2021. 05. 17.
Viva la Relikvia! (máj. 17-18-19-20.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Viva la Relikvia! (máj. 17-18-19-20.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 17.:
MÉG A HARCOSOK VÖLGYÉBEN...
0
...sem félek a klubtulajtól.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (ráérőseknek holnap ugyanitt 13:10-kor) túlpolitizált disztópikus szürreália az USA-Mexikó határvidékén húzódó senki földjéről, itt tűnt el Nyom nélkül az a srác aki haverjával együtt illegálisan akart átkelni a Lehetőségek Hazájába. Mikor utóbbi holtan kerül elő, az előbbi mamája (Mercedes Hernández) road tripre indul a Gonosz Birodalmába egy másik vándorral aki meg saját anyját keresi. A bizonytalan jövő lehetővé teszi hogy a környéket humán és állati szörnyetegek uralják, Amerika pedig Mordorrá lényegül át (meg is kapták érte a GOLDEN GLOBE Sundance díját). Fernanda Valadezen látszik hogy általában rövidekben gondolkodik: az Identifying Features (vagy Sin senas particulares) fele simán mehetne olló alá, ráadásul alig egy évvel elkészülte (2020) után már nem aktuális (Trump a múlté), a szépen fotografált képeket meg feledtetik a Jupiter Holdjából ismerős túlzások (hajtóvadászat menekültekre). Egy órával később (vagyis 21:00-kor) hazánk lányai, a Soska nővérek (Jen és Sylvia) 2015-ös dobása a Mozi+-on és az American Mary testmódosításaival szemben a Vérbosszú a sitten jóval fogyaszthatóbb (ez persze nem azt jelenti hogy visszavettek volna a paradicsomlé használatából). Nem árulnak petrezselymet, címében a sztorija: felesége meggyilkolása után rámenős erőszakos zsaru (a pankrátor Dean Cain) követi a rácsok mögé a helyi bűnbanda vezetőjét (Paul Wight) hogy ott végezze be Vendettáját. Mindezt másfél órában és jó véresen kapjuk, én megelőlegezem nekik a bizalmat (pláne hogy már jóval a metoo előtt is gyártották a kisköltségvetésű, kompromisszummentes dolgaikat), remélem egyszer STEVEN SEAGALT Scott Adkins-t is megnyerik egy főszerepre. Időben és minőségben nagy, tartalmilag-színészileg nem akkora ugrás: a Filmbox Extra HD-n éjfél után öt perccel adott Harcosok völgye már egyértelműen a becastingolt UFC/WMMA-arcokra épít, gyenge szkripttel (ezt még megbocsátanám) és még gyengébb koreográfiával (ezt már nem). Miután húgát illegális ketrecharc során megölték, nővére maga indul a földalatti meccseken hogy így jusson el a szervezőkig – ebből kinézne némi agyatlan szórakozás de itt az összes ziccert kihagyják. A Fight Valley horribilis pénzből készült (főleg a Soska-tesók büdzséjéhez képest) de max. poénnak (na meg kontrasztnak) lesz jó.

Hétfő? #LESZAROM™.
Vihar mellett azért lesz minek örülni szombaton – Például annak, hogy hétfőn majd LESZAROM.
A látványhóesés Budapestre is megérkezett, de mi jöhet még? – Ami hétfőn mindig: LESZAROM.
A 99 éves Betty White szerint a hosszú élet egyik titka a vodka – A másik pedig a LESZAROM.
Tom Hanks nagyot szellentett egy verekedős jelenet közbenAZ MÁR MAJDNEM LESZARÁS Én csak az ellenfelét sajnálom :SSS
A Liverpool edzője kimondta, amit egy szurkoló sem akar hallani – Kimondom én is amit mindenki hallani akar: LESZAROM.
10+1 dolog, amit már nagyon csinálnánk – ...és egy dolog amit megtehettek: leszarjátok.
Daisy Ridley nagyon büszke az óriási WC alakú tortájára – Lehet is mert LESZAROM:
Milyen íze van a világ legbüdösebb kajáinak?LESZAROM, azt is aki megeszi:
netflix KRITIKA – Bear Grylls óriáshernyót és piócát eszik a kedvünkért – Én azt csinálnám vele amit Jay és Néma Bob akart a Miramaxosokkal.
szakítás után – Ana de Armas frizurát váltott és lakást keres: „A színésznő haja sokkal rövidebb lett, Los Angelesben keres albérletet magának, azon a környéken, ami a lehető legmesszebb esik Affleck otthonától.”LESZAROM HOGY HOL Költözzön hozzám, az elég messze lesz Los Angelestől is :DD


KEDD, MÁJUS 18.:
RELIKVIUM DEMENS :((
0
Mama, ez nem az a japán erdő!

Talán érdemes:
Újra Cinemax, újra este nyolc, újra tavalyi film de már horror, kicsit az Örökségre hajazva: anyja eltűnésekor lánya (Emily Mortimer) gyerekével együtt vidéki házához siet amit annak tulajdonosa alaposan felcímkézett post-it-ekkel. A feszültség nem csökken Edna (Robyn Nevin) előkerülésével sem: nem emlékszik hol volt, viszont egyre furábban kezd viselkedni, például elkezd fotókat elásni... Natalie Erika James direktori debütálása korrektre sikeredett: a Relikvia a jó öreg haunted house-zsáneren csavar egyet az időskori demencia beemelésével vagyis a rejtély megoldása ott van előttünk csak értelmezni kell, mit jelképez a pusztuló épület. Egy órával később (kilenckor) mormon történelmi eposz első fejezete a Filmbox Family-n melyben egy Palmyrába (nem abba, hanem az amerikaiba) költözött családot látunk. A vidéki élettel járó Munka és dicsőség közül az elsőből jut több nekik de csak míg nem találkoznak A fényoszlopként ragyogó Joseph Smith tanításaival mert onnantól már hitükben is dönteniük kell. A szerelmi háromszög csak csali, a Work and Glory félig-meddig propaganda de hát melyik vallásos opus nem az? Tizenegykor majd’ húszéves akciózás a Filmcafén melyben az azóta adóhivatal-kedvenccé avanzsált Wesley Snipes játssza az elkeseredett apát aki kislánya lelövése után újra felölti híres mestersége címereit (golyóálló mellény, soklövetű fegyverek) és Mozdulatlan túszt csinál a nőből (Linda Fiorentino) aki közvetve felelős ezért. Elsődleges célja természetesen a fegyvertartás szigorítása (a sajátját is beleértve), ehhez az kell hogy a gyártókat-kereskedőket (a nőt és férjét) szembesítse munkájuk „eredményeivel” (pld. iskolai lövöldözés), ez meg ugye az eszközt is szentesíti (megcsalások kiteregetése). Bár a Liberty Stands Still volt előbb de a Phone Booth többet hozott ki hasonló szituból, főleg mert abban odafigyeltek a forgatókönyvre és azokra a bakikra amikre itt nem (pld. senkinek nem hiányzik a cégvezetőnő, senki sem biztosítja a környéket).

When Harry met SALLY Meghan rovat:
Ha Meghan elnök lesz, nem maradhat hercegné – De hát már lemondott egyszer a hercegnőségről, Amerikának meg van egy új elnöke o_O
marketing – Otthagyja a közösségi médiát Harry herceg és Meghan hercegnéÉDES FASZOM, már megint?! Mibe fogadjunk hogy ez MAGYARUL! azt jelenti hogy továbbra sem lesz nyugtunk tőlük...és tényleg:
Meghan Markle és Harry herceg nemsokára kitárulkoznak – Sőt, csak azt teszik évek óta:
Harry hercegnek nincs problémája A Koronával: „James Corden műsorában beszélt arról, hogy a róla és családjáról szóló hírek sokkal jobban zavarják.” – B+ akkor minek ad interjút és miért akar a médiában elhelyezkedni:
Hárommilliárdért hallgat, aztán sorozatokat gyárt Meghan és Harry herceg – Jaj, már alig várom hogy megtudjam, miről szólnak, addig is be kell érjem az IRL szappanoperával:
Meghan Markle szerint a brit királyi család előre aggódott fia lehetséges bőrszíne miatt: „Harry herceg és Meghan Markle interjút adtak Oprah Winfrey-nek, és súlyos válaszokat a kérdésre, hogy miért hagyták ott a brit királyi családot.” – ...mindezt tök őszintén. Ja nem:
Oscar-díjas alakításnak titulálják Meghan és Harry interjúját – Hát ha sorozatokban akarnak szerepelni, kell is a tehetség, a díjról már lecsúsztak.
Harry herceg egyedül tér vissza: „Sem a felesége, sem pedig a kisfia nem tart vele, mert még nem kapták meg a vakcinát.” – Persze az is lehet hogy valami más áll a háttérben:
Harry és Meghan: válóper a láthatáron?MUHAHA, AZT REMÉLEM IS!! Nem, legalábbis MÉG nem:
Harry hercegre milliós fizetés vár, évi öt munkanapért: „A sussexi herceg konkrét fizetését nem árulták el, mondván, sokakat felzaklatna.” – Nem, engem továbbra is az zaklat fel hogy naponta bejelentik hogy mostaztánténylegsohatöbbet nem nyilatkoznak.
 

SZERDA, MÁJUS 19.:
INTRUDER VS. FAMILY
0
Heeree's Dennis!!

Talán érdemes:
Háromnegyed tízkor sablonos elnevezésű-felállású riogatás a Film Now műsorán merthogy nem a Betolakodó az első eset amikor kissé túl rámenős fickó (Dennis Quaid) fiatal párnak adja el a házát csak azért hogy később az agyukra menjen. What’s worse, az sem újdonság hogy a főgonosz fehér, az általa zaklatottak pedig feketék (lásd a Rémálmom a háziúr c. darabot ami voltmár nálunk), de az a nagy helyzet hogy Quaid még így is, itt is jó (háttérbe szorítván a többieket). Fél tizenegykor tisztelgés a Duna World-ön László Gyula előtt ("Áldom a Teremtőt..."), Hortobágyi László zenéje még azt is oda fogja szögezni a képernyő elé akit esetleg hidegen hagy a legendás kutató életműve, holnap jön a második rész. Ha már folytatások akkor érkezik a Munka és dicsőség II. is a szokásos helyen és időben (Filmbox Family, 21:00), mi pedig töltsük is ki a fennmaradó helyet hír(esség)ekkel:

Cara Delevingne rovat:
Kár, hogy ezeket a modelleket nem nevelték meg a szüleik: „Cara Delevingne, Cocoa Rocha és Helena Christensen nem igazán tudják, hogy illendő viselkedni egy színházban.” – ...de csak mert nekik ez is jobban menne:
Cara Delevingne nem csak modellként és színésznőként virít nagyot: „Kiderült, hogy egyszerűen mindenhez ért. Mindenhez IS.”LESZA MAGYARUL: nem ért semmihez és a bájaival próbálja leplezni:
Az biztos, hogy Jimmy Fallon közönsége ritkán lát olyat, amit Cara Delevingne tett – Meg az is biztos hogy LESZAROM Harvey Weinstein likes this, és tényleg:
25! – 18+ Gumicukor – Félmeztelen jachtbuli is volt Cara Delevingne születésnapjánLESZAROM, ADDIG SE „SZÍNÉSZKEDIK” Kuss, ő így harcol a Kizsákmányoló Patriarchátus ellen:
Cara Delevingne arról beszélt, nem tartja magát heteroszexuálisnak: „A magát pánszexuálisnak valló színésznő nehezen fogadta el önmagát, mert olyan családban nőtt fel, ahol a meleg szitokszónak számított.” – ...és erre az a megoldás hogy fűvel-fával-virággal, és persze megvan a gyűlölt ellenség is ami véletlenül sem a begyöpösödött családja:
Cara Delevingne barátai a modelltől általában szexjátékot kapnak ajándékba: „Tavaly lett egy szexjátékokat gyártó cég társtulajdonosa. Azóta nem boldog karácsonyt, hanem boldog orgazmust kíván barátainak.”LILY ALLEN & GWYNETH PALTROW LIKES THIS Igen, a karácsony az erről szól...
VELVET – A modellek rocksztárja, akivel a legmenőbbek szeretnek bandázni: „Cara Delevingne most valószínűleg éppen Michael Jackson lányával jár.” – Két zavart, sérült lélek, és egyikük sem menő :(((
Ön elhiszi, hogy tényleg Cara Delevingne van ezeken a fotókon? – Nem, én azt hiszem hogy LESZAROM Gianna Michaels az. Vagy legalábbis remélem.
A sport nevében – Cara Delevingne elképesztően hosszú lábaival népszerűsíti a jóganadrágokat – Sőt, nem csak azzal, és nem csak azt:
Cara Delevingne a vaginájáról készített különleges videótTEHETTEM VOLNA A MŰVÉSEKSZESBE IS, EHELYETT CSAK LESZAROM Bezzeg ha férfi tenné ugyanezt a péniszével :DDD
 

CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 20.:
TOM'S LAST CRUISE
0
Rajta, üss meg ha mersz!

Talán érdemes:
Film Mánia, 22:45 – Az a fura helyzet állt elő hogy a(z Indonéziában gyártott) Rajtaütés folytatása előbb volt nálunk mint az originál: a hamarosan apává váló rendőr, Rama (Iko Uwais) kollégáival lecsapni készül a gettó legdurvább házában lakó nagymenőre (Ray Sahetapy). Ő mikor megneszeli a tervet, lezárja az ajtókat, vérdíjat tűz ki a kommandósok fejére és hogy még tovább csökkentse a túlélési esélyeiket, a világítást is leoltja. Ez sincs túlbonyolítva de a Raid száz perce szinte átgázol a nézőn, üresjárat nincs csak profi csihipuhi levegővételnyi megállásokkal. Fél tizenegykor idei doksi az HBO-n arról, hogyan hat a járvány a turizmusra mert bár Vuhanban indult és Kínában kezdett tarolni, de elzártsága miatt a Diamond Princess nevű vízijármű többszörösen is ideális helyszín volt. Az ott készült, negyvenpercesre editált mobilos és egyéb felvételek nem csak az orvosok de a pszichiáterek meg általában az emberi viselkedést tanulmányozók számára is tanulságosak mivel az akaratukon kívül kontrollcsoporttá vált ott tartózkodók között kiéleződtek az anyagi helyzetükből adódó ellentétek. Nemkicsit szánalmas látni ahogy a gazdag utasok tökéletes ellátást és udvariasságot követelnek a tűréshatár szélén vegetáló legénységtől és ha ez nem volna elég, ott van még a mai mindent felvevő-kiposztoló, alkalmasint hullákkal szelfiző állatfaj amiből szintén jutott a fedélzetre. Az biztos hogy a résztvevőknek jó ideig ez lesz Az utolsó hajóút, akik élve megúszták azoknak azért, akik meg nem, azoknak meg azért – maga a Last Cruise elvileg folytatódni fog. Ugyanitt maradva ugyancsak rövid (félórás) de már vidámabb témájú doku 23:10-től Sly egyik ikonikus figurájáról. A Rocky 40 éve túl sok új infót nem mond el, tulajdonképp csak Stallone kommentálja Egy legenda születését a forgatás során felvett BTS footage segítségével (közben persze érkezik a Duna World-re is az "Áldom a Teremtőt..." 2. része is 22:35-kor).

Elon Musk / Bill Gates rovat:
The Divorce Edition!!44!4:
Bill és Melinda Gates 27 év után válnak: „A hírt Twitteren jelentette be a világ egyik leggazdagabb embere.” – ...és a világ hamarosan leggazdagabb nője is megerősítette.
Kérdés, mi lesz Bill és Melinda Gates 38 milliárd forintos luxusotthonávalWait, a challenger appears:
Házassági szerződés nélkül válik Bill Gates: „Adódik a kérdés, hogyan osztják meg a mintegy 130 milliárd dolláros vagyont?” – Jaj, éppen hogy NEM lehet kérdés.
Lesz mit szétosztani Bill és Melinda Gates válásában, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan: „Hétfőn derült ki, hogy 27 év után elválik Bill és Melinda Gates. Ez a kettejük alapítványi munkájával kapcsolatos aggályok mellett azért is érdekes, mert tetemes vagyont kell majd szétosztania a két félnek. Ez pedig aligha lesz egyszerű.” – Dehogynem az, már meg is történt:
Bill Gates egy csapásra dollármilliárdossá tette feleségét: „A Microsoft társalapítójának így is biztos a helye a leggazdagabb emberek listáján.” – ...de a felesége áttörte az üvegplafont és most élvezi a jól megérdemelt pihenést:
Melinda Gates kibérelt egy luxusszigetet, hogy ott heverje ki a válást – BRÜHÜHÜ, insert money cry gif here.
Melinda Gates a válás után sem adja fel a harcot a nők esélyegyenlőségéért – Szerintem írjon róla könyvet a luxusszigeten regenerálódva. Ja hogy azt már megtette...

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés