2021. 07. 05.
Ha sokat Markle, vegán fogsz! (júl. 5-6-7-8.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ha sokat Markle, vegán fogsz! (júl. 5-6-7-8.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 5.:
THUNDER LALA
0
Káosz-e a méret?

Talán érdemes:
A Cinemax 2-őn fél kilenckor (lemaradóknak holnap ugyanitt 09:50-kor) újabb leszbikus önfelfedezősdi melyben gazdag Dél-amerikai család lánya, Lala (Inés Efron) gyúl tiltott szerelemre szobalányuk iránt. Közös jövőjüket a házban található értékek eladásával alapoznák meg Paraguayban ahova külön-külön indulnak el de csak egyikük (Lala) érkezik meg. Ő a várakozást többek közt múltja feldolgozására használja (meglátva az összefüggést saját terhessége és a tóba fulladtakat vezető Halgyermek között), nem sejtve hogy ezalatt apja megölésével barátnőjét vádolják, azt sem hogy indoka is volt rá (titkolt viszony). Lucia Puenzo alkotása sem mentes a minapi Lányok hibáitól (ez van ha a direktor nem von be külsőst a sztorija adaptáláshoz) de valamivel kreatívabb nála (pld. az osztálykülönbségek beemelésével). 21:00-kor már straight love story a Filmcafén, itt mindig pontos előadó (Ryan Reynolds) dönt úgy hogy munkájával szembemenve a Káoszelmélet szerint fog élni. Eme döntéséhez nagyban hozzájárul hogy felesége (Emily Mortimer) nem előre, hanem visszaállítja az óráját tíz perccel, már ennyi is elég hogy az addig jól szervezett idill mögül kiessen a valóság (kezdésként elkésik saját, az idő fontosságáról szóló prezentációjáról). Bár rom. kom.-nak hirdetik de olyan sok komoly témát érint (megbocsátás, mihezkezdjekmagammal) hogy nem csak kozmolányok lesznek a közönség (Sarah Chalke beválogatásának meg a Dokik rajongói fognak örülni). Éjfél előtt tíz perccel lesz még egy kifulladt horror-sequel is a Viasat3-on amiben már senki sem tért vissza az original cast-ből. Az Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáron az első részt melegíti újra: rosszul sikerült iskolai ugratás elkövetői egy évvel később üziket kapnak valakitől aki tudja a titkukat. Ben Willis-fanok csalódni fognak (SPOILER kivéve akik hisznek a zombikban-szellemekben SPOILER VÉGE), egyedül az időzítés jó merthogy július 4-én történt a baleset és most 5-én adják le.

Hétfő? #LESZAROM™.
Mi lesz most velünk? Margot Robbie kiszáll az internetből – Mi lenne? Le kell szarni oszt’ jónapot.
Mit tehetünk, ha kamasz gyerekünk cikinek tart minket? – Lásd fentebb...
Mit tegyünk, ha darázsfészekbe nyúlunk?: „És ha asztalunkhoz telepedik egy darázs?”HÍVJUK MEG EGY MÉZSÖRRE Lásd fentebb, és ne felejtsük hogy gyorsabbnak kell lennünk nála!!4!!
képrejtvény – Elsőre kicsit félelmetesen néz ki, de igazából nagyon cuki. Tudja, mi történik itt? – Nem tudom, de a biztonság kedvéért LESZAROM.
Szavazzon: Ön szerint mi történt Donald Trump nadrágjával?LESZAROM happened!!!4!
Ez az új normális? – Tényleg közönségesebbek lettek a celebnők? Íme sok kép és 3 eldöntendő kérdés: „Mellek mellé kuponkód, pózolás tangás fürdőruhában és indokolatlan enyelgős képek - ön lát tendenciát a jelenségek mögött? És tetszik?” – Nem tetszik. LESZAROM.
Valakinek eszébe jutott megkérdezni Ben Affleck apukáját, mit gondol fia újraéledt románcáról – Engem bezzeg senkinek sem jut eszébe megkérdezni, mondjuk úgyis LESZAROM.
Fotózási fotók! – Joy Corrigan természetesen nem jókedvében térdepel a homokban a strandon – ...hanem azért mert LESZAROM.
Rossz hírünk van: ha ezeket az emojikat használja, hivatalosan is öregnek számít – Van nektek egy JÓ hírem: tudom hogy öreg vagyok csak LESZAROM!!!!


KEDD, JÚLIUS 6.:
PERFECT HEART
0
Early Michael gets the girls.

Talán érdemes:
Kilenckor a jó öreg sötét múltú Álompasi (Michael Ealy) teszi pokollá partnere életét a Viasat3-on, ehhez persze az is kell hogy Leah (Sanaa Lathan) dobja korábbi, unalmas jófiúját mikor az nem hajlandó felsőbb szintre (házasság, gyerek) emelni kapcsolatukat. Szegény csaj nem sejti hogy aki a helyébe lép az nem csak az ágyban forróvérű hanem már a felszín első kapargatására bevadul, annyira hogy távoltartási végzést kell kérni ellene. Közben a lapátra tett ex is felbukkan és ez még jobban megkavarja az állóvizet... Lehetne kötözködni hogy a Perfect Guy tulajdonképp fekete nővel mondja fel a bevált sémákat de az a helyzet hogy a manipulatív személyiség nem bőrszín függő. 22:25-kor majdnem ugyanez a Filmbox Extra HD-n Jessica Biellel csak itt erotikus masszőrnőt kell megvédeni agresszív barátjától. Keep calm, nem Biel fog vetkőzni, ő a Vérző szívű testvér lesz aki eddig nem is tudta hogy van egy húga aki ráadásul Shiva néven fut (Zosia Mamet alias Shoshanna Shapiro, bár én David Mamet lányaként ismerem). Ez sem túl eredeti felállás de legalább nem húzzák csak nyolcvanöt percig (és még magyar is lesz benne Edi Gathegivel), mi pedig nézzünk más fémfatálok-rosszfiúk felé:

Megan Fox rovat:
gumicukor – Megan Fox felhagyott a szexeléssel – ...de csak a férjével:
Válságban a házasságuk – Brian Austin Green szerint felesége, Megan Fox egy virágról virágra szálló pillangó – Nem is értem miért mond ilyeneket. Ja de:
MEGAN FOX FEHÉRNEMŰRE VETKŐZVE FLÖRTÖL EGY KLIPBENAmber Heard likes this!!4!
Megan Fox gyerekei nem akarták megzavarni anyjuk interjúját, de sikerült becukiskodniuk az adásba – Legalább nem „flörtölés” közben nyitottak rá :SSS
Megan Fox beadta a válókeresetet: „Férje nagyjából elfogadja a színésznő feltételeit, de abban nem értenek egyet, mikor ment teljesen tönkre a kapcsolatuk.” – Pedig egyszerű volna megállapítani:
Megan Fox egy tetoválással is kifejezte, mennyire szerelmes: „A színésznő két spanyol szót tetováltatott magára, amivel nagy valószínűség szerint barátjára utal.” – Vagy arra hogy LESZAROM oops, nem ma, olvassunk tovább mert közben a másik fél is kifejezte vonzalmát:
Machine Gun Kelly nyakláncként viseli Megan Fox vérétMarilyn Manson likes this. Ja ő már nem :DDDDD
Nagy a szerelem – Szintet lépett Megan Fox új kapcsolata – Sőt, még annál is nagyobb:
Fekete nyelv – Megan Fox és Machine Gun Kelly egymás nyelvét nyalták a vörösszőnyegen – A távolban valahol felsír egy Harvey Weinstein.
MACHINE GUN KELLY TETOVÁLTATOTT MAGÁNAK EGY GÉGEMETSZÉST – Nem talált senkit aki ingyen csinálna neki igazit? Lúzer...


SZERDA, JÚLIUS 7.:
CONSUMED BONES
0
Egy ételem, egy hallgatásom...

Talán érdemes:
Nyolckor tízéves depizés a Cinemaxon amiben Jennifer Lawrence megint éhezik és viaskodik a realitáshoz közelebb álló, de semmivel sem könnyebb terepen. A helyszín az amcsi álom sötétebbik oldala, a vidék amit már nem a természeti szépségekről hanem a meth-, és ópiát-krízisről ismerhetünk. Itt él Ree Dolly (Lawrence) aki kb. az egyetlen fix pont családja azaz roncsként vegetáló anyja és testvérei számára. Drogfőzéssel foglalkozó apjuk lelépett és meg is lennének nélküle ha nem mulasztana el megjelenni a tárgyalásán, miatta viszont a házban élők is fedél nélkül maradhatnak. A Winter's Bone (avagy A hallgatás törvénye) lassú és kilátástalan mint a figurák akiket Ree sorra felkeres (és alkalmasint magára haragít) apja után kutatva (senki se szereti a túl sokat kérdezősködőket, legyenek akár helyiek is). Tízkor egy édesanya (Zoe Lister-Jones) Ételre-halálra szóló válaszkeresése a Film Now-n gyereke betegségére (allergia) melynek során eljut a probléma gyökeréhez vagyis annak hiányához, a GMO élelmiszerekhez. Az Erin Brockovich-szerű dráma akkor fordul át thrillerbe mikor az ezeket gyártó cég, a Clonestra (a Monsanto nem is nagyon leplezett megfelelője) számára egyre kellemetlenebb lesz a nő magánnyomozása. A valóságban is ez lehet a helyzet, látva az IMDB-n frissen regisztrált, nulla pontot adó nickeket holott a Food (vagy Consumed) jó értelemben vett elfogultság: Danny Gloveren kívül nincsenek benne STÁRok de minden színész meggyőződésből vállalta. Bár nem nyitja ki az összes kaput de így is pont elég megemésztendő infót kapunk.

When Harry met SALLY Meghan rovat:
Interjút adna Meghan Markle édesapja – Csak várjon a sorára, hölgyeké az elsőbbség:
Botránykönyv a láthatáron: „Egy egész kötetnyi ekézésre lesz lehetősége Samantha Markle-nek, hogy féltestvérét, Meghan Markle-t szokásához híven rossz színben tüntesse fel. (....) Samanthanak annyi mondandója van tesójáról, hogy a kötetnek folytatása is várható!” – A távolban felsír az erdő amit kivágnak a papír miatt. Apropó favágás:
Nem találja ki, mibe vágta a fejszéjét Meghan MarkleNEM TALÁLNÁTOK KI, DE LESZAROM Úgyis elmondjátok...és tényleg:
Gyerekkönyvet írt Meghan Markle az apa-fiú kapcsolatrólMERT Ő ELSŐ KÉZBŐL TUDJA MILYEN APÁNAK LENNI Apa? Fiú? Ez a Markle lány nem elég progresszív. Sőt, még lopni se tud:
Botrány lett Meghan Markle új könyvéből: „(...) 2018-ban ugyanis egy brit írónő, Corrinne Averiss is kiadott egy könyvet, aminek már a címe (...) is hasonlít a hercegnő könyvének címéhez. Néhány kritikus a két könyv borítójában, valamint a könyvben lévő képekben is némi hasonlóságot vélt felfedezni.”DE HÁT MÁR NEM „HERCEGNŐ” Biztos csak véletlen egybeesés.
Meghan Markle jótékonykodott vagy csak promózta a könyvét? – Nyilván jótékonykodott, nincs rászorulva az anyagiakra...oh wait:
Meghan Markle könyve nem annyira kelendő – ...és mikor megnyugodnál hogy már nem fog tudni több bőrt lehúzni, jön a Reveláció:
Előkerült Meghan Markle 13 éves korában írt könyveÉDES FASZOM, inkább az ezredik Harry Potter vagy a Szepesi Niki összes díszkötésben CSAK EZT NE!!!


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 8.:
SASRÓL SASRA

0
Nem meztelenek, szépek és BOLONDOK dühösek.

Talán érdemes:
Nyolckor újabb tisztaforrásos női rendező a Film Now-n aki szerencsére nem rontja el az ötletét mint a hétfői tette. A De sas en sasról (avagy Visiting Hours-ról) többeknek Lumet dühös emberei ugrottak be és nem ok nélkül: bár az itteni lányok-asszonyok kevesebben vannak de ők is a teljes idegösszeomlás szélén táncolnak a börtönben ahova rokonaikat, barátaikat és férjeiket jöttek látogatni. Rövid, egyhelyszínes, de Rachida Brakni többet hoz ki ebből mint pénzzel kitömött halivúdi társai. 23:10-kor 45 éves hazai édesbúsongás a Dunán Kállai Ferenccel aki másfajta kisembert hoz mint a Tanúban. Ivicz István nem történelmi csak futball-közeli viharokba kerül mivel rendes szakmája mellett hétvégi hobbi-bíróként tevékenykedik. A Szépek és bolondok a (nem csak tudat alatt) hírnévről álmodók filmje parádés szereposztással (Tábori Nóra, Bodrogi Gyula, Haumann Péter), Presser Gábor zenéjével és mérsékelt társadalomkritikával (Kállaihoz állítólag még Bacsó remekművénél is közelebb állt). A testvércsatornán (Duna World) ugyanilyen idős szintén magyar tévéjáték éjjel 02:20-kor az USA egyik megmerényelt elnökéről. Lincoln Ábrahám álmai flashbackekben tárulnak fel, ugyancsak impozáns gárda előadásában (Gálvölgyi János, Székhelyi József sőt Geszti Péter). Haumann Péter amúgy ebben is ott van, mi meg azóta azt is látjuk, hogy lett az álomból rémálom:

Rongáljuk meg a káros szobRovat!:
Eltüntetik Theodore Roosevelt szobrát: „Sokak szerint a gyarmatosítás szimbóluma.”MILYEN MEGLEPŐ EZ EGY GYARMATBÓL LETT ORSZÁGBAN Felkészül az összes többi:
Eltávolítják az egykori rabszolgatartók és fehér felsőbbrendűséget hirdetők szobrait a Capitoliumból – Felkészül a Mount Rushmore :DD Mondom, egyszerűbb volna ha mindenki kivonulna Amerikából és visszaadnák az egészet az indiánoknak.
danube – A Huckleberry Finn is rasszista?: „Egy kaliforniai iskola betiltotta a Huckleberry Finnt és még négy klasszikus amerikai regényt.” – Írassák újra őket J. K. Rowlinggal.
Túl szexi lett a Marilyn Monroe-szobor, mégis felállították Floridában: „Sokan tiltakoztak, petícióztak, jogi úton akarták megakadályozni – hiába.” – Eljött az ideje hogy Nate Parker újraforgassa a Van aki forrón szeretit Gabourey Sidibével!!!
Jönnek a fekete Muppetek a Szezám utcába: „A rasszizmusról fogják okítani a gyerekeket.” – ...de csak ha a SARIATANÁCS SJW-k is engedik, mert:
Figyelmeztetést kapott rasszista sztereotípiák miatt a Muppet Show – Szegények, pedig korábban Miss Röfi díjjal kitüntetett feminista volt. Hát igen, nehéz lépést tartani a FEJLŐDÉSSEL gyermekeit LEVÁGÓ felfaló forradalommal…

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés