2021. 08. 02.
Korlátlan felelősségű tinédzserek (aug. 2-3-4-5.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Korlátlan felelősségű tinédzserek (aug. 2-3-4-5.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, AUGUSZTUS 2.:
AZ ÖREG HÖLGY LAKHATÁSA
0
Itt ennyi az össz komfort...

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (kései idelátogatóknak holnap ugyanitt 12:50-kor) unikális spanyol vígjáték univerzális (lakhatási) problémákkal. Életbiztosítás-ügynöknő (Juana Acosta) megtalálja a Tökéletes Házat amibe majd férjével együtt beköltözhetnek de csak a tulajdonosnő (Kiti Manver) halála után. Ez első blikkre nincs messze merthogy az öreg hölgy olyan mint a Monty Python-féle Hell’s Grannies: minimum két végén égeti a gyertyát és a biztonság kedvéért iszik és dohányzik is mellé. Sara azonban (aki pontosan az ellentéte) hamar felfedezi hogy az önpusztítás mintha csak erősítené az immunrendszerét, semmi jele hogy át akarna költözni a túlvilágra. Miközben egyre többet tud meg az idős Loláról, pasija kezd beleunni a várakozásba és félrelép, és csak egyvalaki adhat tanácsot: az elpusztíthatatlan asszony aki mögött ugyancsak áll egy volt férj. Sara fel is kutatja az illetőt abban a reményben hogy az ő kapcsolatukat elrendezve a sajátja is rendbe jön, csakhogy tulajdon (ex)párja már letette a garast teherbe ejtett kolléganője mellett. A Lakás extrával pont olyan temperamentumos-bölcs mint a hétéletű Lola, pont erre van szükségünk ilyen rossz időszakban. A testvércsatornán (Cinemax 2) a Kitömött barbár 2010-es nővére fél kilenctől. A hottentotta származású Saartjie „Sarah” Baartmant gazdája testvére vitte Angliába cirkuszi látványosságnak majd eladta egy franciának aki az 1800-s évek STÁRjává tette. A csodált és lenézett nővel pont úgy bántak ahogy akkoriban szokás volt (a legenyhébb hogy fizettek „normálistól” eltérő testrészei megtekintéséért-megfogdosásáért, a durvábbakat nem mondom). „Karrierje” végül alkoholizmusban és prostitúcióban ért véget de holtában sem hagyták békén: csontváza és gondosan preparált agya meg nemi szerve a hetvenes évekig egy párizsi múzeum tulajdona volt, maradványai csak 2002-ben tértek vissza Dél-Afrikába. A Vénus noire-t be sem válogattam volna ha a közelmúltbeli hesstegbéelem tüntetések hatására készült volna de mivel tíz évvel megelőzte azokat így itt a helye. Ez persze nem azt jelenti hogy könnyű lesz az a 160 perc ameddig tart mivel Abdellatif Kechiche kimaxolja amit lehet és nekem ez a fő bajom: ha az volt a cél hogy a végén a zsilettpenge után nyúlkáljunk, hát teljesült. Értem én hogy párhuzamot vonnak az akkori és mostani voyeurködéssel de az összhatás inkább a Mártírokat vagy a Magasfeszültséget idézi az empátiára nevelés helyett. A kevesebb több lett volna (lásd még: Taxidermia), gyengébb idegzetűek bele se kezdjenek (én is kihagyom).

Hétfő? #LESZAROM.
The Hotel Edition:
gretta – Utazás – Bali 10 legexkluzívabb szállodája: „Egzotikus dzsungelek, pálmafák, privát strandok, mesés kilátások és a világ legszebb medencéi is sorra csábítják a Balira kívánkozó luxusutazókat.” – ...akiket továbbra is Budapesten szarok le:
nincs steak és lúdtoll párna – Június közepén nyit Nagy-Britannia első vegán szállodájaLESZAROM.
Jéghullámvasút és elvarázsolt fa is van idén a világ első jéghotelében: „Amely harminc éve nyitott meg, de minden évben újjáépítik. Érthető okokból.” – ...mert minden évben LESZAROM.
e – Afrika első víz alatti hotelszobája: „A vendégek a víz alatti hálószobájából csodálhatják meg az Indiai-óceán gyönyörű élővilágát.” – ...addig is amíg LE NEM SZAROM tönkre nem vágja a szennyezés :SSS
kívül tágasabb – Hotel csak nőknek: „Egyre nagyobb divat, hogy nők egyedül utaznak. Olyannyira, hogy a szállodaipar is rámozdult a trendre.” – Bezzeg ha valaki kirakná egy szállodára hogy LESZAROM men only...
gretta – A Bahamák 10 leg­exkluzívabb szállodája: „Melyekben tényleg csak azok nyaralnak, akiknek a szimpla luxuskivitel már nem elég.”Wait, a challenger appears:
gretta – KÜLFÖLD – Miami 10 legexkluzívabb szállodája: „A híresek és gazdagok, valamint a fantasztikus strandok városa nem is büszkélkedne több luxushotellel.” – Maradok a mamahotelben és LESZAROM.
Vietnámban nyílt meg a világ első aranyhotele: „A Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake-ben minden arany, ami fénylik.” – ...és én mindent leszarok ami aranyból van, meg azt is ami nem, de drága:
gretta – magAs élet – A világ legdrágább szállodája: Banwa Resort: „Napi 30 millió forintot kóstál a belépődíj ebbe a fülöp-szigeteki luxusüdülőbe.” – Ezt is ingyen SZAROM LE.
Gazdagisztán – wow – Nézz be a Disney-kastély titkos lakosztályába!: „A floridai Disneylandben van egy királyi lakosztály, ahol eddig csak meghívott vendégek szállhattak meg.” – Ha olyan és arra használták mint a Zaza titkos szobáját akkor LESZAROM.
ez az első – Az első űrszálloda: „A Voyager Classt 2027-re tervezik megnyitni, a gravitációt mesterségesen állítják majd elő.” – Szóval még csak tervezik? Akkor én is előre gondolkodok és LESZAROM.


KEDD, AUGUSZTUS 3.:
EZ ÖRÖM, EZ BOLDOGSÁG
0
Greetings from the Happy Planet!

Talán érdemes:
Az M5-ön nyolckor egyórás doksi a hupikék törpikék 1958-as születéséről. A smurfök azóta beköltöztek a tévébe, a mozivászonra majd a játékboltok polcaira is, így teljesen jogos az Üdvözlet a Törp bolygóról cím: tényleg világhódító jelenségről van szó. A recept amilyen egyszerű, olyan nehéz jól megcsinálni: kellenek felismerhető, ugyanakkor azonosulásra invitáló karakterek (Okoska, Törperős, Törpilla) akik súrlódásaik dacára összefognak ha jön a viccesen együgyű gonosz (közvetítőnek meg ott van GANDALF Törpapa). Bár Pierre Culliford (vagy ahogy ismerjük: Peyo) figuráit azóta néha eltérítette a média (lásd az UNICEF sokkoló reklámját) de valahol ez is a siker mutatója. Ugyanabban az időben echte családi program a Cinemaxon melyben ausztrál kislány lép Mary Poppins meg Nanny McPhee nyomdokaiba. A B mint boldogság Candice Phee-je már nevével is a varázsdadát idézi és meg is tesz mindent hogy tragédia (gyerek elvesztése) után letargiába süllyedt rokonainak reményt hozzon. Az igazi nyertes itt is a néző: a kenguruk földjéről ritkán kapunk ilyen jó dolgokat. Két órával később (22:05-kor) gyenge tavalyi thriller az HBO-n ami a Rettegés fokát koppintaná de a nagy akarásnak beszarás a vége. Lelkiismeret-furdalástól gyötört pszichiáter (Casey Affleck) kezeltje öngyilkossága után annak bátyjától kéri a megbocsátást, első körben meghívva magukhoz. Ebből nem sülhet ki jó, nem véletlenül részben a Police slágeréről nevezték el (Every Breath You Take (You Belong to Me)) de az Amíg csak lélegzel így is a kihagyott ziccerekről-elszalasztott esélyekről szól majd. Michelle Monaghan jó és a folyton zuhogó eső is nagyot alakít de ez itt kevés, főleg 105 percre nyújtva.

LÁJKDÍSZ! rovat:
…the Harvey Weinstein Edition:
Heti trend – Maddie Ziegler magyar tervező ruhájában, Gwen Stefani szado-mazó Barbie-ként divatozott a héten – Harvey Weinstein meg belájkolta őket:
A szingli Lindsey Vonn kigombolt ruhában, melltartó nélkül ment sushizni – Harvey Weinstein likes this.
merész – Semmit nem hagy a fantázia számára az óriáskeblű modell, Lissa Aires fürdőruhája: „A modellnek vérében van a pózolás, és ösztönösen dobálja le magáról a textilt.” – Harvey Weinstein likes this.
Léa Seydoux ruha nélkül pózol a Vogue címlapján – Harvey Weinstein likes this.
Halle Berry 54 évesen olyat villantott, hogy eldobtuk az agyunkat...AVAGY IDŐSEBBEK IS ELKEZDHETIK Harvey Weinstein likes this.
A SZOKATLANTÓL A SZEXIIG – AKIK IDÉN ÉRDEKESEN ÖLTÖZTEK FEL A GRAMMYRE: „Doja Cat köldökig kivágva gálázott, Taylor Swiftből virágzombi lett, Dua Lipa Ledobta az estélyit, Harry Styles meg nem vett inget a bőröltönye alá.”Harvey Weinstein likes this, és ha már díjátadók:
A legszexibbek és a legérdekesebbek: ruhák, amiket látnia kell Cannes első napjaiból: „A többség nagyon jól épített az adottságaira, bár volt, akinél ez veszélyesen villantásközeli állapotot eredményezett. Karcsú derekak hemzsegnek Cannes-ban.” – HARVEY WEINSTEIN LIKES THIS Wait, a challenger appears:
Ilyen sokféleképpen még egyetlen vörös szőnyegen sem tálaltak melleketHARVEY WEINSTEIN LIKES THIS ...és a győztesek:
SPONTÁNNAK SZÁNT JELENET 18+ GUMICUKOR – Rejtélyes társaság villantott mindenfélét Cannes-ban – A távolban valahol LÁJKOL felsír egy Harvey Weinstein :DDDD


SZERDA, AUGUSZTUS 4.:
EGY KÁD, KÉT ÁLOM
0
A szolgálólány: szupersztár.

Talán érdemes:
Újra M5, újra este nyolc és újra egy ikon Robin Hood, a törvényenkívüli szupersztár személyében aki bár az egyik legidősebb legenda, mégis a mai napig népszerű. Titkát BRIT TUDÓSOK szakértők elemzik pedig itt is egyszerű a megoldás mint Ludas Matyinál vagy Vitéz Lászlónál: kell valaki aki helyettünk osztja a Zigasságot. Tíz előtt öt perccel ukrán kuriózum az HBO 2-őn különböző anyagi háttérből érkező de együtt felnövő lányokról. A tűz amibe a szegényebbik szülei, a gazdagabbnak „csak” az anyja halt bele összeköti őket de mivel előbbi a barátságuk ellenére ki van szolgáltatva (szolgálólányként dolgozik az őt befogadóknál) ezért borítékolható a rivalizálás. A Felix Austria könyvként kezdte, kosztümös meseként (és Viddana néven) végezte, érdemes próbálkozni vele. Kilenckor valóságalapú sportdráma a Filmbox Family-n: a balesetet szenvedett, lábamputáción átesett amerikai focista Bruce Jenningsbe egy nála idősebb, de hasonló cipőben (sorry!) járó sorstársa önt lelket, így lesz valósággá az Álom két keréken, vagyis a gigászi bringatúra. Érdekesség hogy a Jennings-et alakító Matthew Geriak rák miatt vesztette el egyik lábát de ez sem gátolta hogy paralimpián indulva síelésben a harmadik helyig jusson, mi meg lássuk milyen first world problémái vannak az egészséges olimpikonoknak:

Olimpiai rovat:
The Sekszy Edition:
Prostituáltakkal pózolt, egy nap után kirúgták a sportigazgatót: „Egy hét évvel ezelőtti fotó lett a 190-szeres válogatott pólós veszte.” – Hát igen, a férfiaknál az ilyesmi szűk egy évtized után is megbocsáthatatlan, nőtől meg most is menőség:
Az olimpiára készül, közben erotikus portálon árulja a fotóit ÍRJON RÓLA KÖNYVET Wait, a challenger appears, sőt rögtön három:
Német sztársportolók vetkőztek az olimpia előtt a Playboyban: „Egy rúdugró, egy úszó és egy vívó is mindent megmutat.” – ...vagy nem, mert:
olimpia – A német női tornászok hosszú dresszel tiltakoznak a szexizmus ellen: „Többen dicsérték a kezdeményezésüket.” – Vegyenek fel burkát is a biztonság kedvéért.
olimpia – Modellként is gigantikus karriert futnának – ...vagy ők sem, mert:
Alica Schmidt olimpikon ki nem állhatja, hogy a világ legszexibb sportolójának becézik – Minek MENT ODA rak ki magáról pózolós fotókat: „Bár szívesen posztol magáról dögös képeket, Schmidt számára mégis a sport az első. Szexi felvételeket itt is nézegethet a futónőről!” – Megbolondult a világ, az egyik fele széppé műteti magát, aki meg alapból az az kikéri magának...
Ők képviselnek minket Tokióban - szavazzon a legszexibb versenyzőre!: „A tokiói olimpia alkalmából összeszedtük a felnőtt vizes keret néhány versenyzőjét, akik egytől egyig tehetséges és csodás nők!”ÉBERSÉG!!!!! indexes elvtársak, nehogy már a nőt és a szépséget lássuk mindenben, hagyjuk meg a sekszualitást a hanyatló Nyugat ópiumának:
Tokió 2020: Zavarba jön az ember, annyira szexik ezek az éremesélyes olimpikonok – Ja, olyan nagy zavarba hogy még az évszámot is eltéveszti, kivéve persze ha tavaly is volt egy olimpia ugyanott.


CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 5.:
ELÁZVA ÉS MÉLÁZVA
0
Nagyvilági szivarvégek.

Ajánlott:
Az M5-ön Chaplin-remek kilenckor ami 1931-es gyártmányként elvileg lehetett volna hangosfilm ám a bajuszos komikus nem akarta járatlanért elhagyni a járt utat. Nem csak ebben ment biztosra: a Nagyvárosi fényekben is a hozzá társított csetlő-botló kisembert hozza, itt is van love interest a vak virágáruslánnyal akinek előteremtené a látásjavító műtétre valót. Ami kicsit más az az öngyilkosságtól megmentett gazdag fickó, az ő segítségével a kitűzött összeg is közelebb kerül – akárcsak a baj merthogy amaz csak illuminált állapotban ismeri fel jótevőjét, józanul nem.

Talán érdemes:
Nyolckor Hallmark-romantikázás a Film4-en, direkt Hepburn klasszikusára (Roman Holiday) hajazva (Vakáció Rómában) merthogy az itteni színésznő annak remake-elése közben keveredik el az örök városba (nővérének hála). A kötelező szerelem alkotói válsággal küzdő újságíró képében talál rá akinek pont a forgatásról kellene írnia de nekünk így is az lesz a legemlékezetesebb hogy az Olaszországba elugró csajt Italia Riccinek játssza. Ugyanabban az időben az HBO-n újra sporttéma de már kicsit máshogyan: szép jövő előtt álló tornászlányt (Frankie Box) visz bele a bűnözésbe rossz értelemben karizmatikus mostohatestvére (Alfie Deegan) akit apja mutat be neki váratlanul. Elsőre idegenkedik a túlzottan laza sráctól és kisstílű bűnöző haverjaitól de az erős személyiségek hatása alól nehéz kivonódni még ha tudjuk is milyen negatívak. A Tökéletes tízes a jól bevált sporttolvajosdit vegyíti a brit realizmussal – érthető, a BBC műhelyéből került ki.

Kössz, biztonság! rovat:
„Magasabb színvonalon akartak bulizni” a tinik, akik felfegyerezve raboltak ki embereket Budán: „A per előkészítő ülésén a védők a nyilvánosság kizárását kérték, hiába.” – BRÜHÜHÜÜ, a sajtó tudósít a jó környezetből indult tolvajok tárgyalásáról, BRÜHÜHÜÜÜ! Sebaj, majd a böriben meglesz az a taking it to the next level bulikázás.
Csak kitalálta a rablótámadást az unatkozó pénzszállító: „A kamerafelvételek átnézése és a tanúk meghallgatása után kiderült, hogy senki sem támadta meg szerda délután az Árkádban a pénzszállítót.” – Lásd fentebb, most egy darabig ő se fog unatkozni ^^
Százmilliókat csalt ki úgy, hogy jó kapcsolatokkal bíró embernek hitték – Hát tényleg kapcsolatai lehettek ha tudtak neki százmilliókat adni...
Elítélték az ausztrál férfit, aki segítségnyújtás helyett gúnyolódott négy haldokló rendőrön: „Tíz hónap börtönt kapott, aminek a javát előzetesben már le is töltötte.” Wait, a challenger appears:
80 dolláros pénzbírságra ítélték a trollt, aki öngyilkosságba kergetett egy 22 éves lányt: „A 22 éves Hana Kimura tavaly lett öngyilkos, feltehetően az online zaklatások miatt.” – A zaklatója legközelebb kétszer is meggondolja ilyen kemény büntetés után :SSS
Videó – Lecsapott a texasi topless tolvaj – Kiesett a melle a felsőjéből, így lopta el más csomagját – Hát igen, a legősibb elterelő módszer,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés