2021. 07. 17.
Párizsban ma hány fok várós? (júl. 17-18.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Párizsban ma hány fok várós? (júl. 17-18.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 17.:
MADE IN 38 DEGREES
0
Egy szép napon ez mind a tiéd lesz, fiam!

Talán érdemes:
A Story4-en tízéves drámázás nyolctól melyben Fokvárosi nyári kiküldetésre menő férjet követ féltékeny felesége. Gyanúja nem alaptalan, a pasast ottani szeretője várja de hősnőnk a nagyjelenetek helyett úgy dönt, inkognitóban kerül közelebb riválisához – ki tudja, akár az édeshármas is összejöhet ^^ Ugyanabban az időben Afrika helyett választhatjuk a napsütötte Toszkánát is az HBO és egy tavalyi alkotás segítségével. Liam Neeson közelmúltbeli last action herói fordítottját hozza fellegjáró művészként akinek nem sok érzéke van a hétköznapi teendőkhöz a felújítástól a gyereknevelésig, most azonban mindkettőre szüksége lesz. Az elsőre azért mert nyakába szakad ex-felesége olaszországi háza, a másodikra meg fia miatt ugyanis vele közösen hoznák lakható állapotba a romot (ami ezáltal a családi kötelékek szimbóluma is lesz). A már említett előkép mellett a Bor, mámor, Provence is beugorhat, érdekesség hogy tényleg Neeson gyermeke (Micheál Richardson) játssza a tékozló apának új esélyt adót. Nem ez az egyetlen párhuzam a valósággal mivel Natasha Richardson halálával ők is átestek azon amin a főszereplők ergo nem tudok cinikus lenni a Made in Italy-val, soha rosszabb gyászmunkát. A Duna World-ön tízkor tisztelgés a mozgókép előtt: az Örökmozi Tóth János munkásságából szemezget, összerakva több shortot egyetlen százperces egésszé. Bár a legjobb szándékkal készült de nem éri el az Ezüstnitrát vagy a Cinema Paradiso szintjét, mondjuk Psota és Latinovits miatt így is kötelező, nem csak filmmániásoknak.

A seksz, a szipu rovat:
Japánban ma borfürdővel ünneplik az idei újbort – Hé gyerekek, hát az alkoholban még melegben sem szokás fürdeni!!
Több sört isznak azok a magyarok, akik házasok – Érthető! Én meg azok helyett is iszok akik nem fogyaszthatnak a Zasszony vagy más miatt:
Hujber Ferenc: évtizedekig csak alkohollal tudtam letenni a napot: „Ma viszont már meditál és böjtöl.” – Jár neki a TISZTELET, váljék EGÉSSÉG!ére, erre innom is kell :)))
Hogyan választanak párt manapság a férfiak? – Érdekes cikk, főleg a mellette levő tükrében:
Kate Hudson kiszámolta, hány pontot ér másfél órányi üzekedés: „Kate Hudson lelkesen vezeti a fitnesznaplóját, ugyanis (...) a Weight Watchers nagykövete lett (...), és mióta az alkalmazás már a szexet is felajánlja, mint lehetséges edzésformát, úgy döntött, ezt is ideje beépítenie a profiljába.” – Bezzeg ha a férje csinálná ugyanezt mindjárt nem így írnátok róla :DDD
Hatalmas drogfogás Röszkén, százmillió forint értékű marihuánát foglaltak le: „Negyvennégy kilogramm. Jó sok jointot lehetne tekerni belőle.” – Kéne, mi? Korrektorra persze nem fussa...
7 SZOMJKELTŐ FOTÓVAL EMLÉKEZTETJÜK ÖNT, HOGY MOST AZONNAL IGYON: „Ha ezeket a képeket végigpörgeti, talán nem fog nehezére esni a napi 2-4 liter folyadékbevitel.” – Ez nekem alapból megy, persze nem akármivel:
MARADOK – teszt – Nagy rosé vakteszt: „A rosé a nyár bora, a rosé fröccs pedig a legkelendőbb frissítő ebben a hőségben.” – Rozéfröccs?! ELMENT AZ ESZETEK?! Három liter sör lesz, TÜSKÉVEL!4!!!44négy


VASÁRNAP, JÚLIUS 18.:
MUIDHOLLAND DRIVE
0
Nincsen ló sörény nélkül.

Talán érdemes:
Nyolckor újra Story4 és újfent veszélyes évszakokban de már Európában lecsapó szívzűrök. Az időpont és helyszín egy Nyár Párizsban mikor a jó ideje együtt levő pár nőtagja az általa várt leánykérés helyett megtudja hogy pasiját Berlinbe szólítja a meló. Amaz előre is megy, a csaj pedig elvileg azért marad hátra hogy döntést tudjon hozni de ez persze nem olyan könnyű, belezúgni valaki másba már annál inkább. Sablonos romantikázás olykor kozmopolitanes szövegekkel, félórával később (20:30-kor) back to school Spanyolországban a Cinemax 2-őn új közösségbe kerülő tanárral aki sajátja mellett a rábízott osztályba visszatérő srác beilleszkedéséért is felel...ne, ha nem ütközne jókora ellenállásba az Egy mindenkiért összetartása helyett. Jó értelemben vett toleranciamese amiből azt is leszűrhetjük hogy a gyerekek (rossz) megérzései, ösztönei később is megmaradnak. Utána ugyanitt 22:10-kor majdnem ugyanez lesz terítéken a Nem vagyok, aki vagyokkal és felnőttekkel. Frissen szabadult srác szabadulna zűrös múltjától már ha a vidéki közösség hagyná, addig is a szomszédnő elhanyagolt, kiskorú lányára vigyáz, ez viszont nem várt kísértésekkel jár... A Muidhond kényelmetlen de sajnos időszerű kérdéseket jár körbe a kelleténél kissé lassabban (és néhol provokatívan), elsősorban sznobok fogják értékelni. Közben kilenckor lesz másfajta komolykodás is a Filmbox Family-n, itt egy fiatal lány pont a szerelmesek ünnepnapján veszti el anyját (rák) és csak egyvalami tartja benne a lelket. Natalie rózsája nem növény hanem ló és egyben terápiás állat vagyis a sötétebb színekkel együtt is családkompatibilis programmal van dolgunk.

Star Wars rovat:
Létezik egy Star Wars-sorozat több tucat epizóddal, ami valószínűleg soha nem jelenik meg...and nothing of value will be lost, bőven elég amit már kiadtak:
cinematrix – A Mandalorian sokkal nagyobb tényező, mint gondolnánk: „A teljes Star Wars-sagára, így a karácsonykor érkező Skywalker korára is őrült nagy hatással van a Disney+ friss, fejvadászos sorozatának. Spoileres elemzés az első két részről.”MAGYARUL: szar, ti meg figyeljetek már oda a helyesírásra.
BENYAKZOLTAN – A nagy kínai Star Wars: „A Csillagok háborúja végletekig groteszk és elképesztő képregényes feldolgozása.” – Ahogy a Jay és Néma Bobban mondták, George Lucas perelni fog. Ja nem, ezt még ő sem meri...
Zack Snyder Star Wars-filmet rendezne, de attól tart, hogy nem élné túl – Mit mondjunk akkor mi, egyszerű nézők?
Már a Star Warsban sincs menekvés a jelenlegi helyzetből – Na ne, már a távoli galaxisban is a Covid? Mondjuk Vader mindig is gyanús volt a maszkjával, lásd a vasárnapi fotón a gyereket.
10 legjobb – SW – Ki a 10 legmenőbb Star Wars karakter?: „Elég nehéz eldönteni, de itt egy lista a legjobbakról. +1 dorid!”TANULJ MEG HELYESEN ÍRNI („DORID”) És Jar Jar Binks, ő már szart ér?!
Gazdagisztán – Elképesztő Star Wars-óra 45 millió forintért: „Már maga a Star Wars-tematika is megdobogtatja sokak szívét, de a halálos lényeg az, ami az óra belsejében van.” – Ha hétfő lenne, az oligarchásba tenném és leszarnám.
előzetes – Nehéz a mandalori fejvadász élete: „Új előzetes érkezett a közelgő SW-sorozathoz.” – Sőt, még annál is nehezebb:
Kirúgták a The Mandalorianból, a Disney most mégis Emmy-díjra jelöli – Szerintem kötelezzék szeppukura vagy önmegkövezésre. Sebaj, megvan az utánpótlás:
cineart – Robert Downey Jr. is szerepet kaphat a Mandalóri sorozatban: „A népszerű színész is szerepet kaphat a Star Wars sikersorozatban.” – Gina Carano helyére Kirk Lazarust? NORMÁLIS?!

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés