2021. 07. 10.
Inhuman Touch (júl. 10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Inhuman Touch (júl. 10-11.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 10.:
A PAPÍR-MÁSA
0
Ivan Lasin unalmas élete.

Talán érdemes:
Nyolckor kanadai drámázás a Cinemaxon arról, mi a teendő ha gimis Ismerősök találkoznak és fellángol köztük aminek nem kéne. Nem elég hogy mindketten elköteleződtek de az sem könnyít dilemmájukon hogy egyikük párja külföldön készül tanulni, a másik meg egy házvásárlás kellős közepén van. Az Acquainted nem sima romantikázás és nem is házasságtörési érzékenyítés hanem a későn felismert lehetőségek filmje. Félórával később (20:30) a testvércsatornán (Cinemax 2) orosz fél-doku direktor (Vitalij Szuszlin) és színésze (Ivan Lasin) barátságáról. Utóbbi igazából amatőr aki önmagát adta kettejük első közös alkotásában ami az elmúlt évek egyik meglepetése lett Oroszországban, cáfolva Halivúd közhelyeit arról hogy hétköznapi emberek nem lehetnek érdekesek. Nos, annyira felkeltették a közönség kíváncsiságát hogy ideje volt a folytatásnak is: míg a Golova Lasin visszaemlékezéseiből született addig a Papírmasé arra keresi a választ, megváltoztatta-e a siker az átlagos, anyjával élő figurát. Talán nem nagy SPOILER ha leírom hogy nem: Ivan továbbra is naivitásig jólelkű, még akkor sem veszti el hitét ha „hírneve” bevonzza azokat is akik csak visszaélnek a bizalmával. Ha lehetne antipólusa a Herzog-féle Legkedvesebb ellenségemnek akkor ez volna az.

MűvéSEKSZ rovat:
Teadélutánozó macskák és bokszoló mókusok jelentik a viktoriánus kor művészetének legbizarrabb örökségét – Giccs, de még így is jobb a maiaknál:
Hordhatatlan, de szellemes – Íme az idei végzős sheffieldi designer-hallgatók 10 legmerészebb ötleteWait, a challenger appears:
Anyatejből ékszert? – Vér meg használt fürdővíz nincs is benne? Akkor uncsiiii...
<3 – Éder Krisztián intim fotókönyvet adott ki a szerelméről: „2019 decemberétől a következő augusztusig fotózta Brooke nevű múzsáját a hálószobájában.”NOBUYOSHI ARAKI LIKES THIS De hisz’ ez sekszizmus, hol itt a hesstegmítú?! Ő sincs képben azzal, manapság mi kell a népnek:
Hamarosan mind megnézhetjük Harry Stylest pucéran – Na, erről beszélek, ez már a kórszellem...
Ilyen erotikus fotókat ilyen érzékeny bőrről még biztosan nem látott!: „Iness Rychlik bőre hiperérzékeny. Tizenévesen ezt titkolni próbálta, most erotikus önarcképeinek fókuszába helyezi.” – ...meg ez is az.
Hét órán keresztül osztályozta a nőket a legszebbtől a legcsúnyábbig, lett is botrány belőle: „ (...) A Csúnyább és még csúnyább című videóban egy Song Ta nevű művész egyetemista lányokat rangsorolt a kinézetük alapján. (...) A kiállítás programfüzetében azt ajánlják a látogatóknak, hogy érkezzenek korán, mert a legszebb lányokat a hétórás videó elején lehet látni. (...) Az nem világos, hogy a videóban szereplő nők beleegyeztek-e abba, hogy szerepeljenek benne.” – Nyilván mindegyiket egyenként megkérdezte a „művész”. Ja nem, remélem a szart is kiperelik belőle :DD

 

VASÁRNAP, JÚLIUS 11.:
HOL COLT, HOL NEM COLT...
0
...a francia alvilágon is túl...

Talán érdemes:
Nyolckor akciózás a Film Now műsorán Fabrice Du Welz-től aki a Dobermann által lefektetett hagyományra épít bár látszólag a törvény másik oldalán kezd. Adott egy elárvult rendőr-gyerek akit apja kollégája nevel profi céllövővé, tehetségét azonban nem az utcán hanem oktatóként és tanteremben kamatoztatja míg végül ő is felkérést kap. Az ajánlatot tevő elitalakulatról hamar kiderül hogy még az általuk üldözött bandáknál is törvénytelenebbek így hősünk egyből mélyvízbe kerül ahol mindenki mindenki ellen harcol... A Colt 45 az említett előképhez méltóan nihilista és néha még nála is véresebb, emiatt erősen megvágva került a közönség elé: 85 perc tömény adrenalinbomba pár folytonossági hibával (hála a cenzoroknak). Fél kilenckor újra Cinemax 2 és újra megcsalás de már jóval sötétebben. Kínába házasodott európai nő belezúg vak masszőrjébe és igyekszik megtalálni az egyensúlyt közte és férje között ám ezzel visszafordíthatatlan folyamatokat indít el, nem csak a kiszolgáltatott férfiben. Az Érintés címe főleg a szerető egyetlen tapasztalási lehetőségére utal, ő nem is tudja túltenni magát a nő döntési képtelenségén és úgy lesz megszállottja hogy közben el akar feledkezni róla. Nem lesznek Érzékek birodalma-féle extrémségek (szerencsére) de Aleksandra Szczepanowska is beleesik abba a hibába amibe a hét összes eddigi női rendezője, vagyis túl sokat akar (a dirigálás és a szkript mellé még a főszerepet is magára osztotta). Közben a Duna TV Michelangelo Antonioni klasszikusát ismétli kilenc után öt perccel. A Nagyítás (ahogy a Willow is) legutóbb majd’ tíz éve voltmár nálunk, azóta talán felnőttek új olvasók akiknek ez a vicc is új lehet. Kockázatkereső fotós (David Hemmings) véletlenül megörökít egy gyilkosságot és a negatívokért zajló hajsza hátterét a hatvanas évek Londonja adja a maga underground kultúrájával, koncertjeivel és happeningjeivel. A Blow-Up krimi és korrajz meg persze agyalás a művészetről mint olyanról, korának időkapszulája annak minden előnyével (Herbie Hancock és a többiek, pld. Jimmy Page zenéje) és hátrányával (néha átcsúszik a művészieskedő blöffök territóriumára). Egyszer látni kell (ha másért nem akkor azért hogy értsük a róla született paródiákat), most pedig nézzük, mi lesz ciki 20-30 év múlva:

„Zene” és „film” rovat:
The Lil’ Akárki Edition:
MÁR A RAPPER ÉDESAPJA IS LÁTTA A HOMOEROTIKUS-SÁTÁNISTA KLIPET, AMIBEN LIL NAS X AZ ÖRDÖG ÖLÉBEN TÁNCOL: „Az Old Town Road előadójának új klipje, és az ahhoz kiadott 666 pár, emberi vérrel töltött cipő nagy felháborodást keltett .”NEM MINDENKIBEN, ÉN PLD. LESZAROM ...avagy Old Town Roadtól a Route 666-ig. A távolban felsír egy gyerek, valószínűleg Cardi B-é.
A Nike elhatárolódik Lil Nas X sátáncipőjétől: „Nem ők voltak!” – ...de nem merték végigvinni a márkanévvel való visszaélés miatt indult pert, hátha jönnek az önkiszolgáló hesstegbéelem tüntetések :DDDD
Lil Nas X SNL fellépésénél nem találsz látványosabbat a hétvégén – Nem ok nélkül emelik ki a látványt és hagyják ki a zenét mert az továbbra sincs benne.
stenk – A meleg férfiak látványa még mindig tabunak számít a popzenében – Jajaja, le a Zelnyomással, David Bowie, Pete Burns, Richard Coles, Divine, Boy George, Holly Johnson, Freddie Mercury, George Michael, Brian Molko, Klaus Nomi, Little Richard, Fred Schneider, Jimmy Sommerville és Michael Stipe mind-mind lájkolták ezt!!! Mondjuk nekik tehetségük is volt, nem csak a sokkolásra építettek és nem feltétlenül teregették ki a magánéletüket sem:
18+ Lil Nas X srófolja tovább: férfival smárolt a színapdon és nyíltan beszélt szexuális preferenciáiról: „A 22 éves rapper fellépésből botrány lett, amire ő azzal tett rá egy lapáttal, hogy kerek perec megosztotta, mit hogyan szeret a szexben.”BEZZEG HA HETERÓKÉNT TENNÉ UGYANEZT, MINDJÁRT MÁS HANGULATÚ CIKKET ÍRNÁL RÓLA Addig is míg Kicsi Senki megtanul zenélni, ti megtanulhatnátok magyarul („színapdon”, „fellépésből”) vagy legalább futtathatnátok a Word hibakeresőjét. Tudom, nagy elvárás, lássuk is a többi Lil’ Akárkit:
nagyon kígyó – Egy kígyó marta meg klipforgatás közben a rapper Lil Pumpot: „Lehet, hogy a hüllő, így próbált meg kritikai hangot megütni.” – Amit írni akartál az a kritikusi véna de az ugye nem lehet a kígyónak mert pont ő harap rá mások ütőerére. Sebaj, majd legközelebb eltalálod (ahogy a vesszők helyes használatát is), még előtted az élet.
Eltűnt a hatalmas rózsaszín gyémánt Lil Uzi Vert homlokából, aki korábban azon aggódott, hogy amiatt fog meghalni – Sebaj, már jön az utánpótlás...ja nem:
20 évesen meghalt Lil Loaded: „A dallasi rapper az ügyvédje szerint öngyilkos lett.” – ...pedig már a neve is milyen békés volt, nem szólva a fotójáról.
Egy 17 éves lány taszította le a trónról minden idők leghosszabb listavezetőjét: „Hosszú hetek után nem Lil Nas X, hanem Billie Eilish vezeti a Billboard-listát.” – De nem sokáig, mert:
Billie Eilish bocsánatot kért egy videó miatt, amely nemrég bukkant fel róla a neten: „ (...) Eilish a felvételen - amely 13-14 éves korában készült - Tyler the Creator Fish című számát tátogja, amelynek az egyik szava sértő az ázsiakra nézve.” – Szóval ha az Odd Future-os Tyler csinálja az menő és címlapon dicsérik de ha egy rajongó kiskamaszként rátátog akkor évekkel később is felelősségre vonják. Kendrick Lamar likes this, ennél már csak a média kettősmércéje-cenzúrája viccesebb-szánalmasabb.

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés