2021. 11. 27.
Sweet little perfection (nov. 27-28.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sweet little perfection (nov. 27-28.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, NOVEMBER 27.:
KARIBI KARÁCSONY?
0
Ne lovald bele magad!

Talán érdemes:
A Story4-en a szeretet ünnepére hangolnak nyolckor egynekjó Lifetime-limonádéval mely az Idétlen időkig ötletére épít. Tökéletességet hajszoló nő megkapja amit akar és része lesz egy ír Karácsonyi álomnak, pontosabban bekerül a diorámába ahol minden nap ünnep és minden hibátlan – bele is un egyhamar. A jó előre kitalálható falvédő-okosság természetesen az hogy az apró hibák teszik emlékezetessé a dolgokat és hogy néha elég élvezni amit az élet magától elénk rak. Ugyanabban az időben (20:00) már valamivel jobb spanyol family program a Film Now műsorán feminista-hergelő címmel, pedig a Csak egy apa van valójában pont a magukról túl sokat képzelő pasikról szól. Javier (Santiago Segura) is el van szállva attól, milyen sokat dolgozik (programozás, fejlesztés), az sem zavarja hogy emiatt nem jut ideje párjára (Toni Acosta) és öt (!!) gyerekére. Az utolsó csepp a pohárban mikor a 15. házassági évfordulójukra tervezett utazást is ki kell hagynia, felesége ekkor úgy dönt hogy sógornőjével megy a Karib-szigetekre, a férjnek meg majd segít a bejárónő. Segura ezúttal a hozzánőtt Torrente karakter ellentétét játssza-rendezi, írni csak azért nem írja mert ez egy argentin komédia (Ten Days Without Mom) remake-je. Fél kilenckor majdnem ugyanez a Cinemax 2-őn csak az itteni házaspár nem külön utakon járva hanem természeti csapás után jön rá milyen nagy szükségük van egymásra. A cél gyerekestül visszajutni athéni lakásukba, addig is marad a bujkálás meg a fekete munka, de a feleség kezdi gyanítani hogy párja nem csak megszokta de egyre jobban élvezi is a vészhelyzetet... Az Édes kicsi lovaink a Parasite görög testvére, odarakható Jorgosz Lantimosz, Steve Krikris vagy Christos Nikou őrültségei mellé, vagyis én tuti kihagyom. Újrázásokra visszatérve:

Remake rovat:
maradok – Miért lesz rossz az új Mátrix?: „Nem lesz már menő a hosszú bőrkabát, a techno zene meg a lassított CGI.” – Ezekkel még nem volna semmi baj, a gond a túltolt polkorrektség meg hogy nincs semmi a külsőségek mögött:
Ha más nem is, az biztos, hogy nagyon látványos lesz a Mátrix 4MAGYARUL: jó szar lesz ez is...meg ez is:
Mozi – Stallone otthagyja a The Expendables-franchise-t – Biztos csupa Nagy Név jön a helyére...ja nem:
50 Cent és Megan Fox is ott lesz A feláldozhatók következő részében – Hát, ők legalább tényleg azok :DDD
netflix KRITIKA – Bőven maradt még kínzó kérdés a „sátánista” Sabrina 4. évada után – Istennek hála maradni is fog, legalábbis mozgóképes kiadásban:
geekworld – Folytatódik Sabrina hátborzongató kalandjai: „A Netflixes adaptációt sajnos elkaszálták, ám a sorozat még idén folytatást kap képregény formájában.” – Pedig többször is meg lett mondva hogy a sátánizmus menőség, ez pedig az Év sorozata, a közönség azonban sajnálatra méltó, nem ért, nem ért...
CINEMATRIX – Jön a kultikus anime-sorozat élőszereplős változataScarlett Johansson likes this. Ja ő pont nem :DDDDDD
Sorozat készül a Kegyetlen játékokból – ...de a legkegyetlenebb játékok szenvedő alanya továbbra is a néző:
Újraforgatják a Több mint testőrt: „A film szereplőiről egyelőre nincs információ, csak találgatások vannak: felmerült a Chris Hemsworth, Tessa Thompson, valamint a Channing Tatum, Cardi B kombináció is.”ÉDES FASZOM, Cardi B?! Hangja nincs, tehetsége nincs, emberileg nulla...bár lehet hogy pont emiatt merült fel a neve :DDD


VASÁRNAP, NOVEMER 28.:
MEGLÉPI, NEM LÉPI MEG?
0
Árnyék vetül az örömre.

Talán érdemes:
Kezdjük a végén: a TV2-őn megint jó későn (háromnegyed éjfélkor) adnak egy amilyen rövid (háromnegyed órás), olyan jó doksit, a Volt egyszer egy képregény mégis inkább hiányt hagy bennünk. Hogy miért mondom ezt? Hát mert Gábor Bence csak és kizárólag a hazai comics-ra koncentrálva is simán megtölthetett volna két órát, ő mégis visszament Ádámig-Éváig (de legalábbis a műfaj eredetéig, 1895-ig) így alkotása jelen formájában kissé összecsapott. Csak remélni tudom hogy a DVD-kiadás (már ha lesz) orvosolni fogja ezeket a hibákat, arra meg gondolni sem merek mi lett volna ha valakinek előbb jut eszébe a dolog és még életében meginterjúvolja Korcsmáros Pált (akinek örökségét itt megszólaló unokája, Korcsmáros Gábor viszi tovább) vagy Zórád Ernőt. Nyolckor megint ünnepi hangulat de már az HBO-n ahol közben azért toleranciára is nevelnek. Mi lehet romantikusabb mint lánykérés az ünnepi vacsoránál? Bizony nem sok, bár az itteni menyasszony (Mackenzie Davis) nem coming out-olt otthon így a Karácsonyi meglepi tényleg az lesz, nem csak a szülőknek hanem párjának (Kristen Stewart) is. Bár van ahol túltolják a témát (lásd a norvégok meleg mikulásos reklámját) én lehet hogy adok esélyt a Happiest Seasonnek ha nem Mary Steenburgen és Aubrey Plaza akkor Clea DuVall miatt aki általában a kamera előtt szokott állni, nem mögötte. Ugyanabban az időben majdnem ugyanez a Film4-en de már másság nélkül, itt házasság előtt álló, örökbefogadott csaj hívná meg vér szerinti anyját a Nagy Eseményre. Meg is találja és az őt eddig nevelő nő több szinten lesz féltékeny: egyrészt mert két anya egy csárdában nehezen fér meg, másrészt mert amannak szakmája a rendezvényszervezés, át is veszi tőle ezt a szerepet. Az Örömanyák végül persze megtalálják a közös hangot és megtanulnak együttműködni, utána kilenckor az American Pie és a Risky Business keveréke a Paramount Networkön. Új szomszéd (Elisha Cuthbert) költözik a suli kirekesztett nerdje (Emile Hirsch) mellé és úgy tűnik kölcsönösen megtalálták egymásban a Nagy Őt ám itt is érvényesül a túl szép hogy igaz legyen örökigazsága: a srác pornófüggő haverjának (Chris Marquette) beugrik, honnan olyan ismerősek a lány vonásai... A Szüzet szüntess közhelyes (de attól még valós) tanulsága hogy a pornósztár is emberből van és néha meg nem történtté tenné a múltját (de legalábbis kilépne belőle) mert gyakran pont emiatt nem tud normális kapcsolatokat kialakítani. Én általában poénkodni szoktam az ilyesmiken (főleg ha olyan álszent módon adják elő mint Charlie Sheen háremhölgye) de Cuthbert hihető, Luke Greenfield meg jól mutatja be a szakma árnyoldalait (pld. a csajokhoz tapadó suitcase pimp-eket akik nem is állnak olyan messze az igazi striciktől) és ha már pornóSTÁRok, jöjjön a szülinapos hazai:

A seksz, a szipu rovat:
The Cicciolina Edition:
Régen ilyenkor ismételték a szilveszteri műsort, úgyhogy tessék: itt a '88-as Szuperbola, cicikkel és Cicciolinával! – ...avagy újabb alkalom amikor szerethetem az Indexet.
Akció- thriller-krimi – Cicciolina élete hollywoodi moziért kiált: per a Google ellen, gyerekrablás, drogok és pornó – ...és a kémkedést még nem is említettétek.
Cicciolina úgy emlékezett meg 9/11-ről, mint senki – ...de mi továbbra sem a politikai megnyilvánulásai miatt bírjuk:
Életműdíjat kap Cicciolina a legnagyobb pornóoldaltól – ...életfogytig tartó nyugdíjjal. Ja nem, azt továbbra is neki kell előteremtenie:
több mint 30 ezer forintba kerül – Cicciolina egy pubban, saját maga árulja a róla szóló könyvét: „Így legalább a könyv teljes ára az övé marad, a biznisz után pedig még szelfizik is a vásárlókkal.” – ...akik közül az igazán elszántak egyéb szuveníreket is vehetnek:
Cicciolina különleges oldalt indított, ahol Giuseppe nevű dildóját kínálja eladásra: „A Giuseppe névre keresztelt eszköz hű társa volt számos előadásában.” – Asszem kihagyom :SSS
Egy pornóoldal Cicciolinával reklámozza a művészetet, kiakadt az Uffizi Képtár – Akkor a Jeff Koons-szal közös műveit sem állítják ki? Csalódott vagyok...

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés