2021. 10. 09.
How can you resist me?! (okt. 9-10.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
How can you resist me?! (okt. 9-10.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, OKTÓBER 9.:
TÉO BEN & TÉA
0
Egy szerencsés lengyel.

Talán érdemes:
Nyolckor tavalyi political comedy a Film Now műsorán az Amikor a farok csóválja... és a Bob Roberts nyomdokain, visszavonult veterán választáson való indításáról akit youtube-klipben szúr ki a politikai stratéga (Steve Carell). Rajta keresztül nyerné vissza városát a demokratáknak és az Irresistible-t egy valódi helyi választás ihlette amire 2017-ben demokraták-republikánusok egyaránt horribilis pénzeket költöttek. 21:00-kor megint rövidke John Wayne-matinédarab a Filmbox Family-n, örök igazsággal. Hát igen, Ahol az arany, ott a bűn, most épp Wayne haverjának (George „Gabby” Hayes) birtokán. A Lucky Texan érdekessége hogy az egyik rosszfiút alakító Yakima Canutt többek között Wayne dublőrje is volt a Lone Star-szériában (így ebben a részben is), Hayes-t pedig női ruhában is láthatjuk – ilyen se sűrűn fordul elő westernekben. Sajnos a mai nap a tizedik (!) évadához érkező Nikszfaktor jegyében telik, még jó hogy 23:05-kor kontrasztnak ott lesz Lantos Zoltán és Harcsa Veronika koncertje a BMC Jazzestek keretein belül az M5-ön. Bármennyire is fogyasztható az az „elvont” zene amit csinálnak de őket legalább nem mentorálta senki, „csak” tanáraiknak és saját képességeiknek köszönhetően érvényesültek. Az HBO-n ismétlésgyanússág éjjel 01:10-kor éktelen hülye magyarítással. Mondjuk szerintem a Piás polák bérgyilkosnak csak a tartalma voltmár: szenvedélybetegséggel küzdő hitman (Sir Ben Kingsley) bevonul az anonim alkoholistákhoz, ezzel irányt-értelmet adva életének. A változásokkal új ismerősök is jönnek na meg egy love interest (Téa Leoni), egyedül a munkája emlékezteti a múltra (most nem gyártja a hullákat hanem a temetésüknél segédkezik). Az idill nem tarthat örökké: odahaza elszemtelenedik a rivális banda így legalább egyszer újra kell töltenie hatlövetűjét. A You Kill Me fekete humora már onnantól egyértelmű hogy a figurát Gandhi egykori megformálójára osztották.

„Zene” és „film” rovat:
The Serial Edition:
A vezércsel és a Bridgerton rekordját is megdöntheti a Lupin: „Szeretik a nézők.” – Mernék csak NEM szeretni, rögtön lecserélnék...a nézőket:
Csak februárban debütál az új brit sorozat, de máris rekordot döntött – Lásd fentebb.
Nézettségi rekordot döntött a kosztümös Gossip Girl, vagyis a Bridgerton: „Az első négy hét alatt húszmillióval több ember nézte meg, mint a Queen's Gambitet.” – Ilyen a female empowerment és a hesstegbéelem győzelme!!! Ja nem:
Koordinálták az intimitást – Legyen orgazmusod – hangzott az utasítás a Bridgerton forgatókönyvében – Tisztára mint az Adéle életénél: előbb ünneplik aztán kiderülnek a piszkos részletek...
Sakk-Matt: nem lesz második évada A vezércselnek...and nothing of value was lost that day, már az első is hazugságra épült:
Beperelték a Netflixet a Queen's Gambit miatt: „Nona Gaprindasvili grúz női sakkvilágbajnok perel becsületsértésért, mert a sorozatban azt állítják róla, hogy női bajnokként „soha nem játszott férfiak ellen”.”AMANDA KNOX LIKES THIS Kussoljon, Halivúd jobban tudja és vigyázzon nehogy Johnny Depp meg Brad Pitt mellé kerüljön!4!4!!
A Vezércsel főszereplője nem találja a szavakat – Nem is csoda, mert:
Mint kiderült, Anya Taylor-Joy színes bőrű színésznő: „ A Golden Globe-díj-átadó után a Variety (...) színes bőrűként azonosította, miután elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó díjat a Vezércsel című sorozatáért.” – ...pedig csak igyekeztek lépést tartani a fejlődéssel. Nem baj, marad az utólagos korrigálás: „A Variety azóta már módosította cikket, miszerint Anya Taylor-Joy fehér latina.” – Csak egy tipp: agenda-, és kvóta-kergetés helyett egyszerűbb volna a színésznőt látni benne (is), akkor nem kéne percenként javítgatni a tévedéseket...


VASÁRNAP, OKTÓBER 10.:
FALLING INTO...
0
...passionate disagreements.

Nem érdemes:
Nyolckor nagyon fárasztó romantikázás a Film4-en Alyssa Milanóval mint jó dolgában megveszett háziasszonnyal aki nem bírja feldolgozni férje vazektómiáját (akart volna újabb gyereket a már meglévő kettő mellé). Ugyan ki tudna haragudni rá ha ezek után összeköti a kellemest a hasznossal és félrelép egy Nagyon Gazdag fickóval? Még a férje sem aki visszafogadja, azaz csak fogadná ha nem lenne gyümölcse is az egyéjszakás kalandnak... A Vágyaim vonzásában tökéletes állatorvosi lova a cuckold-propagandának és innentől nagy SPOILER: nem csak megmarad a házasság ill. az érkező baba de még a szeretővel és annak új barátnőjével is kilátásba kerül egy mozaikcsalád...csak Milano rajongóinak.

Talán érdemes:
Ugyanabban az időben (20:00 Viggo Mortensen igyekszik Clint Eastwood nyomába lépni a Cinemaxon, már ami a komoly drámákat illeti. Nem csak írta-rendezte de főszerepel is a Zuhanásban amit ugyancsak be lehetne skatulyázni az érzékenyítő marhaságok közé ha nem volna ilyen jól elkészítve. Adott egy meleg pár (Mortensen és Terry Chen) valamint egyikük házsártos, intoleráns apja (Lance Henriksen) aki még úgy sem tudja gyermeke másságát elfogadni hogy az gyakorlatilag magához veszi betegsége (időskori demencia) miatt. Nem könnyű néznivaló de attól még rendkívül erős debütálás, ha másért nem, a kult-kedvenc David Cronenberg cameójáért érdemes esélyt adni neki. A testvércsatornán (Cinemax 2) sem lesz könnyebb dolgunk, ott fél kilenctől a címből (A testvérem nyomában) sejthetően rokonok keresése lesz a téma. A bevándorló hátterű német katonacsaj meg is találja anyját egy menekülttáborban, húga kiszabadításához azonban messzebb, háborús övezetekbe kell merészkednie, át is helyezteti magát a dolgok sűrűjébe, a kurd harcosnők közé akik elől igyekszik leplezni jövetele valódi célját. Az Im Feuernek szomorúan örök aktualitást ad ahogy a Nyugat (és általában a világ) folyton elhúzza a kurdok orra előtt az autonómiát amiből aztán persze semmi sem lesz...

A seksz, a szipu rovat:
The MET-Gála Edition:
MET – Gumicukor – Celebférfiak, akik füvet, maréknyi hajat és sétapálcát vittek magukkal a MET-gálára – Hát a fű az kell is mert józanon még nők se bírják elviselni:
Nicole Richie csont és bőr volt a MET gálán: „A celebnő ismét brutálisan lefogyott, vékonyabb, mint valaha.” – Biztos azt hitte a meth-gálára hívták meg, bár végül is olyan az egész mint egy drogos rémálom:
Lófej és zöld kisbaba - a legbizarrabb ruhák a Met-gáláról: „A 2021-es Met-gála idén is tartogatott extrém szetteket. Összeszedtünk párat, botránkozzon kedvére!” – Ezt már összefoglalták a Vigilant Citizenen.
galéria – Köldökig érő dekoltázs és pucérruhák: íme a legvadítóbb öltözékek a Met-gáláról: „Celebes divatorgia következik!” – Harvey Weinstein likes this!
bíboros úr is volt a met-gálán – A szexi szűzmáriák közé egy igazi pap is elment gálázni – Hát igen, még mindig a kereszténységet lehet a legbiztonságosabban rugdosni az összes vallások közül ^^
Alexandria Ocasio-Cortez a Met-gálás ruhájával üzent: „Adózzanak a gazdagok”: „Az eseményre a belépő egyébként több mint tízmillió forintba került.” – Nincs is szebb A RICH FEMALE PRIVILEGE-NÉL annál mint mikor az elit „jótékonykodik”:
Lewis Hamilton több fekete divattervezőnek kifizette a 10 milliós Met-gála belépőjegyét – Sőt, „lefoglalt egy 80 millió forintos asztalt a Met-gálán, hogy másokon segítsen”. Van egy ötletem: ha ennyire adakozó kedvében van esetleg a ténylegesen rászorulóknak is utalhatna közvetlenül. Ja hogy azzal nem lehet a hírekbe bekerülni...
A Met-gála műsorvezetőjének fogalma sem volt arról, ki az a Brooklyn BeckhamNEKEM VAN: LESZAROM De nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés