2021. 06. 28.
Found Over the Hedgehog (jún. 28-29-30., júl. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Found Over the Hedgehog (jún. 28-29-30., júl. 1.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 28.:
DIET HARD 8.
0
Knucks to dust.

Talán érdemes:
Fél tízkor a Descent és a Fight Club tarantinós találkozása a Cinemaxon, az itteni Pokoli klub tagjai fullba nyomják a tylerdurdent: nem elégednek meg egymás verésével, hozzá illő környezetet is kreálnak a föld alatt. A tulajdonosnő sem épp angyal, versenyzőit hajléktalanszállókról szedi össze és persze a meccsek nagy része is meg van bundázva. Ide jut le egy rendőrosztag hogy megtalálják a BÚJÓCSKA death match nyertesét, HATEFUL Hard Eight-et, már csak az a kérdés hogy azért maradt életben mert a többiek egymással voltak elfoglalva (nem úgy) vagy mert ő ütött ki mindenki mást. Tapasztalt mozibubusok sejtik hogy a Knuckledust ekkor megy át Usual Suspects-be, bár addig ezer más kultfilmet-direktort megidéznek (a folyosós harci jelenet az Oldboyból, a szereplők nevei a Blöffből vannak, logói meg a Suicide Squad-ből). Hogy lesz-e ebből is akkora hivatkozási pont mint amazokból, hát nem hiszem, a sok utalás közt elvész az amúgy is kevés saját vagyis max. egynekjó ez is. Háromnegyed tízkor újra az alvilágot emlegetik a Filmcafén de más kontextusban: Sam Raimi banki ügyintézőnője (Alison Lohman) akkor találja magát Pokolba taszítva mikor elutasítja halasztást kérő ügyfelét aki emiatt (magyarul!!!!!) megátkozza. Innentől egy szellem kísérti addig a három napig amíg valóban alászáll és az a helyzet hogy Raimitól vicces és véres riogatásban is kaptunk már jobbat (protip: a boszorkány haragja pld. irányulhatott volna a bank fejeseire, nem pedig az akaratukat végrehajtó beosztottra). Féléjfél előtt öt perccel a tavalyi év egyik magyar dobása az HBO-n melynek maratoni címe (Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre) dacára semmi köze a VAN valami...-féle lila önsajnáltatásokhoz. Amerikában élő orvosnő egy ottani konferencián fut össze magyar kollégájával, szerelem első látásra, már ha a férfi is benne lenne a játékban mert nem megy el a budapesti találkozóra. Ami még ennél is durvább, állítása szerint soha nem is találkozott az őt munkahelyén felkereső nővel akinek így magának kell megkeresnie a választ arra, mi is történt. Stork Natasa és Bodó Viktor jók (ahogy a cameózó Peer Krisztián is), szóval azok is megnézhetik akik amúgy fáznak a magyar alkotásoktól.

Emily Ratajkowski? LESZAROM.
Emily Ratajkowski elárulta, hogy miből áll újdonsült anyukaként egy napja – Az enyém abból hogy LESZAROM pedig nem vagyok ANYUKA apuka:
Valószínűleg senki nem volt még olyan szexi farmer+farmer kombóban, mint most Emily Ratajkowski: „A 29 éves modell egy nagyon nagy nadrághoz egy elég kicsit felsőt választott, mindkettő farmer. Mutatjuk az előzményeket, de nem érnek a nyomába!” – Nem is, mert LESZAROM már nem 29 éves:
VELVET – Mindent Emily Ratajkowskiról: 30 éves lett a botrányklippel híressé vált modellLESZAROM, de legalább nem énekelt benne csak vetkőzött. Mondjuk azóta is azt csinálja:
18+ Emily Ratajkowski meztelen fotóival árasztotta el Instagram-oldalát – Ilyen egy jó anya, meg ilyen is:
Ennél bizarrabb fotót még nem osztott meg Emily Ratajkowski – Dehogynem, sőt:
Az emberek kiakadtak azon, ahogy Emily Ratajkowski a kisbabáját tartjaKIVÉVE ENGEM, ÉN LESZAROM Pedig ki is lógathatta volna az ablakon mint Michael Jackson. Hát igen, a gyerekhez nem ért úgy mint a pucér pózoláshoz:
INSTAHÍRADÓ – ÍME HAT LEDÉRKEDŐ CELEBNŐ – A TELJES MEZTELENSÉGIG CSAK EGYIKÜK MENT EL: „Különösen erős napok ezek a dögös celebnők Instagramján: Emily Ratajkowski és Irina Shayk szinte a túlöltözöttek közé tartozik.” – Szinte már nem szarom le őket. Ja de: LESZAROM.
Instahíradó – Kendall Jenner nagyon apró, nagyon vörös fehérneműben valentinozik: „Valamint: Emily Ratajkowski megint teljesen pucér, Jennifer Lopez beguggol, Ariana Grande két kebelbarátnőjével pózol.” – Tehettem volna a kardashianosba de ezt is csak simán LESZAROM.


KEDD, JÚNIUS 29.:
ÉLETEM: A GÉPEK.
0
Már a jelen sem a régi.

Talán érdemes:
A hőhullám és a kevés jóság folytatódik: kilenckor modernizélt feldolgozás a Sony Movie Channelen H. G. Wells örökbecsűjéből amit ráadásul az író kései leszármazottjának köszönhetünk. Simon Wells Az időgép 1960-as kiadását vette alapul kisebb változtatásokkal és Anglia helyett Amerikába tette át főhősét (Guy Pearce). Ő ott kezdi ahol minden utazó vagyis a múltat (szerelme halálát) korrigálná de mikor kiderül hogy ezt valami miatt nem tudja megtenni, a jövőben kell keresnie az okokat. A Time Machine sima popcorn movie és annak megfelel (bár Samantha Mumba jobban járt volna ha marad az éneklésnél). Nyolckor érkezik egy természetfilm az M5-re melynek több magyar vonatkozása is van, leginkább témája, az országokat összekötő nagy folyó. Az Életem a Duna eredetije (I Live the Danube) jobban átadja a szlovák, de magyar származású rendező, Brano Molnar lelkesedését (és akkor a második magyar vonatkozás is kipipálva).

A természet visszavág rovat:
The Australia Edition:
Több mint száz éve kihaltnak hitt óriásteknősre bukkantak a Galápagos-szigetekenWait, a challenger appears:
Kihalásuk után háromezer évvel újra erszényes ördögök születtek a vadonban Ausztráliában: „Ausztráliából valószínűleg a dingók irtották ki a tasmán ördögöt.” – Kihaltak, mégis újjászülettek!!!
Paprikás polip pofozott le egy férfit Ausztráliában: „Minek ment oda?!” – Hát nyilván meg akarta enni ha paprikát szórt rá...
Már két napja szökésben van egy sydney-i magániskola ökre: „A fiatal állatot a mezőgazdasági oktatóprogramjukhoz szerezték be, kedden tört ki a karámjából.” – Tanulmányait saját akaratából befejezte, levelét megírta...
Vegyi háborúval gyűrnék le Ausztráliában az egérinváziót: „Több millió egér lepte el Ausztrália legnépesebb államát, amelynek vezetése ezért a világ legerősebb mérgével szeretné megoldani a problémát. Csakhogy ez be van tiltva, az egereken kívül ugyanis minden mással is végezne.” – És? Mikor volt ez bármikor is visszatartó érv, főleg ilyen esetekben:
videó – Kannibál egerek terrorizálják az embereket: „Szó sincs aranyosan cincogó egérkékről. Nézze meg a saját szemével, de csak ha erős idegzetű!”ATOMOT NEKIK! ATOMOT A BESTIÁKNAK!!
Azt hinnéd, hogy valami kígyó vagy pók a leghalálosabb állat Ausztráliában, de nem: „Hanem a méh.” – Vagy mégsem mert közben befutott a kockamedúza is :SSS
Megnőttek, így repülhetnek a génmódosított szúnyogok, melyekre komoly feladat vár – Tippelek: ők fogják kiirtani a kannibál egereket?...
30 grammos, óriás farontólepke került elő egy ausztrál iskola felújítása közben: „(...) Az óriás falepkék nőstény példányai akár 30 gramm súlyúak is lehetnek, és 25 centiméteres is lehet a szélességük. A hímek jellemzően feleekkorák. Nehéz őket megfigyelni, mivel rendkívül rövid ideig élnek, mindössze pár napot. Ez alatt párzanak, illetve raknak tojásokat.”Hessteg YOLO for teh win!!44


SZERDA, JÚNIUS 30.:
SPINNING DOWNWARD
0
Time is easy to kill.

Talán érdemes:
Éjjel 02:20-kor több szempontból is kuriózumot ad a Cinemax. Az Örvényben a politikailag-szociálisan érzékeny horrorok 2019-es képviselője melyben azonos nemű pár költözik lányukkal befogadóbb környékre. Az idill persze nem az ahogy ezt az apukák egyike saját bőrén tapasztalja, igyekszik is védeni a többieket (titkolva hogy valaki többször is betört a házukba). Paranoiáját tovább tüzeli hogy a településen ördögi szekta nyomára lel és itt is bejátszik a személyes képzelet vs. valóság felállás (lásd még: Get Out! és Hereditary). Bár Colin Minihan mintha kvótára írná a forgatókönyveit (korábbi munkája leszbikus párról szólt) de a Spiral befejezése kreatív, bigott vaskalaposok és megrögzött homofóbok kerüljék, a többiek legalább vegyék fel.

Nem érdemes:
...csak ha De Niro után Bruce Willis zuhanását is látni akarjuk ami 2020-ban újabb mélyponthoz érkezett. A Kódolt kockázat ami már-már Seagal színvonal, angol elnevezésével (Hard Kill) a Die Hard-, „forgatókönyvével” a James Bond-fanokat palizza be: egykori tökéletes katonát édesgetnek vissza némi világmegmentésre, meggátolni egy veszélyes kompjúter-program rossz kezekbe kerülését. Csak abban reménykedek hogy Willisnek is van költekező ex-felesége mert ha anélkül kell neki ilyen szinten a pénz, az már régen rossz. Kilenckor csak mazochisták válasszák a Mozi+-t.

Kis hírek a nagyvilágból:
Hetekbe telik, mire a több száz tonnás zsírszörny eltűnik Birmingham csatornáiból: „Egy kiloméreternyi csatornaszakaszon küzdenek ellene.” – ...ahelyett hogy elküldenék az éhezőknek.
Összeesett és meghalt az esküvőn a menyasszony, a vőlegény ott helyben elvette helyette a húgát: „Az elhunytat közben a másik szobában ravatalozták fel.” – Tudom hogy India meg minden de a Gyalog galopp esküvői jelenetét NEM azért írták hogy valaki élőben is megcsinálja :SSS
Meghalt Bernie Madoff, a világ legnagyobb piramisjátékosa: „A 150 év börtönre ítélt férfi 82 évesen halt meg.”MI LESZ A HÁTRALÉVŐ BÜNTETÉSSEL?! Kapjon sajnáltató filmet, jelöljék Oscarra...
Dollármillárdok égtek el a hírhedt befektető ámokfutásában, amit a nagy bankok is simán finanszíroztak: „A hedge fundok történetének egyik legnagyobb bukása zajlott le pár nap alatt, és sokan azon aggódnak, hogy továbbgyűrűzhet-e az amerikai tőzsde egészére. Milliárdokat bukó bankok, egy csalásért már elítélt befektető és Isten útjai is előkerülnek az Archegos Capital sztorijában.” – Lásd fentebb.
Amy Schumer szerint John Krasinski és Emily Blunt házassága kamu – Hamarosan az övé is az lesz:
Amy Schumert egy „Elhagylak” feliratú tortával köszöntötte fel a férjeHA HA VERY FUNNY, ilyen amikor visszanyal a fagyi!
Magára tetováltatta a kisfia rajzát, amikor kiderült, hogy nem is ő rajzolta – Még így is jobban járt mint azok akik Trump-ellenes tetkókat varrattak magukra:
0

CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 1.:
HAMIS A BABA
0
Nagy zűr Kis-Moszkvában.

Talán érdemes:
Nyolckor politizálós komédia az HBO-n melyben az orosz elnök mániákus rajongója megy cellatársa agyára – hiába, Egy nagyon rossz barát a börtönben is az! Egy órával később (21:00) négyrészes lengyel dráma első epizódja az M5-ön. Minden országnak megvolt a maga Kis Moszkvája, nálunk is így hívta a köznyelv az ideiglenesen hazánkban állomásozók zárt laktanyaváros-komplexumát. Ez lengyel barátainknál Legnica volt, ide vezényelnek egy űrhajósi álmait feladni kényszerült orosz pilótát feleségestül és míg ő a béke fenntartásáért felel addig asszonykája a szokásokkal ismerkedik. Ennek örömére a november 7-i ünnepségen helyi népdalt ad elő, magába bolondítva azt a lengyel tisztet aki nem mellesleg a kultúráért is felel és ennek (na meg az ottani Ki mit tud?) ürügyén férkőzne a bizalmába. Ez aztán olyannyira sikerül neki hogy teherbe is ejti a nőt aki nem leplezheti tovább a viszonyt steril férje előtt... Az eseményeket a feleség sírját gondozni idelátogató özvegy meséli el lányuknak (külön bravúr hogy egyazon színésznő játssza az anyát és őt is) , akinek bejött azt utána ugyanitt várja a második rész. Szintén kilenckor már családi program a Filmbox Family-n, itt egy kislány és négylábú barátja lesznek a Kicsi hősök. Kettősük ad példát szomszédjaiknak emberségből mikor megmentik a hozzájuk hasonlóan (bár nem anyagi háttere miatt) kirekesztett farmer életét. Rövid, láthatóan kis pénzből készült de ugye a gyerek-kutya nyerő felállás.

Nevezzük át a káros dolgokat! rovat:
PETA: ha disznónak nevezzük embertársunkat, az az állatok lealacsonyítása: „Van, aki már gratulált az év leghülyébb tweetjéhez.” – Na csak óvatosan mások hülyézésével:
A brit halászok átneveznének egy halat, hátha így hajlandóak lesznek majd megenni az emberek – ...és ha a tehénszart megcukrozzák, a legyek mellett a plebs tagjai is bekajálják. Ja nem.
Görög betűkkel jelöli ezentúl a koronavírus variánsait a WHO: „Az indiai lett például a delta. Azt remélik, hogy könnyebb lesz így beszélni a variánsokról, és az országokhoz kötött stigmák is megszűnhetnek.” – Igen, a vírusok megszelídülnek az átnevezéstől:
Először fertőzött meg embert a madárinfluenza egy ritka törzse Kínában: „A H10N3 törzs egy 41 éves férfit fertőzött meg.” – A következő az lesz hogy direkt nem közlik honnan ered :SSS
Döbbenet: a lóversenyeken a gyorsaságra utaló nevű lovak nem is feltétlen gyorsabbak: „Egy nagyívű kutatás kiderítette, hogy nem feltétlenül éri meg a Villám, Szélvész és hasonló nevű lovakra fogadni.” – Az semmi, de a Fogtündér és a húsvéti nyuszi sem létezik.
Petíciót indítottak, hogy nevezzék át a Ronald Reagan repteret Jojo Siwa repülőtérreWait, a challenger appears:
DMB – Ideje lenne lecserélni a Volvo hím­soviniszta logóját?: „Egy nő logócserére kérte fel a Volvót. Szerinte a svéd autógyártó emblémája sérti a női egyenjogúságot.” – Akkor a Renault a vagina-logójával megelőzte a korát :DDDDD Nap kommentje:

Emmett Brown 2021.03.10. 07:00:06
Névváltoztatást is javaslok, lehetne mondjuk ezentúl Vulva.

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés