már Beyoncé:
El kellett zárni öt papagájt a látogatók elől egy brit vadasparkban, mert annyit káromkodtak: „Ugyanebben a vadasparkban él az a papagáj is, amelyik állandóan Beyoncé egyik számát énekli.”LEHET NEM IS KÁROMKODTAK CSAK A KARDIBÉ-NIKIMINÁJ ÖSSZEST GYAKOROLTÁK Atomot nekik, atomot a bestiáknak!!!


SZERDA, MÁRCIUS 24.:
POÉTIKUS FŰZFÁK...
0
...aszkétikus asztalok.

Talán érdemes:
Ma uborkaszezon lesz, mindösszesen két jósággal, előbb fél kilenckor az anyaság problémáját járják körbe a Cinemax 2-őn három asszony koprodukciós történetével és hát a gyerekvállalás a Balkánon sem gyerekjáték, sőt a múltban sem volt az, a Fűzfa hősnői akaratlanul is szembekerülnek a társadalom korlátaival, ki a középkorban, ki pedig a jelenben. Utána 22:10-kor nem túl régi thriller a Film Now-n ahol rendőr kezd el hívásokat kapni halott unokahúgától, a lehetséges magyarázatok közül kettő kilőhető: nem idegenek szórakoznak vele és nem is a túlvilágról tárcsáznak, marad az egyetlen opció, vagyis hogy a múltból jelentkezik be a lány, a férfi meg úgy dönt, olyan irányba tereli az események láncolatát hogy amaz és zűrös családja (elfoglalt mama, piti bűnöző papa) elkerülje a végzetet. A Don’t Let Go nem ok nélkül ismerős mert a Frequency is ilyesmire épült de itt mást hoznak ki belőle.


Elon Musk / Bill Gates rovat:
The Best of 2020:
Bill Gates: Sose hittem, hogy ennyit fogok tudni az emberi székletrőlHÁT MÉG HA AZT IS TUDNÁ HOGY LESZAROM Remélem nem a globális élelmiszerválságot akarja vele megoldani :SSS
Külföld – Mennyit ér élőben betépni Elon Muskkal?: „Szeptember elsején a Spotify-ra költözött a százmillió dolláros podcaster, Joe Rogan.” – Ennyit fizetni egy kis füvezésért...csakazértis alkohol for teh win!!!
Bill Gates most az autókat forradalmasítanáElon Musk likes this. Ja ő pont nem, de attól még lehet hogy Gates-re vár az autóreform mert Musk drogozás közben totál elvesztette a fonalat:
233 208 192 000 forintba került Elon Musknak a betört autóüveg: „Rosszul reagált a piac a balul elsült autóbemutatóra.” – Pedig ez is biztos jó ötletnek tűnt mint a felrobbanó rakéta.
Elon Musk barátnője félmeztelenül szelfizett – Ez az Amber Heard nagyon nem bír magával!!! Ja ő már a múlté:
Itt a magyarázat Musk és Grimes fiának fura nevéreLESZAR Ja nem ma, és már nem is úgy hívják:
Elon Musk és Grimes átnevezték a gyereküket: X A A-12 helyett ezentúl X A A-Xii lesz a neve: „Győzött a józan ész.” – ...de az igazi győztes az A.I. Ha már gyerek:
stopstd – Bill Gates fogamzásgátlót fejleszt: „A Microsoft atyja tényleg minden téren meg akarja váltani a világot, most épp a nőkön a sor.” – Hogy miért nem tudtak az ő szülei is védekezni...
Elon Musk Texast is megfúrja: „Alagutat fúr Austin alatt is, hogy ne kelljen dugóban közlekedni.” – ...de ehelyett őt fúrták meg:
Elon Musk magára haragította az LMBTQ-közösséget: „A választható névmásokat kritizálta.” – Szegény Musk, pedig nagyon igyekszik lépést tartani az agendákkal (füvezés, transzhumanizmus).
Két pozitív és két negatív koronavírus-tesztet produkált Elon Musk – Nem ez a baj hanem az hogy szerinte ezek semlegesítik egymást:
nexus magazin – Elon Musk nem adatja be magának a COVID-19 elleni vakcinát: „Köszöni, de nem kér a jövőben elkészülő koronavírus elleni vakcinák egyikéből sem.” – ...de azért azt elvárja hogy kérdés nélkül kövessük az űrbe. Nap kommentje:

vuvuvu2 2020.10.03. 18:16:39
EM zsenialitása előtt mind leborulhatunk, hiszen igaza van: "csak a kockázatnak kitett embereknek kellet volna karanténba kerülniük „amíg elcsitul a vihar”." - abban az esetben ha pontosan be tudja azonosítani kik azok akik kockázatnak ki vannak téve (=veszélyeztetettek). Lehet hogy annyira zseni hogy van egy szuper MI szerkentyűje ami előre megmondja hogy X vagy Y személy veszélyeztetett csak mi még nem tudjuk? Sajnos addig amíg nem áll elő ezzel az MI eszközzel addig kénytelen vagyok azt hinni hogy valójában egy nagypofájú hüje, aki addig szövegel míg a végén a saját gépére kötve végzi.


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 25.:
OKOZATOS FOKOZÁS
0
Piszkozat következmények nélkül.

Talán érdemes:
Az HBO-n tíz előtt öt perccel biográfia Margaret Atwoodról aki A szavak erejével ejtette rabul a kétezertizes-huszas évek népét, vagy inkább képekkel mert a „rajongói” 90%-a csak a sorozat után fedezte fel magának holott Volker Schlöndorff már 1990-ben csinált egy egészestést a Szolgálólányból (voltmár, ajánlottammár). Akárhogy is, itt két rendező (Nancy Lang, Peter Raymont) interjúvolta éveken át a kanadai írónőt ill. ismerőseit-családtagjait hogy minél teljesebb képet kapjanak róla és munkásságáról, sőt a magáról a munkafolyamatról is, ugyanitt de már féléjfélkor újabb doksi a Hölgy és az autó 2. epizódjával. A napot öt perccel később (23:35-kor) szlovén iskolai dráma zárja a Cinemax 2-őn ami már a második címét fogyasztja ergo vagy nem túl jó vagy nem találta meg a közönségét pedig a Következmények (avagy Ok-okozat) többszörösen is aktuális: egyrészt szól a másságukat rejtegető és emiatt néha kezelhetetlen, javítóintézetbe dugott gyerekekről valamint az őket zsaroló benti bullykról – ilyen lehetne a Bebukottak rendes moziként.

MUHAHA! Azt remélem is! rovat:
The Best of 2020:
elítélték – Harvey Weinstein rosszul lett az ítélethirdetés után, börtön helyett a kórházba kellett vinniMUHAHA, AZT REMÉLEM IS Wait, a challenger appears:
Sírva fogadta hétszeres életfogytiglani büntetését Ciprus első sorozatgyilkosa – MUHAHA, azt remélem is!!
Jól ráijesztett a kazah vadászokra ez a farkas: – MUHAHA, azt remélem is: „A vérző állat döglöttnek tűnt, de amikor megpöckölték, feltámadt.”A DÁN NYÉRCEK LÁJKOLTÁK EZT Akkor ők már tudják, hol szeret a farkas :DDD
Csalással vádolják Elon Muskot, 11 százalékot zuhant a Tesla árfolyama – MUHAHA, azt remélem is!
57 éve nem látott verést kapott a Liverpool: „Átgázolt a címvédőn az Aston Villa.” – MUHAHA, azt remélem is!
India betiltotta a bitcoint, a kriptovaluta árfolyama bezuhant – MUHAHA, azt remélem is!
Egészen csodálatosan csinált hülyét a divat-influencerekből egy cipőbolt – MUHAHA, azt remélem is!
A legendás belga sörfőzdék jól alkalmazkodtak a válsághoz – MUHAHA, azt remélem is, ha már a kocsmák nem lehetnek nyitva valamivel enyhíteni kell az elvonási tüneteket!
Sok előfizetőt bukhatott a Cukorfalatokon a Netflix – MUHAHA, azt remélem is, de még így sem eleget, és ha már minőségi műsorok:
Nem kell a nézőknek a zsinórtangás párkeresés: „Az RTL Love Islandje nyolc adás alatt nem tudott stabil bázist kiépíteni, vasárnap az Ázsia Expressz összefoglaló is agyonveri.”MUHAHA, AZT REMÉLEM IS Wait, a challenger appears:
Atomjaira hullott a TV2 ősze, szombat este négy tévét is többen néztek – Mit is kell ilyenkor mondani? Ja tudom:

ciseaux 2014. április 7. 23:50
...és a jó hírek csak jönnek és jönnek!

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2020

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés