2021. 05. 24.
Zombik, bébik (máj. 24-25-26-27.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Zombik, bébik (máj. 24-25-26-27.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 24.:
TRICK OR TREATMENT!
0
Szerelmes vérmesék.

Talán érdemes:
HBO, 20:00 – Míg egyes sorozatok kizárják a valóságot addig a hosszú hiátus után visszatérő In Treatment igyekszik beépíteni, így történt hogy a negyedik évadban a főszereplő pszichológushoz (Uzo Aduba) érkező szorongó páciensek kapcsán szóba kerül pld. a koronavírus-járvány is. Az orvos válaszol holott maga sem mindig találja a helyét, kb. így lehet összefoglalni, akinek bejött az rögtön utána kap belőle még egy adagot. A TV2-őn 2018-as, túlnyújtott reboot rebootja Spielberg dínóiból kilenc előtt tíz perccel mert (ha jól számolom) a Jurassic World is már a második részénél tart bár az idő elteltével a CGI mellett a forgatókönyv is „felnőtt”. Na nem minőségben: a Bukott birodalom felállása a jól bevált visszatérés a reanimált raptorok és egyebek közé hogy megmentsék őket a közelgő természeti katasztrófától, ebből csinálna pénzt az expedíció néhány anyagiasabb tagja. Hogy akkor miért mondom hogy ez már végképp nem délutáni matiné? Hát mert a kelleténél több véres-erőszakos jelenet jutott bele (még akkor is ha ezek szenvedő alanyai zömmel animált állatok). Geraldine Chaplint most is jó látni, Jeff Goldblum épp csak feltűnik de jelenléte kevés a klasszikussá váláshoz (lásd még Indepence Day 2. bár abban sűrűbben volt kamera előtt). 22:45-kor több szálon futó olasz romantikázás a Dunán: négy színész ad elő négy love storyt folyton más karakter bőrébe bújva, hol vidám, hol szomorú végkifejlettel – a SzerelMesék a kissé erőltetett magyarítás dacára bejöhet azoknak akiket nem elégít ki az álomgyár mai termése.

#LESZAROM a celebgyerekeket is!
Cindy Crawford lánya szerepet kapott egy sorozatbanMICHAEL JACKSON LÁNYA LÁJKOLTA EZT LESZAROM.
gyermekéről kérdezték – „Fogd be a pofád!" - osztotta ki Alec Baldwin egy kommentelőt – Ti a helyesírásra, ő meg a feleségére figyeljen oda:
Mellszívás közbeni borozós képet posztolt Alec Baldwin felesége – Ez igen, ilyen egy jó anya, a józan babái tuti lájkolták ezt (vagy csak fogják húsz év múlva), amúgy ez a magamutogatás nagyon megy mostanában:
Rácuppant – Coco Austin megmutatta, hogy szoptatja négyéves lányátLESZAROM, magánügy...lenne, ahogy ez is:
¦¦[-_-]¦¦ – Jenna Dewan szoptatós képpel mutatta meg újszülöttjét: „A színész-táncosnak már van egy nagyobb lánya.” – Mi az hogy „van egy lánya”, mi ez a birtoklási vággyal súlyosbított gender assume?! Majd eldönti a gyerek mi akar lenni és kihez akar tartozni!!!
Józanságát ünnepelte Bruce Willis lányaGRATULA, ERRE INNI KELL És hogy miért ivott? Hát nem azért mert az anyja őt is boros tejjel itatta:
Tallulah Willis gyűlölte „férfias” arcát, amely szerinte szerethetetlenné tette: „Demi Moore lánya saját bevallása szerint büntette magát, amiért inkább az apjára hasonlít.”DEMI LOVATO LIKES THIS És az apjától örökölt férfias kinézet miatt nem tudott úgy vetkőzni mint a többi celebgyerek. Ja de:
CSAK A SZERELME TUDJA ÍGY FOTÓZNI – TALLULAH WILLIS SZERINT EZEN A KÉPEN SZENZÁCIÓSAN NÉZ KI A MELLE: „Bruce Willis és Demi Moore lánya nagyon szerelmes, és pasijával együtt tolják a meztelenkedős kontentet. Íme pár példa.” – Tehettem volna a szelfibűnözősbe is, ehelyett csak LESZAROM.
Friss hír az Instagramon: Gal Gadot harmadik gyermekével várandós – Lásd fentebb...
Kaia Gerber stílusos szettjét te is összeállíthatod – Vagy nem, mert:
TISZTA CINDY! – KAIA GERBER MAGYAR TERVEZŐ DZSEKIJÉT VESZI FEL, HA ANYJA STÍLUSÁBAN AKAR ÖLTÖZKÖDNI – Nem szarom le, jár neki a TISZTELET!


KEDD, MÁJUS 25.:
ELVESZVE A VADONBAN
0
Inak és bátorságok.

Talán érdemes:
Nyolckor folytatódik az In Treatment negyedik évada az HBO-n ismét két résszel, ugyanabban az időben újabb híres külföldit idéző európai darab a Film4-en, attól eltérő sztorival. Ötvenes titkárnő elveszti állását és ebben a korban már csak a remény élteti hogy Lesz ez még jobb, a munkaközvetítőbe járást súlyosbítja hogy hősnőnk válása után nem áll túl stabilan pénzügyek terén. Keep calm, két német címe (Es kommt noch besser ill. Inas Neues Leben) közül a második előrevetíti hogy igen, Inának lesz új élete bár az odáig vezető út elég rögös. Egy órával később (21:00) William Friedkin 2003-as akciózása az AMC-n melyben Koszovóban PTSD-t kapott tökéletes katona (Benicio Del Toro) fordul Veszett vadként előbb random útjába kerülő erdőkerülők majd az elkapására kivezényelt egykori kiképzőtisztje (Tommy Lee Jones) ellen. Friedkin összes fortélyát beveti a feszültségkeltéstől a Francia kapcsolatot idéző üldözésekig és a Hunted egynek el is megy csak ne várjunk túl sokat tőle.

Leonardo di Caprio rovat:
a nagy gatsby – Gumicukor – Leonardo DiCaprio tanítja csajozni Orlando Bloomot? – Ja, meg is volt az első lecke:
Gumicukor – DiCaprio fizetett és csajozott – Bezzeg ha bármelyik átlag férfi teszi ugyanezt :DDD
DiCaprio bulizott egy kiadósat - vacsorázna vele? – Heteró vagyok, szóval kihagyom...
Van egy jó hírünk: DiCaprio félmeztelen!: „Most Mexikóban találta meg egy fotós DiCapriót. Az aputest-kedvelőket az első sorba kérjük.” – Lásd fentebb :SSS
Leonardo DiCaprio most tett valamit, hogy megvédje a környezetet: „Nem csak bort iszik és vizet prédikál.” – Igazatok van, ő tényleg nem bort iszik, hanem:
Leonardo DiCaprio 50 csajjal bulizott: „A színész megmutatta Brazíliában, mi az élet. Csobogott a Dom Perignon, dübörgött a luxus.” – Wait, a challenger appears:
tv go – DiCaprio szexpartija csak a kezdet: „Egy amerikai cég A Wall Street farkasa stílusú bulival kedveskedett a dolgozóinak.”...de legalább a Gellértben? LOL!!44!
Azt mondják, DiCaprio új modellt tesztel: „Eléggé úgy tűnik, hogy kacsa az egész, de ha már így összejöttünk, azért érdemes megnézni ennek a szőke lengyel modellnek a képeit.” – Ha van pasija, ő is tuti lájkolni fogja ezt:
Öngyilkos lett, mert modell neje DiCaprióval bulizott – ...a média legnagyobb együttérzésétől kísérve. Ja nem:
Nincs ember a Földön, aki ne akarna Leonardo DiCaprio lenni: „Van, aki szeretne DiCaprio lenni és van, aki járni szeretne vele. Cannes, jacht, nők és DiCaprio. Ennyi.” – ...és még környezetet védeni is van ideje. Ilyenkor nincs dzsonideppezés, ez nem homewrecking hanem MENŐSÉG KIMAXOLVA LEVEL OVER 9000!44!!!!! <3


SZERDA, MÁJUS 26.:
OK, ZOOMER!
0
Így kezdődik egy GANG BANG párizsi tangó.

Talán érdemes:
Lássuk fordított sorrendben a mai felhozatalt: kilenckor bő tízéves keménykedés a Film Mánián a régi önmagára már csak nyomokban emlékeztető (lásd: Vérmesék) Luc Besson producerkedésével. Magát James Bondnak képzelő francia titkosügynök (Jonathan Rhys-Meyers) mellé új ügye ürügyén érkezik egy nagyszájú, látszólag full kretén amerikai szakmabeli (John Travolta) aki újfent sajátos frazeológiával old meg mindent, így jutunk el velük mi is hétköznapi drogdílerektől nemzetközi tárgyaláson tervezett merényletekig mialatt hullanak a fejek és robban aminek robbannia kell (a bunkónak meg általában igaza van). A Párizsból szeretettel fő tanulságai azok lehetnének hogy Pierre Morelnek nincs szüksége levitézlett Nagy Nevekre a pörgős dolgokhoz, Besson meg végleg elvesztette a fonalat: amit viccesnek szán azon nem tudunk nevetni, amit komolyan gondol az meg egyenesen kínos. Csak Travolta-, és krimi-rajongóknak bár utóbbiak jobban járnak ha ugyanabban az időben a Filmbox Familyre kapcsolnak. Itt két szimpatikus srác ártja bele magát gyanús játszmákba pedig csak arra vágynak mint korosztályuk többi tagja (csajozás, ötös a suliban). Barátaink Leskelődőkként kezdik de akaratlanul is Kémkölykökként végzik mikor túl profi felszerelésük felkelti a hivatásosok figyelmét – Christian E. Christiansen korábban búmereknek alkotott de a Zoomers-szel az ifjabb korosztályt célozza. Nyolckor Hallmark-Lifetime thriller a Film4-en ami amilyen rövid, olyan sötét – nem csoda, hiszen állítólag valós események ihlették. Kifutók világába vágyó csaj kap esélyt hogy megvalósíthassa álmait de mivel családja és párja is szívesebben vennék ha továbbtanulna, eltitkolja előttük és egyedül indul a fotózásra. Mi, Tapasztalt Idősek legkésőbb múlt hétvége óta tudjuk hogy Miamiban semmi jó nem várhat rá és még olcsón megússza ha csak ilyen teriricsárdzonos képek kerülnek ki róla és nem ő lesz a Modellgyilkosságok következő áldozata de ugye a nem túl okosak a saját kárukon tanulnak. Cautionary tale kissé kizsákmányoló eszközökkel de sebaj, így legalább újraindulhat a

Divatrovat:
NAHÁT – A modellek közül is kimagaslik ez a kanadai lány – A magasság nem menő, manapság mélyről kell jönni:
Véletlenül lett modell a hajléktalan férfiből: egy híd alatt figyeltek fel ráAHOGY A MINAPI TANÁRNŐRE IS Wait, a challenger appears:
Kult – Pattanásos modellekkel hirdet a H&M az elfogadás jegyébenWait, a challenger appears:
TEJBEN-VAJBAN – Menő vagy ciki a ragyás modell? – Attól függ, mit akarnak eladni vele:
stíler – divat – 7 lázadó trend az őszi szezonra: „Az idei őszi és téli szezon a lázadásról szól a divatban.” – ...vagy arról ahogy a lázadást elképzelik gazdag ruhatervezők:
Bár itt úgy tűnhet, az A.C.A.B. nem egy ruhamárka. Íme, mit jelent igazából: „Egy spanyol díjkiosztón egy látványos szett középpontjában volt ez a felirat a héten, de egész máshol szoktuk gyakrabban látni.” – Nincs szebb mint mikor milliomosok szidják a rendőröket a lakóparkjukból.
18+ Altamoda – Hiába a járvány, Rómában csak volt egy divathét, ráadásul 18+-os: „Luigi Borbone egyáltalán nem reagál az egy éve tartó unalomapokalipszisre, inkább átlátszó felsőket ad melltartótlan modelljeire.”HARVEY WEINSTEIN LIKES THIS Ő is le van maradva ha nőket vetkőztet:
A legjobb kép Melbourne-ből – A nap képe a divatfesztivál legelegánsabban szőrös dekoltázsáé – ...de ez még mindig csak férfi szóval az irány jó, de várjuk meg amíg nőknél is elvárás lesz a szőrös mell!!!
Egy hónapig hordtam egy pólót mosás nélkül: „Hódít a mosás nélküli ruhák divatja, de valóban olyan környezetkímélő ez, mint elsőre látszik?” – Igen, sőt a szőrös hónaljjal kombinálva még divatos is, akármit prédikálnak a megmondóemberek:
ihászgergely – Négy dolog, amit a férfi veszít a rossz megjelenésével: „Sokat áldozunk fel a slampos öltözködéssel!” – Jajj dehogyis, lásd a hajléktalanból lett modellt, amúgy meg:

ipartelep 2017.06.23. 09:03:47
Az igazi férfinak bagó-, húgy-, és alkoholszaga van. Ezt már öreganyáink is tudták. Fején mindig kucsmát, lábán kalucsnit hord. A nadrágját néha otthon felejti, de ez nem baj, mert mindig van rajta egy ágyékkötő. Az igazi férfi nem törődik a külvilág véleményével - simán ágyba hugyozik, ha úgy tartja a kedve. Az igazi férfi nem követi a divatot. A divat követi őt.
 

CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 27.:
THE PENULTIMATE INSULT
0
Búsuljon a zombi...

Talán érdemes:
Tíztől idei doksi az HBO-n időszerű tartalommal mivel a Városaink egy korrekt Utazás Amerika szívébe, pontosabban az ottani vidékre amit azért tettek a készítők hogy ne csak Halivúd meg New York szemszögéből lássák, hogyan csapódnak le a gazdasági-politikai változások a nyolcvanas évektől mostanáig. Közhely a megosztottság és ez az Egyesült Államokban sincs másképp, ami újdonság az az optimizmus ami talán nem csak az elnökváltásnak szól. Én drukkolok (már ha ez számít valamit), Trump jókora bizalmat kapott de eléggé visszaélt vele. Az AMC-n 22:55-kor adott Peninsula folytatásában nem a dínók, hanem a Holtak szigetére tér vissza a Vonat Busanba (avagy Zombi expressz) egyik utasa az ott ragadt étel-, és pénzszállítmányért. A csalétek természetesen némi részesedés az utóbbiból de amilyen könnyű elmenni érte, olyan nehéz lesz a visszajutás merthogy a területet uraló survivor-bandák az élőhalottaknál is nagyobb veszélyt jelentenek. Akinek beugrik az Escape from New York vagy annak Los Angeles-beli kiadása, jó nyomon jár, a stadionos részt konkrétan átveszik ahogy sok minden mást is máshonnan (pld. Max Max) és hát ilyen mennyiségnél ez már nem tribute hanem a fantáziátlanság jele. Sang-ho Yeon nem elégedett meg a sima horrorral és mellette ezer másba is belekap, ez pedig azzal jár hogy nem lesz 100%-ig meggyőző és ez 90 percben fel se tűnne de két óra alatt már igen.

LÁJKDÍSZ! rovat:
…the Harvey Weinstein Edition:
Heidi Klum meztelenkedős képekkel ünnepelte a napsütést – Harvey Weinstein likes this.
Taylor Swift nagyot terpeszkedik a metrón – Harvey Weinstein likes this.
FELSŐ NÉLKÜL – January Jones nagyon ráerősített a szexizésre az Instán az utóbbi időbenHARVEY WEINSTEIN LIKES THIS Január májusban? NORMÁLIS?!
Öt nő nagyon szokatlan ruhában az MTV filmes díjátadójáról: „Addison Rae és Madison Bailey a ruhájuk elejét spórolták meg, a többiek más szempontból voltak érdekesek.” Azért, mert LESZAROM Harvey Weinstein likes this.
Az egekig tolták a szexifaktort a Latin-amerikai énekesnők ezen a díjátadón: „Melltartó és bugyi elvétve volt rajtuk, még a hatvan feletti művésznők is igyekeztek minél többet mutatni.” HARVEY WEINSTEIN LIKES THIS TOO OLD, DO NOT WANT!4!!
BRIT AWARDS: SZÉP NŐK DÖGÖSKÖDTEK EGY RÉM RONDA FAL ELŐTT: „Dua Lipa, Taylor Swift és Maisie Williams megjelenése a legemlékezetesebb, de volt bugyiban flangáló műsorvezető is.” – HARVEY WEINSTEIN akarom mondani Golden Globe likes this, de már nem sokáig : DDD
Brooke Shields nudizott egyet a bolygó megmentéséértLEONARDO DICAPRIO Harvey Weinstein likes this.
Major Blézer – A többiek zakóban voltak ezen az eseményen, Diplo félmeztelenül: „A 42 éves DJ félmeztelenül érkezett, úgymaradt.”HARVEY WEINSTEIN LIKES THIS, A TOPLESS DJ-KET SUNÁZNÁM Ja nem ide,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés