2021. 11. 08.
Return of the Yeti (nov. 8-9-10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Return of the Yeti (nov. 8-9-10-11.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 8.:
CHRONIC SECRETS
0
Egy nyomás alatt álló ügynök.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 11:40-kor) echte mai first world problem kissé nyögvenyelősen és Kanadából. Mit tehet az ifjú zenész-tehetség (Kelly McCormack) ha a sok meló között nincs már ideje a Művészetnek élni? Hát azt amit oly’ sok nőtársa: keres magának egy Sugar Daddy-t vagy akár többet, remélve hogy össze tud szedni annyi pénzt ami elég az önmegvalósításhoz és ki tud szállni mielőtt a „munkája” végleg rányomja bélyegét nem csak személyiségére de dalaira is. McCormack egy személyben írta-producerálta és értékelendő hogy nem lehetőségként hanem veszélyként prezentálja eme egyre elfogadottabb megélhetési módszert, de száz perc akkor is sok belőle. Fél tíz előtt öt perccel valós eseményekre építő doku-dráma sorozat kezdő epizódja a Dunán. Amint az köztudott, a kettős ügynök Szergej Szkripal és lánya, Julia voltak a 2018-as Salisburyi mérgezések célpontjai de a Novicsokból bőven jutott az ügyet felderítő nyomozónak (Rafe Spall) és teljesen vétlen civileknek is. Az anyag azonosítása után gyorsan kellett cselekedni és itt is erre helyezik a hangsúlyt (persze nem hallgatják el az orosz titkosszolgálati szálat sem), kicsit a Csernobil-szériát idéző feszültséggel. Éjjel negyed kettőkor újabb eresztés az HBO2-őn a blogba júniusban beválogatott Eltitkolt Krónikákból, a Prés alatt levő podcaster (Alison Sweeney) ezúttal egy balesetről igyekszik kideríteni az igazságot.

Hétfő? #LESZAROM.
The Oligarcha Cribs Edition:
Most elég olcsón lehet bejutni egy igazi NBA legenda, Scottie Pippen házába – ...de leszarni még így is olcsóbb, mert:
Gazdagisztán – 2020 öt legdrágább amerikai ingatlana: „Noha 2020 nem tett jót az ingatlanpiacnak, az öt legdrágább amerikai ingatlan összértéke közel 550 millió dollár volt.” – ...és ezek csak a jó állapotúak:
kívül tágasabb – Már egy kiégett ház is 250 millió forint Kaliforniában: „Tolongtak a vevők a szénné égett házért.” – Ez most még a lakhatási szegénység vagy már a szénhiány?
g – Eladta malibui házát James Cameron: „A hollywoodi sikerfilmek koronázatlan királya 8,2 millió dollárt kapott a malibui házért. És ez csak az egyik fele.” – A másik az hogy LESZAROM.
i – Pamela Anderson 11,8 millió dollárért adta el otthonát!: „Úgy tűnik, Pamela Anderson hivatalosan is búcsút mond Kalifornia strandjainak!” – ...meg úgy is tűnik hogy LESZAROM.
1,2 milliárdért passzolta el floridai villáját John Travolta – Ő legalább meg tudott tőle szabadulni:
A kutyának se kellett Pierce Brosnan óceánparti villája - lessen be a luxusházba – Dehogy lesek, inkább LESZAROM!
eladó a villa – Túladna luxusvilláján Leonardo DiCaprio - Kukkantson be az álomotthonba!: „Az Oscar-díjas színész 5,75 millió dollárért (1,69 milliárd forintért) bocsátotta az ingatlanpiacra a luxusrezidenciát.”A BEFOLYT PÉNZT TUTI KÖRNYEZETVÉDELEMRE FORDÍTJA MAJD Ahh, bagatell ár:
Ingatlan eladás – Tom Cruise hihetetlen összegért adta el coloradói birtokát: „A filmcsillag 39,5 millió dollárért adta el 320 hektáros coloradói birtokát.”LESZAROM Wait, a challenger appears:
gi – Őrült kiárusítást tartott Elon Musk: „Az amerikai milliárdos idén hat házat adott el, csak Bel Airben. Ebből négyet ezekben a napokban 62 millió dollárért.” – Hé, hát nem úgy volt hogy ő dobozházban él? Mondjuk mindegy, LESZAROM.


KEDD, NOVEMBER 9.:
CHASING THE SHARK

0
Haha, nagyon funny!

Talán érdemes:
Kilenckor 1988-as Chevy Chase-vígjáték a Filmcafén: az irodalmi babérokra vágyó férfi (Chase) és párja a vidéktől ihletet, nyugalmat meg más ilyesmi, városiak fejében élő közhelyeket vár de a Fura farmon kb. ezekből jut nekik a legkevesebb. Már a költözés sem zökkenőmentes de a java még hátravan, kezdve a szomszédok viselkedésétől egész a kertben talált maradványokig. Ezek is közrejátszanak abban hogy a nő (Madolyn Smith-Osborne) felfedezi magában az írói vénát, ez aztán versengéshez és végül szinte váláshoz vezet – meg a ház eladásához, már ha találnak rá valakit. Ugyanabban az időben az egyik közelmúltbeli Év filmje a Paramount Networkön melyben ügyeskedésből ingyenélő család előtt villan fel a Nagy Lehetőség mikor egyikük bejuthat korrepetálni gazdagékhoz. Ő persze azt teszi amit a helyében bármelyikünk, vagyis hozza magával egyenként a többieket, szép lassan lecserélve régi sofőrt-tanárt-miegymást. A tulaj látszólag nem sejti hogy a rajta Élősködők rokonok, így amazok felbátorodnak és azt tervezik hogy nem csak a cselédszobában veszik át az uralmat... Szezonja volt akkortájt az ilyesmiknek, lásd a Bolti tolvajokat de akár a Borgmant, itt még a ma divatos gazdag-hibáztatás is bejátszik. Én kihagyom, nem az erőszak hanem az egyoldalú politizálás miatt (ami nagyon emlékeztet az elit csemetéi által hangoztatott közhelyekre), bár a Squid Game-ből ítélve ezek kellenek a népnek. Eközben az AMC horror-ismétlésekkel támad: előbb kilenctől az ezerszer adott Cápa majd 23:25-től a klasszikus, originál Üvöltés.

A dolgok internete rovat:
okosóra – Smartic Q7 okosóra bemutató: „Manapság ha az ember prémium kivitelő, funkciókkal gazdagon megpakolt okosórát szeretne venni, nem feltétlenül kell vagyonokat költenie.” – Sőt, szinte ingyen dobálják a megfigyelt birkacsürhe után:
best of china – Itt a mindentudó drón, amire nem megy rá a gatyád: „Ajándéknak is kiváló okos drón karácsonyra.” – Vagy nem, mert:
Ön is kémkedő ajándékot vett karácsonyra?: "Érdemes odafigyelni, mit kezdenek a gyerekek adataival az okosjátékok." – Adjátok be a birkáknak extra featureként. És basszus ezt teszik:
Ujgurazonosító technológiát találtak a Huawei egyik szabadalmában: „A technika a gyalogosok képei között azonosítja azokat az embereket, akik látszólag ujgur származásúak.” – Szinte már hallom az emberjogi szervezetek tiltakozását...sőt, nem csak szinte:
ENSZ-figyelmeztetés: súlyos gondot jelent a mesterséges intelligencia: „Az arcfelismerés és a hasonló technológiák az emberi jogokat veszélyeztetik.” – Érdekes a rögtön alatta található támogatott tartalmat olvasni:
vevőbarát – támogatott – Itt a pulzust, vérnyomást, véroxigénszintet is mérő okoskarkötő: „Tartsd szemmel egészséged, vezéreld mobilod a csuklódról, zseniális találmány.” – Beépített ujgur-felismerő is van benne? LOL!44!
kipróbáltuk – teszt – Kipróbáltuk a Yeedi-t: Ez most a legdurvább felmosós robotporszívó: „Beleadtak apait, anyait, és meglepően jó lett!” – Ja, durván jó:
Rengeteg pénzért vehetünk egy cuki kémrobotot, ami folyamatosan megfigyel minket: „A megfigyelés feltétlen rajongóinak ajánljuk.” – Sebaj, a klotyóban így is védve vagyok...ja ott sem:
A székletből és a vizeletből diagnosztizálja a betegséget az ánuszfelismerő okosvécé: „Okosvécén eddig legfeljebb ülésmelegítő vagy magukat automatikusan lehúzó és illatosító berendezéseket érthettünk, de (...) a Stanford Egyetem vezetésével egyre több kutatóintézet és startup kezdett olyan vécék fejlesztésébe, amelyek a vizelet- és székletminták azonnali és rendszeres elemzésével végzik a mindennapi egészségmonitorozást.”ÉDES FASZOMat a kettősmércés, álszent nyugati tudósokba akik egy része ezerrel rinyál a klíma meg az áramfogyasztás miatt, a másik fele meg naponta kitalál valami tök felesleges, pazarló dolgot. Nem elég az ülésmelegítés, az automatikus öblítés meg a többi, itt az új csoda ami a háztulaj s***lyukát meg az abból kijövő dolgokat analizálja. Akartok valami tényleg hasznosat feltalálni? Találjátok meg az AIDS, a rák, a covid meg a többi ezer tényleges probléma gyógyszerét, balf***ok!!!


SZERDA, NOVEMBER 10.:
GHOST OF THE RAPPER'S PAST
0
Biggie mint fénykép szobám falán.

Talán érdemes:
Nyolckor az abszolút médiakedvenc Johnny Depp az HBO-n nyomozóként, helyszín a Hazugságok városa, a bűntény a kilencvenes évek két rapSTÁRja, Biggie és 2Pac meggyilkolása. Emberünk nem halad, hagyja is az egészet – azaz csak hagyná, ha nem csapódna mellé az a tényfeltáró riporter (Forest Whitaker) akivel egészen a rendőrség vezetőségéig követik a szálakat... A City of Lies hányattatott sorsát jellemzi hogy 2018-ban készült de csak nemrég mutathatták be, amúgy nem tesz hozzá sokat az eddig ismert tényekhez (amiket Nick Broomfield 2002-ben már feldolgozott a Biggie and Tupackel). Ugyanabban az időben már a szeretet ünnepére hangolnak a Film4-en a hazánkfia Takács Tibor direktorkodásával, itt kisvárosba visszatérő csajt (Christina Milian) rohannak meg az Elmúlt karácsonyok emlékei. Ezek többségét ama házban töltötte amit épp most készül eladni, vagyis döntenie kell a múlt értékei meg a jelen (anyagi) szükségletei között. Az estét negyed éjfélkor húszéves Sly-akciózás (D-Tox) zárja az AMC-n, Stallone itt rehabra vonult FBI-tisztként tenné túl magát barátnője (más általi) meggyilkolásán. Terveit keresztülhúzza előbb az időjárás, majd az egyik bentlakó: az első havazással zárja el az intézményt a külvilágtól, a másik pedig a bentlakók ritkításába kezd...

Swingerwarrógép rovat:
Egy rágógumireklám szerint ideje felkészülnünk a parkokban tartott orgiákra – Hát igen, megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tesztoszteron:
Az utolsó pillanatban derült ki, hol tartják a szexfesztivált: „Fétisbemutató, vizespóló-verseny és jacuzzis sátrak mellett felnőtt ugrálóvárat kínáltak.” – Bezzeg a gazdagok...ja nem:
Dívány 18+ Ilyen egy modern kéjutazás, és nem biztos, hogy ki akarod próbálni: „A szvingereknek túl unalmas volt a pandémia, de ami utána jött, azt hívhatjuk kalandozásnak is a négyzeten.”STD’s & Coronavirus likes this, avagy küszöbön az újabb mutáció:
Csak óvatosan 18+ Maszkos orgiával ünnepli majd az újranyitást egy elit New York-i szexklubSpecial appearance by KÉK vörös halál álarca, remélem megörökítik mint Dániában:
18+ Swingerklubban, szex közben készített interjút a dán újságíró: „(...) Louise Fischer (...) a kétperces interjú vége felé már akció közben, nyögdécselések közepette beszélget férfi interjúalanyával. Az újságírónő (...) elmondása szerint eredetileg csak külső szemlélő tervezett lenni, de hajtotta a szakmai kíváncsiság. „Számomra ez egy természetes dolog. A munkám része, hogy betekintést nyújtsak egy olyan világba, amelyhez nem mindenkinek van hozzáférése – mondta.”BEZZEG HA FÉRFI INTERJÚZOTT VOLNA ÍGY Hát igen, a KÖZÖNSÉG csürhe kiszolgálása mindenekelőtt, már csak a monogámiáról kell leszoknia:
Alacsony libidója miatt másokkal is hagyja szexelni férjét az ex-sztripperÉBERSÉG! elvtársak, mi ez a toxikus maszkulinitás-propaganda? Tudhatnátok hogy a csoportos megcsalás csak női oldalról menő:
thank u, next – Ez a nő elárulta, milyen volt 18 férfival szexelni egy éjszaka alattÉN IS ELÁRULOM HOGY LESZAROM Ne ítélkezzünk korán, olvassunk tovább: „Louise gyakran fantáziált arról, milyen lehet egyszerre több emberrel ágyba bújni. A férje aztán áldását adta a dologra.”BIZTOS MERT NEKI IS ALACSONY A LIBIDÓJA akarom mondani EZEKKEL A LUJZÁKKAL MINDIG CSAK A BAJ VAN Wait, a challenger appears:
és ezt így hogy? – Ötven pasival feküdt le az első randin ez a modell, egy swingerbulin kötött ki véletlenül – Jaja, kb. olyan „véletlenül” ahogy én véletlenül minden este a kocsmában kötök ki, az ötven pasit meg tudjuk be annak hogy könnyen lesz szerelmes, a neve (Kazumi Squirts) sem ARRA utal, ő „modell”: „Nehéz magyarázatot találni arra, hogyan lehet véletlenül egy swingerbuliba keveredni, ám Kazumi Squirts modellnek ez is sikerült. (...) „Akkor randiztam a sráccal először. (...) Az előző kapcsolatom nem sokkal a swingerbuli előtt ért véget. Úgy voltam vele, szeretnék megismerni új embereket (...), a fejembe vettem, hogy ötven férfival bújok ágyba, és ezt meg is kaptam. (...) Nem egy hétórás szexmaratonról van szó: mindössze egy-két órán át tartott az egész, sok szünettel.” – Adja ki DVD-n, írjon róla könyvet, aztán ha megöregszik, írja meg újra de már hesstegmítús szemszögből és visszamenőlegesen perelje be a gang bang résztvevőit :SSSS
„Kiemelten fontos” az első randin szexelni egy nő szerint – el is mondta, miért gondolja így – Ez is de elmaradott, tudhatná hogy ha nem mennek át rajta elsőre minimum ötvenen akkor ugrott a cool-faktor!!!


CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 11.:
OPERATION: SEPARATION.
0
Breaking up the nuclear family.

Talán érdemes:
A Tökéletes lányok múlt hétfői szeparálása után ma nyolckor újabb Szétszakító műveletnek lehetünk tanúi de már az HBO-n, kissé ördögi elnevezésű gyerekkel. Damien szülei vitatkozásaiból azt szűri le hogy el kéne válniuk és osztálytársnőjével neki is lát hogy jobban hozzájuk illő figurákkal hozza össze őket. Felnőttként lehet cikizni a Breaking Them Up sztoriját de a valóság az hogy gyerekként a legtöbben elgondolkoztak a papa-, vagy mamacserén még ha nem is léptek a tettek mezejére. Ugyanitt maradva 21:40-től már nagyon másfajta Szűk családot láthatunk Ry Russo-Young kamerája által HOMÁLYOSAN élesen. Ő lánytestvérével együtt leszbikus házaspárhoz „született” akik szeretetben nevelték fel ám egyszer csak feltűntek a biológiai (spermadonor) apák... A Nuclear Family természetesen a vérrokonság ill. a modern família bonyolult kérdéskörét járja körbe és bár rendszeresen poénkodok mozaik meg egyéb családokon, attól még belenézek. Éjfél előtt tíz perccel az eddig főleg színésznőként ismert Daphne Zuniga rendezése a Film4-en melyben húgától eltávolodott nővérnek lesz gyanús testvére halála aki nem csak újra felvette vele a kapcsolatot de társtulajdonossá is tette volna wellness business-ében. Bár a jelek egyaránt utalnak üzleti illetve sima féltékenységre, könnyen kitalálható hogy itt is Megszállott rajongás áll a háttérben, már csak az a kérdés, kié. Ami viszont nem kérdés az az hogy a thrillerek nem igazán mennek a Lifetime-nak, ők is, mi is jobban járunk ha maradnak a kaptafánál (romantikázás).

Elon Musk rovat:
Segglyuk, tárulj! – Furcsa meglepetést rejtettek el a TeslákbanÁnusz-analízis már itt is?! Zseniális ötlet, ettől mindenki átvált elektromos autóra...ja nem.
lifeadvice – Elon Musk 5 legfontosabb sikertaktikája: „Fordult a kocka! Elon Musk a világ leggazdagabb embere. Ez az 5 sikertaktika is segített neki!” – EGY taktikája van, ugyanaz ami Elizabeth Holmes-nak csak ő néha virít is valamit.
Elon Musk a legjobban fizetett cégvezér – Elég baj az, főleg neki:
Bernie Sandersnek nem tetszik, hogy Elon Musknak túl sok pénze vanKeep calm, már nincs annyi:
napi.hu – Elon Musk ész nélkül telerakta az eget, most 30 milliárd dolláros válságban van a cégeMUHAHA, azt remélem is!
Megehető-e a halott űrhajós?: „Az űrkutatás fejlődésével megkerülhetetlenné válik a kérdés, mihez kezdjünk halottainkkal az űrben.” – Ugyanazt amit Déva várának építői:
Az űrhajósok véréből és vizeletéből épülhetnek az első marsi házak LESZAROM Ja nem ma, olvassunk tovább:
Gond nélkül visszatért a Földre a SpaceX űrhajója – Fel sem robbant? Akkor uncsiiii... – „A rajta utazó négy űrhajós 168 napot töltött a világűrben.” – ...és Musk továbbra sincs köztük, nem is értem miért. Ja de:
RS – Elon Musk: Kezdetben valószínűleg egy csomó ember meghal majd a MarsonNap kommentje:

szívófej 2021.04.30. 14:57:28
"Lehet, hogy meghalsz ... és nem fogsz jókat enni és hasonló dolgok. Ez egy nehéz és veszélyes utazás, amiről lehet nem térsz haza élve, de dicsőséges kaland" - Vonzónak tűnik - tette hozzá nevetve Musk.
1. Akkor miért nem löveti ki magát rögtön oda?
2. Min röhög?

...ja és még valami:

Alternatíva 2021.04.30. 17:14:42
Ő egy igazi kalandor - tök hülye mindenhez, de jól adja elő és te elhiszed.

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés