2021. 07. 31.
Kényszerbeszállás (júl. 31., aug. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kényszerbeszállás (júl. 31., aug. 1.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 31.:
KUNYHOW DO YOU DO?
0
Egy jótett emléke :(

Talán érdemes:
Nyolckor egynekjó német romantikázás a Story4-en ami gagyi címe (Hozzám vagy hozzád?) dacára sem szinglis-sekszésnyújorkos marhaság. Adott egy hatvanas nő és az ő építészeti irodája amit reményei szerint fia vesz majd át fiatal titkárnőjével együtt. Nem sejti hogy a gyerek egyik opcióra sem tart igényt, úgy karrierben mint szerelemben a saját útját járná már csak azért is mert meleg. Közben a tökéletes helyettes kolléganő is megtalálja a számítását egy nála jóval idősebb (és gazdagabb) pasival, ezzel ő is keresztülhúzza főnöke számítását... Félórával később (20:30-kor) valódi sztorira építő dél-afrikai depizés a Cinemax 2-őn ahol (nem mai értelemben vett) aranyásó apuka és gyerekei vándorolnak a jószerencsét üldözve. Nem jön össze: a feleség/anya már évekkel ezelőtt meghalt, most pedig a két gyerek közül a fiú tűnik el A vihar szívében és nővére úgy érzi, bármi áron kötelessége megtalálni, Racheltjie története erről az önfeláldozásról szól. Tíz előtt öt perccel tartalmilag erősen voltmár-kategória thriller a Film4 műsorán: visszafogott, férjezett háziasszony görbe este után egyéjszakás partnere holttestével és Összetört emlékekkel ébred. Flashbackekben rakná össze az elmúlt éjszakát (Last Night) és innen lenne szép nyerni de a végére a néző jobban összezavarodik mint a főhősnő – kevesebb csavar, jobb forgatókönyv és még jobb színészek kellettek volna, azabaj.

„Zene” és „film” rovat:
Apa, ne! – Ricky Martinnak nem engedi a kislánya, hogy énekeljen – Van ízlése a kiscsajnak, remélem önkritikája is és ő sem fogja erőltetni a színpadra állást. Másnak sem kéne amúgy:
STENK – Mindenkinek jobb, ha nem énekel az X-Faktor főnöke – De akkor milyen jogon bírálja a versenyzőket?!
Már csak ez hiányzott: A Jóbarátok elénekelték a főcímdalt James CordennelHÁT INKÁBB AZT MINT A BÜDÖS MACSKÁT ...avagy súlyosbítva azt, ami amúgyis:
James Corden kihúzta a gyufát a vicces kis szegmense miatt: „James Corden műsorának egyik visszatérő eleme, amikor (...) Felelsz vagy mersz?-t játszik (...). A csavar az egészben, hogy (...) valami fura, visszataszítónak tűnő, de hétköznapinak kicsit sem mondható ételt, italt kell megennie, meginnia az embernek, ha nem hajlandó válaszolni (...). Ezeket az adásokat megnézve feltűnt egyeseknek, hogy Corden a felkínált ételekre és italokra rendszeresen mondja, hogy undorító és gusztustalan. ÉS ez bizony sértő egyesekre nézve, mivel, hogy több olyan is volt, ami például Ázsiában teljesen elfogadott ételnek, italnak számít.” – Ajjaj, itt az ideje kivágni a Végzet temploma kajálós jelenetét, sőt nem csak azt, mert:
Seth Rogen szerint el kell fogadni, hogy bizonyos poénoknak lejárt az ideje – Az övéinek még el sem jött, mármint nekem, én továbbra is maradok a ciki Oxbridge komikusoknál meg a klasszikus zenénél.
Nők ellen uszító dalszövege miatt ítélték fél év börtönre a román mulatóssztárt: „A klipben elhangzik az a mondat is Dani Mocanutól, hogy „úgy bánj vele, mint a kutyával.”Fél év börtön?! Csak a zenéért életfogytiglan járna, a szövegért még egyszer ennyi, ehelyett a régi alkotásokat b***ogatják:
Már a rajzfilmszereplők is zaklatják egymást: „Sokak szerint gond van például azzal, hogy Pepe lö Pici borz reltivizálja a párkapcsolati erőszakot, de Speedy Gonzales karakterével sem elégedettek.” – Felkészülnek a többiek:
A Hófehérke csókjelenete miatt érték bírálatok a kaliforniai DiseneylandetTANULJATOK MÁR MEG ÍRNI („DISENEYLAND”) Bezzeg a mechanofília az mehet:
Vin Diesel: A Halálos iramban a filmtörténet legszebb szerelmi történeteDavid Cronenberg likes this :DDD


VASÁRNAP, AUGUSZTUS 1.:
MR. BEAN’S WILD WILD WEST
0
NAVY Barry steals the Nasty Side.

Ajánlott:
Háromnegyed kilenckor valóságot szabadon kezelő biográfia a Dunán, a középpontban Roy Bean bíró élete és kora, főleg utóbbi ami ugye a vadnyugatból a civilizáltabb körülményekre való átmenetre esett. Emiatt lett Bean (Paul Newman) rablóból pandúr, egyben a saját mítoszát építő amerikaiak mintapéldánya akit tettei, idealizmusa és nagyon fekete humora tett legendává. Pálfordulása akasztófán kezdődik: a kivégzés sikertelenségét isteni jelnek vélve kinevezi magát a törvény emberének és ráncba szedi a várost hogy végül a túl nagy rendbe beleunó lakosok kergessék el. Évek múlva tér csak vissza, ekkor banditák helyett olajra vadászó spekulánsoktól kell megmenteni a települést. Ahogy a többi hasonló figuránál, nála is nehéz elválasztani a tényeket a hozzájuk költött körítéstől, John Milius (Conan) szkriptje eredetileg öntörvényűségére és erőszakosságára helyezte a hangsúlyt, John Huston kezében azonban a komikum és a forgatás idejére (1972) utaló politikai áthallások kerültek előtérbe (és mert Newmanról a többségnek a Butch Cassidy ugrik be, így ebbe is kellett theme song). Alulértékelt darab amiben mozibubusok (Maurice Jarre zenéje mellett) a sztori mellett a castingban (Ava Gardner, Jacqueline Bisset, Victoria Principal, Ned Beatty, Anthony Perkins) fognak sok örömet találni.

Talán érdemes:
Fél kilenckor hétköznapi rémmese Dániából a Cinemax 2-őn a vízóra-leolvasóról aki munkája végzése közben kerül bajba. A Csapda maga az épület ami egyúttal sorsát is szimbolizálja a különc lakóktól a fizikai akadályokig. A Nastsidste gyenge pontja a hossza (bő két óra), mások kevesebb időbe még zombikat meg alieneket is be tudnak suvasztani (sőt, Franz Kafka még rovarokat is!!4!). IRL alapokhoz visszatérve 21:55-kor a sokadik drogfutárkodás a TV2-őn, itt az egyszeri (na persze!) amcsi pilótából, Barry Sealből (Tom Cruise) lesz kokain cowboy kormánya hallgatólagos beleegyezésével. Ha leszűrhetünk belőle valamit az az hogy a drog mindenkinek közös nevező ergo A beszállítók még Escobar számára is sérthetetlenek (és hogy a narkó mellé felzárkózik többi illegális árucikk is, főleg fegyverek). Deppnek kicsit jobban állt mikor betépve terítette a cuccost, a szcientológusok poster boy-ától ugyanez kevésbé meggyőző bár Doug Liman a Holnap határa után megint kihozza belőle a legjobbat de ha már Escobar meg Dél-Amerika:

A seksz, a szipu rovat:
The Mexikó Edition:
Régiségeknek – Miért izgalmas Mexikó?: „Kultúrtörténeti, régészeti emlékek.” – ...amikből – ahogy a természeti értékekből – egyre kevesebb marad arrafelé:
12 éve nem volt ekkora erdőirtás Brazília őserdőiben: „A brazil űrügynökség szerint ez legalább részben Bolsonaro elnök miatt van.” – Sőt, nem csak ez:
„Sajnálom a halottakat, de élni kell”: a brazil elnök kitart a Copa Amércia megrendezése mellett: „Az utolsó pillanatban vették át a rendezési jogot Argentínától, ahol a járvány miatt fújták le a kontinenstornát.” – Nem kell nekik sportesemény, hát egész Közép-, és Dél-Amerika egy merő Túlélők viadala:
42 újságírót öltek meg 2020-ban: „A listát Mexikó vezeti 13 gyilkossággal.” – ...ahol még így is a vírus teljesített „jobban”:
Kiderült, hogy 60 százalékkal többen haltak meg Mexikóban, mint amennyit először jelentettek: „Mexikó ezzel a világon a második legtöbb halálestet produkálta.” – A kartellek lájkolták ezt.
Szorcsik Viki Mexikóba menekült a koronavírus elől ROSE MCGOWAN LIKES THIS Remélem élve megússza ahogy ők is:
4 gyerekkel – kaland – Mit keresünk Nicaraguában Covid idején? – Röviden? A bajt: „Ki az, aki világjárvány idején a fél világot szeretné átutazni? Egy 7 tagú magyar család megpróbálta a lehetetlent.” – ...de ami így is abszolút lehetetlen volt nekik az a maszkhordás elsajátítása :SSS
A magyar, aki pálinkát készít Escobar egykori felségterületén: „Milliódolláros ötlet, amellyel Kolumbia szebbik arcát mutatná meg a világnak.” – Biztos nagy piaca lesz a pálesznek a kemény drogok hazájában:
Nagyot nőtt tavaly a kokaültetvények területe Kolumbiában: „Még több kokaint tudtak gyártani a levelekből.” – Alkoholista vagyok, LESZAROM Ja nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés