2021. 10. 25.
The More the Barryer! (okt. 25-26-27-28.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
The More the Barryer! (okt. 25-26-27-28.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, OKTÓBER 25.:
FINAL COUNTDOWN...
0
...a rossz karácsonyok szellemében.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (későn kapcsolóknak holnap ugyanitt 11:15-kor) a Tapló télapó és a Reszkessetek, betörők! törvénytelen gyermeke Argentínából. Jómódú család készülődik az ünnepi vacsorára ám terveiket keresztülhúzza az őket kifosztani akaró betörő. Az egyszerű rablásból hamar túszejtés lesz – vagy nem, mert a cserfes lánygyermek azt hiszi a Télapó ugrott be a kívánságait teljesíteni. Mivel az ilyesmi általában múltbeli hibák belátásával jár, így a Rossz karácsonyból a végére varázslatos éjszaka (La noche mágica) válik, hála többek közt Natalia Oreirónak (!). Ha már gyerekek és túszejtés, kilenckor rövidke akciózás a Filmbox Extra HD-n magyar származású színésszel (Nic Nemeth) mint öntörvényű zsaruval. Főnöke (Katharine Isabelle) pont emiatt függesztette fel, hogy mégis visszatér az az orosz maffia egyik katonájának köszönhető aki direkt neki küld egy videót az általa elrabolt és robbanószerekkel megpakolt fiúról. Ezt ofkorsz azért teszi mert tudja hogy a férfit kísérti gyereke halála így szinte biztosra vehető hogy a saját szakállára kezd el tevékenykedni (felettesei legnagyobb örömére). Visszaszámlálásként voltmár egy atombomba-doksi, ne keverjük össze vele, már csak azért sem mert ez igazából Nemeth pankrátor-karakterét (Dolph Ziggler) igyekszik szélesebb tömegek számára is eladni (lásd a Szikla karrierváltását, amúgy ott lesz még benne Glenn „Kane” Jacobs is). Ugyanabban az időben (21:00) mára is jut a megemlékező műsorokból az M5-re egy rövidke doksival a Kossuth téri sortűzről, pontosabban Az első lövésig vezető útról. Az HBO2-őn friss sorozat kezdőrésze 00:10-től ha nem volna elég nekünk az a Disztópia amiben jelenleg élünk. Szerepjátékos baráti társaság és közéjük keveredett kívülálló csaj LARP-partija rosszul sül el mikor beindítják a bulinak helyszínt adó gyár áramellátását. A Black Lake: Dystopia már ott hibáz hogy az ilyesmi közösségekben nem szokás csajozni, ennél még az is hihetőbb hogy tényleg szellemek lakják az épületet, de még ha mindkettő igaz, ezt akkor is le lehetne zavarni másfél órában, itt meg több epizódon át rohangálnak...

#LESZAROM a celebgyerekeket is!
Halle Berry megmutatta nyolcéves kisfiát – ...ahogy a többiek is, a még meg sem születetteket is:
Iggy Azalea elárulta fia nevét: „Nem kell olyan polgárpukkasztó választásra gondolnia, mint Elon Muské volt, de azért a rapper sem egy hétköznapi nevet választott.”LESZAROM HOGY MIT Hát ilyen ha valaki a zenéjével nem tud köztudatban maradni...meg ilyen is:
Nicki Minaj magát Szűz Máriának álcázva jelentette be, hogy terhes: „A rendkívüli bejelentéshez egy külön ruhát is terveztetett, persze, nem kell túl sok textilre számítania.”LIL’ NAS X LIKES THIS LESZAROM.
HIVATALOSAN IS LEFÚJTA AZ ELJEGYZÉST JENNIFER LOPEZ ÉS ALEX RODRIGUEZ: „Az egymás gyerekei iránt érzett tiszteletből inkább nem kommentálják döntésüket.” – Na majd én: LESZAROM.
A nap rejtélye: Miért nem a másik kezével fújja a parfümöt Kaia Gerber? – Azért mert azt LESZAROM.
Első gyermekét várja HalseyLESZAROM Wait, a challenger appears:
Megszületett Gal Gadot harmadik kislánya – Lásd fentebb, és az abszolút győztes:
Megszületett Ewan McGregor ötödik gyermeke, egyben első fia – Majd eldönti a gyerek mi akar lenni, ne tessék ráerőltetni semmit!!
 

KEDD, OKTÓBER 26.:
STAND IN LINE, GIRLS!
0
A másik állam is én vagyok? Erre inni kell :))

Talán érdemes:
Kilenckor titkosügynök-házaspár (Kathleen Turner, Dennis Quaid) 1993-as kalandjai a Filmcafén akiket a new orleans-i nyugiból rángatnak vissza eltűnt fegyverek után kutatni és ha már szolgálatba álltak, a velük kötekedő gengsztereket is leápolják. Stanley Tucci tűrhető ahogy Fiona Shaw is eredeti főgonosz de az igazat megvallva az idő szépíti meg az Undercover Bluest mivel nem egy Smaragd románca (ha már Kathleen Turner). Érdekesség hogy korábban 2 és 1/2 kém vagy Két és fél kémként is forgalmazták, a fél természetesen a pár nemrég született gyerekére utal akit magukkal visznek a dolgok sűrűjébe. Tíz előtt tíz perccel tavalyi alkotás az HBO-n ismerős magyarítással és tényleg, egy Jodie Foster-kriminél már ellőtték A másik ént de azzal szemben a Stand In egyértelmű komédia (bár néha kicsit sötét). Hogy minden STÁRnak van dublőrje az nem titok de Jamie Babbit emeli a tétet, itt Lohan-szerű lecsúszott színésznő (Drew Barrymore) kap tökéletes helyettest (Drew Barrymore) akit a neki kényelmetlen helyekre küld el maga helyett. Ezek közül első a drogelvonó ami mellé szép lassan egyre több tennivaló iratkozik fel míg végül Paula éli megbízója, Candy életét aki személyisége után lakását is elveszti. A körforgás a totál helycserével lesz teljes: a kisemmizett actress helyt kell álljon a való világban, addigi alkalmazottja meg belekényelmesedik a rászakadt jólétbe. Maga a felvetés nem új, már Andy Warholnak is volt valakije aki helyette „élt” (sőt, nyilatkozott is), de Babbit és Barrymore nem hozzák ki a maximumot így a kevés bátor megoldással együtt is mintha egy Sandler-vígjátékot látnánk, és ha már színészek:

Brad Pitt/Angelina Jolie rovat:
...through the years:
gumicukor – Angelina Jolie és Brad Pitt végre összeházasodottVégre, ja:
Angelina Jolie apja sem tudott lánya esküvőjéről: „Egy rövid mondat volt csupán Jon Voight reakciója a hírre.” – Csak nem ő is leszarta? :DDD
Ferenc pápa nem nézte meg Angelina Jolie filmjét: „A Szentatya a vetítés után rövid időre fogadta az Oscar-díjas színésznőt.” – Egyetértek a pápával, szebb volt fiatalon:
Kamaszkorunk legszebb mellei - Angelina Jolie: „Tökéletes szexgépként és leszbikus szupermodellként is vadító volt.” ÉBERSÉG!! elvtársam, mi ez a toxikus tárgyiasítás? Tessék NEM a szép nőt látni benne!44!
Angelina Jolie olyan dögös, hogy bármit megvennénk tőle: „Hat kiváló fotót választottunk, amelyek most Ausztráliában készültek róla. Mindegyiket óriásplakátra lehetne tenni.”...AKÁR EBBING HATÁRÁBAN IS? LOL Lásd fentebb, tessék meglátni a szenvedést a gyönyörben:
10 sztár, aki csak bepiálva tudta bevállalni a leghúzósabb jeleneteket: „(...) Natalie Portman és Mila Kunis kicsit tequilázgattak a Fekete hattyú-béli leszbikus jelenetük előtt, de Brad Pitt és Edward Norton is valódi sört ittak a Harcosok klubja piálós jelenetében (...). Bob Hoskins is csak whiskyvel tudta elviselni a (...) Super Mario-mozifilm szürreális forgatását, és Margot Robbie is legurított pár tequilát A Wall Street farkasa forgatása idején a Leonardo DiCaprióval közös szexjelenetei előtt.” – Szorul a hurok rendező elvtársak, addig tessék canossát járni amíg még lehet!!4!!!
Egy nagy katyvasz lett Brad Pitt háborús filmje: „A War Machine című Brad Pitt-filmmel az a baj, hogy a szabad kezet kapó rendező nem tudta eldönteni, milyen filmet fogasson.”Év filmjét, mi mást...
Jolie és Pitt együtt maga a tökéletes tökély: „A világ legszebb képeit láthatja most, bár lehet, hogy túlzásba estünk a gyönyörtől.”Keep calm, majd elmúlik ahogy náluk is a mézeshetek:
Brad Pitt nem használ szappant: „Angelina Jolie szerint a színésznek ezért olyan szaga van, mint egy kutyának.” – Jolika drága, hát maga még nem tudja hogy most ez A menő?! Rinya helyet tessék követni!!!


SZERDA, OKTÓBER 27.:
UWE’S BOLLSHE VITA BREVIS
0
Déli fekvés, de éjfélkor.

Talán érdemes:
Fél kilenckor valóságalapú drámázás a Cinemax 2-őn anyjuk új pasiját megölő testvérpár fiatalabbik tagjának kálváriájáról az igazságszolgáltatás bugyraiban. Az érthető hogy a bőven nagykorú bátyót bíróság elé állítják, az már kevésbé hogy 12 éves öccsét ha nem is felnőttként, de szinte eleve Bűnös gyermekként kezelik. Nick Holt párhuzamosan mutatja be a tárgyalást és a bűntényhez vezető eseményeket hogy világos legyen az indíték (nevelőapa agresszivitása). Utána kereken 21:00-kor family drama hasonló mellékszállal a Filmbox Extra HD-n. Itt Hal Holbrook az idősotthonból elszökő kisöreg aki visszaköltözne birtokára, annál nagyobb a csalódása látván hogy fiának „hála” azt ősi riválisa (nem) gondozza. Már ennyi is elég volna konfliktusnak de az Életem farmja rátesz egy lapáttal mikor hősünk kiszabadítja az új földesúr lányát (Mia Wasikowska) bántalmazó szülője fogságából. A depis tartalom és megvalósítás ellenére Holbrook és Wasikowska kedvéért talán belenézek. Éjfél után öt perccel Uwe Boll és az ő kabalája a Filmbox Premiumon. Mondjuk a Bloodrayne első két része nem sok szerencsét hozott neki de ez szemlátomást nem zavarta abban hogy harmadjára a Harmadik Birodalomba (The Third Reich) küldje partizánkodni (!). Rayne (Natassia Malthe) eme tevékenysége hosszú távon ugyancsak inkább káros mint hasznos mivel egyetlen elhullajtott vércseppjével akaratán kívül vérszipolyt csinál egy náci tisztből, ezzel azt kockáztatva hogy Hitler is ráteszi mancsát a halhatatlanság titkára. Lesz benne sok hiba, kevéske leszbikus meg egyéb seksz-jelenet de így is csak mazochisták figyelmébe ajánlható.

Kössz, tisztaság! rovat:
A Squid Game színésze tavaly még hajléktalan volt, és fél évig nem fürdött – ...és most hogy gazdag lett, újra van ok a nem fürdésre:
Napokig nem fürdenek, mosdókagylóba pisilnek, kerülik a fogmosást: sztárok undorító szokásai: „Hollywoodi hírességek vallanak arról, miért nem fürdenek, mosnak hajat vagy fogat. Figyelem, ezek a sztárok nem viccelnek!”ÉN SE AMIKOR LESZAROM ŐKET Fene jó dolgukban hol az egyik szélsőséget tolják túl, hol a másikat:
Meghan Trainorék fürdőjében két vécé van, hogy együtt trónolhassanak az urával – Remélem a közös leszarás után együtt fürdenek :SSSS Ha már megosztás:
gardrób – Egymás ruháit hordja a pár, így spórolnak: „Ugyan azokat a ruhákat hordja férjével egy angol nő.”HELYESEN: „UGYANAZOKAT” akarom mondani KI HORDJA A NADRÁGOT, ÉS KI A SZOKNYÁT? LOL!44! Így lesz a „szegénység” a gazdagok kiváltsága:
TEJBEN-VAJBAN – 50 éve ragaszkodik cipőjéhez II. ErzsébetTISZTELET! meg minden, de el se merem képzelni milyen szaga lehet :SSSSS
Itt az új őrület: ne zuhanyozz!: „Bár a kommentelőket világszerte kikészítik, lehet, hogy igazuk van a napi zuhanyzást megtagadó hírességeknek. Környezetvédelmi és egészségügyi érvek is indokolják, hogy az emberiség ne vigye túlzásba a tisztálkodást, míg a másik oldalon higiéniai és marketingszempontok állnak.” – ...és ismét meg sem állunk a ló túlsó oldaláig:
EZ A NŐ VADIDEGENEK AGYONHORDOTT ZOKNIJAIT HASZNÁLJA BETÉTKÉNT, HOGY SPÓROLJONLáb-, és hüvelygomba likes this, avagy ennyit a menstruációs szegénységről: pont akinek pénze lenne rá, az nem hajlandó költeni (erre se). És még ezt is lehet fokozni:
Ez a nő három éve nem mosta ki a ruháit és vécépapírt sem használ: „Kate Hashimoto a TLC Extrém fukarság című műsorában részletezte életvitelét. Ha bútor kell neki, az utcáról szedi össze.” – Tutira döglenek utána a férfiak, ha nem úgy, akkor más értelemben :DDDDD


CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 28.:
BETRAYED AGAIN
0
Lelkek a hóviharban.

Talán érdemes:
Kilenckor trendhagyó sportfilm az M5-ön. Az Elárult arany sztorija a harmincas évek megszállt Csehországában indul, 1946-ban folytatódik és 1951-ben zárul le. Ami a három dátumot összeköti az a kosárlabda-csapat: 1938-ban zsidó származású edzőjüknek kell menekülnie, 46-ban az ő lányába szeret bele az egyik játékos a genfi meccs szünetei közben, 51-ben pedig a francia fővárosban Kelet és Nyugat csap össze, nem csak a pályán hanem a kulisszák mögött is. 21:35-kor az Asylumos cím (Lélekvihar) dacára az I. VH tépázta Lettországba ugrunk el a Cinemax segítségével, itt jelentkezik katonának egy idealista srác, remélve hogy bizonyíthat Cár Atyuska és szűkebb pátriája előtt. A helyzet azonban nem csak nyugaton hanem a keleti fronton is változatlan, a nemzetiségi alakulat eredményeit az oroszok elismerik de nem nagyon honorálják, a háború mocskos és véres, aki túléli az hazamehet házat-országot-egzisztenciát újraépíteni miközben végérvényesen kiábrándul a politikából. Bezzeg nekünk csak first world problémák jutnak:

Divatrovat:
The Vogue Edition:
Adele egyszerre szerepel a brit és az amerikai Vogue címlapján – Ha ruhában teszi az már uncsiii:
Lorde szinte meztelenül pózol az októberi Vogue címlapján – ...hát akkor ennyit a gondosan felépített jókislány-imázsról, ő is beállt a pucérkodós-illuminált szimbólumokat használó „tehetségek” közé :SSS
nesze!szer – Claudia Schiffer meztelenre vetkőzött: „Vogue címlap a javából!”ÉBERSÉG! elvtársak, ez már szinte Playboy-szint!!4!! Hagyjuk meg a sekszualitást a hanyatló Nyugat ópiumának:
blogozine – Meztelen kép Axente Vanessa-ról?: „Az ausztál Vogue-ba fotózták menyasszonyként.” – Le van maradva, meztelen terhesfotó is so last YEAR century, legyünk progresszívek:
Firestarter – Ez a texasi fiatal a Vogue-ig jutott egyedi frizurájával, borotvált szemöldökével: „A Prodigy aranykorát idéző a stílust egy fiatal texasi modell találta ki, és Fish Fiorucci már a Vogue-ban szerepel.” – Remélem másban nem követi szegény Keith Flintet :SSS
Kitalálja, ki az első férfi, aki a Vogue címlapján szerepel? – Helyesen: „férfi”, mert:
Nem mindenki örül annak, hogy Harry Styles a Vogue címlapján pózol: „Egy amerikai írónő elég markánsan foglalt állást Styles fotói ellen, Olivia Wilde meg épp ellenkezőleg, ő az énekes oldalára állt.”Wait, a challenger appears:
A Squid Game főszereplője a Vogue címlapig küzdötte magát – Nőként, vagy férfiként női ruhában? Mondjuk mindegy de azért remélem mosakodott előtte,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés