2021. 09. 13.
You’re Better Off Megalodon! (szept. 13-14-15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
You’re Better Off Megalodon! (szept. 13-14-15-16.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, SZEPTEMBER 13.:
UGLY DUMPLING
0
Sóska-hadak hegedülnek.

Talán érdemes:
Nyolckor a Cinemaxon (vagy holnap ugyanitt 13:10-kor) újra A szingliké a terep, pontosabban a vénlányoké (Spinster) merthogy az itteni csajnak egy tartós kapcsolat lezárása után kezd el ketyegni a biológiai óra. Erre az is rátesz egy-két lapáttal hogy legjobb ismerőse nemcsak a gyerekvállaláson van túl, de munkája (vendéglátás) is esküvőkhöz köti. Chelsea Peretti a Brooklyn 99: Nem százas körzet-beli figuráját vitte továb, szintén nyolckor, de már a Film Now műsorán (vagy holnap ugyanitt 11:15-kor) szintén rövidke komédia Big Foot expedícióra induló geekekről. A szerepjátékos csapat akkor dönt így mikor a környékükön Nagyláb-nyomokat és ürüléket találnak, nem sejtve hogy ezeket az általuk heccelt, anyagi gondokkal küzdő redneck szomszédjaik gyártották. Céljuk hogy anyagi hasznot hajtsanak a médiafigyelemből és ez össze is jön...ne, ha a felbukkanó tudós (Carl Weathers) nem kezdené elemezni a bűnjeleket. A Sasquatch Dumpling Gang odatehető az utóbbi idők rajongói szubkultúrára építő kispénzes, szimpatikus opusai mellé, ami meg a mitikus lényt illeti, ki tudja, talán a legutóbbi felbukkanás apropója is egy forgatás volt :DD Az M5-ön norvég doksi kilenctől, csak azért hogy abban se találjunk megnyugvást ha Afrikában újrahasznosítják a nekünk már felesleges dolgokat (roncsautók, elavult számítógépek). Igen, a szemét köré is egész iparág épült és a Hulladékcsempészek a menekülteket fuvarozókkal fordított utat járnak be: Európában összeszedik és a harmadik világban osztják újra az értéküket vesztett javakat. Ez még nem is lenne baj, ha nem a törvények és biztonsági előírások megkerülésével tennék, és akkor szegények után jöjjenek a gazdagok:

Hétfő? #LESZAROM.
The Oligarcha Cribs Edition:
di – Olaszországba menekülnek a New York-i szupergazdagok – Hiába, mert ott is LESZAROM őket.
GR – Pierce Brosnan malibui álomotthona: „Mit is mondjak... egy egészen elképesztő ingatlanról van szó.” – Mit is mondjak erre, nem is tudom...hopp, megvan: LESZAROM.
GAZDAG – Less be Jimmy Fallon szokatlan lakásába!: „Az amerikai tévézés egyik legnagyobb sztárja párjával 15 millió dollárért árulja kissé szokatlan New York-i lakását.”Wait, a challenger appears:
Íme, a bizonyíték, hogy 24,3 milliárdért is lehet ízléstelen házat venni: „Egy vicces, új Instagram-oldal az Egyesült Államok legdrágább és legízléstelenebb házai közül válogat- íme, néhány elem a kínálatból!” – Jó ízlésű csóró alkesz vagyok, LESZAROM.
gretta – Így néz ki London legexkluzívabb luxuslakása: „Neked megérne 72 milliárd forintot?” – Annyit nem, max. egy leszarást, ahogy a társa is:
forintban – Alig másfél méter széles, de több mint 400 millióba kerül London legkeskenyebb háza – Az ajtón se férnék be, LESZAROM.
Gazdagisztán – vityillók – Oszama Bin Laden testvére árulja Bel Air-i házát: „2001. szeptember 11. óta nem laknak benne, úgy is néz ki, de még így is 28 millió dollárt kérnek érte.” – Értékelem az időzítését. Ja azt nem, de ingyen SZAROM teLE.
Matthew McConaughey eladó luxusingatlanához nem akármilyen kert tartozik: „A majdnem 500 négyzetméteres házban 6 háló, 6,5 fürdő és egy moziterem is van. Mi mégsem a belső tereket, hanem inkább a kertet tartjuk lenyűgözőnek.” – Én is, LE is SZAROM :)))

KEDD, SZEPTEMBER 14.:
WELL MADE DONE, BABIES!
0
Spermabanki meló.

Talán érdemes:
Ma egymás után két azonos témájú és majdnem egyforma elnevezésű vígjátékot is kapunk. A Cinemaxon nyolckor jó ideje együtt élő pár nőtagját (Rose Matafeo) kavarja meg előre nem tervezett Babavárósdi, emiatt igyekszik bepótolni ami eddig kimaradt és amire (szerinte) ezután már nem lesz esélye. Pasija (a Harry Potterből ismerős Matthew Lewis) igyekszik lépést tartani a nő hangulati és egyéb ingadozásaival, mondjuk az ő nyugalma érthető, nem neki kell megszülnie a kicsit :SSS A Baby Done tavalyi gyártmány, ráadásul Új-Zélandról érkezik, így már nem meglepő Taika Waititi producerkedése sem. Egy órával később (21:00) másfajta Papás-Babás a Film Mánián, itt a férj (Paul Schneider) szembesül azzal hogy hagyományos módon nem tudja megtermékenyíteni feleségét (Olivia Munn). Egy lehetőség azért így is van, szólni a haveroknak...na nem azért, hanem hogy segítsenek visszaszerezni azt a bizonyos anyagot amit korábban többször is leadott a spermabankba. Hogy miért szorult erre? Hát mert csak így tudta összespórolni a jegygyűrűre valót... Jay Chandrasekhar nem olyan szofisztikált módon áll a problémához mint az őt fentebb megelőzők, igyekszik is egyensúlyozni az altesti poénok meg a lelkizés között (á la Judd Apatow). Ez nem mindig sikerül neki, főleg annál a résznél mikor a főhős rájön hogy egy meleg pár is kapott a spermájából – hát igen, a Babymakers-t az egészen egyszerű lelkek is érteni fogják (nem mintha olyan sok értenivaló lenne benne).

Nevezzük át a káros dolgokat! rovat:
Nem játssza többé a BBC a Fairytale of New York eredeti verzióját a benne hallható köcsögözés miatt: „Csak azt a verziót, amiben a „faggot” szót „haggard”-ra cserélték.”Wait, a challenger appears:
Megváltoztatták az ausztrál nemzeti himnusz szövegét: „A fiatal szóval volt a probléma.” – Azt hittem abban is vannak csúnya szavak o_O
Már egy süteményt is utolért a cancel culture: „Újabb szintre lépett a cancel culture (...) miután bejelentés érkezett (...) hogy tiltassák be a Yorkshire Parkin névre keresztelt nemzeti süteményt, miután annak köze lehet a gyarmatosításhoz és a rabszolga kereskedelemhez. (...)” – ...és mint a Tanúban, itt is egy névtelen feljelentés az ok: „A névtelen panasztevő arra hivatkozva nyújtotta be a kérvényt a tanácshoz, hogy a Parkinhoz használt egyes összetevőket, mint például a cukrot, a rabszolgakereskedelem révén szerezte be az ország, ez pedig rossz fényt vet a fekete társadalomra, legalábbis szerinte.” – Megvan a megoldás: fizessenek a cukorhasználók, visszamenőlegesen is:
Utrecht városa kifizetné a holland rabszolgák leszármazottainak névváltoztatását – ...és a gyerekeikét meg az azok gyerekeiét is. Hát, ez el fog tartani egy ideig, meg ez is:
Eltünteti szótárából a brüsszeli tömegközlekedési cég a „feketeutas” szót – Szerintem eljött az ideje a tényleges szótárak ledarálásának. Fahrenheit 451 for teh win!!44!!4, és tényleg:
Nincs több hölgyeim és uraim, gendersemlegesen köszönt a Lufthansa: „Még nem döntötték el, milyen kifejezést fognak használni.” – Nyugi, majd a sariatanács megmondja helyettük is :DDD
A Washingtoni Futballcsapat megtiltotta szurkolóinak az indián fejdísz viselését: „Ez az a csapat, amit pár éve még Rézbőrűeknek hívtak, és aminek egyelőre nem találtak új becenevet.” – Válasszanak betűket a görög ábécéből, mint a vírusoknál.
Nevet adnának a görög tudósok a hőhullámoknak: „Ezzel hívnák fel az emberek figyelmét a közelgő veszélyre.” – Szóval a vírus-mutációkat nem lehet az országokhoz kötni ahol kialakultak, a hőhullámokat viszont lehet valódi nevekhez? És mit tegyen akit véletlenül úgy hívnak? Ja tudom, pereljen...vagy ne, mert:
Kristen Bell kislánya kifejezetten élvezi, hogy a Covid egyik variánsának nevét viseli – Hát Kínába és Afrikába mostanában ne nagyon utazzon :SSS


SZERDA, SZEPTEMBER 15.:
ELEKTRA: LUTZ.
0
Hosszú a lelke mindennek.

Talán érdemes:
Filmcafe, 00:25 – Ebben az évben voltmár egyszer Szex a lelke mindennek néven valami, nos a ma adott indie-marhaságnak köze nincs hozzá, annál több a tegnapi terhes nőkhöz, itt a befutott pornóSTÁR, Elektra Luxx (Carla Gugino) döbben rá hogy állapotos és ezzel megélhetése is veszélybe kerül. Lesz egy rendhagyó Szűz Mária is Julianne Moore személyében és van ennek első része is, az se sokkal jobb. Fél kilenckor politizálós dráma a Cinemax 2-őn: a Dubrovka színházbeli mészárlás évfordulójára időzített megemlékezés kiküldött szervezője egy apáca aki annak idején családjával együtt látta a tragédiát. Natalia már csak ezért is magának érzi az ügyet de hamar szembesül a hivatalos szervek közömbösségével akik az eseményre egyszerűen csak Konferenciaként hivatkoznak. A Filmcafén valami más és mégis ezerszer voltmár-dolog 22:15-kor merthogy nem A bosszú az első amelyik eljátszik a gazdagok stresszoldó embervadászatával, még az sem újítás hogy itt nő (egyikük szeretője) a kiszemelt áldozat. Jenben (Matilda Anna Ingrid Lutz) akkor törik el valami mikor partnere nemhogy nem áll ki mellette haverja erőszakoskodása után, hanem a közös után a közeli szakadékba is bedobja barátaival. A rendezőnő Coralie Fargeat talán vissza akart vágni a macsóknak, talán csak egy Tarantino-paródiát akart merthogy egyaránt jut bele feminista Erős Nő, abszurd mennyiségű patakvér és még abszurdabb B-movie-megoldások. Főleg utóbbiak miatt nem lehet komolyan venni a Revenge-t, kezdve ott ahogy a csaj kiszabadítja magát (leégeti az ágat ami felnyársalta), folytatva a pillanatokon belül lezajló küllem-jellemfejlődéssel (a szőke playboy-nyusziból egy kis peyote hatására barna hajú igazságosztó lesz aki válogatottabb módszerekkel dolgozik mint a profi kommandósok).

Pussypass rovat:
Bitcoinmilliárdos lett a szökevény Kriptokirálynő – Kuss, így harcol a patriarcha, kapitalista kizsákmányolás ellen:
Magát multimilliomos örökösnőnek hazudva éveken át kijátszotta a New York-i elitet: „Hamisított csekkekkel szerzett alaptőkét, majd Manhattan legelitebb köreibe jutott Anna Sorokin, aki álnéven német örökösnőnek adta ki magát. 2017-ben tartóztatták le, most három és fél év után szabadult ki a börtönből. Mintha ugyanott akarná folytatni Netflix-sorozatot érő történetét, ahol abbahagyta.” – Bezzeg ha férfi tenné ugyanezt. Na mindegy, Elizabeth Holmes likes this!
Ez a rendőrségi fotó tartja lázban a brit nőket – Legyen belőle is modell, Chris Brown & R. Kelly likes this!!
Patricia Arquette egy gyilkossal randizott – Ha ő csinálja, ez menőség, bezzeg a csúnya, szőrös, idősödő pornóSTÁRok:
Vádat emeltek a világhírű pornószínész ellen, 300 évnyi börtönt is kaphat: „Ron Jeremy tagadja, hogy bűnös lenne.” – Elnézést VIRÁG Jeremy elvtárs, ez már az ítélet és a média jó előre meghozta, tetszettek volna vonzó nőnek-bántalmazó szektavezérnek születni:
Több három év börtönt kapott a bestiális szexszekta társalapítója: „Egész olcsón megúszta, a NXIVM vezetője 120 évig hűsöl.”VEGYETEK FEL KORREKTORT akarom mondani GHISLAINE MAXWELL LIKES THIS MAGYARUL: megússza, és még az is lehet hogy egyáltalán nem kell bevonulnia:
Bántalmazó kapcsolatára hivatkozva védekezhet az orvosi startup csalással vádolt alapítója: „Az egyetemista lányból lett csodavállalkozó, Elizabeth Holmes azt ígérte, egyetlen csepp vérből rengeteg betegséget tud diagnosztizálni forradalmi ötletével. Százmilliókat csalt ki befektetőktől, a teszt sosem működött. Szeptemberben kezdődik a tárgyalása.” – Már azt hittem nála nem fogják előhúzni az aduászt, de hát nem először becsülöm alul az ügyvédek és a média cinizmusát.
 

CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 16.:
I'M A WOMAN SHARK...
0
...hear me roar!44+!!4!!

Talán érdemes:
Kilenckor max. egyszer használatos Asylum-gyanússág a Film Mánián, bár ki tudja, lehet nem is nekik köszönhetjük merthogy a Gyilkos cápák 3. része 2002-es darab, szóval már a divathullám előtt elkezdték. Ez nem jelenti azt hogy az Őslények tengere magasabb színvonalat képvisel: itt is kapjuk a sémát mint hétfőn Nagylábbal, csak nem olyan okosan-önironikusan. Adott egy örök túlélő, egyedülálló Megalodon (vagy Megalone ami egyben az állat szingliségére is utal) ami olyan szívós hogy a mélytengeri kábelekben kóborló áram sem árt neki: otthagyja a fogát, de nem hagyja ott a fogát. A váratlanul felbukkant szörnyet az antropológus tanulmányozná, a helyi Baywatcherek likvidálnák (a sprickoló tömegek védelmében). A Shark Attack 3.-ban szinte minden hibát elkövetnek, és nem csak folytonosságiakat: a cápákat archív felvételekről (pld. a Jacques Cousteau-összesből) vágják be és ezek is alakot váltanak meg oroszlánüvöltenek mint a két hete ugyanitt adott Snakemanben a kígyó. 21:35-kor az HBO-n természetesen folytatódik a múlt héten megkezdett Obama-doku (A tökéletes egység keresése) de én inkább az ugyanitt, 23:10-kor kezdett másik szériát ajánlom. A szenzációhajhász cím (Elkapni és megölni: A podcast kazik) Ronan Farrow interjúit takarja melyeket az alanyok küldetéstudata köt össze és persze a leleplezés tárgya, Harvey Weinstein. Farrow már publikált erről könyvet, most tulajdonképp azt folytatja, sajnos a modern tényfeltárások hibáitól nem mentesen. A legnagyobb baja (eltaláltad!) a hosszúság, ebben egyszerűen nincs hat epizód, főleg nem úgy hogy a riporter az első részek után egyre jobban önmagát tolja reflektorfénybe. A kezdést érdemes csekkolni, ott még megvan a svung, nálunk meg jön a

LÁJKDÍSZ! rovat:
…the Harvey Weinstein Edition:
Dua Lipa bikinifelsőjét csak a szentlélek tartja a helyén – Mint a múlt héten: a Szentéleknek ehhez semmi köze, Harvey Weinstennek annál több:
DE VAJON VISEL FEHÉRNEMŰT A KIHÍVÓ ÖLTÖZÉK ALATT? – Rita Ora áttetsző ruhájánál már csak a dekoltázsa jobb, ezt kár lenne kihagyni Harvey Weinstein likes this, vicces ezek után a pozíciójukat féltő idősebb énekesnők vetkőzése:
Love Don't Cost a Thing – Jennifer Lopez kicsit újra eljátszotta 20 éves, vetkőzős klipjétHARVEY WEINSTEIN LIKES THIS Wait, a challenger appears:
Jennifer Lopez meztelenül áll új kislemez-borítóján: „Az előadóművész szinte semmit sem rejteget: a semmiben van, a semmiben.” – ...avagy hogyan adjunk el nulla zenét nulla öltözékkel. Harvey Weinstein likes this!
fw – Az utóbbi évek legmerészebb ruhái Cannes-ból: „Ezen a héten kezdődne a Cannes-i Filmfesztivál.” – Harvey Weinstein lájkolná ezt, szerencsére van amit megtartottak:
galéria – Idén vörös szőnyeg nélkül tartották meg a gátlástalan öltözetű sztárjairól híres BET Awardsot: „Ne aggódjon, azért mutatunk néhány botrányosan semmit sem takaró szettet az előbbi évekből.” Harvey Weinstein likes this, szőnyeggel-szőnyeg nélkül:
A legtöbb celeb vörösben szexizett ezen a vörös szőnyegen – ...vagy még abban sem:
VELENCEI NEMZETKÖZI FILMFESZTIVÁL – Kate Hudson mellvillantása elvitte a show-t Harvey Weinstein likes this, azabaj hogy TOVÁBBMENNEK van amikor full kretént tol némelyik filmfesztiválozó:
Weinsteint támogató pólóban ment filmpremierre egy rendező Velencében – Jár neki A TISZTELET akarom mondani A LESZAROM az ARCONFOSOM!!!

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés