2021. 12. 04.
Lowering the british standards (dec. 4-5.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lowering the british standards (dec. 4-5.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, DECEMBER 4.:
KILROY HOLLY WAS HERE
0
Éjszakai JÁTÉK változás.

Talán érdemes:
Az HBO-n tavalyi poliamór érzékenyítés nyolckor: fiatal házaspárhoz (Britt Lower, Josh Lawson) beugrik a feleség régi egyetemi szobatársnője. Holly bekavar a kapcsolatukba, pontosan úgy ahogy gondolod mert a spontán kirobbanó édeshármas után a feleség kénytelen bevallani hogy annak idején egyszer már összejött vele. A Holly Slept Over csak azon újszülötteknek lesz új vicc akiknek kimaradt a (szintén közös koleszos élményre alapozó) Threesome vagy a problémát más oldalról érintő Chasing Amy, SPOILER korunkra jellemző módon itt végül a férfi lesz a rossz amiért nem képes jelenből a jövőbe haladni és túllépni a belé nevelt heteró-sekszualitáson SPOILER VÉGE. A testvércsatornán (HBO2) brutális sorozat kezdőrésze háromnegyed tízkor Ian McGuire művéből. A helyszín Északi vizeken vergődő bálnavadász-hajó, itt szolgál az egykori katonaorvos (Jack O'Connell) aki a szipojlázadásban szerzett tapasztalatait törölné ki kevésbé borzasztó dolgokkal (ma úgy mondanánk, PTSD-ben szenved). Nem biztos hogy jó helyre jött mert errefelé az állatok életénél csak az embereké olcsóbb és aljasságban is van lejjebb, „hála” az egyik szigonyosnak (Colin Farrell). A North Waterről beugorhat az AMC saját szériája (Terror) pedig már annak is a Moby Dick volt az előképe. Andrew Haigh tökéletesen megidézi a XIX. századot, Farrell talán még sose játszott ennyire visszataszító figurát de a sok vér és kegyetlenség miatt mégis inkább a GoT meg a Squid Game rajongóinak jöhet be és ha így lesz, rögtön utána újabb adagot kapnak belőle 22:45-kor a 2. résszel. Közben kilenckor másfajta Változó vizeken lavírozhatunk a Filmbox Plus jóvoltából, itt pár laza kagylóhalásznak ér véget a VADNYUGAT vadvizek aranykora mikor pénzes profik jelentkeznek be territóriumukra. Az igazi, utolsó wake up call egyikük apjának halála mely mintegy szimbolizálja a generációkon átívelő hivatás végét. A négy férfinak immár nemcsak testben, de lélekben is fel kell nőnie még akkor is ha ez szabadidős tevékenységeik (csajozás gyerekcsinálás céljából vagy csak úgy, valamint fotózás és drogozás) megszűnésével jár. Értékelem hogy Katherine Dieckmann a másfélórás határon belül maradt de a Diggers azon ritka esetek egyike amikor lett volna plusz harminc perc a sztoriban. Poliamórokra visszatérve:

A seksz, a szipu rovat:
The Poliamória Edition:
Szex workshop – Gyarlóság, ha valaki kikacsintgat egy párkapcsolatból? – Dehogyis, menőség:
New York korábbi polgármesterének lánya részletesen kifejtette, miért szereti az édeshármast: „(...) A 32 éves Caroline Giuliani (...) regisztrált egy (...) rendhagyó társkereső oldalra, ahol szingli nők csatlakozhatnak párokhoz egy szexuális kaland erejéig. (...) Az élmény után Giuliani pánszexuálisnak tartja magát, ráadásul úgy véli, örökre elbúcsúzott a depressziótól és a szorongástól, hiszen már tudja, mennyire széles látókörű elméje van és mennyire csodálatos élményekben lehet része.”MAGYARUL: agendanyomatás és bújtatott reklám a társkeresőnek. Azt hiszem kimaxolták amit csak lehetett :DDD Nem baj, tíz év múlva talán ő sem lesz ilyen lelkes...
férjek, feleségek – párbaj – Szex kötelességből...? Ismerős?: „Gyakori oka, hogy a nő fél, hogy a párja elhagyja, ha nem adja meg neki azt, amit akar.” – Az én ismeretségi körömben az a gyakoribb hogy a feleség bünteti seksz-megvonással a férjét. Érdekes amúgy ezt olvasni mellette:
stopstd – Miért lettünk monogámok?: „Évezredek teltek el poligámiában, miért váltottunk monogáimára?” – Az egyik ok (=nemi betegségek visszaszorítása) benne van a nevetekben („Stop STD”), bár jó tudni hogy ti magatok sem olvassátok a blogotokat és a szöveget se nézitek át („monogáima”).
Jeff Bezos keményen beszólt a barátnőjével flörtölgető DiCaprionak – ...pedig tudhatná hogy a monogám féltékenység nem menő, a feleség közösbe dobása viszont igen!!
randiblog inbox – Az esküvő az ősszel megtörtént, előtte egy héttel még velem volt – ...ahelyett hogy bevett volna téged is harmadiknak, BRÜHÜHÜÜÜÜ!!!!
Egyedülálló Szülők – Miért ne keressünk lelki társat másodszorra se?: „Lehet hinni, hogy ez a csodalény létezik, csak nem érdemes.” – Hé, eddig nem úgy volt hogy szinglik-polik mindenkiben a lelki társat keresik minden áldott este? LOL!!!!4
utazás – Ennek a párnak az mentette meg a házasságát, hogy lakóautóval kezdték el járni Európát: „Hogy szerelmük lángja ne hunyjon ki, átalakították autójukat, és nekiláttak a nagyvilágnak.” – Nem a poliamória mentette meg őket és nem is a szvingerkedés? Jaj de uncsi, retrográd, szinte már patriarcha hozzáállás!!!4!
 

VASÁRNAP, DECEMBER 5.:
FOREVER YOUR GIRL CLIENT
0
Az elszabó család.

Talán érdemes:
Fél kilenckor újra changing times a Cinemax 2-őn, ezúttal Görögországban, némi belga közreműködéssel. Egyszeri Szabómester a felelősség elől menekülve házuk padlásán húzza meg magát, ez megy is egy darabig de apja sem lesz fiatalabb és a gazdasági válság sem kímél senkit. A törzsvásárlók elmaradásakor Nikos megszívleli a mondást Mohamedről meg a hegyről és maga megy a vevők után illetve a házuk elé, felélesztve a házalás hagyományát. A Raftis kedves felnőttmese a komfortzóna elhagyásának szükségességéről, az azzal megnyíló új lehetőségekről és arról hogy ötvenévesen sem késő újrakezdeni – vagy épp belekezdeni a szerelembe. Este tíz után öt perccel japán kuriózum a Film Now műsorán mert bizony nem sűrűn kapunk misztikus Távol-keleti courtroom drámákat. Egy gyáros megölését tárgyalják, a gyanúsított az egyik idősebb alkalmazott aki már vallomást is tett, a szerencsejátékkal felhalmozott adóssággal az indíték is megvan. Az ügyön dolgozó jogásznak mégis gyanús hogy minden ennyire klappol, már csak azért is mert a férfit korábban apja védte, ugyancsak gyilkosság kapcsán. Anno sikerült kiharcolni az életfogytot de ezúttal szinte biztos a halálbüntetés, vagyis ez az utolsó lehetőség az igazság felderítésére, már ha van ilyesmi. Hirokazu Koreeda rendezése tény hogy lassabb a kelleténél (bő két órás) de meghálálja a figyelmet és több van benne szimpla murder mystery-nél, az ügyvéd családjáról, apjához való viszonyáról szinte többet tudunk meg mint magáról a bűntényről melyben csak az biztos hogy A harmadik gyilkosság áldozata maga a vádlott lesz – már ha kivégzik. Pontosan egy órával utána (23:05-kor) közepes zenés film (Örökké a csajom) női közönségre hangolva az AXN-en melyben kvázi-aspergeres vagy csak simán tahó countryzenész tér vissza szülővárosába majd’ évtizednyi kihagyás után. Azért mondtam rá azt, amit, mert olykor képtelen normális reakciókra, távozását is konkrétan a házasság küszöbén határozta el melynek menyasszonya érthető okból nem örült. Hazatérése is valamelyest ehhez az eseményhez köthető mert egyik barátja, egyben tanúja temetésére jön el, csak arra nem számít hogy cserbenhagyott csaja mellett ott lesz a lánya is akiről eddig nem tudott...

Madonna rovat:
Felismerhetetlenre szerkesztette magát Madonna – Eddig is az volt, csak nem a plasztikázástól:
Madonnának több frizurája volt már, mint ahány éves – Ezek szerint kortalan mert saját haja vagy ezer éve nincs.
Így változott a külseje – Madonna pályafutása az érettségitől a csúcsig – ...és a máig tartó végtelen lejtőig:
Menő vagy ciki szavazz! – A nyugalom megzavarására hajt Madonna, döntsd el te, ciki-e vagy sem! – Egyik sem, egyszerűen csak LESZAROM uncsiiiiiiiiiiiiiiii:
Madonna egy trágár feliratú hajpántban jelent meg nyilvánosan...ÉS AZ VAN RÁÍRVA HOGY „LESZAROM” De most legalább alsóneműt felvenni nem felejtett el:
Madonna melltartó nélkül izzított be egy Pride bulitWait, a challenger appears:
galéria – Jennifer Lopezről lemaradt a bugyi - az MTV VMA díjátadó legextrémebb szettjei: „Lil Nas X Hamupipőkének, Madonna dominának öltözött a neves díjátadó gálán. Villantásokból idén sem volt hiány!”HARVEY WEINSTEIN LIKES THIS És nem csak a villantás köti össze őket:
De az már régen volt – Jennifer Lopez vőlegénye korábban Madonnával kavart – Nem az a kérdés ki kavart vele hanem hogy ki nem, mert:
nem semmi – Önkielégítés, drogok, szeretők: szexuális életéről vallott Madonna: „A pop királynője úgy véli, az élete csak most kezdett el igazán botrányoktól hangos lenni.” – Nyugi, Steiner Kristóf is megaszonta hogy „hétköznapi anyák mindennapos ballépései sokkal nagyobb, sokkal mélyebb sebeket ejtenek egy gyerek lelkén. Biztos (...) hogy Madonna fantasztikusan, értelmesen és érthetően megbeszéli ezt a kérdést minden gyerekével”, és ez még akkor is így van ha a tulajdon gyerekei állítják az ellenkezőjét:
családi ügy – Lourdes Leon szerint Madonna egy kontrollmániás nő, anyjaként anyagilag sem segíti őt a popdívaNAHÁT, KI HITTE VOLNA, BRÜHÜHÜÜÜ Ő pedig bosszúból a tisztességes, dolgos megélhetést választotta. Ja nem:
nesze!szer – Madonna lánya a döbbenetes Swarovski kampányban: „Azt hiszem, a Swavorski pillangós-virágos-cuki vonala már a múlté.” – ...de ő legalább nem énekel mellé mint a mama. Nade keep calm, lesz aki tovább viszi a Zörökséget:
aki tud, az tud – Madonna fia földig érő ruhában vonult és Queent énekelt – A távolban valahol felsír egy Freddie Mercury, és NEM örömében.

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés