2021. 10. 11.
Dispatched to London (okt. 11-12-13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Dispatched to London (okt. 11-12-13-14.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, OKTÓBER 11.:
AFTER THE WAR
0
Forró bretonon elhasalók.

Nem érdemes:
...csak ha látni akarjuk, mit tettek a 2020-as évek agendái többek közt a thriller műfajával, ez esetben fél tízkor irány az HBO. A túltolt korrektség és a túlpolitizáltság már az Us-ra és a Get Out-ra is rányomta a bélyegét de a horrornak hirdetett Antebellum: A kiválasztott új magasságokba emeli ezeket. Kimaxolják, amit lehet: lesz színészettel próbálkozó énekesnő (Janelle Monáe) és Gabourey Sidibét sem ússzuk meg (bár Jena Malone beválogatásáért jár a piros pont). Már az elnevése sem igaz mert itt nem a polgárháború előtt, hanem a közepében vagyunk, illetve azzal párhuzamosan a jelenben is. Ami a két idősíkot összeköti az Monáe, aki az egyikben ültetvényen szenvedő rabszolga, a másikban jól menő fekete írónő. Van Nagy Meglepetés is de a végére az is közömbös lesz az átlag európai, nem gyarmatosító-leszármazottaknak, lásd még a Lovecraft Country-t.

Talán érdemes:
Hogy lehet okosan is érzékenyíteni arra a Cinemaxon nyolckor jön a példa Tajvanból (vagy holnap ugyanitt 11:40-kor). Túlsúlyos óvodai dolgozót környezete folyamatosan a fogyás felé terelne de ő csak akkor érez erre Erős vágyat mikor a verbális agressziót felváltja a fizikai. Valami jó ebben is akad merthogy összebarátkozik a védelmére kelő postással, viszont a diétával együtt kezdi elveszteni lelkierejét és a főzés iránti szenvedélyét. Lehet hogy mégis olyannak kéne elfogadnia magát, amilyen?... Egy órával később (21:00) something completely different az M5-ön. Egy időben nekünk is azt nyomták hogy dalolva szép az élet, de Yann-Fańch Kemenernek egész mást jelentett Énekelve élni, ő a breton hagyományokat ápolta-őrizte. Ez alatt nem csak a népdalkincs előadását hanem gyűjtését is értette, és persze azt hogy néha szélesebb körben fogyasztható (popos-jazzes) formában tárta a közönség elé a dalokat.

LESZAROM a kardashianokat...
The Jenner Special:
Kendall Jenner a mexikóiak bajszát húzogatja – Neki szabad, ahogy nekem is...leszarni őket:
Most már hivatalos: Második gyermekével várandós Kylie JennerLESZAROM Bámulatos hol tart már a tudomány! Macsó sportolóból bombanő majd Tökéletes Anya:
Kylie Jenner felpolcolt mellekkel villantott terhes hasat: „Míg a 24 éves híresség az első terhességét sokáig titkolta, második várandóságával esze ágában sincs a négy fal közé zárkózni.” – ...mert valójában NEM terhes:
Bikinis fotóval cáfolja Kylie Jenner, hogy terhes – Majd eldönti ezt is, én addig is LESZAROM.
Luxusingatlan LOL – Kylie Jennert kiröhögték, hogy szar a zuhany a 36,5 millió dolláros villájában – Újabb égés a Ferrari után? LESZAROM!
Kylie Jenner kislánya már kétévesen jobban snowboardozik, mint a legtöbbünk – Ennyi pénzzel a hátam mögött én még nála is jobban csinálnám.
Alig takar valamit – Aranyra festették a félmeztelen, kebleit markolászó Kylie JennertILYENEK A JÓ ANYÁK akarom mondani ÖNTSÉK TÉNYLEGESEN IS ARANYBA Sőt, nem csak festették:
Kyle Jenner 24 karátos arany bikinit húzott, de átgondolta a dolgot, és azt is ledobtaWait, a challenger appears, sőt nem is egy:
Íme a Kardashian-lányok kedvenc bikinije. Melyiküknek áll a legjobban?: „Kendall Jenner tarkában kezdte, aztán Kourtney Kardashian vörösben, Kylie Jenner kékben, Khloé Kardashian pedig lilában csatlakozott. Ön szerint?” – Szerintem még mindig Giannán áll legjobban bármelyik, a Kardashianokat pedig továbbra is LESZAROM.
 

KEDD, OKTÓBER 12.:
PADRÉK PÁRIZSIVAL
0
MARX Maxx, you are Religion!!!

Talán érdemes:
A rossz idővel újra jön a kevés jóság: csak két program jut és mindkettőt több néven forgalmazták. Nyolckor a szerelem (egyik!!!) városába ugorhatunk el a Film Now segítségével és láthatjuk ahogy a Párizsi padokon zajlanak a dolgok. Illetve nem csak ott, merthogy a három részből álló sztoriban lesznek irodák, bennük melózók és a velük szemben lévő házra kifüggesztett társkereső (?) üzenet is. A magányos férfire egyszeriben mindenki kíváncsi lesz, pedig a megoldás talán egyszerűbb mint hinnék... A Bancs publics (avagy Versailles rive droite) erőssége Catherine Deneuve, gyengéje hogy nem használják ki eléggé a jelenlétét. Éjjel háromnegyed tizenegykor Zs-kat. baromság a Film Mánián amit akár a nyolcvanas években is forgathattak volna. Maxx (Dominique Vandenberg) nyugodtan éli a leszerelt tökéletes katonák napjait az őt halálból visszahozó pap és hívei oldalán. Ahogy az sejthető, a múlt árnyai visszatérnek és ezt olyan erővel teszik hogy barátunkon elhatalmasodik A Gyilkos Düh és keresztényhez nem illő bosszút áll. A Legion Maxx (avagy The Mercenary) nyilván nem „jó” de még így is őszintébb mint Tarantino és társai meta-vérengzései, és ha már ilyesmik:

A természet visszavág rovat:
Kutyálkodós Kiadás:
Bentlakásos továbbképzésre viszik Joe Biden harapós németjuhászát: „Major – a Fehér Ház első kutyája, amit menhelyről fogadtak örökbe – kétszer is rátámadott a biztonsági személyzetre, így nem maradhat.” – De hát az a dolga hogy a gazdáját védje, lehet hogy tudott valamit a biztonsági őrökről!4!!
Katy Perry kutyája készen áll, hogy vegán legyen – Tessék mondani, erről a kutya is tud?
AZ ÉN KUTYÁM – Stella, a csodakutya gombnyomással alkot mondatokat és kommunikál: „A kutya a gombtábla segítségével reagál gazdái mondandójára, és megvan a véleménye a kijárási korlátozásról is.” – ...de már nem sokáig, mert mit olvashatunk felette:
A kutyák is felelősek a klímaváltozásért, jöhet az adóemelés?: „Egy német tanulmány szerint igen.” – ...és ha a gazdi tiltakozik, a kedvence akkor sem menekül a Nagy Testvér elől:
Őrületes kutyaorr-azonosítóval rukkolt elő egy kínai cég: „A kínai Megvii mesterséges intelligenciája képes rá, hogy orrfotó alapján azonosítsa a kutyákat. A kutyaorrok ugyanis állítólag egészen egyediek.” – Az ujgurok lájkolták ezt!!!
Kutyát loptak Gödön, végül Heves megyében lelték meg Jockey-t: „Egy apci férfinak megtetszett a kutya és hazavitte.” – Bezzeg a profik nem kispályáznak:
Túszul ejtették a Liverpool csatárának pomerániai törpespiccét: „Daniel Sturridge 30 ezer fontot is hajlandó fizetni az elkövetőknek, akik betörtek Los Angeles-i házába, és elrabolták kiskutyáját.” – Ő se látta a Hét pszichopata és a Si-cut...
Indiában egy kóbor kutya áldja meg az arra járókatWhere is your dog now?!
GALÉRIA – Ők a Föld legszerencsésebb kóbor kutyái: „Van egy hely Costa Rica szívében, ahol a dombok között több mint 750 kutya él szabadon, egy hatalmas falkába verődve.” – Mi ebben is előzzük a Fejlett Nyugatot:
300 000 kóbor kutya él Magyarországon: „Az országban pedig összesen 4-5 millió kutya van.” – ...és mint tudjuk, „a kóborolni hagyott kutyák boldogabbak” még akkor is ha ez a helyiek életébe kerül:
Több mint száz kutyaharapás végzett a floridai férfival: „Rövidíteni akart a hazaútján, az erdőben viszont megtámadta egy falka. Hat kutyát befogtak.” – Sovány vigasz hogy ha befogadta volna őket, akkor is így végződött volna a dolog:
Kutyái ették meg a kansasi remetét: „Az 57 éves, betegeskedő férfit 18 kutyája szőröstül bőröstül felfalta, nem is találták meg.” – Hát, legalább az utolsó percig a hasznukra volt :SSS
Biden kutyáit kirakják a Fehér Házból, miután az egyik megharapott valakit: „Eddig tartott a menhelyről mentett kutya fényes karrierje.” – Pedig milyen jól mutatott volna a fotókon. Hát igen, nem minden adoptálás leányálom, még jó hogy közben a probléma megoldódott:
Elpusztult Joe Biden kutyája – Lehet hogy a személyzet bosszújáról van szó?...


SZERDA, OKTÓBER 13.:
REVERSE CASTING COUCH
0
ZACK & MIRI Mia makes a revenge porn.

Talán érdemes:
Jena Malone második jelenése fél kilenckor lesz a Cinemax 2-őn egy tavalyi alkotással. A Loreleinek SPOILER befejezésétől eltekintve SPOILER VÉGE nincs köze a mostani hableányos-sellős marhaságokhoz, annál több a rögvalósághoz. Itt frissen szabadult rabló (Pablo Schreiber) jön össze gimis exével és a nő (Malone) meg az időközben mástól született gyerekei mintha jó irányba mozdítanák. Sabrina Doyle rendezése nem sokat tesz hozzá az ezerszer voltmár felálláshoz, a fordulatok kiszámíthatóak és vagy húsz percet simán vágni lehetett volna belőle. Más. Hogy nem csak férfiak képesek gerinctelen visszavágásra arra féléjfél után öt perccel jön a példa az anyacsatorna Cinemaxra Romániából: a színésznő, Mia bosszúja egy bosszúpornó-felvétel...volna, ha találna hozzá partnert. Szélsőséges reakcióját megelőzte egy ugyanolyan extrém akció, barátja pofonja, ám castingolás közben van ideje gondolkodni és akár változtatni is az eszközein. Közben 21:40-kor rosszul végződő segélyhívás következményei a Film Now-n: mikor a Rendőrügyeletben levő diszpécser telefonbetyárkodásnak hisz egy valódi vészjelzést, természetesen kirúgják, innentől lelkiismeretére hallgat és el akarja kapni a gyilkost. Nyomozása során új infók derülnek ki, még az is lehet hogy a tettes felelős azért a támadásért amiben ő is lesérült és részben testi fogyatékos lett. A Dispatch ez alapján akár jó is lehetne, kár hogy Lifetime-gyártmány, annak összes hibájával (eltűnő sebhelyek, stb.).

Sportrovat:
The Lewis Hamilton Edition:
Nicole Scherzinger nagyon romantikázik: „Az énekesnő látványosan jól megvan Lewis Hamiltonnal és egy 111 millió forintos autóval.”HÁT IGEN, ILYEN AZ ŐSZINTE, ÉRDEK NÉLKÜLI SZERELEM Vagy már nem, mert:
szerelem a láthatáron? – Lewis Hamilton állítólag egy OnlyFans-modellel randizik: „A Forma–1-es világbajnok a Met-gálát követően Janet Guzman modellel tért vissza a hotelbe.” – KUSS, neki szabad, tőle ez nem nő-kizsákmányolás vagy prostihoz járás!!!
Lewis Hamilton karmok nélküli kismacskává változott: „Max Verstappen pedig a régi Lewis Hamiltonná.” – Érdekes, eddig úgy tudtam ő kutyás:
Szétszedik Lewis Hamiltont az interneten kutyája vegán diétája miattKATY PERRY LIKES THIS Biztos tényleg zöldséget eszik. Ja csak úgy ahogy Hamilton elektromos autókkal jár:
Gyorsan lebukott Lewis Hamilton, aki elvileg csak elektromos autókat vezet – videó – ...de legalább szabályosan teszi. Ja nem:
Videón, ahogy Lewis Hamilton felborította autójával a szerelőjét: „A hétszeres világbajnok pilóta nem fékezett le időben.” – Kapjon bónuszpontot az elütött szerelők-nézők után, így minden versenyt ő fog nyerni.
BRAKING NEWS – F1: Felülvizs­gáltatja a Red Bull Hamilton büntetését: „Hivatalos kérelmet nyújtott be a Red Bull az FIA felé.” – Lásd fentebb...
braking news motorsport – F1: Hamilton betlije teheti izgalmassá az Olasz Nagydíjat: „Bottas nyerte az F1 sprintjét a pole-t megöröklő Verstappen előtt, Hamilton csak ötödik lett.” – Beszámolták a szabálytalanságok után járó bónuszt is? LOL!!!

CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 14.:
NOT THE RIGHT ONE
0
Magány, kívül-belül.

Talán érdemes:
Nyolckor zavaros idei romantikázás az HBO-n személyiségét kaméleon módjára cserélgető fiatalember meg writer’s blockkal küzdő nő kapcsolatáról. A férfi gyerekkori trauma utáni menekülőútnak választotta identitásait: bárki más akar lenni saját magán kívül mert szerinte ő a felelős nővére haláláért. Még így is felkelti az író Sara érdeklődését egy galéria megnyitóján, a beszélgetésekből szép lassan barátság lesz és a férfi már-már elhiszi hogy megvan Az igazi, ám ekkor jön az ice bucket challenge hogy csak SEKSZRE az új könyvéhez kellett neki... Ugyanitt maradva 00:55-kor horvát antiutópia melynek megosztottsága ismerős lehet nekünk, bár itt nem anyagi vagy oltott-oltatlan viszályok borzolják a kedélyeket. A vihar magjában egy házaspár és két gyermekük (a harmadiknak nyoma veszett) és a jó öreg menjek vagy maradjak-dilemma áll melyre a választ a Hajnal (és a vele érkező szellemi megvilágosodás) hozza el. A Zora inkább az atmoszféra mint a modern trükkök filmje bár majd’ 130 perc kicsit sok belőle. 21:20-kor félórás animációs horror a Mozi+-on. A halhatatlan vámpírvadász, Van Helsing többször, több formában is voltmár nálunk, ez a 2004-es, The London Assignment alcímű verzió. Az originál stábból Hugh Jackman, David Wenham és Robbie Coltrane is itt van (igaz csak hanggal), Helsinget ezúttal az angol fővárosba szólítja a kötelesség a sorozatgyilkoló Mr. Hyde (Coltrane) miatt. Ha ismerős a szitu az nem véletlen, Sommers és Ducsay ezzel nyitottak csak Párizsban, így valamelyest prequel-ként is funkcionál. Ami miatt még érdekes lehet az az hogy Hyde áldozatai a királynő öröklétéért adták életüket és vérüket, az elixírt pedig Dr. Jekyll kotyvasztja... Sharon Bridgeman nem fogja vissza a (rajzolt) erőszakot, így főleg kamaszoknak meg a stílus felnőtt rajongóinak lesz érdekes, nálunk meg jöjjön a

Konteó rovat:
The Royal Edition:
Szexuális erőszak vádjával perelték be András herceget: „Virginia Giuffre azt állítja, hogy 17 éves volt, amikor a yorki herceg Jeffrey Epstein közreműködésével többször is megerőszakolta.”Jimmy Savile visszavonhatatlan kitüntetése ismeretében azon lepődtem volna meg ha nem derült volna ki ilyesmi.
Meghúzta magát a pedofilbotrányba keveredett András herceg a karácsonyi istentiszteleten„Meghúzta magát”?! Egyáltalán mit keresett ott?! – „Sokak szerint szégyenfolttá vált a királyi család számára Erzsébet kedvenc fia.” – ...de nem annyira hogy ne húzzák ki a csávából:
Erzsébet királynő milliókat költ szexuális erőszakkal vádolt fia védelmére – Hiába, első a család-, és a klíma védelme...ja nem:
Titokban lobbizott Erzsébet királynő, hogy birtokai mentesüljenek a klímatörvények alól – Hú de meglepődtem...ja nem.
András herceg mégis megúszhatja a szexuális erőszak vádját?Mi az hogy, nagyonis:
András herceg védői betekinthetnek vádlója és Jeffrey Epstein peren kívüli egyezségébe: „A brit királyi herceg ügyvédei állítják, hogy Virginia Giuffre a 2009-es egyezségben lemondott a jogáról, hogy bármelyik másik érintettel szemben követelésekkel álljon elő.” – ...és ha nem mond le újra, majd spontán öngyilkos lesz ő is ^^

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés