2021. 06. 19.
Free pertli 4 all! (jún. 19-20.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Free pertli 4 all! (jún. 19-20.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 19.:
FAARCAL A ZENÉBE
0
Én + az ének éneke.

Talán érdemes:
19:55-kor a sokadik vicces variáns (képzelt?) halálos betegségekre a Story4-en Amerikából, itt egy orvos tudja meg hogy alig fél éve van hátra, ezt az időt pedig korábbi ballépései korrigálására szeretné fordítani. A jó szándékkal tudjuk mi van kikövezve és hát barátunk munkálkodása is többet árt mint használ, főleg hogy korábban előszeretettel javította a mások életét vagyis a viselkedése nem változik, max. az iránya. Az Adok-kapok (vagy Help Me, Help You) se elnevezésében, se tartalmában nem esik az eredetiség bűnébe de legalább nem húzzák tovább a kelleténél (másfél óra). Öt perccel később (azaz már kereken nyolckor) az Anyám! pszichodrámáját nyújtják Idétlen időkig (de nyolcvan percnél nem tovább) a Cinemaxon. Mikor a legutóbbi házibulijukon kirobbant Vita nem zárul le, a szervező házaspár (Emma Bell, Dan Fogler) újra meg újra megtartja a jeles eseményt, remélve hogy így megtalálják a megoldást. Az Argument igazi dark comedy vudiellenes first world problémákkal (feleség színpadi sikere kontra írói válsággal küzdő férj), az erre vevők imádni fogják, a többiek legkésőbb akkor fognak össze zavarodni mikor a játékba a vendégek mellé az őket játszó aktorok is bekapcsolódnak. Ugyanabban az időben (20:00) a 2020-as év egyik legváratlanabb remake-je az HBO-n mert a két időutazó, Bill és Ted inkább a nyolcvanas-kilencvenes évek moziba járóinak lehet ismerős. Az első rész Angliában akkora kult lett mint nálunk a Ford Fairlane, a ’91-es folytatás (ha lehet) még erre is rátett egy lapáttal mikor a magas kultúrát (pld. Bergman) vegyítette rocker-füves-szörfös poénokkal. A Bogus Journey tulajdonképp lezárta amit lehetett szóval semmi sem indokolta hogy majd’ három évtized (!) után elővegyék őket de a pénz ugye nagy úr, az ötlettelenség meg még annál is nagyobb. Barátaink felnőve (de nem megkomolyodva) ismét Arccal a zenében találják magukat mikor rájuk hárul a Világ megmentése, ehhez „csak” meg kell írniuk és elő kell adniuk Azt A Bizonyos Dalt soha be nem futott zenekarukkal, a Wylde Stallyns-szal. Mivel ez önerőből nem megy, marad a time travel hogy ezúttal saját jövőbeli énjeiktől kérjenek TELEFONOS segítséget. Rajongóknak már itt szembetűnhetnek az átírások: az originál jóslat szerint a banda zenéje és nem egy konkrét daluk lesz a katalizátor, ráadásul a két jópofa slackert is direkt ellenszenvesre update-elték SPOILER az meg csak természetes hogy a lányaik végzik el helyettük a Nagy Feladatot ergo az sincs kizárva hogy velük folytassák a franchise-t SPOILER VÉGE. Mindent összevetve: nem akkora mellélövés mint a Jay & Silent Bob Reboot, de majdnem (remélem a Wayne’s World nem követi a sorban), és akkor jöjjön is a

Remake rovat:
Mozi trailer – Végre megérkezett az Amerikába jöttem 2. első előzetese „Végre”, ja, „végre” elb****ák ezt is:
Ha minden igaz, az eddigi legjobb Jurassic-film készül: „Ezt állítja a nagy visszatérő, Sam Neill.” – Azóta már tudjuk hogy nem volt „minden igaz”.
MOZI – Kiderült, ki lesz Willy Wonka a legújabb csokigyáros filmben – Ha nem Gabourey Sidibe akkor nem lehet ez az Év filmje!!
MOZI – JÖN A HEGYLAKÓ-REBOOT, KIDERÜLT, KI LESZ BENNE AZ ÚJ MACLEOD – Lásd fentebb.
Itt vannak az első fotók az élő szereplős Pindúr pandúrok sorozat forgatásáról – Remélem Sidibe mellett Melissa McCarthy-nak is jut majd hely!44!!!4
Kiderült, hogy ki lesz Harrison Ford párja az Indiana Jones új részében – Ha nem GABOUREY SIDIBE Gianna Michaels akkor kihagyom.
Egy friss filmhír: Lesz Joker 2: „A 2019-es film társíró-rendezője elvállalta a folytatást.”Év filmje, be se mutassák.
Szétoltják Taylor Lautnert a Twitteren, mert nem vállalta el a felnőtt cápasrác szerepét – Ha elvállalta volna akkor meg azért pampognának hogy egy igazi cápa elől happolta el a melót.
HORROR – Remake készül a A halál 1000 arcából – ...amit az önazonosság-párti SJW-k kedvéért tényleg valódi haláljelenetekkel fognak felvenni. Hitelesség FTW!!4!!


VASÁRNAP, JÚNIUS 20.:
ÖT SEBERG CSATÁJA
0
Assault on Liperti Street.

Sznobriadó rovat:
Ide ma két jóság is jut, előbb 22:10-kor klasszikus operaáriák az M5-ön, címéből (Olasz estély Sonya Yonchevával) sejthetően az itáliai szerzőkre koncentrálva. Féléjfél előtt öt perccel másfajta muzsika, ugyanolyan magas minőségben a Dunán és itt már az előadó is olasz lesz. Enzo Avitabile a fúziós world music egyik megkerülhetetlen alakja aki Tina Turnertől James Brownig sokakkal dolgozott, ami közös bennük az a zenei stílusok közötti átjárás. Ugyanígy van ezzel Jonathan Demme is akinek nem az Élet zenével az első kirándulása a könnyű (?) műfajba, az is magától értetődő hogy a főszereplő mellett szóhoz-hangszerhez jutók is több országot képviselnek (Pakisztán, Spanyolország, India, Örményország).

Talán érdemes:
Cinemax 2, 20:30 – A görög-török viszály egyik ütközőzónája Ciprus melyre különleges helyzetétől függetlenül egyéb jogszabályok ugyanúgy érvényesek. Így eshet meg hogy bár a politika miatt oda a megélhetésük, a bankok attól még a szigeten lakók javát akarják – sőt javait, ami esetünkben egy család utolsó értékes ingatlana a jó ideje lezárt senkiföldjén és mivel már nincs hova hátrálniuk, ide húzódnak vissza. A Liperti utca ostroma hivatalosan akciózás, gyakorlatilag látlelet üllő és kalapács közé került kisemberekről amit a biztonságban élők is érteni fognak. Fél tízkor felemás biográfia a Film Now-n a francia újhullám tragikus sorsú amerikai színésznőjéről. Jean Sebergtől (Kristen Stewart) a Kifulladásig az amatőröknek is be kell hogy ugorjon, a többi már nincs annyira köztudatban: miután tevőlegesen is a Fekete Párducok mellé állt, az FBI a COINTELPRO keretein belül (illegálisan) gyűjtött adatokkal lejárató kampányt indított ellene. Ezt terhességére időzítették és kb. az volt a lényege hogy a baba az egyik Párductól van, a pletyka hatására Seberg elvetélt, ennek évfordulójakor meg évről évre öngyilkosságot kísérelt meg (végzetes autóbalesete is az volt valahol). Stewart láthatóan próbál túllépni korábbi imázsán és mert maga is megtapasztalta a média árnyoldalát (bár nem olyan szinten mint Seberg), az átélésre nincs panasz de valami mégis hiányzik. Az amúgy érdekes sztorit max. közepesen tálalják nekünk, egy doksi talán jobb lett volna belőle.

A seksz, a szipu rovat:
A legelszállósabb gyakornoki program: füvet szívni, kritikát írni róla és még pénzt is keresni veleJoe Biden likes this. Ja ő pont nem: „(...) van olyan kaliforniai cég, ami marihuánaértékesítéssel foglalkozik. Ennek a vállalkozásnak nagyon fontos, hogy a vevők a legpontosabb leírást kapják a megvásárolható termékekről. Ezért kell nekik olyan lelkes gyakornok, aki legjobb tudása szerint tud füvet szívni. Persze ez nem olyan könnyű munka (...). Konkrétan 600 fajta fű van, amit egyesével le kell tesztelni. Mindegyikről írni kell egy véleményt, hogy pontosan mit tud a cucc.” – 600 féle fű?! Elment az eszetek?!! Két sör lesz as usual, persze nem akármikor:
Napokkal a terasznyitás előtt ittak meg egy sört a balotaszállási kocsmában, amit emiatt egy évre bezárnak: „Épp sörözgetett, amikor beléptek a rendőrök. Ettől úgy meglepődött, hogy az utolsó kortyot elfelejtette meginni.” – ...de még így is ez volt élete legdrágább söre amiért NEM neki kellett megfizetni :SSS
FFF – Top 5 leggyakoribb szakító ok: „Elvárások, szex, hűtlenség? Az izgalom kedvéért nézzük fordított sorrendben.” – ...és az egyik ok ott van rögtön alatta:
CS&P – Amit nem mondunk el, az is hazugságnak számít?: „A párom szerinte, ha valaki elmondja, azért dobják, ha nem mondja el, azért.” – ... másikat meg ebben a cikkben találod:
CSAJOK & PASIK – Elvesztettem a munkám, erre elhagyott: „Hiába a megtakarítás, a nő három hét után összepakolt és elköltözött.” – Nahát, ki hitte volna, pedig csak a következő cikkig kellett volna kibírnia:
Egy brit felmérés szerint – Minél többet keres egy férfi, annál valószínűbb, hogy kicsi a pénisze: „Brit statisztikusok azt is kiszámolták ezer férfi adatai alapján, hogy az egészségügyben vagy a bankszektorban dolgozó férfiaknak nagyobb-e a pénisze.” – Mindjárt más szájízzel veszem át a minimálbért :)))
stopstd 18+ psziché – A pornó börtönébe zárt férfi: „Ma már annyi dologgal lehet sikerélményt szerezni. Erre példa a videójáték és a pornó, amikre még ha nem is kell mumusként tekinteni, fontos ismerni azok hátulütőit is.” – Nyilván lesz ilyen Zimbardo-idézetekkel alátámasztott cikk a feminista pornóról-játékokról is. Ja arról továbbra sem:
Egy videojátékról van szó – Komoly aggályokat vet fel, hogy mindenki Keanu Reevesszel akar szexelni – Kivéve engem, mert én továbbra is LESZAROM Giannával ^^
lifeadvisor – „A férjem a pornó rabja és már nem szexel velem“: „Mit tehetsz, ha a pornó mindent felülír a házasságodban?” – Kezdésnek mondjuk fogyj le, a többire ott a Nap kommentje:

PomberMaci 2021.02.13. 13:16:17
Esetleg nem úgy __kezdődött__ a probléma, hogy apus nem kapott elég szexet otthon (például mert anyus fegyelmezési eszközként használta a szexelvonást) és emiatt kattant rá a pornóra? Utána még pár (neki erősen lealázó érzést adó) visszautasításban volt része, s emiatt már rá sem szarik az asszonyka felébredt szexuális igényeire?
Ha nincs még gyerek, el kell válni. Ha van, akkor venni egy vibrátort, mert a jelek szerint a szex igény is erősen eltér, anyusnál havi 2, apusnál heti 5.
Jobban jár anyus a nyugalommal néhány Duracellért cserébe.

Mára ennyi, ne feledjétek az apák napját,
VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés