2021. 08. 21.
All is Orson Wellness. (aug. 21-22.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
All is Orson Wellness. (aug. 21-22.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, AUGUSZTUS 21.:
ALIVE FOR A WEEK
0
Fogadjunk, hogy nem indulsz...

Talán érdemes:
M5, 21:05 – Ha már tegnap a nemzeti ünnep alkalmából beraktam az 1990-es István, a királyt, ma összemérhetjük a 2003-assal. Ezt Székely Kriszta rendezte és a lecserélhetetlen arcok (Bródy János, Vikidál Gyula, Varga Miklós) mellett vannak újak is, Saroltot például Kováts Kriszta, a táltost meg Novák Péter (Kimnowak) játssza. Az ajánlóból nem egyértelmű hogy a Budapesti Operettszínházban vagy a csíksomlyói búcsún felvett verziót adják de egyikkel sem nyúlhatunk mellé. Előtte nyolckor örökké aktuális téma az HBO-n: súlyos beteg (=rákos) lány kéri képzelt beteg srác segítségét bakancslistája kipipálásához, rávezetve amazt félelmei legyőzésére, a pillanat megélésére és a valódi életbe való Indulásra. Asa Butterfield szokás szerint jó, én pedig mindig örülök ha egy beskatulyázott színész rácáfol az előítéleteimre márpedig Maisie Williams sokadjára bizonyítja hogy több van benne a GoT-kliséknél. 23:20-kor másik visszatérő motívum közelmúltbeli kiadása a Prime-on: pancser öngyilkos-jelölt profira bízza saját halálát aki annyira mestere a szakmának hogy garanciát is vállal az egy héten belüli teljesítésre (Dead in a Week: Or Your Money Back) ám a célpont közben meggondolja magát. Az ok? Megtalálta a Nagy Ő-t és még a könyve iránt is érdeklődnek... Mivel a megvalósítás a második felére kicsit kifogy a szuszból az idős hitman meg az angol humor ellenére is, így még erősebb lesz a remake-gyanú és tényleg: Aki Kaurusmaki már 1990-ben leforgatta ugyanezt az I Hired a Contract Killerrel, aligha véletlen tehát hogy a fordítók ennek is ugyanazt a magyar címet adták (Bérgyilkost fogadtam).

A seksz, a szipu rovat:
The Olympic Edition:
Kannabisz miatt maradhat le az olimpiáról a sprintersztár: „A 21 éves futó úgy kommentálta a történteket: „Ember vagyok.”ÉDES FASZOM! Sportemberként kapod a milliókat hogy a hazádat képviseld, ehelyett mentegeted magad amiért a függőséged miatt nem indulhatsz?! Szánalmas...
Kevin Durant több füvet szív, mint más levegőt: „Megszívja, aki szív az olimpián.” – Meg bizony:
Joe Biden a füvezés miatt felfüggesztett futófenoménról: A szabály az szabály: „Az más kérdés, hogy a szabályoknak továbbra is így kell-e maradniuk.” – Még jó hogy itt vagytok nekünk ti és megmondjátok mik a és rossz szabályok:
Megbüntették a strandkézilabda Eb-n a norvég csapatot, amiért bikinialsó helyett rövidnadrágban voltak: „A szabály az szabály.” – Tudjuk, játsszanak burkában :DDD
Nagy olimpiai esélyese eltiltása után az USA lazítana a füvezésen kapott sportolók büntetésén – Sőt, legyen kötelező a kemény drog is:
Kokainnal bukott le az ausztrál díjugrató: „Joga van újabb vizsgálatot kérni.” – Legyen joga minden sportolónak drogozni ÉS doppingolni is, nehogy a Nagy Esélyesek pont emiatt maradjanak le a dobogóról:
Újabb atléta bukott le az olimpián doppingszerek miatt: „Két sprinter után egy grúz súlylökő doppingtesztje is pozitív lett, így nem versenyezhet tovább.”Wait, a challenger appears:
Dopping miatt felfüggesztették az olimpiai bajnok súlyemelőt: „Mintacserével próbálkozott, elvehetik az érmeit is.” – Bezzeg ha csak drogozott volna ő lehetne a nap hőse :DDD


VASÁRNAP, AUGUSZTUS 22.:
FOGD A MARGÓRA ÉS HUSS
0
Jó szandállal a köveken.

Talán érdemes:
Fél kilenckor drámázás a Cinemax 2-őn a kilencvenes évek Argentínájából ahol a válság az elvált családokat sem kíméli. Az itteni apuka is igyekszik kitartani álmai munkahelye (lemezboltja) mellett, a kazettamásolók és a pénztelenség eléggé betesz neki de gyerekei számára még így is ő a vagány, követendő példa. Ex-felesége Paraguay felé kacsintgat és persze mindent vinne, a legidősebb (tízéves) kislány azonban megteszi amit tud hogy a zűrös papával maradhasson, nem tudván hogy mi is van Jó szándékkal kikövezve... Ana García Blaya félig-meddig saját élményeit öntötte filmformába, nehéz anyagi helyzeteknél maradva félórával később (21:00) Bonnie & Clyde-utánérzés az HBO-n. Itt a régi nagy gazdasági világválságban felnövő srác (Finn Cole, Peaky Blinders) előtt csillan fel a Nagy Lehetőség mikor a környékbeli pajtában felfedezi a menekülő, sebesült bankrablót. Allison Wells (Margot Robbie) fizikai ereje híján személyiségével ejti rabul megtalálóját aki nem sokáig vacillál a nő bájai és a fejéért járó jutalom között, rá is lép a kárhozat útjára, hátha így A vágyak földjén köt majd ki. Érdekes hogy kb. ugyanaz a réteg cikizte a Dreamlandet amelyik imádta a Suicide Squad-et meg a Harley Quinn-spinoffot, pedig ez nagyonis jól megcsinált mozi a szó hagyományos értelmében. Kereken tízkor a Film Mánián lesz egy másik látogatás is A bűn mélyén, nem csak elnevezésében (In Too Deep) hanem sztorijában is a Deep Covert idézve: beépült nyomozó (Omar Epps) buktatná le a fő drogkereskedőt (LL Cool J) aki nemcsak Istennek képzeli, hanem úgy is hívatja magát. Kár hogy Michael Rymer a macsó keménykedésre helyezte a hangsúlyt (bár milyen legyen az alvilág ha nem ilyen), viszont jó pont jár Pam Grier, Stanley Tucci és Nas jelenlétéért. Rappereknél maradva (de már nőkre áttérve) most jöjjön is a

„Zene” és „film” rovat:
The Cardi B Edition:
Álnéven felszedett férfiakat, bódító hatású gyógyszert kevert az italukba, majd kirabolta őket - 8 év börtönt kapott: „Az áldozatok életveszélyes állapotba kerültek. Az egyik eset a Margitszigeten történt.”Cardi B likes this, tényleg, mi lehet vele?....
Évek múltán is nagyot szól Cardi B oltáskájaWait, a challenger appears:
heti trend – Scout Willis kutyabatyuja Cardi B meztelenruhájával versenyez a héten: „Cardi B rajzolt pucérsága sem semmi, de Irina Shayk még télikabátból is tud köldököt villantani.” – A távolban valahol felsír egy Bill Cosby.
Cardi B már készül első főszerepére – ...amit Bill Cosbyval fog eljátszani a börtönszínházban. Ja nem, neki pussypass van, meg sem áll az Oscarig, persze csak ha az újabb babavárás nem zavar bele:
Cardi B minden szemérmességet mellőzve jelentette be, hogy babát vár – Pedig a WAP után ki nem néztem volna belőle ilyen közönséges megnyilvánulást!44!4 A szülinapi program is megvan már:
Cardi B lányának zsúrján Disney-hercegnőnek öltözött embereket kartondobozba állítottak, hogy játékbabának tűnjenekSTINKY PETE LIKES THIS Keep calm, ha Cardi teszi (és fehér nőkkel) akkor ez hesstegbéelem menőség!!44!!!
Nem kell megijedni, ilyen Cardi B smink nélkül – Nem ijedtem meg, LESZAROM de nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés