2021. 11. 06.
Blue is the Sweetest (nov. 6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Blue is the Sweetest (nov. 6-7.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, NOVEMBER 6.:
ISMERETLEN FARKASVEREM
0
Nem tudsz semmit, JON Snow Wolf!

Talán érdemes:
Nyolckor a hétvége első párkapcsolatos darabja a Film Now-n egy francia komédiával (Életem szerelme) melyben házassági tanácsadó ment meg másokat úgy hogy közben önmagát nem tudja. Ez valahol érthető, mert ugye legtöbbször aki nem tudja az tanítja de őt jóformán Pierre Richard-szinten üldözi a balszerencse valahányszor megtalálja a Nagy Ő-t. Ki tudja, talán majd most összejön neki... 20:30-kor zűrös rendfenntartó érkezik Romániából a Cinemax 2-re aki pénzbeli és magánéleti gondok között derítene fel egy régóta húzódó ügyet. Ebben nem csak kollégái hanem a vezetőség sem támogatja, gyanúsítottja egyébként biztonsági őrként dolgozó, roma származású fiatalember. A Felismerhetetlen előnye hogy hozzá mer nyúlni a rasszista sztereotípiákhoz, hátránya hogy ezt kissé túlnyújtva (bő két órában) teszi. A Filmbox Family-n megkapjuk a kötelező John Wayne-adagot is kilenckor és a Blue Steelnek semmi köze a Kék villámhoz, ezt nálunk Vér és aranyként forgalmazták. Barátunk látszólag bankrablóként tevékenykedik de mikor megmenti az őt üldöző seriffet (George 'Gabby' Hayes, as usual), mindenkinek egyértelmű lesz hogy a főgonosz a teljhatalomra törő ottani birtokos (Yakima Canutt, as usual) aki a helyiek kivéreztetésével tenné rá mancsát értéktelenné vált földjeikre. 01:35-kor nyolcvanperces horrorkomédia tavalyról az HBO2-őn melyben egyszeri seriff igyekszik megfejteni az eldugott településen teliholdkor elkövetett gyilkosságok titkát. Dolgát csak nehezíti italfüggősége, az emiatt tőle elhidegült lánya, valamint gondozásra szoruló apja is. A Snow Hollow farkasa esetében többszörösen igaz hogy csak újszülötteknek teljesen új vicc, majdnem ugyanezt a felállást (alkesz rendőr, farkasemberek, kisvárosi gyilkosságok) 2014-ben elsütötte a WolfCop csak abba még gyíkember ill. seksz is jutott. Értem én hogy Jim Cummings a Thunder Road után másodszor is zsarubőrbe akart bújni, de csinálhatta volna eredetibben is.

Zene” és „film” rovat:
The James Bond Edition:
Felnőtt, kemény férfiakat is meg fog ríkatni az új James Bond-film – Én is sírok, látva mi lett Sir Sean Connery, Roger Moore meg Pierce Brosnan örökségéből:
Egy film, amely nem tud felnőni Bond humanizálásához: „Nincs idő meghalni: érzékeny búcsú a 007-estől.” – Segítek: Bondot nem kell „humanizálni”, ő az az idol akiről tudjuk hogy sosem létezett és mi sem érnénk soha a nyomába. Bond egy bármikor elővehető lájtos szórakozás...volt, ami ott vérzett el hogy a szuperkémet meg az őt játszókat is mai agendákhoz erőltették:
Daniel Craig inkább melegbárokba jár, hogy elkerülje az agresszív férfiakat – ...vagy nem csak azért, mert:
magazin – Daniel Craig és Rami Malek csókja legendává vált: „A Nincs idő meghalni sztárja újra felidézte az elhíresült 2019-es forgatási sztoriját, de a több ezer csókpartnerét már nem akarta inkább rangsorolni.” – Hát igen, az olyan sekszista lett volna!! Amúgy már a csókpartnerek száma miatt is rezeg a léc, logikus hogy kell közéjük férfi is.
Minden idők legszexibb Bond-lányai - Mi lehet velük most?: „A producerek mindig ügyeltek arra, hogy a világ legdögösebb színésznői, modelljei, és Playmate-jei kapják a Bond-lányok szerepét. Lapozgató!” – Még jó hogy vége van annak a kornak, jöhet Gabourey Sidibe és Lizzo, nem csak mellékeskedni:
cinematrix – Kizárt, hogy James Bond nő legyen – vagy Tom Hardy?: „Daniel Craig remek Bond volt, de a helyére másik színész érkezik. Vagy színésznő?” – Nyugi, majd a sariatanács és az SJW-k eldöntik ^^
A soha el nem készült Bond-film, amiben robotcápák szerepeltek, és Sean Connery volt az egyik forgatókönyvíró – Majd Villeneuve ezt is leforgatja két-három, egyenként négyórás részben mint most a Dűnét.
Sherlock Holmes lehet az új Bond-gonosz: „Benedict Cumberbatch lehet a 007-es ellenfele.” – Ne csak szerepben, ötvözzék ezt a két univerzumot is, sokkal szarabb már úgysem lehet...
MOZINAPLÓ – Van idő búcsút venni: „A Nincs idő meghalni majd 3 órás tiszteletadás és méltó elköszönés a Daniel Craig-féle Bond-korszaktól.” – Vagy nem, mert mit olvashatunk rögtön mellette:
Filmbook – A legrosszabb Bond film valaha: „Nem a #metoo tette tönkre James Bondot, hanem a tehetségtelenség. Öreg Bond, ripacs főgonosz, érzelgősség és giccs.”Nap kommentje:

Lady Scarlett 2021.10.03. 15:56:01
#metoo és #cancelculture nevében töröljük el a hetero, fehér férfiak legfőbb megszemélyesítőjét James Bond-ot. Meg is tették, köszönjük...
Hát bazmeg...
Maradok a jó öreg Connery, Moore, Dalton, Brosnan négyesnél. Craiggel nem igazán tudtam mit kezdeni. Nekem olyan volt mint Lazenby. Semmilyen. Az összes főgonosz akit ellene hoztak mind semmilyen volt. Még a zseniális Christoph Walz sem tudott valamilyen lenni, csak semmilyen.
A Craig féle Bond filmeket csak Judi Dench M-je miatt néztem.
Ha arról lenne szó, hogy JB (nem Jason Bourne XD) relaunch akkor szerintem kezdjék azzal, hogy; hogy lesz M-ből M az MI6 vezető ügynöke. Amúgy ebben a karakterben Joseph Phinnest is imádtam. Q karaktere egy fogalom, a kiskölök is csak addig volt kedvencem, ameddig nem csináltak belőle "pincsikutyát".
Miss Moneypenny karakterével mi a tosz lett? Ő is fekete volt és nő, sőt kilőtte a francba Bondot - az ügynök halála. Francért nem lehetett azt a csajt előrángatni ha már kellett egy #metoo Jamesina Bond.


VASÁRNAP, NOVEMBER 7.:
ŐK IS SÍNEN VANNAK
0
Nem a legédesebb idők késnek.

Talán érdemes:
Haladjunk fordított időrendben! Minden rendben lesz címmel voltmár nálunk valami nagyon más de a Dunán ma 22:55-kor egy lengyel drámát adnak. Az elején semmi nem lesz benne „rendben”, kezdve a főszereplő kissrác családjától (alkoholba belehalt papa, rákbeteg mama, szellemi fogyatékkal élő báty) az iskoláig (ahol a körülmények miatt gyengén teljesít). Egy, csak egy dolog motiválja, a futás, ebben támogatja a suli alkesz tesitanára is (na, újabb problémás alak). Mikor összecsapnak a hullámok, a fiú végső kétségbeesésében zarándokfutásra indul Czestochowába, tettét az ottani Fekete Szűznek ajánlva. Kiábrándult edzője először csak a hype-ot látja benne de Pawel tette lassan mindenkinek elhozza a reményt. Tomasz Wiszniewski rendezése nem egyszerű faith movie, annál jóval több rétegű, szóval azoknak is bejöhet akik nem kedvelik a vallásos dolgokat. Fél kilenckor újabb önellentmondásos elnevezésű alkotás, ezúttal a Cinemax 2-őn: bár az Édes idők beköszöntenek de ehhez előbb el kell szöknie a kamasz főhősnőnek és testvérének (túl) laza anyjuktól-apjuktól. Mindehhez az erőt Billie névrokona és példaképe, Ms. Holiday zenéjéből meríti, öccse pedig követi őt a tengerpart kulisszái és az azt benépesítő figurák közé. A Sweet Thinget nézve szinte visszatér a hitem: rövid, fekete-fehér, régi zenékre épít és normális, befogadható cselekménye van – mintha nem is a pándémia kellős közepén, 2020-ban készült volna. Az anyacsatornán (Cinemax) szintén tavalyi opus nyolckor de már jóval sötétebb színekkel. A Két szerető meggyilkolása az Összeomlás és bármelyik szerelmesfilm keresztezése is lehetne: gimis koruk óta együtt élő pár úgy dönt, kicsit elszeparálódnak, hátha azzal megmentik házasságukat. Jellemző módon a férj az aki kiköltözik a közös lakásból (kicsit arrébb lakó beteg apjához), a nő pedig otthon marad és beújít egy új pasit is. Ezt az exe persze nem nyeli le olyan könnyen, még a vérontás is megfordul a fejében, ahelyett hogy haladna a korral:

A seksz, a szipu rovat:
The Poliamória Edition:
Goodwill Barbara – Beletörődni a langyos középszerűbe vagy elválni?Keep calm, pornóval, swingerezéssel meg poliamóriával mindig meg lehet menteni a házasságot:
hárman párban – Bevettek harmadiknak egy nőt, majd vele is frigyre lépett a házaspár: „A brazil házaspár három évvel ezelőtt hívott meg egy másik nőt az akkor 10 éves kapcsolatukba. Azóta vele is frigyre léptek, és közös gyermeket is nevelnek. Hogy hogyan működik a kapcsolatuk, cikkünkből kiderül.” – Természetesen CSAK jól működhet:
galéria – Pornózással mentették meg házasságukat: boldogabbak, mint valaha: „Hozzátartozóik többnyire pozitívan fogadták a hírt, bár feltehetőleg nem mindenkit avattak be a részletekbe. A pár ugyanis két gyermeket nevel: a 7 éves Emily közös lányuk, míg Jessnek van egy fia, James, az előző kapcsolatából.” – Sebaj, ők majd megtudják az osztálytársaktól.
hárman párban – Beleszeretett egy szerelmespárba, hármaspárrá bővültek: „Egy floridai pár úgy döntött, keres egy harmadikat. A családjuk kitagadta a fiatalokat emiatt, úgy vélik, pokolra juttatja majd őket ez az életvitel.” – Most a többség tuti röhög a buta, bigott keresztényeken és fel se tűnik nekik hogy lassan nincs olyan olyan elb***ott tabu amit ne a főoldalon hoznának le:
osz – Isten pánszexuális?: „Az emberi kapcsolatok sokkal többről szólhatnak, mint szeretni vagy gyűlölni egymást.” – Szóval neked a kapcsolat az annyi hogy szeretet-gyűlölet, Istent meg mindig a saját aktuális hülyeségeidhez igazított tulajdonságokkal ruházod fel. Mondjuk nem vagy egyedül ezzel a modern „Istenhittel”:
aztamindenit – Mennyei édeshármas: Istent vonják be harmadikként a szexbe: „(...) A kétgyermekes modell életében nem élvezte annyira a szexuális együttléteket, mint akkor, amikor Isten is "jelen" van. Nita Marie a férjével hetente legalább kétszer az ágyba invitálja a teremtőt – írja a Daily Star. (...) Nita Marie-ről először akkor írtunk, amikor azt nyilatkozta, hogy Jézusnak nem lett volna baja a szexmunkásokkal.” – Látszik hogy semmit nem értett meg Mária Magdolna történetéből, ahogy gondolom az se jut el az agyáig hogy amit művel (seksz+rituálék) az közelebb áll a sátánizmushoz (gyengébbek kedvéért: NEM azt idézik meg akit gondolnak). Mondjuk nem meglepő, eddig se az eszéből hanem a testéből élt.
hoppá!!! – Szellemmel szexel egy 38 éves nő, mindent elsöprő orgazmusokat él meg: „A 38 éves énekes-dalszerző, Brocarde azt állítja, menthetetlenül beleszeretett egy viktoriánus kori katona szellemébe, akit csak Edwardónak hív.” – Hát, ő legalább nem hazudja magát hívőnek.
Megtudták, hogy ugyanazzal a sráccal randiznak, szóval felújítottak egy buszt, és együtt utazzák körbe Amerikát – Barátkoznak meg utazgatnak, ahelyett hogy édeshármassal-négyessel meg pornózással mentenék ami menthető?! HÁT HOL ITT A PROGRESSZIVITÁS?!

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés