2021. 04. 26.
Unsafe Spaces (ápr. 26-27-28-29.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Unsafe Spaces (ápr. 26-27-28-29.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 26.:
BEER HOUSE SUCKS
0
Én és az árva hencegőm.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (lemaradóknak holnap ugyanitt 12:30-kor) jobbfajta lengyel toleranciamese varsói étterem vietnami szakácsáról akire többszörös súly nehezedik a főnökváltással (ami azt is jelenti hogy saját specialitását új munkatársának kell átengednie, neki pedig más távol-keleti kaják készítését kell megtanulnia) de főleg kiskamasz lányával aki nem tudja elfogadni hogy özvegy apja esetleg pótolná valakivel elhunyt anyját. Örök igazság hogy a férfiak (meg úgy általában a Zemberek) szívéhez a hasukon át vezet az út és A pho íze illik is azon gasztro-bölcselkedések sorába melyek velünk élő kisebbségeket hoznak közelebb ételeikkel. Az HBO2-őn Lasse Hallström adaptációja (Árvák hercege) John Irving regényéből 21:20-kor egy árvaházban felnőtt srácról (Tobey Maguire) aki a bentlakásos intézmény vezetője (Michael Caine) mellett papír nélkül is profi nőgyógyásszá válik (mivel „apja” mellékállásban angyalcsináló). A Cider House Rules túlnyújtott és néha kicsit fárasztó de még így sem annyira az mint a Garp szerint a világ félrecsúszott feldolgozása Robin Williams-szel, talán mert ebben valamivel kevesebb beteg téma van és Hallström ügyesen elkenegeti a rizikósabbakat (vérfertőzés), cserébe abszolút váratlan zenész-cameókat láthatunk (Erykah Badu és Heavy-D). Ma két (címében mindenképp) állatság is lesz és mivel a Kolibri kód jó régen, de voltmár így kizárásos alapon marad a 23:40-kor vetített névrokona a Film Now műsorán. A Kolibri projektbe két uncsitesó (Alexander Skarsgard, Jesse Eisenberg) vág bele, az elnevezés az említett madár szárnycsapására és az adatátvitel sebességére utal, ezt hoznák létre barátaink hogy az így keletkezett időelőnyt kihasználva arathassanak a tőzsdén mialatt zsarnok ex-góréjuk (Salma Hayek) ott tesz nekik keresztbe ahol lehet. Nem egy Wall Street farkasa vagy Tőzsdecápák, és nem csak a korábbi önmagától elhatárolódó Hayek miatt. Éles váltás: ha nincs még elegünk az atomerőművekből és évfordulókból, az ATV-n negyed tizenegykor Vujity Tvrtko meséli el sokadjára örökzöld (nem) pokoli történetei egyikét, még hatásvadászóbb körítéssel (Túl minden határon) de most a katasztrófa hazánkra gyakorolt hatásai helyett Csak Csernobilra koncentrálva.

Hétfő? #LESZAROM.
The Oligarcha Cribs Edition:
OLVASTA MÁR? – 3 ÉVIG DOLGOZOTT EGY PÁR A SAJÁT LAKÁSÁN, BŐ 4 MILLIÓBA KERÜLT, MEGÉRTE?IGEN, MERT MOST LESZAROM Egyiküknek biztos, már amennyiben válásra kerül a sor:
GAZDAG – Phil Collins eladta botrányokkal terhelt házát: „Közel 40 millió dollárért szabadult meg az ingatlantól. Volt itt minden: csalárd nő, durva pereskedés - és egy szép ház.” – Na, már nála is kezdődik ami Deppnél, hiába hogy őt is a nő csalta-terrorizálta. Felkészül Brad Pitt és Kanye West:
Hat évig újították fel, a Kardashian-West házasság szimbóluma lett ez a ház: „A semmi is lehet látványos, de mi lesz a Hidden Hills-i épületkomplexummal, aminek értékét megháromszorozták? És miért ennyire üres?” – Azért hogy elférjen benne a LESZAROM.
Pamela Anderson megválik 4,5 milliárd forintos házátólLESZAROM Wait, a challenger appears:
Tom Cruise 27 év után eladja coloradói házát - 12,2 milliárdért: „Ha megnézik az ingatlanról készült képeket, esetleg a bemutató videót, egyértelmű lesz, mi kerül ezen ennyibe.” – Az hogy LESZAROM:
Gazdagisztán – 32 millió dollárért árulja házát Mel Gibson exe: „Robyn Moore 30 évig volt Mel Gibson felesége, most eladó malibui háza. Nem lennénk meglepve, ha megkapná a kért összeget.” – Én igen:
Eladó Britney Spears egykori háza, amit azonnal továbbadott volna: „Az énekesnő 2007-ben vásárolta meg a 6 szobás villát, ahová egyből be is költözött, majd gyorsan tovább is akart adni rajta, csakhogy túl magasra lőtte a ház árát, ami még évekig a nyakán maradt.”Wait, a challenger appears:
Donald Trump 49 millió dollárért árulja a floridai luxusvilláját: „Ez átszámítva potom 15 milliárd forint, csaknem ötszöröse a három évvel ezelőtti árnak.” – Hát, még egy darabig árulni fogja, én addig is LESZAROM :))))


KEDD, ÁPRILIS 27.:
HÉZAGOS HÁZASSÁG
0
Gyermek nem volt.

Talán érdemes:
A Duna World-ön múltidézés nyolctól, a Láthatnánk újra... sorozat keretein belül amiben ma Körmendi János a „vendég” pár vicces etűd erejéig. Egy órával utána (azaz kilenckor) bő hatvanperces, 2016-os variáns a Kreutzer-szonátára az M5-ön Koltai Róberttel aki talán a Végállomással akarta bizonyítani hogy maradt még a drámai vénájából mert itt féltékenységből gyilkoló férfit alakít aki hosszú ideig magába temette titkát de mikor utastársai a házasságról dumálnak, nem bírja ki hogy ne árulja el. Nem egyértelmű hogy színházi felvétel vagy abból készült TV-film de ha már vonatok-leszállások, persze hogy A végállomás gyermekeit sem ússzuk meg 20:50-kor az HBO-n hogy utána tízkor már egy tényleges serial killerről kapjunk doksit az RTL+-on. Israel Keyes nincs benne úgy a köztudatban mint példaképe, Ted Bundy, de ettől még nem lesz kisebb szemétláda: legalább tucat áldozat (főleg nők) életét oltotta ki de ez csak a legutolsó, 2012-es esetnél lett nyilvánvaló. Az Egy sorozatgyilkos anatómiája tényleg az: döbbenetes ahogy a fanatikus keresztény családban nevelkedett kölyök a másik szélsőségbe esve a sátánizmust használta ürügynek bűntetteihez. Keyes azóta öngyilkos lett vagyis még ahhoz is gyáva szar volt hogy vállalja a felelősséget de sajnos biztosan nem ő az utolsó ebből az elfajzott fajtából :(((

Kis hírek a nagyvilágból:
A szexragadozó Jeffrey Epstein barátnője ártatlannak vallotta magát: „Ghislaine Maxwell először állt bíróság elé tavaly nyári letartóztatása óta.” – Érik a felmentő ítélet, bezzeg Johnny Deppnél:
Johnny "Asszonyverő" Depp a rendőrség testkameráinak felvételeivel akarja bizonyítani ártatlanságát – ...pedig a média már meghozta az ítéletet ("Asszonyverő") ahogy Brad Pittnél is:
Mit csinál Brad Pitt miközben a gyermekei ellen elkövetett erőszakkal vádolják?: „(...) Angelina Jolie március 12-én olyan dokumentumot nyújtott be a bíróságon, amellyel kész bizonyítékot felmutatni, hogy Brad Pitt erőszakot alkalmazott közös gyermekeikkel szemben. (...) Eközben Brad Pitt március 18-án már egy reklámot forgatott.” – Tehát nem aközben, hanem pár nappal utána. Amúgy ne bántsátok, lehet hogy már a tartásdíjra spórol!
l – 5 indok, miért dolgozunk olyan sokat – Mondok neked valamivel kevesebbet: SZÁMLÁK.
Egy ausztrál fiúiskolában betiltották a bundesliga-frizurát: „Elfogadhatatlan” és „rendetlen”. – Egy nappal április elseje előtt ez azért kicsit erős hír, ahogy ez is:
Annyira rossz az ellátás, hogy már csak kilenc nagykövet maradt Észak-Koreában: „Nincs gyógyszer, orvosi ellátás, és az alapvető cikkek beszerzése is gondot okoz. 12 nagykövetség zárt be.” – Á, biztos eltúlozzák, majd a hivatalos magyarázat lenyugtat mindenkit...ja nem:
Hatalmas éhínség várható Észak-Koreában: „Kim Dzsongun szerint rosszabb lehet a helyzet, mint a 90-es években, a Nehéz Menetelés idején, amikor milliók haltak éhen.” – Milyen lehet a valóság ha már ő is ilyeneket nyilatkozik? o_O


SZERDA, ÁPRILIS 28.:
EGY ANGOL INDOKÍNAI BETEG 64 NAPJA
0
CAMERON DIAZ Catherine Deneuve, the ultimate!

Talán érdemes:
Kilenckor megint skandi-noir a Moziverzumon ahol a Fácángyilkosokból ismerős Q-ügyosztályt láthatjuk amint aktuális ügyük megoldásában korábban előléptetett kollégájuk (a nálunk főleg komikusként ismert Fares Fares) is csatlakozik hozzájuk. Ezúttal belsőépítészeti munkák során esnek ki csontvázak a szekrényből, pontosabban jól konzervállt hullák egy befalazott szobából, ők pedig a nyomokat követve 60-as évekbeli (de talán fű alatt ma is működő) kényszer-sterilizációs programra bukkannak. A 64-es betegnapló is magán hordozza műfaja stílusjegyeit és bár nem 100%-ig követi a könyvet amire épít, így is garantált az izgalom. Félórával később (21:35-kor) újra Távol-Kelet kontra Európa lesz terítéken a Dunán monstre hosszúságban (160 perc!): mielőtt az amcsik megszívták volna Vietnammal, a franciák átélték ugyanezt Indokína kapcsán, Régis Wargnier pedig egy Erős Nőn keresztül mondja el nekünk a sztorit. Eliane Devries (Catherine Deneuve) az apjától elidegenedett ültetvényes belezúg az ideiglenesen ott állomásozó tengerészbe (Vincent Perez), ő azonban az asszony örökbefogadott lányát (Linh Dan Phan) választja aki áthelyezésekor is követi a férfit, így fedezve fel saját gyökereit és azt hogy melyik oldalon is van a helye a történelem játszmáiban. A maga idejében elhalmozták ezer díjjal (Golden Globe, Oscar), ma már ez sem rúghatna labdába. 22:10-kor jövőbelátónak bizonyult 2013-as spanyol alkotás a Film Now-n melyben rejtélyes vírus kényszeríti négy fal közé a népességet, a nyílt utcára kilépés pedig szó szerint életveszélyes mivel perceken belül spontán halállal jár. Ebben a Barcelonában szeretné megtalálni bábozással foglalkozó barátnőjét egy fiatal srác aki úgy próbál egyszerre kint is meg bent is lenni hogy földalatti utakon (pld. metróalagút) indul a csaj keresésére. Nem a Los últimos días (avagy The Last Days) lesz az e heti egyetlen tér-iszonyat, a Pastor fivéreket meg (akik csak névrokonai Annának és Sámuelnek) a sznobok eddig is jegyezték, ha másért nem akkor a (szintén vírusosdi) Carriers miatt.

Sharon Stone rovat:
Sharon Stone csúnya öregasszony lett: „Sokkoló fotó!” – Miért, eddig nem az volt? :DDD
változás – Sharon Stone megmutatta, hogy mennyit változott 43 év alatt – Ha hihetünk a médiának, semennyit:
Kitalálja, hány éves korában készültek ezek a fotók Sharon Stone-ról?: „Hét képet mutatunk, de önnek csak egyetlen számot kell jól megtippelnie.” – Nem kell, úgyis elmondjátok:
Rég látta Sharon Stone-t bikiniben? Akkor tessék!: „Tekintse meg az 58 éves színésznő testét, és ámuljon!” – ...és ezt a fotót minden évben elsüti:
Sharon Stone apró bikiniben ünnepelte a 60. szülinapját a fiatal pasijával: „A színésznő tesz az öregedésre és talán pont ettől van ilyen szuper formában még mindig.”ÉN IS TESZEK RÁ Bezzeg ha Idős, Fehér Férfiak teszik ugyanezt fiatal csajokkal :DDDD Amúgy ezt a MONO bikinizést nem kéne erőltetni:
Sharon Stone egy fürdőruhában szexiskedve röhögi ki az idő múlását – Én is. Őt.
Ámulunk Sharon Stone bikinis testénÉDES FASZOM, már megint?! Jó bornak nem kell a cégér, de legalább a villantás-remake-et megúsztuk. Ja azt sem:
Mozi – Sharon Stone egy díjkiosztón újra eljátszotta az Elemi ösztön villantós jelenetét + VIDEÓ! – ...amit nem is akart eljátszani, csak Halivúd Patriarchátusa vette rá:
Sharon Stone: Becsaptak, hogy villantsak az Elemi ösztönben: „Sharon Stone a most megjelent új, önéletrajzi könyvében írta meg, hogyan verték át a film készítői, hogy megszülessen a filmtörténet egyik legismertebb jelenete.” – Milyen érdekes dolog ez a memoár! Régen kicsit bevállalósabban írta le magát: „Az Elemi ösztön forgatókönyvírója, Joe Eszterhas (...) így emlékezik vissza, mit mondott neki Stone (...): „Ott csúsztam-másztam az üvegcserepek közt, és sz..tam és sz..tam, és addig sz..tam, míg aztán a levegőt is elszippantottam magam körül. Így kaptam meg az Elemi ösztön főszerepét”. Érdekes ez a pálfordulás...vagy épp magától értetődő, lásd a Nap kommentjét:
0

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 29.:
AVA ADORE AMORE
0
Célpont: ellőtte.

Talán érdemes:
Mára csak két tűrhetőség jut, haladjunk visszafelé! 23:40-kor tavalyi Nikita-koppintás az HBO-n ami forgatókönyvével a régi, megvalósításában már a mostani Luc Bessont idézi: bérgyilkos fémfatál (Jessica Chastain) rossz infókat kap és esetleges lebukása az őt alkalmazó szervezet kompromittálódásához vezet ezért az új fiú (Colin Farrell) hivatalosan pihenni küldi, valójában likvidáltatná, egyedül az őt kiképző handlerére (John Malkovich) számíthat. Mozibubusok örülhetnek Geena Davis jelenlétének ami utalás a Long Kiss Goodnight-ra és érdekes Farrellt Ralph Fiennes In Bruges-beli karaktereként látni (ezúttal ő végeztet ki mást, nem őt nyíratják ki), egyébként az AVA sima iparosmunka (lásd: Anna, Atomszőke, Hannah: Gyilkos természet). Még valami: Chastain és Malkovich nehezen hihetőek amikor kisebb hadseregeket intéznek el. Valamivel előtte fél tízkor megtévesztő idei thriller a Cinemaxon: az Eye Without a Face eszünkbe juttathatja a hasonlóan hívott de teljesen másról szóló francia horrort (Yeux sans Visage) holott valódi előképe a Peeping Tom és a Rear Window. Agorafóbiás hacker (Dakota Shapiro) osztja meg lakását feltörekvő vloggerrel (Luke Cook), szabadidejében pedig ugyanúgy megfigyeli a mellettük élőket mint minap Emily Blunt, bár ő ezt alkoholizmus nélkül de attól még ugyanolyan egészségtelenül teszi, főleg mert a mai technikával él vissza. Ahogy az lenni szokott hamar visszanyal a fagyi mikor vágyainak egyik titokzatos tárgyáról kiderül hogy neki is van sötét oldala (sorozatgyilkolás) és barátunk innentől mindent megtenne hogy ne legyen Szem előtt... Charlie Clouser (ex-NIN) zenéje kedvéért talán belenézek és ha már meghekkelt otthoni kamerák, akkor:

A dolgok internete rovat:
Okoskontaktlencse válthatja a monitort – MUHAHA, HÁT PERSZE, beépített kamera által homályosan, tuti nem fognak vele visszaélni, látom nem bírjátok elengedni a Google Glass-t...és b+ tényleg:
Visszatért a Google Glass: „Nagyobb kamerát és erősebb processzort kapott az okosszemüveg. Már nem hipsztereknek való.” – ...hanem az amcsi elit alakulatoknak ^^
Feltört cyber-játékmackók segítségével szerezték meg több százezer család titkait: „Az internethez csatlakozó háztartási eszközöknek van néhány árnyoldala.” – Sőt, azt lehet mondani hogy CSAK az van nekik:
Mekkora tévét vegyek a nappalimba?: „A méret a lényeg? Mennyire számít a felbontás? És egyáltalán mi a fene az a betekintési szög?” – Ez azt mutatja, hány fokos rálátása van képernyő feletti kamerának a lakásodra:
Mitől és mennyire lehet ma okos egy otthon? Kipróbáltuk a Xiaomi rendszerét – Szóval ujgurosítottátok a kecót? De miért fizettek érte, egyszerűbb volna elmennetek táborozni:
Az otthonom okos lett, csak én maradtam hülye: „A Xiaominál pár éve eldöntötték, hogy a háztartás minden szegletébe szeretnének egy okosterméket. Úgyhogy megpróbáltunk egy háztartás minden szegletébe beleszuszakolni egyet.” – Akkor vagy igazán hülye ha kiokosítod az otthonodat, mert:
GNL SZÍNFOLT – Tolvajkulcs szoftverrel: „A technológia hamarosan megkönnyíti a lakásokba való illegálisan behatolók dolgát. Nem lesz szükség feszítővasra, de még hagyományos álkulcsra sem.” – ...előtte pedig felmérnek mindent, szintén az „okos” tulajdonosoknak hála:
Hálószoba, gyerekágy, iroda – több mint ezer magyar kamera képe érhető el védtelenül a neten: „(...) Idegenek nézhetik élőben, ahogy egy anyuka épp leteszi az ágyba az alvó gyerekét, vagy épp maga fekszik le, abban a hiszemben, hogy az otthonában ezt senki más nem látja.” – ...és még ezt is lehet fokozni:
A jövő bevásárlása: otthon sem kell lenni, mikor kijön a rendelés, a hűtőbe is bepakol a futár – ...az értékesebb holmikat meg átpakolja a furgonba, oszt’ jónapot.
Ez a csillár érzi, ha elesik valaki a szobában – és intézkedik is – Mit csinál? Ráejti magát a tulaj fejére hogy biztosan szörnyethaljon és utána értesítést küld a betörőknek? :DDD

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés