2021. 11. 15.
Ballag a Cantona (nov. 15-16-17-18.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ballag a Cantona (nov. 15-16-17-18.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 15.:
SAVE YOURSELF FOR BETTER DAYS
0
Hívatlan vendégek = üres üvegek.

Talán érdemes:
A Film Now műsorán Ken Loach 2009-es meglepetése nyolckor (lemaradóknak holnap ugyanitt 10:15-kor). A Barátom, Eric két azonos keresztnevű de merőben más foglalkozást űző férfit hoz össze: Eric Bishop (Steve Evets) született vesztes postás aki se melóhelyén, se családjában nem érzi otthon magát, egyedüli menedéke képzelt haverja, Eric Cantona (Eric Cantona) aki elkíséri a kézbesítésekre és tanácsokat ad neki. Loach voltaképp ötvözte rögvalóság-drámáit a meta-humorral meg a mély filozofálgatással, külön jó hogy ehhez megnyerte az igazi Cantonát (lásd még a JCVD-t amiben Van Damme lépett ki a sablonjaiból). Ugyanitt tízkor telófügő párocska (Sunita Mani, John Sinclair) véli úgy hogy egy ház az erdő mélyén ideális helyszín lesz a rehabhoz. Slasherekben ekkor szokott feltűnni a baltás gyilkos, netán a zombi a pincéből de barátaink úgy járnak mint Jared Leto a maga elvonulásával csak ők nem járványról maradnak le hanem az alien invasionről. A Védd magad, jönnek! idegenjei mintha Gizmo és a Rémecskék etanolfüggő távoli rokonai lennének, amilyen cukik, olyan veszélyesek, a botcsinálta remetéknek nehezére is esik a vészhelyzethez való alkalmazkodás... Este nyolcra visszaugorva a Cinemaxon jön a Guardista kifordítása melynek testvérpárja ugyanúgy a Törvény árnyékában él, csak más-más oldalon: egyikük törvénytisztelő, sőt azokat betartató POLGÁR rendőr, a másik pedig piti bűnöző. Szabadulása utáni bankrablása rosszul végződik így csak ahhoz mehet akitől már régen eltávolodott, ám ezzel őt is lehúzza. Kis öröm az ürömben a zsaru felé megcsillanó új szerelem lehetősége – igen, a Broken Law sem talál fel semmi újat de legalább korrektül mondja fel a kötelezőket (Crime doesn’t pay, mmmkay?). Közben persze folytatják A salisburyi mérgezéseket is a megszokott helyen és időben (Duna TV, 21:25).

Emily Ratajkowski? LESZAROM.
Demi Rose pucér feneke segít visszarepülni a nyárba: „A mai Instahíradóban láthatja még Emily Ratajkowski fenékmutogatását és Rosie Huntington-Whiteley dögös fotóit is.” – Maradok Giannánál, ezeket meg LESZAROM, akármit is gondolnak róla:
Emily Ratajkowski szerint nem szép dolog az anyáknak beszólni – ...ahogy az „anyasággal” visszaélni sem az:
Retikül – Dögös ruhákban mutatja meg szülés utáni alakját Emily Ratajkowski – Sőt, akár azok nélkül is:
izgalmas instahíradó – Emily Ratajkowski a követői arcába tolta kebleit és egyéb szexi fotók – Lassan mondom hogy megértse: LE-SZA-ROM.
Emily Ratajkowski tinikora óta semmit sem változott – Elég baj az, mármint szerinte:
Emily Ratajkowski anyját lázba hozta, hogy 12 éves lányát dögösnek találják a férfiak: „A modell azt vallja, hogy már serdülőként meg kellett tapasztalnia a férfiak figyelmét, amit nem tudott hová tenni.”LE KELLETT VOLNA SZARNIA Igen, kitaláltad, könyvet írt a szenvedéseiről és azt promózza:
Emily Ratajkowskinak egyszer közel nyolcmilliót fizettek egy randiért – ...és ez felfoghatatlan traumát okozott neki. Ne röhögj, tényleg ezt mondja:
Emily Ratajkowski a testének kihasználásáról ír új könyvében Nincs is szebb a folyton villantó, szülés után pucér képeket posztoló milliomosok álszentségénél-önsajnáltatásánál. Ja de van, az amikor odateszik magukat az elnyomott közel-keleti és afrikai nők mellé: „Hordhatsz burkát vagy bikinit, mi a cisz-hetero, patriarchális, kapitalista világ által meghúzott határok között működünk – mondta.” – ...ezért van az hogy nem fogad el pénzt a testéről készült fotókért. Ja de, csak PTSD-je lesz tőle: „A könyv egy (...) fejezetében megvallja, hogy egzisztenciális krízisbe került, amikor a Maldív-szigeteki nyaralásán fizettek neki egy olyan Instagram-posztért, amely a fenekéről készült.” – Ha valahova, ide tuti illik a LESZAROM.


KEDD, NOVEMBER 16.:
FÉRJ: A BŐRÖNDBEN.
0
Az ötödik szépség örök ragyogása.

Talán érdemes:
Nyolckor 2019-es skizo love story a Cinemaxon házassága napján elhagyott és ebbe szó szerint beleőrült csajjal (Sally Hawkins) akiről már családja is lassan letett. Az egyetlen kiút egy nála is zűrösebb férfi (David Thewlis) akivel együttesen igazolják hogy két kis negatívumból lehet nagy pozitívum. Az Örök szépség hiteles képet fest a mentális betegségekkel való küzdelemről, a testvércsatornán (Cinemax 2) közben Kanadában élő drogbáró-feleség kalandjai 22:25-kor. Őt az igazságérzete (LOL) kényszeríti az önfelvállalásra mikor megöli kolléganője támadóját, ezzel oda az anonimitás, viszont legalább az őt halottnak gondoló gyerekei örülhetnek – vagy nem, mert úgy a rendőrség mint a régi bűntársak élénken érdeklődnek a Fekete özvegy iránt. Eredeti címe (Penoza: The Final Chapter) alapján nincs kizárva hogy korábban volt több része is, remélem azok valamivel jobbak. Mindeközben 21:35-kor optimista rom. kom. a Story4-en amihez elég Egy kutya, két bőrönd és egy nagy szerelem. Fentiek közül a bőrönd kap nagyobb szerepet, ezt cserélik el egymásnak elsőre unszimpatikus hőseink és persze hogy az első, szükségszerű találkozást több, immár önkéntes randi követi.

A természet visszavág rovat:
Videó – Nem filter, nem photoshop: nagy felhőkben érkezett a szaharai homok az Alpokba – Az a baj hogy továbbment: „Bizarr fotók a svájci Alpokból, ahol egy szaharai homokfelhő meglepő enyheséget és narancssárga eget-havat okozott.” – Hát inkább sárga hó mint vegyi anyagoktól színes kutyák :SS
Kamikazeszarvas sokkolta a BMW-st – MUHAHA, azt remélem is:
videó – Ezt az autót szó szerint a föld nyelte elInstant karma level over 9000.
Azt hitték, elhamvasztották a macskájukat, de este azért hazament kajálni: „Még sírkövet is rendeltek az állatnak.” – ...és ez nem egyedi eset: „A jelek szerint a Brit-szigeteken viszonylag gyakoriak a hasonló esetek, egy kísértetiesen hasonló júniusi esetben ugyanis az angliai Cheshire-ben tért haza egy elhamvasztottnak hitt macska.” – Cheshire-i macska? Akkor eddig biztos Csodaországban vigyorgott az arra járókra.
Most tényleg megjelentek a delfinek Velencében „Tavaly álhír volt, idén tényleg látták őket.”Wait, a challenger appears:
KISBÁLNA TURNÉZIK OLASZORSZÁG PARTJAINÁL – Remélem nem lesz magyarországi állomása a turnénak...vagy mégis, mert:
Másfél millió dollárt ért a cet hányadéka – Hát még ha le is szarná...
Mérgező portugál gályákat mosott partra a víz Nagy-Britannia strandjain – Az a baj hogy nem mentek tovább, mert: „A portugál gálya, ami valójában négy élőlány, 3,5 méteresre is nőhet, a csápokkal együtt pedig akár 48 méter hosszú is lehet.” – Négy „élőlány”, az b+, már utalom is nektek a támogatást. Nap kommentje:
0

SZERDA, NOVEMBER 17.:
UTOLSÓ MENET. ADD FEL!
0
Ad astra territórium.

Talán érdemes:
Nyolckor tavalyi depizés a Cinemaxon a Wrestler nyomdokain Németországból. Andi Jovanovic jobb apa mint Randy, a Kos, gyerekeiért és megélhetéséért küzdve vállalja el Az utolsó menetet is amitől azt reméli hogy az érte kapott pénzből törleszteni tudja az exe által kölcsönadott ötezer eurót. Fél kilenckor megint világvége az Asterrariummal, ezúttal a Cinemax 2-őn, Oroszországból, űrlények helyett üstökössel fenyegetve bolygónkat. Armen H'Akopian és Dimitrij Tarkov nem az egyszerűbb, hanem az olcsóbb megoldásra szavazott mikor a Michael Bay-armageddon helyett az utolsó napok pszichológiai feszültségére helyezték a hangsúlyt melynek itt családegyesítés a forrása. Andrej és felesége, Anna abban reménykednek hogy régóta nem látott fiaik visszatérnek egy utolsó nagy beszélgetésre, kívánságuk első része teljesül is, a második csak félig mert a közelgő apokalipszis sem feledteti teljesen a múltat, nem csak gyerekeik számára. Pedig az ő házasságuk is Álomesküvőnek indult ahogy a Film4-en 21:50-kor látható páré is, itt a menyasszony öribarinője vette túl komolyan a halálos-elválasztós dumát bár nem a leendő feleséget akarja megölni „csak” elkövetni valamit és rákenni a gyanút... Nemrég emlegettem mennyire nem kéne a Lifetime-nak thrillereket forgatnia és hát a Perfect Wedding is jobb lenne sima romantikázásnak.

Greta Thunberg rovat:
DANUBE – Greta Thunberg nem lesz boldog: így zárult Biden klímacsúcsa: „Áttörés helyett bökkenők jellemezték az eddigi legnagyobb szabású online klímakonferenciát.” – Á, neki most van más dolga a dühöngés helyett:
Greta Thunberg már maga fizeti a fűtésszámlát, elköltözött a szüleitőlFűtés?! MILYEN FŰTÉS?! Hauderjúúúú, hát ennyit ér Gréti szava?! Sebaj, van utánpótlás:
A kiló nem százat jelent – Az év környezet­védője bocsánatot kért a klímariogatásért: „A közelmúltban jelent meg Mike Shellenberger új könyve: Apocalypse Never, "Soha el nem jövő világvége". Jó ez a hír?” – Nem jó, mert a jövő itt van és sose lesz vége :SSS
zöld index – Greta Thunberg bekeményítene: „A fiatal svéd aktivista nem tartja magát klímacelebnek.” – Hát persze hogy nem, ő sima celeb:
Greta Thunberg énekesnőnek állt – Ha csak annyira tud énekelni mint világot megmenteni akkor jobban tenné ha rendes melót keresne...ja azt nem fog:
Greta Thunberg home office-ban sztrájkol – Szóval otthon dolgozik, de NEM dolgozik. Nem értem, vagy talán mégis:
zöld index – Greta Thunberg ismét borzolja a kedélyeket – Igen, neki ez a munkája:
Greta Thunberg a Vogue címlapján, a divatipart szapulja: „Lovat simogat, miközben kritizál.” – De legalább nem úszik vele :SSS
Greta Thunberg megtanult káromkodni – Akkor mégsem énekesnő lesz hanem rapper?...


CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 18.:
WHERE IS THE WOLFBOY?
0
Épp lazít kicsit.

Talán érdemes:
A mai nézhetőségek zöme az HBO-n lesz: nyolckor hipertrichózis miatt csupaszőr srác (Jaeden Martell) indul anyja keresésére a tőle kapott életjel hatására. Útja természetesen nem lehet teljes vándorcirkusz meg vele egykorú tolvaj barátnő (Eve Hewson, azaz Bono lánya) nélkül, de lesznek más okból kirekesztett segítői is (pld. egy drag queen). Ami az ellenfeleket illeti, azokból is jut, kezdve a cirkusz tulajától (John Turturro) az apja által felfogadott zsaruig. Bár az ajánló szerint A farkasfiú igaz története mai mese, a felnőtt-témák miatt mégis a lélekben fiataloknak (és nyitottaknak) ajánlható. Ugyanitt fél tízkor hazai gyártású doksi: Kőrösi Máté a Belvárosi Tanodában figyelt fel három érettségire készülő vagány csajra akiket ideális vizsgafilm-alanynak gondolt. Előbb csak naponta vezetett videónaplót kért tőlük de a beérkezett anyaggal együtt az ambíciók is nőttek, így lett belőle ez a majd’ 90 perces korkép (vagy kórkép). A bezzegazénidőmben öregek számára a Dívák első blikkre megtestesítik generációjuk összes közhelyét (sminkelés, közösségi média) de ahogy egyre jobban megnyílnak a saját és a rendezői kamerák előtt, úgy tárul fel a bevállalós külső mögötti számtalan nem épp kellemes élmény. Vannak benne üresjáratok és nem mindig szép a kép amit mutat, de talán jobban megérthetjük belőle a mai fiatalokat, aki még ezután is bírja szusszal az 22:55-től a múlt héten kezdett Szűk családdal zárhatja a napot, social mediára visszatérve:

Szelfibűnözés rovat:
CINEMATRIX – Belefáradt a színlelésbe a fitneszinfluenszer: „Játékfilm, amely dokumentumfilmnek is elmenne.” – Akkor Magyarország, pontosabban Kőrösi Máté megint megelőzte a Nyugatot.
Egy videós éppen élőben közvetíti az életét, és addig nem áll le, amíg fizetnek neki – Mindegyik ezt csinálja, az újdonság az lenne ha azért fizetnének hogy NE posztoljonanak többet:
50 órán át volt élve eltemetve egy az egyik legnépszerűbb youtuber – Még maradhatott volna egy-két évig, azalatt csökkent volna a népszerűsége és a támogatók száma.
Példakép: ez a férfi azzal keres pénzt, hogy alszikWait, a challenger appears:
marketingmorzsák – jó étvágyat! – Az indiai nők online evéssel keresnek pénzt: „A mukbang videók lényege, hogy valaki a kamera előtt eszik hihetetlenül sokat.”ÉSZAK-KOREÁBAN Kínában ilyesmi nem fordulhatna elő:
A kínai állampárt drákói törvénnyel próbálja megfékezni a disznóként zabáló influenszereket: „4,5 millió forintnak megfelelő jüanra büntethetik, aki a zabálást népszerűsítő videót posztol.” – Küldjék őket fogyókúra-táborba.
Szelfimúzeum nyílt Nyíregyházán – Ha nem FAIL pillanatokat örökítenek meg rajtuk akkor uncsi:
Romantikus fotózást akartak, beleborultak a folyóba – Víz, közös élmények, cápák, krokodilok...mi lehet ennél romantikusabb?

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés