2021. 04. 03.
Kofélia foteljében (ápr. 3-4.) + The Rest of 2020 Vol. 22.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kofélia foteljében (ápr. 3-4.) + The Rest of 2020 Vol. 22.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 3.:
KORELNÖK KAPITÁNY...
0
...ketrecbe zárt bővére.

Talán érdemes:
A Dunán Krzysztof Zanussi-kuriózum Adam Chmielowskiról akit talán leghíresebb festménye (Ecce homo) elkészítésekor érintettek meg Jézus kinyilatkoztatásai és a szegények megsegítésével kezd míg rá nem jön hogy ezzel hosszú távon csak reprodukálja a nyomort. A Mi Urunk testvére eme tanulsága sokakban visszatetszést kelthet pedig ha jobban belegondolunk, nekünk is azt mondták hogy ne halat adjunk a rászorulóknak hanem tanítsuk meg őket halászni, és hogy mitől kuriózum? Hát mert a tépelődő művészről az őt szentté avató II. János Pál pápa írt drámát, ezt dolgozta fel Zanussi és mi nem is kaphatnánk Húsvéthoz illőbb programot (már ha nem 23:40-kor kezdenék). Kilenc után öt perccel szintén irodalmi adaptáció az M5-ön de nagyon más témában: kefalóniai orvos lányának (Penelope Cruz) udvarol a szigetre megszállóként érkezett olasz katonák vezetője (az itt még ténylegjó Nicolas Cage) és bár a hölgyet eljegyezték, nem hagyja érintetlenül Corelli kapitány mandolinja meg az abból kicsalt hangok. Érzéseiben megerősíti hogy vőlegénye a fronton van, visszatértével teljes lesz a szerelmi háromszög ami sima first world problem is maradna de aztán befutnak a németek. John Madden (és a forgatókönyvért felelős HAN SOLO Shawn Slovo) tűrhetően, bár nem teljesen szöveghűen ültette át Louis de Berniéres regényét, és hogy változnak az idők: míg manapság oda is beerőltetik a meleg szálat ahol eredetileg nem volt, 2001-ben pont fordítva csinálták (ettől függetlenül remélem nem lesz ebből is polkorrekt remake). Előtte fél kilenckor valami hasonló, mégis más a Cinemax 2-őn ahol dominikai örömlányok előtt villan fel a szebb élet lehetősége az 1965-ös hatalomátvétellel amit aztán a békedemokratőr amerikai katonák érkezése zúz szét akik a Coppelia Hotelben rendezik be főhadiszállásukat.

Adele rovat:
The Best of 2020:
mi újság az instagramon? – Palvin Barbara maszkban és csipkében is szexi, Adele új fotón demonstrálta fogyásátLESZAROM Ha kövér azabaj, ha lefogy, akkor meg azabaj:
Hát ez tényleg ómájgád! – Adele-ből tipikus amerikai szőke bombázó lett: „A 32 éves énekesnő az SNL-ben mutatja meg, hogy a fogyás mellé milyen precízen hozza a dekoltáltan ómájgádozó csajszi karakterét.” – Még szerencse hogy Adele soványan és dögösen is kitart a párja mellett aki meg mellette tartott ki...ja nem, lásd az idei Nagy Hírt:
Adele nem fog tartást fizetni exférjének: „Az énekesnő nyilván nagyságrendekkel többet keres, mint amennyi volt férje bevétele, de férjtartás akkor sem lesz.”U GO GURL, NEMI EGYENLŐSÉG FTW!4!4! Bezzeg ha Jeff Bezos, Kanye West vagy Johnny Depp tenné ugyanezt milyen más cikkek születnének belőle...hát igen, a Pártatlan, Elfogulatlan Média, már megy is nektek a támogatás. Ja nem, de wait, a challenger appears:
Gömbből kocka – Busta Rhymes 48 éves korára durván lefogyott és kigyúrta magát: „A Don't Cha című slágerből is ismert zenész új albumot jelentetett meg, ezért akart újra formába jönni. Bele is jött, 50 Cent mégis kiparodizálta.” – Felkészül Rebel Wilson:
Rebel Wilson szűk nadrágban demonstrálta, milyen sokat fogyott: „A 2020-as „75 kiló projekt” eddig elég jól halad, a színésznő ugyanis azt a célt tűzte ki idén maga elé, hogy jócskán lefarag magából.”ÉBERSÉG!!! elvtársnők, hát hol itt a testpozitivitás?! Sebaj, a túlsúlyosaknak még mindig ott van mentsvárnak Lizzo...ja már ő sem:
Ha lefogytál, ha épp fogynál, ha nem akarsz fogyni, esetleg túl jól nézel ki, majd úgy jársz, mint a viccben a nyuszika a sapkával: „Lizzo tíz napig fogyózott, de a kommentelőknek ez is sok volt. Baj az is, hogy Adele lefogyott, meg az is, hogy Jennifer Lopez túl jól néz ki a korához képest. Azt hiszed, hogy a saját testeddel azt csinálsz, amit akarsz? Dehogy, hiszen 2020 van.” – Milyen vicces ezt pont attól az „„„újságírótól””” olvasni aki előre meghozta az ítéletet Johnny Depp perében. Nap kommentje:
0

VASÁRNAP, ÁPRILIS 4.:
FEKETE VIZEKEN
0
Do a little, do a lot!

Talán érdemes:
Nyolckor 2020-as újrázás a Film Now-n abból a Dr. Dolittle-ből aki itt már özvegy és kiábrándult mégis útra kel hogy megtalálja a gyógyírt Viktória királynő betegségére. A tökegyszerű sztorit jó sok CGI-állat és valamivel kevesebb IRL segítő görgeti előre de a Voyage of Doctor Dolittle velük együtt is a Corelli kapitány kapcsán emlegetett túltolt PC áldozata lett: szomorú látni Robert Downey Jr.-t amint asszisztál a direktor full kretént tolásához. Fekete karakterek abban a korban amikor még sehol se volt a felszabadítás, fingós-kakis viccek, vagyis mindaz amitől Kirk Lazarus óva int – oké, nem Oszkár bácsinak készült ez sem, de nem lehetne gyerekfilmeket forgatni? Egy órával később (21:00) nemkicsit hallmarkos világjobbítás a Filmbox Premiumon ahol egzisztenciálisan stabil, érzelmileg ingatag lábakon álló házaspár nőtagja (a régi önmagára már csak nyomokban emlékeztető Renée Zellweger) a válást fontolgatja, az otthonában lévő helyett meg szívesebben tevékenykedik a helyi hajléktalanszálló konyháján. Itt találkozik azzal a homeless-szel (Djimon Hounsou) akit álmában már látott, meg is invitálja magukhoz, férje (Greg Kinnear) először persze nem örül de végül enged és jól teszi mert azzal hogy másokkal foglalkoznak, a saját házasságuk is kijut a mélypontról. Az Ugyanúgy más, mint én valóságalapját kis híján háttérbe szorítja a te is más vagy, te sem vagy másra hajazó magyarítás és főleg Zellweger külalakja, Kinnear, Hounsou és Jon Voight játéka viszont bőven megmenti (és úgy tűnik néha mégiscsak lehet közvetlenül javítani a rászorulók sorsán). Éjjel tizenegy előtt öt perccel szintén tavalyi horror az AMC-n a Descent hagyományait keresztezve a jó öreg monster movie-kkal: gyanútlan társaság indul föld alatti felfedezőútra hogy kétszeresen is csapdába essenek részint a sziklaomlással elzáródott bejárat, részint A barlang mélyén lappangó víziszörny miatt. A Black Water: Abyss (amellett hogy sequel) max. annyiban újít hogy albínó ősemberek meg Nessie helyett egy abszolút nem odaillő krokodilt kell hőseinknek kerülgetni pedig sokkal mulatságosabb lenne ha óriásgőték vadásznának rájuk (bár lehet hogy az Asylum majd ezt is leforgatja).

Gianna Michaels rovat:
The Best of 2020:
Hivatalosan is bejelentették, hogy ki örökli a japán trónt: „De egyre sürgetőbb lesz az örökösödési reform, miután az új koronahercegnek is csak lányai vannak.” – Itt az ideje Japánban is áttörni az üvegplafont női vezetőkkel, nekem már van is jelöltem:
Szavazzon a legvonzóbb magyar politikusra! – Gianna Michaels az még úgy is hogy nem magyar és nem is politizál <3
Mozi – 8 színész, aki eljátszotta Van Goghot – ...és egy, aki nem: GIANNA MICHAELS!44!!!
Titokzatos örvények okozhatják a Bajkál-tó rejtélyes jégköreit: „A szibériai tó jege néhol 5-7 kilométer átmérőjű körökben elvékonyodik és széttöredezik. Hogy az örvényeket mi okozza, még senki nem tudja.” – Ez csak azért van mert LESZAROM Gianna Michaels épp arrafele búvárkodik.
Peter Jackson bevallotta: nem is ő írta és rendezte A Gyűrűk Ura-trilógia legemlékezetesebb jelenetét – ...hanem KOVÁCS „KOVI” ISTVÁN Gianna Michaels.
Kinek adná idén az irodalmi Nobelt? – Gianna Michaels-nek, megelőlegezve hogy a Gyűrűk Ura említett jelenete után az Évezred Regényét is megírja:
Mozi – Brad Pitt elárulta, ki segített megírni a vicces köszönőbeszédeit – Gianna Michaels.
Találós kérdés – Kitalálja, hogy a képen látható férfi melyik híresség pasija? – Remélem hogy nem Giannáé:
Matthew Perry eljegyezte a „legjobb nőt ezen a bolygón” – ...aki továbbra is Gianna Michaels és továbbra sem Perry felesége ^^
8 dolog, amire a férfiak igazán vágynak az ágyban – Én továbbra is csak egyvalamire, azaz egyvalakire:
0

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: Gianna Michaels, rest of, 2020

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés