2021. 08. 23.
A futóhomok titkai (aug. 23-24-25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A futóhomok titkai (aug. 23-24-25-26.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, AUGUSZTUS 23.:
VADÁSZ, VADÁSZ...
0
...te hallgatni jársz ide.

Talán érdemes:
Ma (a héten nem először) az a különös helyzet áll elő hogy egyazon időben (20:00) hasonló témájú dolgokat kapunk, az első az M5-ön egy afrikai természetfilm-sorozat lesz mellyel megnézhetjük milyen is az Élet a Serengeti Nemzeti Parkban. A kezdőrész címe Végzet, így elmondható hogy egyből a BOZÓT dolgok sűrűjébe dobnak minket. Ugyanabban az időben ugyancsak védett terület a Cinemaxon de már Argentínában és az azt felügyelő vadőrrel akit munkája mellett a szerelem is konfliktusba sodor az egyik ottani, köztiszteletben álló farmerrel (az ő ex-feleségével jön össze). A Vadász csendje tipikusan vihar előtti állapotra utal amit ha nem a két férfi közti feszültség, akkor a dzsungelben váratlanul feltűnő, rejtélyes jaguár és a rá hajtó orvvadászok fognak berobbantani. Továbbra is este nyolcnál és Amerikában maradva a Film Now-n kétórás lelkizés PTSD-ben szenvedő II. VH-s indián veteránról (Benicio del Toro). Az akkori-ottani orvostudomány nem tud vele sokat kezdeni így meghívnak egy kikeresztelkedett, magyar-német származású zsidó pszichológust (Mathieu Amalric). Hozzá valamivel később szeretője (Gina McKee) is csatlakozik, így a Beszélgetések egy indiánnal már nem csak a beteg freudi alapon való vizsgálatáról szól hanem múltról és hagyományokról is (későn érkezők pótolhatnak holnap ugyanitt 10:50-kor). A Viasat3-on a múlt heti Négyen egy gatyában 2. része jön megint jó későn (23:20-kor), a lányok itt már egyetemisták és persze továbbra is az elnyűhetetlen ruhadarab köti össze őket.

Hétfő? #LESZAROM™.
netflix – A Netflixnek Valentin-napra és anti Valentin-napra is van ajánlata – Nekem is, ugyanaz ami minden hétfőn:
Nem csak az időzítés miatt népszerű a Campus Fesztivál – ...hanem azért is mert LESZAROM.
tévé nézettség – Mindenki felháborodott a szexelő gazdákon, mégis a fél ország őket nézte – Kivéve engem, aki LESZAROM őket.
Üres autókba ürít a titokzatos kakarém: „Warreni autószerelő műhelyekben garázdálkodik.” – Nem én vagyok az, de LESZAROM. Mármint az elkövetőt.
Ezzel a szóval tuti ne vigasztalj! – Most miért ne, hát a LESZAROM mindig beválik.
Ilyen egy panorámás fürdőkád – ...és ilyen az, amikor LESZAROM.
Valami furcsa dolog jelent meg Tom Cruise partnernőjének arcánLESZAROM hogy mi volt az.
DWAYNE JOHNSON ELÁRULTA, MIÉRT NEM TÖKÉLETES A HASIZMA – Azért, mert LESZAROM.
Valami olyan lesz az új Szex és New York-filmben, amire nagyon rá fog csodálkozni a három főszereplő – Arra, hogy LESZAROM őket.
Reszkessetek, magyar filmek, itt a Fókuszcsoport!: „Nagy Ádám végignézte az elmúlt tíz év összes magyar filmjét, és most mindegyikről elmondja a véleményét.” – Egyet se láttam. Mindet LESZAROM. Na jó, azért vannak kivételek :DDD
 

KEDD, AUGUSZTUS 24.:
BELIEVE IN HOPE!
0
Te is fiam, Clooney?

Talán érdemes:
Újra M5, újra este nyolc, újra Afrika de most még direktebb lesz hogy az Élet a Serengeti Nemzeti Parkban sem megy Konfliktusok nélkül. Egy órával később, kilenckor másfajta összeütközések a Film Mánián, immár A hatalom árnyékában ami a legidealistábbakra is rávetül. Így jár Stephen Myers (Ryan Gosling) is mikor az általa bálványozott jelölt (George Clooney) kampányát igazgatva csőbe húzzák, ezzel a szép elvek megtartásának esélye is kicsúszik a keze közül. Eddig is tudtuk hogy nem lehet egy fenékkel két lovat megülni, kint is, bent is egeret fogni de mindig jó ha emlékeztetnek rá (ha már az ezzel foglalkozó opusokat nem ismétlik). Összegezve: nem túl hosszú, korrekt betekintés a 2011 óta ugyanolyan mocskos politikába, nem véletlenül Julius Caesar halálára (The Ides of March) utalva. Ugyanabban az időben másfajta Amerikai botrány lesz napirenden a Sony Movie Channelen: profi átverőművész párost (Amy Adams, Christian Bale) hálóz be az FBI nagyszabású akcióhoz. Ehhez a férfi volt feleségét (Jennifer Lawrence) is felhasználják és akkor jöjjön is ő maga, through the years:

Jennifer Lawrence rovat:
Jennifer Lawrence megdönti a hatalmat: „Megérkezett az utolsó Éhezők viadala-film utolsó előzetese, ami minden eddiginél nagyszabásúbb.” – Ez már egy új viadal vagy még a régi? Mondjuk mindegy, kihagyom.
Az Utazókat még Jennifer Lawrence sem tudja eladni: „Félrevezető előzetes után botrányosan pocsék történet – ez az erősen megkérdőjelezhető üzenetet sugalló sci-fi dióhéjban. Nagyon spoileres kritika.” – Lásd fentebb...
Jennifer Lawrence visszatér a következő X-Menbe – Vagy nem, mert:
Nem kellett volna Jennifer Lawrence-t fojtogatni: „Elnézést kért a 20th Century Fox stúdió egy plakát miatt, amin a legújabb X-Men-film főgonosza a színésznő nyakát szorongatja, a közösségi média felháborodott felhasználói szerint ugyanis ez nem más, mint a nők elleni erőszak dicsőítése.” – Nincs mese, visszamenőleg meg kell semmisíteni az összes részt!!
6+1 alkalom, amikor Jennifer Lawrence bebizonyította, hogy a celebek is emberek – ...és mielőtt még nagyon beleringatnánk magunkat az egyenlősdibe:
Felpolcolt keblek, kibukkanó melltető - Íme Jennifer Lawrence kebelmutogatásai az elmúlt évekből: „A színésznő a villantás-szüzességét már régen elvesztette, de divatbakijai nem zavarják, így is jó szokása maradt kitenni a kitennivalót. Galéria!”Harvey Weinstein likes this :D

SZERDA, AUGUSZTUS 25.:
SPONTANEOUS INVOCATION
0
Szerelem az első robbanásig.

Talán érdemes:
Nyolckor az M5-ön az Élet a Serengeti Nemzeti Parkban még újabb fejezete (Invázió), félórával később (20:30) multikulti-drámázás a Cinemax 2-őn ahol vallásos iráni szülők keresik Athénban tanuló gyereküket miután nem várja őket a repülőtéren. Nem meglepetés hogy az anya, Pari az aki minden követ megmozgat és ő tud olvasni a fia által hátrahagyott lázadó jelekben is. A Siamak Etemadi által felvázolt Görögország-kép az éjszakai nagyváros kultúrsokkjára van kihegyezve de egynek így is elmegy. 22:40-kor tavalyi horrorkomédia az HBO-n az öngyulladás jelenségére építve: amcsi gimi tanulói egymás után repülnek a levegőbe, ráadásul nem is ideológiáktól vezetve, öngyilkos merényletekben hanem csak úgy. Mivel bármelyiküknek bármikor eljöhet az utolsó perc, a legjobban talán azok csinálják akik igyekeznek tartalmasan eltölteni a hátralévő időt. Így tesz az épp megismerkedő szerelmespár is akiknek „csak” arra kell vigyáznia nehogy a kettejük közt Kirobbanó szerelem szó szerint az legyen. A Spontaneous utalhat az iskolai lövöldözésekre, a bármikor lecsapó járványra meg persze a carpe diem örökigazságára és bár kicsit hosszú (100 perc) azért érdemes esélyt adni neki (és érdekes Piper Perabót MILFként viszontlátni).

Divatrovat:
The Chrissy Teigen Edition:
Chrissy Teigen kiposztolt egy képet arról, hogyan gőzöli a vagináját„Ezt most képtelenek vagyunk finomabban megfogalmazni.” – Akkor én se finomkodok: LESZAROM mindig is sejtettem melyik a legjobban igénybe vett testrésze, de miért kell ezt folyton reklámozni:
Hét alkalom, amikor Chrissy Teigen túl sokat árult el magáról: „A szexi modell számára nincs olyan, hogy tabu téma, így most az ánuszáról és a mellbimbójáról is megtudhat pár érdekességet.” – Sőt, nem csak arról:
Chrissy Teigen kiválasztotta a tökéletes tököket – ...de mennyi lehet a töketlen Chrissy Teigen maximális repülési sebessége ahogy esik kifelé a pikszisből?...hamarosan megtudjuk:
Tíz évvel ezelőtt egy 16 éves lány halálát kívánta, ebbe bukhat most bele Chrissy Teigen: „Gyakorlatilag a Twitter királynője volt, rommá trollkodta Donald Trumpot, mindenki nevetett a tweetjein. Kivéve azok, akik nem viccként, hanem zaklatásként élték meg ezeket.” – Kimaradt hogy ki volt az a 16 éves lány (Courtney Stodden) és hogy most pont azok a médiagenyók ítélik el Teigent akik akik anno együtt kacagtak vele (és akik jelenleg Johnny Depp kinyírásán is ügyködnek).
A gyűlölet egy újabb szintje érte el Chrissy Teigent – Nem is akármiért, hanem mert:
Chrissy Teigen nem csak egy 16 éves lánynak kívánta a halálát: „(...) A történet (...) 2014-ben esett meg, amikor Michael Costello divattervezővel egy elégedetlen exalkalmazottja próbált meg elbánni. Az illető írt egy hamis kommentet, amelyben Costello rasszista megjegyzéseket tesz, majd mindezt szabadjára engedte az interneten. A tervező igyekezett minden követ megmozgatni azért, hogy a világ megtudja, a komment nem tőle származik, Chrissy Teigennél azonban süket fülekre talált. Mi több, a modell neki is azt üzente, hogy meg kellene halnia. (...) Chrissy Teigen egyelőre nem reagált Michael Costello vallomására (...), legfrissebb posztjában arról mutatott képet, hogy magára tetováltatta a kislánya rajzát. Kérdés, hogy ez kit hat meg azután, hogy még valaki előjött, akit a modell a halálba küldött volna.” – Függetlenül attól hogy mit gondolok Teigen megnyilvánulásiról (elítélem, ofkorsz) azért nem kell ennyire túltolni a dolgokat (halálba küldeni gladiátorokat meg tömeges kivégzések áldozatait szokták).
Eltörölve: Mi újság, Chrissy Teigen? – ...avagy a METOO divat arca volt, de a közösségi média meg a saját hülyesége maga alá temette, BRÜHÜHÜÜÜ!!!

 

CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 26.:
MARADJ EGY PERCYG!
0
Csak amíg megnézed a mezőt.

Talán érdemes:
Mára összesen három program jut és megint mind nyolckor, nehéz (LOL) választás elé állítva a nézőket. Az első szokás szerint az M5-ön zajló sivatagi show (Élet a Serengeti Nemzeti Parkban) negyedik része (Balszerencse), a második egy anti-GMO hétköznapi hős az HBO-n, IRL személyről mintázva. Percy Schmeisert (Christopher Walken) 1998-ban perelte a Monsanto, arra hivatkozva hogy évek óta az általuk „gyártott” repcét használja. A kisember visszavágásához egy kezdő ügyvéd (Zach Braff) és egy aktivista (Christina Ricci) is hozzáteszi a magáét, a bibliai párhuzam (Percy Vs. Goliath) egyértelmű, a gigavállalat meg kelletlenül veszi tudomásul hogy a könnyűnek ígérkező ügy globális hullámokat vet és az őstermelők felsorakoznak Percy mögé. Ki tudja, egyszer José Bové is kap egy egészestést, ő Franciaországban és lángszóróval állt ki az igazáért, a börtönből egész a képviselői székig jutva. Ugyanabban az időben Brittany Murphy is harcolni fog Egyedül a világ ellen, de már a Film4-en. Az ok? Orvosi kezelésre bevitt barátjának nyoma vész mintha sose lett volna, őt pedig (miután egyre kétségbeesettebben keresi) egy pszichiáter (Peter Bogdanovich) idegileg instabilnak találja. A változatosság kedvéért közben valaki még zsarolja is, tíz milliót kérve az eltűntért... Ez volt Murphy akaratlan búcsúja (már a bemutató is a halála után volt) és szeretnék jót mondani róla de az a Zigasság hogy az Abandoned Bogdanovich dacára sem ér fel műfajtársaihoz, csak Murphy rajongóinak – vagy pont nekik nem?...

Kis hírek a nagyvilágból:
The Royal Edition:
A Buckingham-palotában körbenéztek, és alig találtak színesbőrű munkatársat – Ha lenne, akkor meg tuti az lenne a baj.
Sokszínűség-felelőst nevezhet ki a brit királyi család: „Úgy látják, bőven van még tennivaló ezen a téren.” – Kezdhetik magukon...illetve már elkezdték mások:
A királynőt bojkottálni nem kell félnetek: „(...) Az oxfordi Magdalen College végzős hallgatói eltávolították II. Erzsébet királynő 1952-es fényképét a közös helyiségből. A képet Nagy-Britannia gyarmati történelmére emlékeztető, nem kívánt szimbólumnak minősítették.” – Nagy-Britanniának van múltja? Milyen meglepő...mármint hogy az Oxfordot a múltja miatt is választó tanulók erre most jönnek rá :DDD
VELVET – Ma lenne 100 éves Fülöp herceg, fotóösszeállítással emlékezünk rá: „Ma 100 éve született Fülöp herceg. Az özvegye egy erre az alkalomra nemesített rózsát vett át tegnap, ma elzárkózott a Buckingham-palotában.” – Biztos a népharagtól félt:
Kiakadtak a BBC nézői, hogy Fülöp herceg halála miatt nem nézhették a kedvenc sorozataikat: „Múlt hétvégén végig róla szóló műsorokat sugároztak, de ezen a hétvégén már csak pár órát szánnak a temetés közvetítésére.” – Hát igen, a prioritások, pedig a 444 is megmondta a frankót:
Fülöp herceg: az utolsó nagy nem PC humoristák egyike: „A világ nemcsak egy három emberöltőn át szolgáló profi hírességet, utolérhetetlen díjátadót, és anakronisztikus jelmezekben parádézó, bármikor kinevethető vígjátéki figurát vesztett el. Hanem a XX.-XXI. század egyik legnagyobb, legfilozofikusabb és legkevésbé elismert humoristáját is.” – Bezzeg a montipiton, bezzeg a hétköznapi sekszizmus, bezzeg ha bárki más szólna be így nőknek és külföldieknek, rögtön beindulna a cancel culture. Nap kommentje:
0

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés