2021. 08. 30.
Rabid Technicolor (aug. 30-31, szept. 1-2.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Rabid Technicolor (aug. 30-31, szept. 1-2.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, AUGUSZTUS 30.:
WEDDING SINGER RANGER
0
The SOUND End of Silence.

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00 – A Szabadság útja magyarítással 2019-ben voltmár egy western-sorozat, ma meg rendhagyó road tripet kapunk ugyanezen elnevezéssel. Börtönbüntetés után (End of Sentence) szabadult fiú (Logan Lerman) anyja végakaratát indul teljesíteni tőle elhidegült apjával (John Hawkes). Mivel kettejük viszonya nem épp rózsás, megfogadják hogy a hamvak írországi szétszórása után a szélrózsa más-más irányába mennek (és a srác is megkapja a csak oda-jegyet Kaliforniába) de a közös élmények és a hozzájuk csapódó figurák végül eltérítik őket terveiktől. Ugyanabban az időben anya és lánya költözik Veszélyes külvárosba a Film Now-n pedig legalább egyikük tudhatná hogy Los Angeles a seksz-rabszolgák és pornócézárok fővárosa is. Na de félre a tréfát, a jelenség valós (ahogy minap a feketékkel szembeni rendőri erőszak is) kár hogy a Lifetime hozza a tőlük várható, hatvanas évek felvilágosító filmjeit idéző megoldásokat így a nemes cél önparódiába fullad. 22:50-kor egyszer használatos komédia a Viasat3-on, többszörösen voltmár felállásra építve. Leendő vőlegény (Josh Gad) készül lelkesen az esküvőre, már csak a távoli rokonokból és közeli barátokból álló násznép hiányzik. Ezt (mármint hogy nincsenek ilyenjei) természetesen nem közölte menyasszonyával (Kaley Cuoco), viszont talál egy Bérhaverokat közvetítő céget akik megoldják ebbéli problémáit – vagy inkább tetézik mivel a szervező (Kevin Hart) még nála is nagyobb lúzereket szed össze. A Wedding Ringer nem hosszabb a kelleténél (100 perc) és nincs benne túl sok gusztustalanság sem...ellentétben velem:

Ma is TANULTAM leszartam valamit rovat:
Régi szavak kvíze: mit jelentett az árnyékszék, és mi volt a pócik? – Az elsőben SZAROM LE a másodikat:
Tudod, mennyi egy fertályóra? És hogy miért épp fertálynak hívjuk? – Mert LESZAROM jó esetben addig tart a vécé+fürdés kombó, bár már dolgoznak a lerövidítésén:
A fürdés vagy a zuhanyzás a jobb az egészségnek? Meg is betegíthet a rossz tisztálkodás – Na, megvan az új agenda, kap is mindjárt egy önálló rovatot.
OH, SHIT – Mennyi ideig lehet kibírni székelés nélkül?LESZAROM, mert:
soha ne tartsd vissza! – Fingj rendesen, a beleid egészsége múlik rajta! – Azért nem kell átesni a WC-kagyló túlsó oldalára sem:
ma is tanultam valamit – A fing, ami tízezrek halálához vezetett Wait, a challenger appears:
ma is tanultam valamit – A világ legbüdösebb katasztrófája, a londoni Nagy Bűz – Budapesten SZAROM LE.
Vajon képes-e fenéken át lélegezni az ember, mint az egerek vagy sertések?: „A koronavírus-járvány adott új lökést a japán tudósok kutatásainak.”EGÉSZ BIZTOS NEM BRITEK AZOK A „JAPÁN” TUDÓSOK? LESZAROM.
MA IS TANULTAM VALAMIT – A szovjet hős, aki kivette a saját vakbelétLESZAROM Noomi Rapace likes this!4!


KEDD, AUGUSZTUS 31.:
ZENG AZ ÉNEKSZÓ
0
Csak ezek az úttörők gyanúsak egy kicsit.

Talán érdemes:
Nyolckor tavalyi drámázás a Cinemaxon, bűnügyi-történelmi szálakat keverve: angol elitgimi oktatója eltűnik, a helyettesítő tanárnak (Eddie Izzard) pedig helyt kell állnia úgy a katedrán mint a törvény előtt merthogy hamarosan gyilkossággal vádolják. Közben más szempontból is egyensúlyoznia kell ugyanis tanulói egytől egyig a német vezetés lányai közül kerülnek ki és a háború is küszöbön áll (1939-et írunk). A Hat perc éjfélig nácik által üzemeltetett sulijai valóban léteztek de hiába Judi Dench vagy Jim Broadbent ha Izzard szkriptje lassú érdektelenségbe húzza az egészet. Értem én hogy szívügy, meg is volt benne egy Hitchcock-szerű thriller ígérete de jelen formájában egyszerű vanity project. Háromnegyed tizenegykor dettó valóságalap, de már gengszterkedés a Filmcafén Jean Renóval aki Marseille-ben éli a visszavonult bűnözők csendes életét mígnem 22 lövés éri a semmiből. A feladat: csekkolni a lehetséges elkövetők listáját és elsimítani a dolgokat a betyárbecsület (LOL) kódexe szerint. Ahogy a Párizsból szeretettelt, ezt is Luc Besson producerálta és ez is elég sci-fi-be hajló: a Reno által játszott CIRO DI MARZIO Charly Mattei valóban halhatatlan (L' immortel), túlél golyózáport, végzetes karambolokat és még a saját hülyeségét is (pld. azt hogy a merénylet után ugyanoda járnak iskolába a gyerekei).

Kössz, tisztaság! rovat:
The Celebrity Edition:
Mila Kunis és Ashton Kutcher csak akkor fürdetik a gyerekeiket, ha már látható rajtuk a kosz – Ilyenek a jó szülők egy pándémia kellős közepén, remélem a forradalmi, paleo példát nem követi senki...oh wait:
Kristen Bell is csak akkor fürdeti meg a gyerekeit, ha már büdösekÉDES FASZOM, hát mi lesz itt még?! Folyton megy a sírás hogy Afrika így meg India amúgy, látjuk is hova vezet arrafelé az elhanyagoltság meg a higiénia hiánya, küldjük a segélycsomagokat, ezalatt a Haladó Nyugaton azon versenyeznek a celebek hogy melyikük mocskosabb:
Mosdatlan celebek: többen vannak, mint hinné: „A Kutcher–Kunis házaspár elismerte, hogy nem rajong a gyakori mosakodásért. És ezzel nincsenek egyedül.” – Az elhanyagoltság az új coming out, és tényleg:
Imádja az internet, hogy Chris Evans soha sem zuhanyzik – Kivéve engem, én csakazértis LESZAROM ja nem, még élvezné... :SSS
Jake Gyllenhaal szerint a fürdés néha nem is annyira fontos: „Más hírességek is egyetértenek vele.” – Lásd fentebb...
Fürdés-ügy: Ashton Kutcher és Mila Kunis gúnyt űznek ebből az egész hisztibőlHA HA VERY FUNNY, szerencsére azért van ellenpélda is:
Most már eztt is tudjuk: Jason Mamoa zuhanyzikWait, a challenger appears:
Cardi B viszketni kezd attól, hogy újabban más celebek azt hangoztatják, nem fürdenek naponta: „Kikészül a mosdatlanságtól, na.” – Hát igen, mondjuk neki van is mit lemosnia magáról mint Ágnes asszonynak :DD
 

SZERDA, SZEPTEMBER 1.:
A SÓNAK MENNIE KELL
0
Veszett kutyák és GLÓRIÁK gépállatok.

Talán érdemes:
Szeptember első napját nyolckor, akciózással indítja a Film Now: rosszul elsült bankrablás elkövetői útközben ejtett túszaikkal menekülnek a rendőrség elől. Amazoknak is sietős a dolga, főleg az apának aki lányát vinné a kórházba, veseátültetésre (a Virginie Ledoyen alakította nő „csak” nászútjára igyekszik). Ha az Enragés (avagy Rabid Dogs) sztorija ismerős az nem véletlen: ez egy hetvenes évekbeli Mario Bava-krimi (Cani Arrabbiati) újrázása. Amaz ráadásul csak a kilencvenes években nyerte el végső formáját, hála a forgatási-anyagi nehézségeknek és bár a remake kitaposott útnak tűnik, az utolsó két-három perc így is tartogat durva meglepetéseket. Félórával később (20:30-kor) tavalyi art movie a Cinemax 2-őn melyben Banglades fővárosának nyüzsgését cseréli fel a vidék nyugalmára egy szobrász. Az ihlet meg is jön, készülnek a műalkotások ám az újtól fázó babonás helybeliek őt teszik meg bűnbaknak a környezeti változásokért. A Só a vizeinkben hosszabb mint amennyit a forgatókönyve elbír de a klíma-bajok meg a nálunk is meglévő vidék-város szitu miatt érdekes lehet. Pontban kilenckor Vinnie Jones villantja meg viccesebb oldalát a Paramount Networkön a Gépállat SC tagjaként. A rabokból álló csapatot bundázás miatt rácsok mögé küldött celebfocista (Jones) verbuválja hogy a pályán játsszák le az őrökkel szemben felgyülemlett feszültségeiket. Ez is újraforgatás de az eredeti The Longest Yarddal szemben már vígjáték és mert Jones korábban focista volt (ahogy az itteni másik usual suspect, Jason Statham is) így tulajdonképp magát adja, most pedig jöjjön a

Sportrovat:
Majdnem ötven éve nem látott ilyet az amerikai férfitenisz: „Soha nem látott mélypont a Roland Garros előtt.”MI AZ HOGY FÉRFITENISZ?! Wait, a challenger appears:
Budagyanúval őrizetbe vettek egy orosz teniszezőt: „Jana Szizikova a gyanú szerint direkt kapott ki tavaly a francia nyílt teniszbajnokságon.” – Nincs mese, el kell mennie modellkedni...
Dzsudzsák Balázs: Tudnék még segíteni a válogatottnak – Mint mi? Egy kóbor kutya lejátssza a pályáról...és nem csak őt:
Piros lapot kapott egy kutya Szerbiában, amiért négyszer is megzavart egy focimeccset – Ahelyett hogy szerződtetnék őt meg a többi természeti csapást is:
A kommentátor álma: elkezdett volna közvetíteni, de bejött a porördög a pályára: „Volt is akció utána rendesen a bolíviai focimeccsen!” – Szerintem kombináljuk a bikaviadalt és a focit, egyenlő esélyekkel vagyis a játékosok ne kapjanak semmilyen szúró-, és vágófegyvert. Addig is amíg mindez megvalósul, játsszunk kicsiben:
Egy operatőr érdekesebbnek találta egy csótány mászkálását, mint az olimpiai meccset – Érdekesebb is mert itt nincs lefixálva a végeredmény:
Saját meccseire fogadott, a felesége buktatta le a hokisztárt: „Ha igazak a vádak, Evander Kane megbocsáthatatlan bűnt követett el, és nem a bundázásról van szó.” – ...hanem a megcsalásról? Ma már az is követendő példa mint a drogos sportolók meg a lógós melósok:
futball-eb – A rajongás lett a focirajongó nő veszte: „(...) Az egész azzal kezdődött, hogy (...) egyik barátja jegyeket nyert az Európa-bajnokság (...) elődöntőjére a Wembley-be (...). (...) Miután attól tartott, hogy nem kapná meg a szabadnapot (...), úgy döntött, beteget jelent, és titokban utazik el a történelmi találkozóra. (...) Csakhogy (...) a kamerák éppen őt mutatták, ahogy a barátjával ünnepli Simon Kjaer öngólját a 39. percben.” Keep calm, a katari vébén már senki se fogja kiszúrni a többi burkás-csadoros néző között :DDDDD


CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 2.:
SAME IN SNAKE:
0
Not so good-ish.

Talán érdemes:
Kilenckor creature feature a Film Mánián Kenneth M. Badish (nomen est omen) producerkedésével. A Snakeman (avagy Snake King) a szombati Macskákkal szemben már jó értelemben vett fárasztó gagyiság: az ötfejű (!) kígyó nem sziszeg hanem oroszlánként bömböl és mindig csak annyi fejét mutatják amennyinek az animálására elég szabad memória volt a számítógépen. Jobb grafikát akár PC-játékokban is láthatunk de ott a szörnyek méretére is figyelnek, a mi kígyónk meg ha alakját nem is, kiterjedését folyton váltogatja. A hüllő komolyan veszi a munkáját ami az örök fiatalság forrásának védelmezése, ebben az ottani, emberáldozatokat bemutató törzs is segíti vagyis egyszerre két különböző Indiana Jones-opust (Utolsó kereszteslovag, Végzet temploma) is koppintanak a pitonos-boás-anakondás marhaságok mellé. 21:30-kor idei doksi az HBO-n a tavaly kezdődött járványról. Nanfu Wang családlátogni utazott haza, ebből nőtt ki az Azonos lélegzet a nagyobb kormányok (Kína, Amerika) válságkezeléséről. Lehet politizálással vádolni a rendezőnőt de értékelni kell hogy olyan képeket is mutat Wuhanból amiket a mainstram média nem nagyon merne.

Tetoválós rovat:
Zoe Kravitz a tetoválásairól: Nehéz leállni – Hát igen, csak hírességeknél jobban tolerálják, hétköznapi embereknél még mindig „több mint bizarr”:
több mint bizarr – Remy teljes testét tetoválások borítják, a füle a sok fültágító miatt pedig egy sajtra hasonlít: „A (...) fiatalembert (...) sokan visszataszítónak tartják, de ő jól érzi így magát. Remy nem tud leállni a bizarr testmódosításokkal.”Wait, a challenger appears:
A vakságot kockáztatta szemtetkójáért a szexi tetovált lány: „A 27 éves texasi modell, Sarah Sabbath testén az érintetlen felületeket jóformán nagyítóval kell keresni, annyi tetoválást csináltatott már magának. Külsejét sokan riasztónak találják, de nem áll le az extrém testmódosításokkal. Még a szemgolyóját is kitetováltatta, pedig ezzel a vakságot kockáztatta.” – Megérte. Ja nem, de még ezt a hülyeséget is lehet fokozni:
kettévágott nyelv, kékre színezett szemgolyó – Bár testének 98 százalékát kitetováltatta, mégsem nyugszik ez az ausztrál modell – Nincs mese, maradnak a belső szervek, nyelőcső, belek és végül az agya, sok kárt már a tű sem okozhat benne.
14,9 millió forintot költött magára – Így nézne ki tetoválások nélkül a modell, akinek egész teste ki van varrvaWait, a challenger appears, mármint anyagilag:
dögös – Intim tetoválással indítja be férjét egy német modell, minden porcikáját kivarratta már: „Juliane Förstner eddig 21,2 millió forintot költött tetoválásokra, de a kedvence az a szimbólum, amit intim helyre csináltatott. Forró!” – De hisz ez mansplaining, hesstegmítú és még patriarcha kizsákmányolás is, még jó hogy van hazai ellenpélda:
Megfogadtam, hogy egy férfi nem alakíthatja a testemet!”: „Megnéztük, hogyan dolgozik a 444 olvasóinak kedvenc hazai tetoválóművésze.” – Jó ötlet, remélem a szájpadlásod is te magad fogod kivarrni,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés