2021. 06. 05.
Justice 4 the Female League! (jún. 5-6.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Justice 4 the Female League! (jún. 5-6.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 5.:
EX ON THE BEACH
0
Ez biza szerelem!

Talán érdemes:
Nyolc előtt tíz perccel megtévesztő elnevezésű rom. kom. a Story4-en merthogy a Szerelem jegesennek nincs sok köze a Heves jegeshez, annál több a helyszínhez ahol játszódik ami Izland. Ide csődíti össze barátait egy csaj hogy közös kirándulásukból merítsen erőt, csak arra nem számít hogy egykori exe is elfogadja a meghívást. A Love on Iceland tipikus Hallmark-Lifetime érzelmesség és az ilyenek általában a színészeken állnak vagy buknak, én se ajánlanám ha nem volna egy nagyon nagy előnye. Igen, kitaláltad: a tájról beszélek ami lejátszik a VÁSZONRÓL képernyőről minden mást, ha lehetne Oscart osztogatni természeti szépségeknek akkor itt simán megkapnák – bár ki tudja, talán az sincs messze. Ha már Funes-utánérzések, fél kilenckor tűrhető vicces franciázás a Cinemax 2-őn amiről beugorhat a Szárnyát vagy combját. Adva van egy illatok keverésével és Parfümök tervezésével foglalkozó, magától kissé elszállt nőszemély (Emmanuelle Devos) akinek senki se mer nemet mondani hisz döntései jók, „tévedhetetlenségének” alkalmazottai isszák meg a levét: vagy megszokják vagy megszöknek. A többség az utóbbira szavaz de akad valaki aki tökösen szembe mer szállni vele, ráadásul gyerekét egyedül nevelő apaként, nem csoda ha ezzel felkelti az addig jégkirálynő főnök figyelmét. Közben nyolckor dettó love story a Film Now-n melyben mindenki az írásba menekül vagy abban keres kiteljesedést, főleg az apuka aki alkotói válságban szenved szakítása óta. Lánya pont fordított fázisban van: szárnyakat kap aktuális kapcsolatától amint azt debütáló regénye is tanúsítja, a fiútestvér meg valahol kettejük közt helyezkedik el hangulatban-kreativitásban, a megoldás természetesen családi összefogás lesz, melynek tanulsága: Bízz a szerelemben. Úgy látszik ma csak ilyenek jutnak úgyhogy asszem piálok a tévézés helyett...vagy én is írok róla:

A seksz, a szipu rovat:
lifeadvisor – „A barátnőm nem hagyja abba a szex utáni kritizálást“: „A munkahelyi főnökösködés nem való a hálószobába. Vagy mégis?” – Két jótanács: 1.: ne kezdj a főnököddel, 2.: ha igen, bírjad három percnél tovább :DDDDDD
Tom Arnold színész húga drogdíler volt, a meth királynőjeként említi őt a róla szóló új dokumentumfilm: „A 60 éves Lori Arnold 15 évet töltött börtönben, először csak használta a kábítószert, aztán kész drogbirodalmat épített ki, mint a Breaking Badben.” – Kapjon rendes tribute movie-t és a nemi egyenlőség jegyében játssza a bátyja.
Meghalt a legendás kokaincsempész, akit Johnny Depp is eljátszott...AND NOTHING OF VALUE WAS LOST THAT DAY ÉBERSÉG!!! újságíró elvtársak, kimaradt egy jelző! Tessék már megtanulni hogy Depp gyanúba keveredése óta nem lehet más csak „asszonyverő”, az emberek ezreit tönkretevő drogcsempész az meg „legendás” és „cuki”:
szexibűnözés – Cuki drogdílert fogtak a rendőrök Amerikában: „A 18 éves, gyönyörű lány egyáltalán nem néz ki drogdílernek, pedig 4 és fél órát volt előzetesben.” – Kifutóra, mozivászonra vele <3
Komoly kannabiszhiány sújtja Jamaicát: „2020-ban heves esőzéseket tartós szárazság követett, így nagyon rossz lett a termés. Fokozza a problémát a gyengén szabályozott piac, ahol a legális fű ára öt-tízszerese az illegálisénak, és alig több mint két tucatnyian kaptak termesztési engedélyt.” – BRÜHÜHÜÜ, de nagy first world problem, még jó hogy nem érint.
Fluor Tomi idén még nem ivott alkoholt – Váljék EGÉSSÉG!ére, én akkor iszok helyette is ^^
LIFEADVISOR – „A feleségem be akarja osztani a szexet. Kudarcot érzek.“: „Te mit tennél, ha a párod előre beírná a naptárba, hogy mikor szexeltek?” – Hogy mit? Megmondja DR. VERES PÁL a Nap kommentje:

kommentes nikk 2021.04.09. 11:19:32
"Te mit tennél, ha a párod előre beírná a naptárba, hogy mikor szexeltek?" - mondanám, hogy az én naptáramban meg van még plusz 14 alkalom, de semmi gond, akkor azt abszolválom mással :) :)
 

VASÁRNAP, JÚNIUS 6.:
NAPOK ROMJAIN HAMVAIN
0
Go ahead, make my day too!

Talán érdemes:
Negyed tízkor a Dirty Harry-széria 1983-as, protofeminista negyedik része a Dunán melyben Harry Callahan (Clint Eastwood) önbíráskodó nővel kerül szembe. Amit nem tud az az hogy Jennifer (Sondra Locke, nem mellesleg Clint akkori barátnője) azért lépett Az igazság útjára hogy így vegyen elégtételt a maga és húga ellen irányuló nemierőszak-kísérlet tettesein, fő mozgatórugója pedig az hogy testvére sokkot kapott. A Sudden Impact sajnos már a kifulladás jeleit mutatja (túl hosszú, a fingó kutya a Mindenáron vesztes ill. a Bármi áron Clyde-jának olcsósított kiadása), külsős rendező kezei között talán más lett volna a végeredmény de Eastwood a direktorságot is magára vállalta. 22:00-kor újra a multikulti Párizsban találjuk magunkat a Cinemax segítségével, itt küszködik vállalkozása beindításával egy indiai kajafutár, Sun (Tewfik Jallab) és ide érkezik zenészi ambíciókkal rendelkező uncsitesója, Ash (Aadar Malik). Kérdés hogy a 2020-as évek felé vevők-e a népek a szitármuzsikára (hacsak nem pop-körítéssel tálalják), ennél már csak az bizonytalanabb hogy a néző mennyire bír egy max. másfélórás sztorit 105 percesre nyújtva. Nyolc előtt tíz perccel a Mrs. Doubtfire és társai többedik reverze a Story4-en: miután egyedülálló anyára nőként nem vevő a munkaerőpiac, férfi alteregót gyárt magának. Az ihletet (álnevével együtt) az őt faképnél hagyó pasijából „meríti” és ezzel akkora sikert arat egy macsós magazinnál hogy le is szerződtetik. A Titkos átváltozás ezzel együtt sem üvegplafonos prédikáció mert hősnőnk kezd nem csak szakmai szempontból érdeklődni főnöke iránt... A retekklubbon kicsit hasonló téma 22:35-kor: miután egy mexikói falu teljes férfilakosságát besorozzák, a magukra maradt asszonyok rájönnek hogy Without Men sem áll meg a világ, új polgármesterükkel (Eva Longoria) új alapokra helyezik a dolgokat. A kezdeti eufóriát aztán váltja a realitás mert ez azért mégsem ugyanaz, a benépesítés egyetlen opciója az egyetlen megmaradt hímnemű lény (mármint azon kívül akit felesége bújtat női ruhában). Ő balszerencséjére pap és mellé még impotens is, ergo nem képes ellátni férfiúi kötelességét, ki is közösítik de befut az egyszemélyes felmentő sereg a vagány újságíró (Christian Slater) személyében aki ütős hírekre vadászva jut el ide. A Nők akcióban húzónevei természetesen Longoria és Slater de ne csak miattuk ne várjunk magas színvonalat, mondjuk érdekes hogy ami 2011-ben még poén volt (nők csupasz felsőtesttel mert Zeggyenlőség) az 2021-re már mainstream.

„Zene” és „film” rovat:
The Jóbarátok Edition:
Könyörgünk, ne legyen többé Jóbarátok!: „Millió indokunk van arra, hogy ne akarjuk a sorozat folytatását, ahogy az egykori szereplőknek is.” – Azóta már tudjuk hogy van az a pénz, bár tény hogy nem mindenkinek:
Valaki nem tér vissza a Jóbarátok különkiadásában, a rajongók kiakadtak – Én is ki fogok akadni ha nem lesz benne Gianna Michaels!4!!!
Mit adott nekünk a Jóbarátok?: „Van, aki szerint szeretnivaló karaktereket, új képet a barátságról, biztonságérzetet és a büdös macskát. Ezen kívül irreális életvitelt, homofóbiát és szexuális zaklatást. Mi volt a titka a Jóbarátok sikerének és milyen kritikák merültek fel a sorozattal szemben?” – Ugyanaz ami a sekszésnyújorknál:
Mozgókép @ Index2 – Miért felháborító a gyerekeinknek a Jóbarátok? – Mert a túl nagy szabadság miatt hópelyhek lettek?...és igen, azért:
A Jóbarátok polkorrektségben ma elvérezne – Tilcsákbe!44! Ja már megtették, igaz még nem Európában:
Meglepő okokból cenzúrázták a Jóbarátok-különszámot Kínában – Nem baj, majd leforgatják a maguk verzióját.
XDDDDDDDDDDDD – Olyan retró kép került elő a Jóbarátok sztárjairól, amin biztos nevetni fogVAGY INKÁBB LESZAROM ja nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés