2021. 05. 22.
Zendül az ég alja (máj. 22-23.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Zendül az ég alja (máj. 22-23.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁJUS 22.:
FELSÜLT ALSÓK
0
Nem csupa öröm a LÁNYOK fiúk élete sem!

Talán érdemes:
Ha már úgyis szezonja van a válópereknek, nyolckor jöjjön róluk némi romantikázás a Film Mánián melyben ilyesmikkel foglalkozó ügyvéd jön rá hogy Szex a lelke mindennek. Az apropót az adja mikor szembekerül egy hozzá hasonlóan rámenős nővel akivel aztán fogadások-ugratások közepette kerülgetik egymást mint a forró kását. Az este hátralevő része a seksz-munkásoké lesz: 21:05-kor a Full Monty holland testvérének 2020-as második része a retekklubbon pedig ha jól emlékszem még az első se volt nálunk. Akárhogy is, az abban megismert szuperbojzok ezúttal az amcsi züllés fellegvárában, Miamiban kezdenének tiszta lappal miután szülőföldjükön több szempontból (családalapítás, fix megélhetés) is csődöt mondtak csak azt felejtik el hogy arrafelé is Dunát lehet rekeszteni azokkal akik a testükből élnének. Ha ez nem elég, a klubnak kibérelt helyiséget előbb fel kell újítani és egyikük frissen megismert (szintén holland, szintén stripper) barátnőjének bájaira latino riválisuk is pályázik. Az Alul-felül semmi annyira szar szóvicc hogy tavaly már nekem is eszembe jutott de mit tegyünk, ezzel lehet a legjobban becsalogatni azokat akiknek annak idején bejött Peter Cattaneo komédiája. Előtte fél kilenckor szintén a legősibb szakma lesz a téma a Cinemax 2-őn, szintén ismertebb társának (Working Girls) elnevezésére hajazó címmel de (természetesen) női szemszögből és jóval sötétebb-pátoszosabb színekkel. Az ebben prostiként Dolgozó lányokat már az ajánló is mindennapi hősökként aposztrofálja, a készítők meg odáig merészkednek hogy görög istennőket csinálnak belőlük merthogy a kupiban Héra, Athéné ill. Kirké néven FUTNAK futtatják őket. A valóságuk kiábrándítóbb: van aki (ahogy Charlie Sheen pornósa is) anya és feleség akar lenni de rájön hogy párja nem vele tervezi ugyanezt, a másiknak ott van az agresszív exe és három éhes gyereke, a harmadik pedig attól fél hogy lánya is követi a pályaválasztásban. A Filles de joie-t is nevezték Oscarra pedig se a megvalósítása, sem az üzenete nem az a színvonal – bár ki tudja, az biztos hogy ennek örömére most jön

A seksz, a munka rovat:
Pornós lett a Disney egykori gyereksztárja – Úgy tűnik ez majdnem minden dizniSTÁRra leselkedik, ha nem így, akkor úgy. Na mindegy, olvassunk tovább: „A koronavírus óta szerinte sokkal meghittebbek a forgatások.” – ...és diverzebbek is, mert:
EZ A FÉRFI ELEINTE AZT GONDOLTA, NEM LEHET HELYE A FELNŐTTFILMES IPARBAN. TÉVEDETT: „Vinnie O'Neill azt hitte, a testalkata kizárja számára a szexfilmes karriert, de aztán elérkezett a testpozitivitás kora.” – Ron Jeremy likes this!!! Ja ő már nem, de Vinnie-nek is jó lesz vigyáznia mert jönnek a FIATALOK Nagy Öregek:
Ez a bácsi annyira formában van, hogy aktmodellkedik: „Bruce Barker az egyik legidősebb aktmodell Nagy-Britanniában. Mit gondol, hány éves?”LESZA Lehet hogy öregkoromra belőlem is egy Adonisz lesz. Vagy nem, csak ha nővé operáltatom magam:
voilamode – Véletlenül lett sztár a 63 éves tanárnő: „Legnagyobb meglepetésére fotósok hada kezdte el őt fényképezni. Előtte csak egy tanárnő volt, azóta híres modell.” – Hát igen, sose késő váltani:
james cowe – Otthagyta az egészségügyet, pucér modellként 22 nap alatt összejött az éves keresete – Az ápolásra szorulók tuti megköszönik ezt neki, végül is most nagyobb szükség van aktmodellekre mint orvosokra...
kutatás – Milyen férfi az, aki fizet a szexért? – Nyilván sz**, mert:
Minden prostituált emberkereskedelem áldozataÉBERSÉG!!! újságíró elvtársak, hát pár éve még az volt nálatok a direktíva hogy végre nem zsák krumpliban hanem euróban fizetnek meg hogy a strici sose veri a nőt mert ő ad kenyeret a szájába :DDD
 

VASÁRNAP, MÁJUS 23.:
ÖKÖRTESTVÉR LÓEREJE
0
Villámat a búvárba!

Talán érdemes:
...de csak ha bírjuk a kamerarángatást merthogy a Filmbox Plus-on háromnegyed tizenegykor adott Bulvársztori bő két órájában pillanatnyi stabil beállítás nincs, talán így akarták modellezni hogy szennylapos kavarásokról szól. A főszerkesztő (Rupert Graves) összeszűri a levet asszisztensével (Jennifer Jason Leigh) aki viszont a lapot birtokoló médiacézár (Malcolm McDowell) felesége és a maga malmára hajtaná a vizet azzal hogy megpályázza szeretője pozícióját. Amannak persze esze ágában sincs lenyelni az árulást, így történhet meg hogy mindaz a mocsok amiről újságjuk tudósít, eltörpül a házon belüli események mellett. Hiába a tehetséges színészgárda meg az utalások (a The Ragben nem nehéz felismerni a The Sunt) ha a folyamatos mozgás és ki-be zoomolás gyakorlatilag nézhetetlenné teszi így elsősorban epilepszia-rajongóknak tudom ajánlani. A Paramount Networkön 1990-es autóversenyesdi kilenckor melyben Tom Cruise játssza a feltörekvő pilótát aki a MINT 400 Daytona 500 keretein belül mutatná meg rátermettségét ám ezt keresztülhúzza a baleset melyben ő és legfőbb riválisa (Michael Rooker) is majdnem meghal. Utóbbit gyorsan pótolja az istállója és folytatódhat a száz kilométerrel lezavart vég nélküli körözés az aszfalton, mintegy szimbolizálva magát a filmet is. Tony Scott nem épp John Frankenheimer és a Mint a villám viszonylagos bukás volt, tényleg csak az idő szépít rajta valamit na meg Robert Duvall és Randy Quaid (valamint Nicole Kidman aki remekül ellenpontozza a fullba tolt macsóságot). A Moziverzumon féléjfél előtt tíz perccel rövid időn belül újabb Ikertestvérpárt kapunk de már Frankhonból, rövidre fogva és humoros formában: egyikük (Francois Berléand) éli a Cannes-beli tisztes aranypolgárok mindennapjait, a másik csak akkor bukkan fel ha szükség van rá. Nos lesz is mivel a nyugalmat beárnyékolja a maffia ármánykodása így elkerülhetetlen hogy Maurice Teillard (szintén Francois Berléand) belovagoljon FEHÉR LOVÁN speckó sportkocsijában és móresre tanítsa a rosszfiúkat akik alig tudják elhinni hogy a birkatürelmű tesó és acélkemény rokona nem ugyanaz az ember – ki tudja, lehet hogy tényleg egy személyről és két személyiségről beszélhetünk...

„Zene” és „film” rovat:
Michael Jackson lánya is szerepelni fog az American Horror Story új évadábanFELKÉSZÜL CARA DELEVINGNE És? Attól jobb lesz?
Snoop Dogg újra elővette a Doggystyle-t, egy kígyóbőr retiküllel együtt PETA likes this: „A 49 éves, korábban rasztafári rapper 1993-as első albumával díszített bomberdzsekit viselt a Nobuban, és valamiért röhögőgörcsöt okozott.” – Megvan ennek is a magyarázata:
Snoop Dogg arról rappel, hogy Obamával szmokizottBEZZEG HA TRUMPPAL SZÍVOTT VOLNA Szegény Clinton még belebukott az ilyenekbe :SSS
Seth Rogen megalázónak nevezte az első találkozását Beyoncéval – Na haver, te is most vezettél utoljára díjátadót, legjobb lesz ha önként visszavonulsz, ővele senki sem szórakozhat:
Beyoncé Grammy történelmet írt, ezen pedig ő lepődött meg a legjobban – Tök hihető ez a spontán meglepődés. Ja nem.
A lány, akinek sikerült kitörnie a Disney-sztár szerepéből – ...és kivételesen NEM pornózással mert Zendayáról van szó:
A 24 éves Zendaya kapta a legjobb drámai színésznőnek járó Emmyt, ezzel ő a legfiatalabb díjazott a kategóriában: „AZ HBO tartolt a díjátadón.” – Merték volna NEM díjazni:
Zendaya sejti, miért gondolhatják róla egyesek azt, hogy rideg és bunkó – Röviden? Ezért:
cineart – Zendaya az elmúlt egy évben elutasított minden "férfiakat kiszolgáló" szerepetGET WOKE, GO BROKE Wait, a challenger appears:
Channing Tatum fejlődni szeretne színészként, hogy ezentúl ne kelljen annyit meztelenkednie – Csak egy tipp: eleve kezdhette volna azzal ahogy Keira Knightley is aki valamiért szintén mostanában jött rá ugyanerre:
Keira Knightley többé nem vállal szexjelenetet olyan filmben, amit férfi rendez: „A színésznőnek elege lett abból, hogy a „férfi tekintetek” szerint kell alakítania szerepeit.” – Salma Hayek & Sharon Stone likes this, Nap kommentje:
0

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés