2021. 11. 01.
Punk stars never stop! (nov. 1-2-3-4.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Punk stars never stop! (nov. 1-2-3-4.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 1.:
NYÁRI RAMAZURI
0
Három apának mennyi a fele?

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 11:10-kor) olasz komédia Három tökéletes lányról és arról hogy apáik (akik szintén hárman vannak) hogyan próbálják megakadályozni házasságaikat. Bár túlreagálják a dolgokat, azért tény hogy vannak bajok a párválasztással: egyikük a papája nőcsábász iskolatársával menne Amerikába, a másik zűrös rapperrel kavar és persze ott van a harmadik aki az oltár előtt döbbent rá másságára és jelenleg nőt szeret. Ezek után valahol érthető ha faterjaik véd-, és dacszövetséget kötnek ahol a cél szentesíti az eszközt, vagyis mindent bevetnek hogy ellehetetlenítsék a választottak életét... A Story4-en szintén rom. kom. 20:10-kor de már Németországból és itt a főhősnő is „más” (= Aspergeres), emiatt veszti el munkahelyét is. Keep calm, nem fenyegeti a homeless-lét mert ráesik némi apai örökség egy lengyelországi birtokkal, csak el kell adnia – vagy nem, mert elég Egy nyár Mazuriában ahhoz hogy másként gondolkozzon (ehhez persze a helyiek is hozzáteszik a magukét). Tíz után öt perccel újra Clovis Cornillac egy francia thrillerben a Film Now műsorán amint épp Yvan Attalt igyekszik tönkretenni. Ő itt fotós és épp válás közben van, nem is igazán érti mi történik vele – úgy látszik kimaradt neki a Rettegés foka (még a tetkók is stimmelnek). A Kígyót Varga Veronika és Pierre Richard (!) miatt lesz érdemes csekkolni (na meg Olga Kurylenko bájaiért). A Dunán Huszárik Zoltán ’71-es filmetűdje 22:40-től hogy ne felejtsük, mai kétszínű világunkban is jár a Tisztelet az öregasszonyoknak. Hogy miért mondom ezt? Hát mert egyfelől mindenki szép és fiatal akar lenni most és mindörökké (plasztikai sebészet, botox), ugyanakkor rendszeresen átesnek a ló túlsó oldalára mikor kifutóra küldenek testi és szellemi fogyatékkal élőket meg idős nőket. Huszárik az öregedést a maga természetességében ábrázolja cirka negyven percig, megmutatva úgy a szépségeit mint árnyoldalát.

Hétfő? #LESZAROM™.
podcast – Körömvágási etikett: Te használnád más körömvágó ollóját? – Nem, én leszarnám:
r – Így csúfította el az arcát a legnagyobb mai sztár – Jajj, ki lehet az a Legnagyobb Mai STÁR, úgy izgulok: „The Weeknd fokozatosan egyre több kötéssel jelent meg, míg végül kiderült, mi van alattuk.” – Mi más, mint a LESZAROM.
Obsessed – Addison Rae kiadott egy borzalmas, irritáló popdalt. Vagy egy ironikus, szexi remekművet: „Ön szerint melyik?” – Szerintem...LESZAROM.
Ez a srác 40 emelet magasan lóg a semmibe – ...én meg a földszinten SZAROM LE ^^
hát itt meg mi van? – Zac Efron rálép a kinthagyott gereblyére, és a kommentelők nem értik, mi történik ezután – Pedig egyszerű: LESZAROM happens.
Melyik a több? Az új Igazság Ligája vagy a Sátántangó mínusz Az ír 3/4-e?LESZAROM Wait, a challenger appears:
Elfogytak a szavaink a Netflix új párkereső műsorát látva – Ez még a Squid Game vagy már egy másik? Mondjuk mindegy, nekem van rá szavam: LESZAROM.
Nagyon sok foszfor kerül a Balatonba az emberi vizelettel, de már tudják, mi hozna megoldást – Tuti nem a leszarás :SSS

 

KEDD, NOVEMBER 2.:
BOYZ IN THE HOOD STYLE
0
PopSTÁRnak lenni nem biztos állás, de jó.

Talán érdemes:
Kilenckor 2001-es kiadás a Békakirályfi örökérvényű meséjéből a Filmcafén, a megszokottnál kicsit bátrabban. Nőcsábász herceg (Sean Maguire) esküvőjére igyekszik varázslójával (Martin Short), ez hozza el elvileg a békét a hercegnő (Christina Applegate) országa és a sajátja között...azaz csak hozná, mert útközben sem tud parancsolni az ösztöneinek. Ezek után logikus hogy békává változnak mindketten amit csak egy nő csókja-házassága oldhat fel. Az átok ötszáz év múlva és New Yorkban is ugyanúgy hat ám szerencsére akad csókkirálynő (Bernadette Peters) akit az immár újra emberi alakot öltött királyfinak és segítőjének „csak” meg kell találnia. Ez nem lesz könnyű a Nagy Almában de mázlijuk lesz egy másik nővel (szintén Christina Applegate), ekkor viszont a régi veszély fenyeget merthogy a szerelem ismét nem a megfelelő személy felé lobban fel... A Prince Charming nálunk is második címét fogyasztja (korábban Édes kis hercegemként forgalmazták) és bár eleve tévére készült, attól még cinikus macsóknak is bejöhet (főleg az egykori Kelly Bundy miatt). Nagy ugrás: féléjfélkor az SNL-ből kinőtt Andy Samberg, Jorma Taccone és Akiva Schaffer (vagyis a Lonely Island) 2009-es komédiája az HBO-n. A Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással) a Spinal Tap-féle zenei áldoksik babérjaira törve mutatja be hogy a könnyű műfaj gyakorlóit is ugyanazok a nehézségek tépázzák. A Style Boyz egykori tagja (Samberg) kinőtte együttesét és szólókarrierbe kezd de az első album után mintha lankadna az érdeklődés és egyik pofont a másik után kapja. Barátai (Schaffer, Taccone) az ő érdekében (is) rávennék egy reuonionra csakhogy Conner4Real nem csak a nevében tolja fullba az egót. Túl egyszerű lett volna Biebert vagy bármelyik fiúbandát parodizálni de nem ezt tették, inkább a mai mainstream zenéről festenek vicces-siralmas képet, az szinte mellékes hogy ehhez megnyertek egy rakat hírességet (Mariah Carey, Ringo Starr, Snoop Dogg, Usher vagy Justin Timberlake). Jellemző hogy Amerikában nem lett siker, de hát oda lassan az kell mint az Idiocracy-ben... Még később, háromnegyed egykor német nyomasztás a Cinemaxon a jó öreg evil child-témára: rendőrlovakat kiképző anya második lányát Bulgáriából fogadja örökbe de a gyermek egyre furább. Problémás viselkedéséért az őt terrorizáló szellemet okolja, a mama el is viszi egy lélekbúvárhoz de ekkor jön a meglepetés... A Pelikánvér családi drámaként indul hogy a végére horrorba váltson, egyedül a hosszával (bő két óra) nem vagyok kibékülve, lovaknál-madaraknál maradva jöjjön is

A természetet visszavágják :( rovat:
A világ legnagyobb jéghegye vált le a Déli-sarkvidéken: „170 km hosszú és 25 km széles, nagyobb Mallorcánál.” – Az a baj, hogy továbbmegy. És tényleg :(((
Valaki Trump nevét karcolta egy lamantin hátába: „Nem tudni, mi volt a célja az állatkínzással. A floridai rendőrség keresi.” – Az a baj hogy a hülyeség ragadós és nem ismer határokat:
Zoknit húztak egy hattyú fejére Lincolnban: „Az angol rendőrök keresik az „esztelen tréfa” felelősét.” – Örüljön a hattyú hogy ilyen olcsón megúszta, nálunk megették volna a közmunkások :SSS
Meglovasították a világ legnagyobb nyulát, aki nemcsak rémisztően hatalmas, de nagyon öreg is – Csak remélni tudom hogy nem a kondérban végezte...
Másfél millió forint a világ legdrágább csirkéje, ami kívül-belül teljesen fekete – Lásd fentebb.
Ilyet még nem láttunk: sárga színű pingvint kapott lencsevégre egy belga fotósWait, a challenger appears, sőt nem is egy:
Egy elhagyatott vegyi üzem szennyezése miatt kékülhettek meg az igen látványos kék orosz kóbor kutyák: „Látszatra egészségesek.” – ...ahogy Csernobil is „látogatható”. Oszoljunk, oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló!444!!!
Lezárták a Szamosba és a Felső-Tiszába ömlő csatornák zsilipjeit a Romániából érkező nehézfémszennyezés miatt: „Hajnali egykor ért magyar területre a szennydugó a Szamoson, amiből a határértéket meghaladó mennyiségű cinket, nikkelt, krómot és rezet mutattak ki. Remélik, hogy a Bodrog majd felhígítja.” – ...és ha nem, nekünk is lesznek sokszínű kutyáink.

 

SZERDA, NOVEMBER 3.:
STREETS HARANGS OF PHILADELPHIA
0
Vissza a JÖVŐBE barbarizmusba!

Talán érdemes:
HBO 2, 22:25 – A Philadelphia hangjainak semmi köze Tom Hanks-hez, annál több a gyászmunkához. Ír család fiúgyermeke (Matthias Schoenaerts) felnőttként sem tudja túltenni magát úgy húga halálán (akit a szomszédjuk gázolt el) mint apja bosszúján. Közben eltávolodik a família bűnözői „hagyományaitól”, azaz csak távolodna mert az olaszokkal való rivalizálás őt is érinti. Közép-Kelet Európát eközben a punk-reneszánsz szelleme járja be: fél kilenckor az Eltörölni Frankot román és jelenkori testvére, Ottó, a barbár kalandjai a Cinemax 2-őn. A nem csak zenével lázadó kamasz alól barátnője öngyilkosságakor csúszik ki a talaj, az ügyet hivatalos szervek is vizsgálják, ő meg addig a néhai Laura által felvett videókban merül el. Talán valami másba kéne menekülnie merthogy depizésnek ott van neki a családi rögvalóság (ápolásra szoruló nagypapa) is... Pontban 21:00-kor a tegnapi médiakritikus vonalat viszik tovább a Filmbox Premiumon zenészek helyett tévésekkel és képregény-rajzolókkal meg az ő találkozóikkal. Ezeken egyaránt megtalálunk levitézlett gyereksztárokat és állócsillagokat amint az utolsó fityinget is igyekeznek kisajtolni hírnevükből, az egyik ilyen a Supercon (amit nem nehéz kitalálni mi ihletett). Innen dobja ki haverjait egy egoista tévés (Clancy Brown), ők pedig az Ocean’s Eleven stílusában terveznek bosszút állni. Zak Knutson alkotása Brown, Maggie Grace vagy John Malkovich dacára max. közepes, kicsit rövidebbre vágva és kevesebb altesti humorral felért volna Sambergékhez. Érdekesség hogy Grace és Ryan Kwanten már a blogba is beválogatott, kicsit hasonló Hurricane Heistben is feltűntek. Ha már geekek és nerdök:

Trónok harca rovat:
MAGAZIN – Ötszáz kardból készített házi Vastrónt a PORT.hu olvasója – Nem fogom fikázni, így is többet dolgozott vele mint Martin a regénnyel:
magazin – G.R.R. Martin már bánja, hogy a Trónok harca beelőzte a regényeket – Csak egy tipp: írni kellett volna, nem pedig pihenni a babérokon és hülyeségekre pazarolni az ötleteket:
[nerd] – Na ezért nem halad G.R.R. Martin a Trónok harca 6. kötetével: „Írás helyett zúzós fantasy video­játékot fejleszt a Dark Souls és a Bloodborne atyjával – itt az Elden Ring trailere!” – Hát igen, úgy tűnik maradnak a spinoffok meg a nosztalgiázás:
Átírt mindent, amit a tévéről gondoltunk: 10 éves a Trónok harca: „A legjobb? Ó, dehogyis. De kultúrtörténet. A Trónok harca ma tíz éve indult világhódító útjára, és gondoskodott róla, hogy ne felejtsük el soha.”MAGYARUL: promócikkek nélkül a kutyát nem érdekelné ez sem:
tvdoki – sorozat – Hiányzik már Westeros? - Tíz meglepő tény a Trónok harcáról: „Néhány meglepő, kevésbé ismert tényt a Trónok harcáról, ami új szintet hozott a sorozatkészítésben.” – ...de csak amíg a Squid Game még kijjebb nem helyezte a tűréshatárokat.
videó – cinematrix – Megérkezett a Trónok harca-előzmény, a Sárkányok háza előzetese: „Tűzzel és vérrel debütált a beharangozó.” – Hát igen, kell is a seksz meg a Zerőszak ha vissza akarnak mászni a vastrónra, kár hogy már a stábtagok is elhatárolódnak önmaguktól:
A Trónok harca színésznőjétől elvárnák a hollywoodi fejesek, hogy minden szerepben meztelenkedjenSalma Hayek likes this, bár azért nem kéne átesni a másik szélsőségbe sem:
MAGAZIN – Emilia Clarke képregényének főhőse akkor lesz szuperhős, ha menstruál – Nem akarom tudni mire használja ezt a szuperképességét :SSSSS És nem ő az egyetlen aki megkomolyodott:
Mozi trailer – A Trónok harca Tyrionja Cyranót játszik – Mélynövésű Cyrano?! Ennyi erővel össze is vonhatták volna a két univerzumot...


CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 4.:
AGENT CLOSE RANGER
0
Kartell-mesék.

Talán érdemes:
HBO, 20:00: Apám történetei – Tavalyi franciázás a nagydumás papáról (Benoit Poelvoorde) aki úgy akar példaképpé válni kiskamasz fia előtt hogy minden hülyeséget bekamuz neki, így lesz egy személyben sportember vagy éppen reaktiválásra váró tökéletes katona. A gyerek felnéz rá és követi, sőt egy osztálytársnőjét is el akarja rángatni az aktuális bevetésre, ez még rendben is lenne ha nem egyből Algéria felszabadítása lenne a cél... A Dunán két órával később (22:01-kor) szintén gyermekek és Partizánok de már az ’56 utáni megtorlások árnyékában. Ez két kissrác barátságára vetül rá mikor egyikük apját a másiké tartóztatja le a forradalom alatti tevékenysége miatt. Féléjfélkor rövidke Scott Adkins-akciózás a Film Mánián ami látszólag már az elején ellövi az összes puskaport: visszavonult kommandós (Adkins) megmenti unokahúgát a számtalan mexikói Halálos kartell egyikétől. Nos, bár a felállás egyszerű (=nem tartalmaz sok meglepetést), de azért nem annyira mivel a drogkereskedők nem csak bosszút állni akarnak hanem egyúttal visszaszerezni az adataikat tartalmazó USB-t ami a magányos farkasnál maradt. Ide is jut magyar vonatkozás Tal Lazar operatőrködésével és az ő fényképezése az egyik oka hogy a Close Range nem Seagal-szint (a másik a jól koreografált közelharc-jelenetek).

Demi Lovato rovat:
Demi Lovato beleállt a diétás fagyasztott joghurtba – Kevesebbet kéne cuccolnia, a joghurtba nem beleállni szokás hanem megenni. Ja nem úgy állt bele, hanem:
Demi Lovato kissé szembement az elveivel: „Kicsit több, mint egy hónapja azon akadt ki, hogy (...) fagyasztott joghurtot sem vehet magának anélkül, hogy a bolt ki ne szúrná a szemét egy halom diétás termékkel. Demi követői jelezték, hogy aki például cukorbeteg, igencsak örül a mentes opciónak, de őt nem lehetett meggyőzni arról, hogy ez borzasztó üzenet az evési zavarral küzdők számára. Ehhez képest az énekesnő a minap egy hatalmas #cukormentes feliratú háttér előtt adott interjút az iHeart Radio Awards díjátadóján fülig érő szájjal – a kezében ugyancsak az üdítőmárka által szponzorált mikrofont szorongatva.” – Ne bántsátok, ennyi narkó után talán azt se tudja két perce mit mondott, amúgy is van neki elég (agy)baja:
Demi Lovato először csak a Photoshopról mondott le, most már a sminkről is: „Büszkén mutatta meg magát úgy, ahogy isten teremtette.” – Sőt, booty by God, ahogy azt a mai fiatalok mondani szokják...vagy nem, mert:
Demi Lovato nem szeretné, ha mostantól nőként utalnának rá: „Az énekes ugyanis leginkább a nem bináris nemű emberek kategóriájába sorolja magát.”CARA DELEVINGNE LIKES THIS Nyugi, eddig sem tartottam nőnek. Mindegy, most már ezt is tudjuk, béke vele, élhet a hobbijának:
Leforgatták Demi Lovato első szexjelenetét, hihetetlenül élvezte – ...és tíz év múlva erről is együttérzést kolduló posztokat fog írni mint nemrég a drogos korszakáról amit akkor szintén biztosan „hihetetlenül élvezett”.
Demi Lovato dokumentumfilmet forgat az UFO-król – Remélem a fenti jelenet nem abba készült :SSS
Demi Lovato kézenfogva járkált Miley Cyrus húgával – Igen, tudjuk, naponta le kell hozni:
Demi Lovato nem binárisnak definiálja magát: „Az énekesnő coming outolt, azt kérte, a rá vonatkozó névmásokat is igazítsák ehhez.” – Szerintem ne csak a rocklexikonokat de a szótárakat is írják át miatta!
Demi Lovato szerint a földönkívülieknek sértő lehet, ha idegeneknek nevezzük őket – És erről az idegeneket is megkérdezte? Mert ugye mi van ha patriarcha társadalomban élnek vagy fordítva és van egy darab királynőjük mint az Aliennek? Fontos kérdések ám ezek,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés