2021. 07. 24.
A profik napja (júl. 24-25.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A profik napja (júl. 24-25.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 24.:
AMERICAN HUNGARIAN PIE
0
A SÖR Vica csak habzik, sohasem habozik <3

Talán érdemes:
A mai nap a nőké lesz: nyolckor Kerekes Vica igyekszik kilépni a gryllusdorka-skatulyából az HBO-n egy tavalyi vígjátékkal mozirajongó lányként aki azzal mentené meg cukrászdáját hogy megnyerné a csak családosoknak szánt támogatást a szintén csak nekik indított versenyen. Pasi és gyerek kell mihamarabb, ha megvannak már csak a lebukást kéne megúszni ami azért is nehéz lesz mert exe is indul feleségestül. A Hab semmi újat nem talál fel, kezdve a látszat-kapcsolatoktól egész az Amelie hangulatának megidézéséig, a baj csak az hogy még ezekről a bejáratott utakról is letéved. Tényleg nem Vicán múlik (aki most inkább ruhában mutatkozik mint anélkül), egyszerűen minél jobban erőltetik a humort, annál kevésbé megy. Valamivel később, fél kilenckor szintén 2020-as darab a Cinemax 2-őn, szintén nővel a középpontban de nagyon más műfajban. Mare, az egyszeri háziasszony nem elégszik meg otthona unalmas biztonságával és a fejük felett szálldosó repülőkre vágyik ám szárnyakat csak az új, csábító férfiszomszédtól kap – férje meg szarvakat szintén tőle... Andrea Staka alkotása valószínűleg azoknak fog bejönni akik osztoznak a hősnő first world problémáiban. Még később (00:20-kor) még lejjebb kerül a léc a retekklubbon ahol Jason Biggs vállalja el rúdtáncos csajok fuvarozását nemes cél (születendő kisbabája, önfenntartás, stb.) érdekében. Természetesen a Csajos buli hamar elfajul és emberünket kompromittáló fotóval kényszerítik utasai némi szerepjátékra: meleg selyemfiúnak kell kiadnia magát. Aki csöcsöket vár, csalódni fog, aki csak szórakozni akar, az is: kapjuk amit ígér (Amateur Night), nálunk meg jöjjön a

Budinegyed rovat:
The Amsterdam Edition:
Határátkelő – Amszterdamban az első reakció a sokk: „A város egyáltalán nem tűnik élhetőnek.” – Nem érted, hát pont az élhetetlensége az előnye:
kívül tágasabb – No-go zónából lett a legizgalmasabb kerület: „Harminc év alatt teljesen megváltozott Bijlmer, Amszterdam délkeleti külvárosa, ahol 1992-ben szörnyű tragédia történt.”MI AZ HOGY NO GO ZÓNA?! Hát igen, most már beljebb kerültek az izgalmasságok:
Levágott fejet találtak Amszterdam utcáján – ...de még ebben is megtalálják a magyar szálat: „A lefejezős leszámolás nem ismeretlen a közép-kelet európai régióban az 1990-es évek végéről. Szlovákiában nagy megütközést váltott ki, amikor Hodosi Rudolf levágott fejét Dunaszerdahely főterén találták meg a virágágyásban, testét pedig a Dunában.” – És? Mi közünk hozzá, mennyiben menti fel egy húszéves eset a mostani és ottani tetteseket?
Élet-érzés – külföld – Az újragondolt vörös lámpás negyed: „Amszterdam vörös lámpás negyede sokkal több annál, ami a köztudatban él róla. A közelmúltban mozgalom indult a „visszafoglalására”.” – Támogatom, Occupy Red Light District:
Amszterdam nem kér több pénisznek öltözött részeg turistát: „Most, hogy a járvány után újraindulhat a turizmus, inkább megszabadulnának a látogatók egy jól körülhatárható körétől.”VEGYETEK FEL KORREKTORT („KÖRÜLHATÁRHATÓ”) Logikus, helyezzék a történelmi értékekre a hangsúlyt:
Prostimúzeum nyílt Amszterdamban: „Oktatási központnak szánják, de a látogatók akár az ablakba is kiülhetnek.” – ...előteremtve egy füst alatt a belépőjegy árát is. Fenntarthatóság for teh win!! Eközben kicsit arrébb:
Ibiza és Mallorca megpróbálja megfékezni az elvetemült alkoholturistákat: „Szigorítják a törvényt a legdurvább helyeken: 600 ezer eurós bírságot szabhatnak ki alkoholizálásért, és tilos lesz az erkélyről a medencébe ugrani.” – Én kötelezővé tenném, csak előtte leereszteném a vizet :DD


VASÁRNAP, JÚLIUS 25.:
KÉMÉNY PEOPLE

0
Keletről fúj a szél...

Talán érdemes:
Megint 20:30, megint Cinemax 2 és megint drámázás de már Finnországból és egy vallásos táborból ahova nem csak hívőket küldenek nyaralni. Három fiatal lány keresi önmagát és jövőbeli útját az itteni Édenben a rájuk vigyázó egyházi személyek segítségével, legyen szó hitről, szerelemről vagy közösségről. A Dunán picit hasonló téma tíz perccel később (20:40) de már musicalként. A Mary Poppins-ból elvileg csak az Emily Blunt-féle remake volt nálunk de most az originált is elcsíphetjük ha eddig kimaradt. A sztori és a dalok közismertek: légből kapott nevelőnő (Julie Andrews) újra elhozza a rábízott gyerekeknek majd apjuknak is a mindennapok csodáit, közben lesz dalra fakadás, tánc meg animáció is ezerrel. Bár utóbbiakat Pamela Lyndon Travers állítólag utálta, azt el kell ismerni hogy 1964-hez képest látványosan sikerült az élő és rajzolt karakterek közös képernyőre hozása. Az egyetlen negatívum max. az lehet hogy a második felében Andrews háttérbe szorul, ő amúgy egy évvel később a Sound of Music-ban újrázta nagyjából ugyanezt a varázsdadát de már valóságalappal, náci fenyegetés árnyékában és jóval hosszabban. Ha választani kell én a Poppinsra szavazok, főleg mert a klasszikus régi szinkronnal adják (már ha hihetünk az ajánlónak). Egy órával később (21:40-kor) másfajta bébisintérkedés az M5-ön: Dohnányi Ernő Simona nénije fiatalkori csalódás miatt kergeti el ifjú hölgyrokona esetleges udvarlóit. AZ OROSZOK kérők már A SPÁJZBAN kertben vannak, pontosabban csak egy, érdekesség hogy a vidám egyfelvonásost a szerző rokona, Dohnányi Olivér vezényli.

„Zene” és „film” rovat:
The Will Smith Edition:
Mik vannak – Gumicukor – Botrány: egy transznemű sztár állítja, hogy Will Smith meleg – Ja, „botrány”, bezzeg ha a felesége fekszik össze férfival-nővel az menőség:
WILL SMITH FELESÉGE ÉS LÁNYA ARRÓL BESZÉLT, HOGY VONZÓDNAK A NŐKHÖZ – A családfő tuti lájkolta ezt! Ja nem:
Will Smith azt mondja, még sosem volt ilyen rossz formában: „Más celebek szerint túl szigorú önmagával az 52 éves színész. Döntse el ezt ön, mutatunk összehasonlítási alapot!” – Jó ötlet volt a nyitott házasság. Ja nem, de így legalább a bulvárnak is jut valami:
Egyórás különkiadást kap a Netflixen Will Smith – Sőt, nem csak azt:
Will Smith kiadja a memoárjait – Inkább ez mint hogy megint lemezt adjon ki vagy „színészkedjen”:
Ki akarták hagyni A függetlenség napjából Will Smith-t, mert fekete – Igen, ez nagyon valószerű, már a Fresh Prince of Bel Airből is ezzel golyózták ki! Oh wait...
Will Smith fia vegán éttermet nyit hajléktalanoknak – Tutibiztos megélhetési forrás! Ja nem az:
Will Smith-nek csak az egyik gyereke hülye – Azt már tudjuk, hogy Jaden Smith a legsötétebb gyerek, most kiderült, hogy 13 éves húga is értelmesebb nála – Egy biztos: NEM KÉNE SÖTÉTEZNETEK MERT FÉLREÉRTIK nem a papától örökölték:
címke nélkül – Jada Pinkett-Smith nem hagyja, hogy leszcientológusozzák: „Azt elismeri, hogy járt már a Szcientológiai Egyház kurzusain, de a szcientológus címkét nem tűri, mint ahogy sok más címkét sem.”ÖNÉLZETES A KIS LATOL Lehet hogy „nem tűri” de attól még a drogos címkét kiérdemli:
Jada Pinkett Smith olyan durván betépett, hogy összeesett a forgatáson – Poliamória, kábszi...Ilyen egy Korszerű, Haladó szellemű Anyuka:
Új fejlemények vannak – Margot Robbie?! – Will Smith nem az áldását adta felesége viszonyára, hanem akkor nem voltak együtt, mert...LESZAROM Ja nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés