2021. 05. 03.
Caster, the friendly Smoker (máj. 3-4-5-6.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Caster, the friendly Smoker (máj. 3-4-5-6.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 3.:
LAKE SHORE DRIVE DITCH
0
Csábítunk és VÉDÜNK éneklünk.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (későn idetalálóknak holnap ugyanitt 12:15-kor) félórás etűd az 1977-es romániai földmozgás utóhatásairól melynek eredményeként Zimnicea nagy része odaveszett, ha nem a rengésben akkor az azt követő újjáépítésben. A Ceaucescu-érában örömmel negligálták a köz érdekeit az anyagiak vagy politikaiak javára (lásd az erdélyi falurombolásokat) és mikor az itteni vezetés rájött hogy (nekik) kifizetődőbb új települést építeni mint helyrehozni a károkat, beindultak a bulldózerek és jöttek a támogatások (többek közt Svájcból és Ausztriából is). A folytatás kitalálható: az új, ideális várost nem tudták megszokni a régóta ott élők és a rendszer bukása miatt a projektek jó része befejezetlen maradt. Nagy időugrás: negyed éjfélkor újra északi krimi a Viasat3-on de már Amerikából ahol egy indián rezervátum (Wind River) zárt birodalmában történt gyilkosságot oldana meg az odaküldött nyomozó (Elizabeth Olsen) és a mellé beosztott segítő (Jeremy Renner), már ha a helyiek megbíznának a sápadtarcúban (aki ráadásul nő is). A Gyilkos nyomon kellemes meglepetése Graham Greene feltűnése aki korábban farkasokkal is táncolt már Costner bácsi mellett, még később, éjfél után tíz perccel 2003-as neo-noirart movie kísérlet a Filmbox Plus-on ami az 1939-es és kétezres évekbeli Londont ütközteti. Az első szálban klubtulaj szabadulna a felesége és a maffia által jelentett Zsarolás és csábítás szorításából hogy Két nő között döntve immár szeretőjének (Joely Richardson) élhessen, a másodikban hatvan évvel későbbi leszármazottja és annak barátnője találnak rá az ős befalazott birodalmára meg benne egy hullára. Persze próbálják összerakni a puzzle-t ahogy a közönség is de a Shoreditch elvérzik a gyenge szövegeken és a rossz rendezésen – csak önsorsrontó sznoboknak, csak Richardson miatt.

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat:
Kim Kardashian már alig várhatja, hogy azt mondják neki: Kifújhatod – Ehelyett azt mondom neki hogy NI! LESZAROM.
Kim Kardashian felkerült a dollármilliárdosok listájára: „Ruha- és kozmetikai márkái nagyot mennek, de sok pénzt keresett tévés és reklámszerepléseivel is.” – ...és akkor a válásról még nem is beszéltünk:
Színészek, sportolók, milliárdosok próbálják felszedni Kim Kardashiant: „Aki nem közös ismerősökön keresztül közeledik, az az Instagramon küldözget neki üzenetet. De ő most nem ezzel foglalkozik.” – Hanem azzal hogy LESZAROM megkapja jogos jussát:
Több mint félmilliárd forintért kelt el Kanye West használt cipője: „Amit a 2008-as Grammy díjátadón viselt. A Rares nevű, sneakerek aukciójával foglalkozó oldal perkált le érte 1,8 millió dollárt.”TEHETTEM VOLNA AZ OLIGARCHÁSBA IS, EHELYETT SIMÁN CSAK LESZAROM Hát igen, kell a pénz tartásdíjra :DDD Ha már gazdag Kardashianok:
Majdnem milliárdos, de arra kérte rajongóit, küldjenek pénzt a balesetet szenvedett ismerősének: „Kylie Jenner ötletét sokan nevetségesnek találták.” – Én nem, én egyszerűen csak LESZAROM.
A jótékony szamaritánus – Kim Kardashian szétoszt egy csomó pénzt, csak úgy – ...a legnagyobb titokban, és még nekem is jut belőle. Ja nem.
Tízezer dolláros Rolexekkel lepték meg a stábtagokat valóságshow-juk fináléján a Kardashianok – Akkor erről szólt valójában az adakozás!!
A valóságshow-juk véget ért, de a Kardashianok örökké velünk maradnak, ha akarjuk, ha nem: „Az örökségük és hatásuk mindenképpen. Alakformálták a világot.” – Ja, kb. mint a Trónok Harca amit szintén sikerült elkerülnöm jó messzire :DDD Nap kommentje:
0

KEDD, MÁJUS 4.:
AZ ARÉNA PLÁZA ÁSZA
0
Van ez a játék...

Nem érdemes:
...csak ha sokadjára is tudunk esélyt adni a magyar vígjátékoknak, ez esetben nyolckor vár minket a Cinemax ahol negyvenedik születésnapján anyagilag jól, hangulatilag szarul álló építészt (Mészáros Béla) lepnek meg rég nem látott, helyesebben egy régi csínytevés (festménylopás) óta direkt elkerült barátai. A találkozás inkább mélyíti az árkokat mint betemeti őket (főleg a lúzer művész felé) és a lehető legrosszabbul ér véget (említett festő elhalálozása), ám felrémlik a terv ami egybekovácsolja a gyerekkori haverokat és az elhunytnak is megbékélést hoz: egyik alkotását becsempészik az aukcióra amit a festő apja (Hegedűs D. Géza) vezet. A Pesti balhé a Másnaposok figuráit szabadítja rá az Ocean’s Elevenre és Banksy mítoszára, nekem meg most sem az ötlettel hanem a megvalósítással van bajom: a párbeszédek valószerűtlenek, Szabó Simont nem tartom jó színésznek, akiket meg igen azoknak vagy nem jut alapanyag amivel dolgozhatnának (Mészáros, Hegedűs D.) vagy a jól bevált manírjaikat ismételgetik (Reviczky Gábor).

Talán érdemes:
Éjjel tizenegykor tízéves és nagyon véres exploitation a Sony Movie Channelen melyben Samuel L. Jackson megy le kutyába (de legalábbis Wesley Snipes-ba) az online gladiátorharcnak teret adó Aréna uraként. A combat tényleg mortal mert halálig szól, a legfrissebb versenyzőt (Kellan Lutz) pedig legjobb barátjával állítják szembe – vagy végez vele vagy a barátnője hal meg. A majdnem torture porn-t meztelenkedéssel és falvédőbölcsességekkel okosítják ki (a nethasználók erkölcstelenek mert fizetnek az ilyesmikért!!), Jackson mellett még Jeff Danna neve hathat sokkolóan aki mainstream mozik zeneszerzőjéből küzdötte le magát idáig. Kontrasztnak majdnem ugyanakkor (23:10-kor) jön egy hároméves romantikázás a Film Now-ra szintén Jacksonnal ami nem kisebbre vállalkozik mint a létezés céljának megfejtésére és ezt nagyjából teljesíti, alig két órában kapunk egy korrekt, több szálon futó tanmesét arról hogy minden tragédia után talpra kell állni mert ez az egyszer fent, egyszer lent libikóka Az élet maga. Ha nem emiatt, akkor a STÁRparádé (Annette Bening, Olivia Wilde, Antonio Banderas) kedvéért nézzük meg!

More human than human rovat:
Folynak tovább a kísérletek az áttetsző fa kifejlesztésére: „Energiahatékonysági áttörést remélnek a fejlesztéstől az amerikai kutatók.”More fa than fa? Micsoda f***ság, ebben mi lesz a jó? Hogy nem veszi majd észre az egyszeri ember csak ha felkenődik rá a Teslával?
j – Százezer gyomot pusztít el óránként a farmrobot: „Tevékenységével sem a talajban, sem a vízben nem okoz kárt, és vele élő munkaerőre sincs szükség.”More farmer than farmer, tessék mondani, vevőre szükség van még egyáltalán? Nincs, ahogy lassan rendes táplálékra sem:
f3d – Lazacot nyomtat egy bécsi startup: „Hamarosan meg is kóstolhatjuk a szeleteket.”More lazac than lazac? Meghagyom a SpaceX űrhajósainak.
Piacra dobtak egy olyan növényi italt, ami állítólag ugyanazokat az agyi receptorokat birizgálja, mint az alkohol: „Lelazulsz és beszédes leszel tőle, másnaposság nélkül, ígérik.” – Lásd fentebb, főleg ennek tükrében:
Először kóstoltak űrbort francia ízlelők: „"Talán mintha kicsit gyorsabban öregedne" - vélekedtek.” – Nem csoda, az űrhajósok is ezt teszik, még jó hogy őket is ki fogják váltani:
Utódokat is létre tudnak hozni az idegen bolygók kolonializálására szánt robotok: „Egy nemzetközi kutatócsoport évek óta dolgozik a saját evolúcióját lefolytatni képes forradalmi robotfajon, hogy a távoli jövőben az emberi felügyelet teljes hiányában végezhessék el pionírmunkájukat távoli égitesteken.” – ...ahonnan majd megerősödve, profi hadsereggel térhetnek vissza meghódítani a Földet. ÉDES FASZOM, muszáj az összes antiutópiát valóra váltani a Zöld szójától a Farkas gyermekeiig?!
Búcsú a magyar szinkrontól: „A Deepdub mesterséges intelligenciát és szoftvert fejleszt, amelynek révén Keanu Reeves, Angelina Jolie vagy más filmsztárok is a saját hangjukon szólalhatnak meg, bármilyen nyelven, akár magyarul is.” – De nem amíg én vagyok szolgálatban, magyar szinkron for teh win!!


SZERDA, MÁJUS 5.:
NEHEZEN +FOG6Ó
0
Éjsötét felhőárnyékszék.

Talán érdemes:
Nyolckor a tavalyi év egyik nagy csalódása a Film Now-n és könnyű lenne ezért is a vírust hibáztatni ám az Árny a felhők között sajnos nem csak névleg juttathatja eszünkbe az Éjsötét árnyékot hanem minőségben is. Bevetésre induló repülősök váratlan női útitársat (Chloë Grace Moretz) kapnak, titokzatos csomaggal, el is dugják a gép alján található őrhelyre hogy ott hallgassa a rá tett sekszista megjegyzéseket és persze nem hisznek sem katonai, sem pedig természetfeletti fenyegetésre figyelmeztető rádiójelentéseinek márpedig utóbbi fog nagyobb veszélyt jelenteni a legénységre... Mintha két különböző forgatókönyvet erőltettek volna egybe, és tényleg: miután Max Landist (az öreg John fiát) zaklatási vádak miatt menesztették, Roseanne Liang fejezte be és írta újra amit lehetett, az így elkészült hibrid pedig bizarrabb mint a suspense-felelős szörny. A Jeepers Creepers annak idején azért működött mert tényleg olyan volt mint egy egészestés Twilight Zone és bár a csaj győzött benne, nem tolták túl a feminizmust SPOILER itt meg el kéne hinnünk hogy valaki puszta kézzel legyűr egy fémzabáló, repülő izét SPOILER VÉGE. Bármennyire is KickAss (volt!) Moretz kisasszony, ez talán még Asylumnak is alacsony szint lett volna – bár ki tudja, lehet ennek is lesz akkora kultusza mint a The Room-nak. A Film Mánián nálunk is több néven (most épp Egy megfoghatatlan hamisító, korábban Project Gutenberg) forgalmazott hongkongi akciózás háromnegyed tizenegykor melyben pénzhamisító-bandára és annak „Festő” becenéven elhíresült agytrösztjére vadászik a rendőrség és van egy vallomást tevő usual suspect-jük is akinek elmondásából kibontakozik a sztori. A Mou seung rutinos filmőrülteket kb. innentől nem fog meglepni, ezzel együtt is jó szórakozást kínál ahogy arra Chow Yun-Fat karaktere is utal mikor valami olyasmit mond hogy a másolás tökélyre fejlesztése már maga A művészet. Így is van, márpedig a már említett közönséges bűnözők mellett lesz hitchcockos vöröshering meg utalás a Kapj el, ha tudsz!-ra és minő meglepetés, ezt is valós személy (Arthur J. Williams) ihlette (de nem annyira hogy jogdíjat fizessenek neki).

Sportrovat:
The Caster Semenya Edition:
Elveszik a túlzottan férfias nők versenyelőnyét: „Új, de megkérdőjelezhető szabályt alkottak az atlétikában. Semenya lehet a nagy vesztese.” – Szóval minden „megkérdőjelezhető” ami nem illik bele az agendákba? Igen:
Semenya újra fellebbez tesztoszteronügyben: „Ezúttal a svájci Legfelsőbb Bíróságnál, mert szerinte alapvető emberi jogokat sért az IAAF döntése.”Önélzetes kis latol, dobjátok le a padlóla!44!4!
Futballistának áll a férfiassága miatt támadott futónő: „Az atlétikai világbajnokságot kihagyó Caster Semenya egy dél-afrikai klubhoz szerződött.” – Remélem a katari VB-n már ő is ott lesz, vagy ha nem, hát a paraolimpián tuti nyerni fog.
Semenya nem indulhat el a dohai atlétikai vébén: „A svájci szövetségi bíróság igazat adott a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnek, ami így újra alkalmazhatja a versenyzők hormonszintjére vonatkozó szabályozását.” – Sőt:
Caster Semenyát biológiailag férfinak tekintik – BRÜHÜHÜ, pedig eldöntötte mi akar lenni és hol akar indulni:
Az interszex Caster Semenya az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordul, amiért magas tesztoszteronszintje miatt nem versenyezhet nőként: „Csak szabadon akar futni, de nem hagyják.” – Brühühüü elnyomás BRÜHÜHÜÜÜ!!! Nem hittem volna hogy pont ő váltja valóra Roots Manuva poénnak készült videóját, de hát ez a csodák ideje, a többire ott vannak a Nap kommentjei:
0

CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 6.:
BEHAJTÁS, PAJTÁS!
0
Komor Nic aZ ANGYALOK lányok völgyében.

Talán érdemes:
Mára is csak két, egymástól nagyon elütő (de nem kutyaütő) program jut, kezdésnek nyolckor majd’ harmincéves amcsi komédia az HBO-n ami angol címét (Valley Girl) Frank Zappa számáról, tartalmát akárrmelyik teen movie-ról vette. Átlagos csajszi (Deborah Foreman) összefut egy echte punk rockerrel (a wild at heart Nicolas Cage akinek ez nem a debütálása, viszont az első főszerepe) és rajta keresztül teljesen más világot ismer meg vele mint amiben addig élt. A Lány a völgyből nagyon nyolcvanas évek (zene, sérók, ruházat) és bár nem olyan híres mint a Meglógtam a Ferrarival vagy az American Graffiti de legalább olyan hiteles (sőt). Ezt követi majdnem két órával később, 22:05-kor némi lengyel depizés az M5-ön melyben korunk egyik (anti)hősét, egy Végrehajtót láthatunk amit lelkiismeretesen (=lelketlenül) végzi munkáját és foglal le bármi pénzzé tehetőt, legyen az defibrillátor vagy Szűz Mária szobra. A változás első hulláma akkor éri el mikor legutóbbi behajtása alanyai között felismeri egykori szerelmét, a második meg egy korábbi adósának öngyilkosságakor, ez indítja el az önátértékelés útján. Mint sejthető a Komornik nem épp vidám darab de legalább felvillant némi reménysugarat (amire nagy szükségünk van manapság).

Lily Allen rovat:
Gumicukor – Lily Allentől elköltözött a férje Akkor megint kiad majd egy szakítós lemezt, vagy átmegy sinéadoconnorba?
Szexjátékot tervezett – Lily Allen saját klitoriszizgatót dobott piacra, a kommentelők rögtön a férjéről érdeklődtekGWYNETH PALTROW LIKES THIS Most már értem miért vált el tőle anno a ChemBros-os gyerek :SSS
Feszes has – Lily Allen sportmelltartóra vetkőzve korzózott tegnap – Sőt, anélkül is, hátha úgy észreveszik, de hiába:
azért látszik ez-az – 18+ nyár – Lily Allen nem véletlenül szerepelhet átlagos nők a strandon-sorozatunkban – Hát igen, a teste semmi extra, illik a „zenéjéhez”:
Lily Allen szerint hormonjai miatt béna az új albuma – Nem, hanem mert nem tud már slágert írni. Pedig neki is kéne a pénz bár már nem fiatal:
Lily Allen most milliárdos lenne, ha elvállalja a fellépést, amiért bitcoinnal fizettek volna – MUHAHA, hát persze...
Lily Allen akkor jött rá, hogy le kéne állnia a szerekkel, amikor a heroint is megkívánta – Még jó hogy már leállt. Ja nem:
Lily Allen őszintén beszélt függőségéről Demi Lovato likes this :(((
Lily Allen már annyira magabiztos, hogy bugyiban fotózza magátWait, a challenger appears:
nehézség - Natalie Imbruglia majdnem belebolondult abba, hogy szép – Szegény kislány, már tíz éve se kellett volna ezen problémáznia, most meg aztán végképp nem :DD

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés