2021. 09. 18.
Sharon és a sellőgyár (szept. 18-19.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sharon és a sellőgyár (szept. 18-19.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 18.:
ÚNOS-ÚNTALAN
0
Moondoggiestyle.

Talán érdemes:
Ma minden jó későn kezdődik de legalább senki sem marad le semmiről. Éjjel fél egy előtt öt perccel visszatekintés a TV2-őn a kilencvenes évekre amik Szlovákiában se voltak kevésbé zűrösek mint nálunk. Az Únos a köztársasági elnök fiának elrablásán át mutatja be hogy ha nem a maffia, akkor A politika fogságában vergődött az ország, vagy akár e kettőében egyszerre merthogy a Csehszlovákiától való önállósodás ideális terep volt a legfelesőbb körökig érő szervezett bűnözésnek... Éles váltás: a Paramount Networkön Harmony Korine 2019-es alkotása féléjfélkor melyre kivételesen jól illik a magyarítás (Túltolva) ugyanis cult movie-k sosem direkt születnek, inkább arra vannak példák hogy a közönség emel magasba mozis buktákat. Ez lehet amiatt hogy utólag jönnek rá az értékeikre, lehet az annyira rossz hogy már jó-faktor miatt (The Room) és persze ott vannak az audience participationös éjszakai vetítések (Rocky Horror Picture Show). Korine megkísérelte a lehetetlent, becélozva a Big Lebowskit és a Fear and Loathing-ot: antihőse, Moondog (Matthew McConaughey) hivatalosan író, gyakorlatilag első nagy dobása óta felesége (Isla „Mrs. Sacha Baron Cohen” Fisher) pénzéből él, drogozik és csajozik. Nem tud rosszat tenni, a jónép oda meg vissza van érte és itt az első gond, a néző a már befutott-kiégett Holdkutyát látja és nem érti mitől kéne hasra esni. Cheech és Chong kémiai rásegítés nélkül is vicces, Hunter S. Thompson kreativitását nem a drogok váltották ki csak más szintre emelték, a Töki békés, zen buddhista hozzáállásával szemben pedig McConaughey figurája a tolószékes fickó kifosztásakor elveszti maradék szimpátiánkat is. Moondog tipikus agresszív here aki végül párja halála miatt fejezi be Élete Művét de így is csak mert a végrendelet és az örökséget kezelő lánya erre kötelezi. Mivel fűből fogy a legtöbb, nem ússzuk meg Snoop Dogg-ot aki alsóneműs néven (Lingerie) játssza a züllött író lyuksógorát, hát igen, a modern házasságok:

A seksz, a szipu rovat:
The Házasság Edition:
HOGY MI?! – Egy neves médium állítja, Michael Jackson szellemével él boldog házasságban: „És ez még nem minden: Kathleen Roberts arról is szentül meg van győződve, hogy ő Marilyn Monroe reinkarnációja.” – Engem nem érdekel amíg A NÉGY FAL KÖZÖTT CSINÁLJÁK nem lesz közös gyerekük :SSS
A SZERELEM TÉNYLEG VAK LENNE? – A szexbabával összeházasodó kazah testépítő most egy hamutartót talál vonzónak – Lásd fentebb.
Ezt a nőt nem érdeklik a belső értékek: „Műanyagférfihez ment feleségül a fényképésznő, a gyerekük is nájlon.” – Bezzeg ha férfi mondaná ugyanezt :DD
muhahaha – Nincs szüksége férfira, saját magát vette feleségül egy Instagram-modell, Cris Galera: „Annak fogadott örök hűséget, akit a legjobban szeret: vagyis saját magának.” – Lásd fentebb.
18+ A SZEXBABÁVAL ÖSSZEHÁZASODÓ KAZAH TESTÉPÍTŐ ÁTTÉRT A CSIRKÉRE. ÉS NEM AZ EVÉSBEN: „Jurij Tolocsko egy igazi csirkével rögzített egy jelenetet, aztán beszerezte második feleségét, a csirketestű szexbabát, Lolát.” – Amatőr ez a „profi” testépítő:
Egy brit nő vett egy doboz kacsatojást, és otthon kiköltötte – Ő is le van maradva, már nem az örökbefogadás a menő:
Kitiltottak egy nőt az antwerpeni állatkertből, mert „viszonya” volt egy csimpánzzal – Bezzeg a hírességek:
teri hatcher – A kutyájával meztelenkedett a Született feleségek színésznője – Vegye el, most ez a progresszív.
90 kilós malacának gyárt ruhákat ez a floridai nő – Lásd fentebb...
Bemutatkozik Mary Cosby – Feleségek luxuskivitelben – Saját mostohanagyapjához ment feleségül Salt Lake City egyik luxusfeleségeWOODY ALLEN LIKES THIS Wait, a challenger appears:
kivételes románc – Beleszeretett a bátyja gyilkosába egy ohiói nő, feleségül ment hozzá: „Crystal Strauss és a rácsok mögött ülő John Tiedjen addig levelezgetett egymással, míg végül mindketten szerelmesek lettek.” – Hát, legalább lesz közös témájuk (a bátyó megölése), sokk boldogságot a Zifjú Párnak!44!!!
 

VASÁRNAP, SZEPTEMBER 19.:
HARD COPS, HARDER GIRLS
0
Szép BEkilátások.

Talán érdemes:
Kilenckor idei komédia az HBO-n melyben Barb és Star Vista Del Marba megy nyaralni. Floridában aztán lazulás helyett egy titkosügynök (Jamie Dornan) valamint halaszthatatlan világmegmentés várja a két lélekben fiatal kisvárosi öribarinőt (Annie Mumolo és Kristen Wiig), meg persze egy legyőzendő főgonosz, Sharon Gordon Fisherman (szintén Wiig). Mumolo és Wiig ott folytatja ahol a Bridesmaids-szel abbahagyták csak valamivel jobban merthogy a címszereplők akár Austin Powers Romyval és Michelle-lel lezavart egyéjszakás kalandjának gyümölcsei is lehetnének. Myers beugorhat a jó értelemben fárasztó, néha szinte már angolosan abszurd humorról, a kettős karaktert vállaló Wiig-ről, a cameózni beugró hírességekről meg a zenéről, Romyék pedig a női összetartásról (ami alatt nem a mai férfigyűlölő feminizmust kell érteni). Hogy felér-e az elődökhöz azt majd az idő eldönti, mindenesetre sem az Annie-Kristen duó, sem a rendező Josh Greenbaum nem erőlködik úgy mint tegnap Korine. 23:20-kor már iróniamentes keménykedés a Sony Movie Channelen Jean-Claude Van Damme-mal mint Tökéletes védelemre hivatott visszavonult tökéletes katonával. Megbízója (Razaaq Adoti) mögött szintén lezárt múlt (ökölvívás) és lezáratlan ügy, egy nem csak szóban gengszterkedő rapper (Viv Leacock) lecsukatása. A régi ellenfél most kiszabadul és visszavenné territóriumát az ott rendet vágó bokszolótól. A Hard Corps Sheldon Lettich és JCVD negyedik közösködése (továbbra sem úgy) és hát Jean-Claude itt már a kora miatt sem akciózik sokat, csak szervezi-koordinálja a testőrcsapatot, cserébe ott lesz Vivica A. Fox figyelemelterelésnek.

Nem érdemes:
Az AMC-n hajnal egykor közvetíti a 73. Emmy-díjátadó gálát amit egyrészt az időpontja, másrészt a túltolt SJW-marhaságok miatt kell messzire kerülnünk. Sokadjára írom le hogy bőven elég lenne filmeket-zenéket készíteni természetes sokszínűséggel ahelyett hogy erre hivatkozva háttérbe szorítják azt aki ténylegesen rászolgált a díjra:

„Zene” és „film” rovat:
The Awards Edition:
Nem jelölhette az akadémia, pedig két Oscar-díjas filmért is nagyon sokat tett Ludovico Einaudi – Hát igen, #oscarssowhite, most a tehetség számít a legkevésbé:
Recorder blog – Visszavonatták Grammy-jelölésüket a gyereklemezesek a diverzitás hiánya miatt: „A díjátadót már nem először érik erős kritikák a diverzitás hiánya miatt.” – ...ahogy magukat a műsorokat sem:
Amikor a szülő legszívesebben szétverné a tévét: hová tűntek a felnőttek a mesékből? – A szuperistenes marhaságokban találjátok őket, a rosszarcok között. Díjakra visszatérve:
Tom Cruise visszaadja a három Golden Globe-díját, egyre nagyobb a hollywoodi ellenállás a díjjal szemben: „Az NBC nem fogja közvetíteni a jövő évi gálát, melynek szervezőiről kiderült, hogy drága ajándékokat fogadtak el a filmipartól, és hogy nem volt köztük fekete tag.” – Segítek: ugyanezt tették-tennék a többiek is csak ők idejében váltottak agendát. Amúgy megtarthatja a díjait:
Spike Lee gyerekei lettek idén a Golden Globe gála nagykövetei: „A 26 éves Satchel és a 23 éves Jackson az első nem fehér testvérpár, akik megkapták ezt a feladatot.” – Azt nem tudom hogy ők mit tettek le az asztalra csak azt hogy az apjuk már évtizedek óta semmi értékelhetőt :(((
Szokatlanul természetesen néznek ki Cannes-ban a legnagyobb sztárok is: „Ősz haj, ráncok és minimálsmink: szuper, hogy ez is megjelenik ott, ahol mindenki páváskodni szokott.” – Mernének csak NEM így megjelenni mikor most ez a divat.
Történelmet írhatnak idén a Rock & Roll Hall of Fame jelöltjeiÉDES FASZOM, ők is, már megint?! Zenét írjanak „történelem” helyett...

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés