2021. 04. 17.
Impossibly Happy (ápr. 17-18.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Impossibly Happy (ápr. 17-18.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 17.:
NEM KEZDŐ RÚGÁS
0
Mire YO!-k a Valódi Rosszfiúk?

Talán érdemes:
Az HBO-n poliamór-propahanta nyolckor (lemaradóknak holnap ugyanitt 14:10-kor): szinglivé vált csaj szeretné megtalálni az igazit de ebből úgy saját tapasztalatai (friss szakítás utáni sebek) mint a környezetében látottak (testvére veszekedése aktuális pasijával) kiábrándítják. Mit lehet tenni? Hát kihasználni a lehetőségeket és egyszerre flörtölni két, egymástól full különböző baráttal, egyikük a tipikus, nőket kihasználó macsó, a másik meg a lelki támasz utána. A Lezárások, kezdetek mintha egy 50 Shades-fanfiction Hallmark-verziója lenne bár még azokban is több realitást találunk mint ebben ahol mindenki szép, középkorú és anyagilag is jól áll (miközben dolgozni nem nagyon látunk senkit). Az egyetlen first world probléma a Christian Grey-hasonmás és a szerény jófiú közötti választás, ki is tolják 110 percig, utána 22:35-kor kissé őrült izraeli paródia a Cinemaxon az összes dzsémszbolondság közhelyeit kiforgatva. Mikor egy Elon Musk-wannabe Valódi Rosszfiúk fogságába kerül (igen, a terrorcsoport tényleg erre a névre hallgat), a Moszad akcióba lép de az amcsik sem bírják ki segítségnyújtás nélkül így a magányos farkas igazságtevéséből hamar csapatmunka lesz. Alon Gur Arye humora hol a Hahota egyes számait, hol a Csupasz pisztolyt, hol meg Mel Brooks-ot idézi (a titkosszolgálat igazgatójának legnagyobb félelme hogy alkalmazottai csődje esetén nem ő fogja vinni a fáklyát országa függetlenségének ünnepnapján). A testvércsatornán (Cinemax 2) something completely different fél kilenctől a Másik életemmel melyben beteg anyját gondozó varrónő jön rá hogy párkapcsolatai azért futnak sorra zátonyra mert eredetileg intersekszuálisként (=férfi-női nemiszervekkel) jött világra csak ezt idáig ügyesen titkolták előtte (ahogy a mostani „normalitásához” szükségesnek ítélt műtéteket is). A Yo, imposible a genderileg túltolt amcsi-európai kultúrkör helyett Venezuelában játszódik így remélhetőleg végre más oldalról mutatja be ezt a kényes-valós témát.

A seksz, a munka rovat:
18+ KÉT VAGINÁJA, KÉT MÉHE VAN, SZEXMUNKÁSKÉNT DOLGOZOTT, MOST 25 HETES TERHES: „Ez az ausztrál nő 20 évesen abortuszra ment, itt tudta meg, hogy két vaginája, két méhe van. Escortnak állt, elmesélte tapasztalatait.” – Hát igen, a double vagina privilege, külön lehet választani a munkát és a gyerekvállalást! Bezzeg mások nem ilyen szerencsések:
Egyre nagyobbodó melléről készült trükkvideókkal szolgálja ki rajongóit ez az ápolónő: „Az amerikai Kristen Turnton ötször szült, kétszer műttetett, és havi 800 000 Ft-nak megfelelő összeget keres fantasztikus fétisvideóival.”EZ AZ, ILYEN EGY JÓ ANYUKA ÉS AZ Ő „FANTASZTIKUS FÉTISVIDEÓI” Wait, a challenger appears:
Férje unszolására regisztrált az OnlyFans-re a kisgyermekes anyuka, mert úsztak az adósságban: „Közel hétezer dollárt keres havonta az új „munkájával”.”DE HISZEN EZ SZINTE MÁR KITARTOTTSÁG! KÖ-VE-TE-LEM hogy a feministák tiltakozzanak, gyerekes anyák vetkőzése csak akkor menő ha önerőből csinálják:
Elvesztette a munkáját a lezárásokkor az anya, egy év alatt dollármilliomos lett az erotikus fotóival – ...és ezzel a nyugdíja meg a jogdíja is biztosítva van. Ja nem.
Ez a 29 éves férfi repülőtiszt volt, most melegpornósként keres évi 16 milliót: „Saját elmondása szerint félénk gyerek volt, jogi pályára készült, de végül melegpornós lett belőle. A szakma Oscarját is megnyerte.” – Ez már majdnem olyan mintha az igazit kapta volna meg, lehet majd vele dicsekedni az esetleges gyerekeknek is. Ja nem...
Pornósnak állt a 22 éves focista: „Madelene Wrightot kirúgta a Charlton, most egy felnőtt oldalon kínálja a bájait.” – Ha már a női sportolók is erre kényszerülnek akkor tényleg vannak bajok:
Levetkőzött a Playboynak a németek formás világbajnokaDE HISZ’ A PLAYBOYBAN MÁR NINCS VETKŐZÉS Wait, a challenger appears:
Saját lányával meztelenkedett a német Playboynak a színésznőAZ ÉV ANYUKÁJA!!! You go girl, break the üvegplafon, jogegyenlőség FTW!, az igényeket ki kell szolgálni, legyenek bármilyen betegesek is:
A pornón keresztül mászik az ágyunkba a piac: „A nemzetközi egyenlőtlenségek és a válságok tették Magyarországot a pornó- és szexkameraipar összeszerelő üzemévé. Dés Fanni és Csányi Gergely szociológusokkal beszélgettünk arról, hogy miért épült hamis narratívára a magyar pornóipar, és mi köze a nemzetközi versenynek az anális szexhez.”Nap kommentje:
0

VASÁRNAP, ÁPRILIS 18.:
MAN MADE OF HONOR HODOR!
0
Talán boldogulnak...

Nem érdemes:
Igyekszem távol maradni a direkt politizálástól, kivétel a direkt érzékenyítésre forgatott filmek és hát ma fél kilenckor újabb ilyen érkezik a Cinemax 2-re ami még a Jupiter holdjánál, a finn Auroránál és a Styxnél is lejjebb megy mikor már címében is a szándékosan Papírok nélkül érkezőket próbálja piedesztálra emelni. Kerüld, messzire.

Talán érdemes:
Kilenckor egyszerhasználatos rom. kom. a Sony Movie Channelen, valamelyest folytatva a Lezárások, kezdetekkel tegnap megkezdett vonalat: hedonista party animal (Patrick Dempsey) számára a jövő-menő nők mellett az egyetlen biztos pontot az a csaj (Michelle Monaghan) jelenti akivel szigorúan csak beszélget. Amint elutazik, a férfi rögtön rájön hogy ő kell neki és mikor álmai asszonya eljegyezve tér haza, nem marad más opció mint az esküvő megfúrása. Számtalan ilyesmi voltmár a blogban és a Boldogító talánt is csak a lead actress (na meg Skócia) kedvéért válogattam be de egyvalami még így is biztos: rövidebbre vágva jobban működne. Monaghan második jelenése 22:35-kor lesz a retekklubbon, szintén romantikázásban és ha a Made of Honorban minden a lehető legideálisabb akkor a Nicholas Sparks könyvéből adaptált Vissza hozzád ennek totál fordítottja lesz így erre még jobban ráférne a vágás (majd’ két óra). Egykori párocska temetés apropóján találkozik újra hogy ott folytassák ahol húsz éve abbahagyták, ám ahogy szerelmük örökéletű, úgy a velejáró gondok is azok (családjaik háttere nagyon más), nekem meg számtalan más bajom van vele (SPOILER a könnyen kitalálható not happy endingen túl is SPOILER VÉGE), például az hogy hőseink fiatal kiadásai nem hasonlítanak a felnőttekre. A napot éjfél előtt tíz perccel dán komolykodás zárja a Cinemax 2-őn melyben ápolásra szoruló Nagybácsijára vigyázó fiatalember előtt villannak fel lehetőségek rokona jütlandi farmján túl is – az Onkel a jobbfajta északi drámák iskolapéldája amihez illik a lassúság és a szövegi minimalizmus.

Demi Lovato rovat:
Ezeknél nagyobbakat egész héten nem láttunk: „A hét legnagyobb melleit és villantásait szedtük össze ebbe a heti trendbe. Mel B mellé befért Demi Lovato és egy kvázi félmeztelen brit modell is.” – Azért nem láttatok nagyobbakat mert nem vagytok képben a Gianna Michaels összessel, közben Mell B-hez felzárkózott Mell C is:
címlapnők – Demi Lovato mellbimbópiercinget, Naomi Campbell piercingmentes mellbimbót villantott – Ha hétfő lenne, leszarnám őket.
Demi Lovato teljesen véletlenül lefogyott: „Ettől függetlenül most is úgy érzi, teli van, csak nem étellel, hanem bölcsességekkel.”ADELE & REBEL WILSON LIKES THIS A súlyvesztésnek teljesen véletlenül sincs köze a drogokhoz. Ja de:
Demi Lovato három évvel majdnem halálos herointúladagolása után újra iszik és füvezik: „A függőségéről, étkezési zavarairól és túladagolásáról szóló dokumentumfilmjében azt mondta, függőségével csak úgy tud leszámolni, ha nem számol le vele teljesen.”Mintha csak Christiane F.-et hallanám (lásd az interjú végét). Én amúgy drukkolnék neki (is) ha közben nem ilyesmikkel akarna a köztudatban maradni:
DUGNI AKAROK, NINCS SENKIM“ – Demi Lovato önkielégítős száma No1 lettLil Nas X & Cardi B likes this, és vannak akik ezt is keringőre való felhívásnak veszik:
Gwyneth Paltrow vibrátorral lepte meg Demi Lovatót – ...pedig tudhatná hogy a heteró-sekszualitás nem divat:
Demi Lovato nem hiszi, hogy valaha teherbe fog esni – ...és ha mégis, várják a Józan Babák klubban :SS
kívül – Demi Lovato és a kendőzetlen valóság: „Mi félnivalója lehet egy 27 éves, többszörös Grammy-díjas világsztárnak?” – Az a baj hogy semmitől se kell tartania, például attól se hogy esetleg rászólnak amikor kéne:
A meztelen igazság – fotó – Demi Lovato megmutatta retus nélküli, narancsbőrös fenekét – És ez még csak a kisebbik gusztustalanság volt:
Demi Lovatónak talán mégsem kellett volna megmutatnia, hogy fest smink és póthaj nélkül: „Néhányan ugyan elismerték a bátorságát és az üzenetet, amelyet közvetíteni akart, mások azonban teljesen berágtak rá. Önnek mi a véleménye?”ÉN LESZAROM ja nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés