2021. 12. 06.
Kozmixin (dec. 6-7-8-9.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kozmixin (dec. 6-7-8-9.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 6.:
SZÍNES WHISKEY-RŐL ÁLMODOM...
0
Skót seksz-tolvajok, szevasztok!

Ajánlott:
Múlt hétfőn emlegettem hogy Ken Loach-nak mennyivel több érzéke van a rögvalósághoz, nos ma nyolckor meg is győződhetünk erről a Film Now-n. Az Angels' Share úgy kezdődik mint bármelyik darabja: zűrös fiatal (Paul Brannigan) megfogadja hogy születendő gyermeke kedvéért jó útra tér, a pálfordulás whiskey-kóstolgatás közben éri mikor a nemes nedű egyik gyűjtője (Roger Allam) felfigyel ízlelési tehetségére. Azonban a boldogulás egyenes útjára nem lehet olyan egyszerűen rálépni, előbb ki kell pengetni a tartozásokat és a gyűjtőnek is egy aukcióra bocsátott ital-ritkaságra fáj a foga de fizetni nem akar érte – hiába, a skót vér nem válik vízzé... A Szesztolvajok magyarítással megbékélhetnek úgy az Üvegtigris-rajongók mint a sznobok (lásd: Biciklitolvajok, Szappantolvajok, stb.), Loach pedig erőlködés nélkül hozza az Ocean’s Eleven és Guy Ritchie jobb pillanatait.

Talán érdemes:
Ugyanabban az időben ezévi toleranciamese a Cinemaxon (lemaradóknak holnap ugyanitt 11:25-kor). Nekünk volt az Immigrants - Jóska menni Amerika, itt pedig Potato Amerikáról álmodik a széthulló SZU-ban anyjával együtt. Ahogy oly sokan mások a vasfüggöny mögött, ők is kéz alatt terjedő filmekből szerzik az információt és a meleg srác számára az USA tényleg földi Paradicsomnak tűnik. Anyja érdekházasságával aztán a költözés is megtörténik de hamar rájönnek hogy az Óceán túloldalán sincs mindenkinek kolbászból a kerítés. Egy órával később (kilenckor) brúszvilisz eheti első idei remeklése a Mozi+-on börtönviselt ex-zsaruként aki utolsó lehetőséget kap prédaként a Vadászok szigetén, ahol a lét a tét. Lehetne sorolni honnan merít az Apex (melynek semmi köze Richard D. James-hez) de felesleges mert kezdők is simán sorolják hányszor vágtak már vissza szegények az őket céltáblának használó gazdagoknak. Nade keep calm, fog még lejjebb süllyedni a néhai McClane aki Edward Drake-ben meg is találta ehhez az ideális rendezőt. A Dunán viszonylag friss sorozat kezdő epizódja fél tíz előtt öt perccel melyben régi csontváz hullik ki szó szerint a szekrényből vagy inkább a földből. Ahogy a Nagymenőkben, itt is építkezés miatt kell sürgősen arrébb költöztetni egy titokban elásott hullát csak nem gengsztert hanem a feleség húgát. Hogy hogyan is került a gödörbe az a férj és legjobb haverjának közös titka ami a főhős házassága előttre nyúlik vissza de mint mondtam, az exhumálással lesz alkalom a flashbackekre. Szellemek, médiumok – ilyen amikor nem csak megszólít, hanem Kísért az éjszaka, két órában még akár működne is de mivel mostanában a next big thing sorozatot keresik így ezt is négy részig nyújtották. Kései időpontoknál maradva 23:20-kor gyermekkorunk egyik meghatározója a retekklubbon a XXI. században. Janikovszky Éva könyvei (Réber László illusztrációval) generációknak nyújtottak-nyújtanak stabil szórakozást de volt neki egy komolyabb oldala is, most ezt láthatjuk.

Hétfő? #LESZAROM.
The Hotel Edition:
gretta – A Baleár-szigetek legexkluzívabb szállodája: Six Senses Ibiza: „Az exkluzivitást és a luxust ezen a helyen már fokozni sem lehetne.” – Leszarni viszont igen:
Gazdagisztán – Hiperdrága lesz a Disney Star Wars-szállodája: „A Galaktikus Csillagcirkáló Hotel Orlandóban nyílik majd meg, drágább lesz, mint a dubaji Burdzs al-Arab.” – Tehetném a Star Wars-osba is, ehelyett csak LESZAROM.
Megnyitott a kínai szálloda, amit jegesmedvék zárt kifutója köré építettek: „Nem kis felháborodást kiváltva a világ állatvédőiből.” – Na csak örüljenek ezek az állatvédők hogy nem dobják őket a medvék közé!!!!
Az emeletes buszban berendezett angol szálloda legnagyobb attrakciója a vécé a sofőrfülkében – ...meg az ahogy teLESZAROM.
Őrület – Bérelhetővé vált a Sikoly című film horrorháza – Felkészül a Bates Motel...arra, hogy LESZAROM.
ÉLETMÓD – Aludjon együtt idegenekkel, és felezze a szállodai költségeket!: „Így nem kell a jóval drágább egyágyas szobát választania, vagy potyára fizetni kétágyasért, ha nincs kivel utaznia.” – ...és ha még szerencsésebb vagy, fizethetsz természetben is. A másik véglet:
micsoda hely! – Létezik egy paradicsomi sziget, ahova csak nők mehetnek: „(...) A vendégekre vonatkozó kritériumokat és az árat tekintve a Guardian elitistának bélyegezte az összesen 8 és fél hektáros nyaralóhelyet, amely jelenleg 2 millió 200 ezer fontért, megközelítőleg 938 millió forintért ismét a piacon van. A szigeten hét luxuskabin, egy móló, és egy helikopter leszálló található. Az exkluzív üdülőhelyen akár tíz vendéget is képesek fogadni egyszerre.” – Egyszerre tíz, csak női, dúsgazdag vendéget? Tuti jövedelmező befektetés... :DDD Nade wait, a challenger appears:
nézze meg – Ez a hotel lett az év legjobbja: „A mexikói One & Only Mandarina nyerte el az év hotelje díjat a 2021-es AHEAD Americas-díjátadón!” – Mexikói hotel, már indulok is...ja nem, LESZAROM.
 

KEDD, DECEMBER 7.:
ELSZABADULT HARANGOK
0
Nem lopnál...palimpszeszt.

Talán érdemes:
Mára csak két úgy-ahogy nézhető program jut, először egy kétéves depizés a Cinemaxon 20:00-kor. A Csend hangja befordult fickója (Peter Sarsgaard) a zajszennyezés elleni harcot emelte profi szintre önerőből: a megbízói életét megkeserítő zajforrásokat kutatja fel és semlegesíti (nyilván nem ingyen). Tevékenységét eleddig siker koronázta de legutóbbi alanyával (Rashida Jones), pontosabban az otthonával nem boldogul. Michael Tyburski és Ben Nabors saját etűdjüket (Palimpszeszt) bővítették rendes hosszúságúra, a furcsaságokat kedvelők próbát tehetnek vele. Időben kis (21:00), minőségben nagy ugrás a Mozi+-ra ahol a mai Willis példaképe, Nicolas Cage égeti magát az ugyancsak szebb napokat látott Famke Janssen oldalán, élő rakományt szállító hajó fedélzetén. A csempészett állatok mellé ember is jut Amerikába vivendő bérgyilkossal (Kevin Durand) aki meglóg amint tud és a ketreceket (így a CGI-jaguárét is) kinyitja. Logikus, az Elszabadult fenevadak között ő is kevésbé tűnik fel a legénységnek, de a néző csak azt veszi majd észre hogy a Snakes on a Plane valamivel többet hozott ki ilyesmiből.

Megan Fox rovat:
Megan Fox túltolta a dögösséget: szexi fotókHarvey Weinstein likes this:
Megan Fox már megint nem sokat hagyott a képzeletre – ...sőt, még annyit sem:
Alig takar valamit – Szív alakú melltartóban fotózkodott Megan FoxWait, a challenger appears:
merész fotósorozat – Hófehérke is irigyelné, ahogy Megan Fox harapja az almát Kourtney Kardashianhoz simulvaOh so edgy, so original...ja nem:
Másolással vádolják Megan Fox és Kourtney Kardashian túlfűtött fotósorozatát – Meglepne ha akár együttesen ki tudnának találni valami eredetit.
Megan Fox és Machine Gun Kelly gendersemleges körömlakkjuk bemutatóján borzolják a kedélyeket – Mi az hogy „gendersemleges”?! Majd a körömlakk eldönti a szülei helyett, mi akar lenni!!44!!
Megan Fox gengszternek áll: „Majdnem olyan, mint a Bonnie és Clyde, csak ez Johnny és Clyde.” – Heteró-sekszuális gengszterrománc? De unalmas, miért nem Bonnie & Bonny vagy Clyde és Mr. Hyde, azzal a szuperistenesdit is letudhatnák.
Megan Fox hálás exe új barátnőjéért – Hamarosan másnak is hálálkodhat:
Machine Gun Kellyt ezúttal valaki más kísérte el egy vörös szőnyeges eseményre – Remélem nem Gianna Michaels o_O


SZERDA, DECEMBER 8.:
A SZESZLOPÁS...
0
...mindenütt bűn!4!!44!

Talán érdemes:
Nyolckor idei monster movie az HBO-n ahol a fő attrakció Godzilla Kong elleni death match-e lesz. Az odavezető mézesmadzag az óriásgorilla hajókáztatása az Apex (már megint?!) cég vezérének felkérésére (az ő vállalatát támadja meg a tengerlakó hüllő), közben lesznek konteóhívők, LAPOS üreges Föld, Mecha-godzilla és más ilyenek ergo agyműködés nélkül is élvezhető. 00:55-kor (vagyis már holnap) tűrhető csihipuhi (Fedőneve: Sólyom) Michael Jai White-tal a Film Mánián. A fekete igazságosztó ezúttal Brazíliában teszi amit kell, erőt véve háború alatt szerzett PTSD-jén és alkoholizmusán, célpontjai első blikkre a helyi rosszfiúk akik a kelleténél durvábban fenyítették be nővérét. A nyomozás során aztán kiderül hogy többről van szó mint jótékonysági munkát végző nyugati nő megtámadásáról, az általa segített gyerekeket ugyanis jakuzák adnák-vennék. Bár a kritikusok lehúzták, a Falcon Rising – ahogy Scott Adkins dolgai is – teljesen jó annak aminek szánták...

Nem érdemes:
...nem úgy mint Bruce Willis sokadik idei dobása amit kilenckor kezdenek a Filmbox Premiumon bár korántsem premium quaity, tán még az Asylum se vállalna be ilyet. Ha olcsó szóvicceket akarnék elsütni, mondhatnám hogy a Kozmikus bűn tényleg az: ilyen lehetne a Battlefield Earth ha nulla pénzből forgatták volna. Adott a feláldozható kiválasztottak harca invazív alienekkel akiket bolygójukon, speciális bombával kell elpusztítani (igen, az Armageddonból is nyúlnak), ez még Michael Bay-nek és James Cameronnak is feladná a leckét, még jó hogy Edward Drake nem is törekszik profizmusra. Végülis minek grafikára-díszletekre költeni ha van pár üres gyárépület és el lehet mondani a lényeget bevezető feliratban? Minek odafigyelni arra hogy a XXVI. században van űr-, és időutazás, a többség mégis lerobbant kocsikkal jár? Nem folytatom, nem lepne meg ha a Cosmic Sint a Manos, a The Room és a Plan 9 mellett emlegetnék idővel – vagy ne mert akkor Willis akár turnézhat is vele az éjféli mozik fesztiváljain. Nem tudom hogy kártyaadósság vagy függőség áll Bruce bácsi „döntései” mögött de remélem egyszer túllép rajta.

More human than human rovat:
The Tesla Edition:
A jövő autója okos, zöld, kényelmes és biztonságos lesz: „Lehet, hogy a repülő autók örökre a sci-fi- rajongók fantáziájában ragadnak, de a Volvo terveit elnézve ez nem is akkora baj. A nagy hatótávolságú, halk, tágas és környezetbarát villanyautó jóval izgalmasabb, mint a légből kapott ábrándozás.” – ...és mi a legizgalmasabb? A valóság:
A garázsban állt a Tesla, aztán egyszer csak felrobbant – Egész biztos nem Paltrow vaginagyertyáját tették a többi gyertya közé? LOL!44! Amúgy nem kell ehhez okosautó:
Szállítás közben másodjára is kigyulladt az autó, ami a hétfői tüzet okozta a soroksári parkolóban: „A kiégett autót trélerrel vitték Csepelen, amikor megint lángra kapott, a tűzoltók porral oltóval fékezték meg a lángokat.” – Kétszer is kigyulladt? Az igen...
1,2 millió kilométernél jár ez a Tesla, de nem akar leállni – Majd a fal megállítja:
totalcar – A szalagkorlátba vezette magát a BMW – ...és ez már a beépített biztonsági funkció :DD
j – Bő egy perc alatt meghackelhető és ellopható egy Tesla: „A Tesla egyelőre annyit közölt, hogy hamarosan várhatók a biztonsági frissítések, részleteket viszont nem árult el.” – Nem is kell, a tények magukért beszélnek:
Az app hibája miatt a Tesla-tulajdonosok nem tudtak bejutni autójukba: „A világ legnépszerűbb tisztán elektromos autóját kulcs helyett egy mobilapplikációval is lehet nyitni és indítani, ez romlott most el egy időre.” – Ha ilyen az „okos, zöld, kényelmes és biztonságos” jövő autója akkor köszönöm, maradok a múltbelinél...


CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 9.:
OUR MOTHER ON THE BEACH
0
Fájdalmak tengere again.

Talán érdemes:
Kezdjük a legkésőbb kezdődővel: 01:40-kor rövidke dráma a Cinemaxon az 1996-ban befejeződött guatemalai polgárháború utórengéseiről amikből 2018-ra is jutott, ekkor állították bíróság elé a felelősöket. Mi itt a tárgyalást segítő antropológust (Armando Espitia) kövejük akit nem csak az igazságkeresés motivál hanem családi okok is, apja ugyanis eltűnt a harcok folyamán és anyja (Emma Dib) nem hajlandó megosztani amit tud róla, sőt mintha nem is érdekelné a dolog. Mikor az egyik tanú vallomásában nyomot vél felfedezni, Ernesto maga is kutakodni kezd. Az Anyáinkat anno Cannes-ben is díjazták egy Arany Kamerával, azt kell mondjam jogosan, így sincs elég alkotás arról hogy nők számára mivel jár a háború (bár itt a hangsúly látszólag az apán van). 21:35-kor többszörösen lopott ötlet a Story4-en: kezdetben vala a Mi kell a nőnek?, ezt követte a felállását megfordító Mi kell a férfinak? majd jött az ugyanerre építő Gondolkozz pasiaggyal!. A folyamat végét de legalábbis alját a Minden férfi disznó? képviseli melyben megint a macsókon csattan az ostor merthogy kapcsolatokból kiábrándult válóperes ügyvédnő kezd belelátni hím kollégái-ismerősei fejébe. A tanulságot előre levonja nekünk a cím de ha már pasik és csajok, akkor:

Tinderkert rovat:
Kate Beckinsale még soha nem volt igazi randin – Ezen ne múljon, én szívesen elhívom egyre:
Sztárok, akik a neten találtak szerelmet: „Bár nem gondolnánk, hogy társkereső-oldalra szorulnának, egyes celebek mégis belevágtak az internetes párkeresésbe.” – De ki fog hinni nekik ha a saját fotóikat rakják a profilba? o_O
Senki nem ír vissza a randiappokon? Itt rontod el – Nem, hanem itt:
Ha Tinderezik és férfi, ezt semmiképp ne írja magárólMAGYARUL: csak semmi őszinteség, és tényleg:
társkeresés – „Ingyen, jó állapotban": így hirdette magát egy férfi Marketplace-en: „A szokványos tárkeresőkkel lyukra futott, úgy gondolta, a virtuális apróhirdetés jelenti az utolsó esélyt.” – De hát ez szinte már rabszolga-kereskedelem még úgy is hogy önmagát árulja!!! Azonnal tilcsákbe!4!!!4!444!!
randi – Listát írt arról, milyen elvárásai vannak jövendőbelijével szemben - szétszedte az internet: „Moriah Mills egy 10/10-es nőnek tartja magát, ezért nagyon válogatós fajta. Bőven tudna válogatni a kérők között, de sok elvárása van.” – Na lássuk hátha 0/10-es pasiként valamelyiknek megfelelek:
„Jövendőbelijének a főzésben és a takarításban is jeleskednie kell.”MIVAAAAN?! Ezeket eddig is én csináltam !!!
„Legyen férfias, legyen jó az ágyban és jól fizető állása is legyen.” – Az első stimmel, a másik kettő...áh, lapozzunk:
„Hetente 12 tucat (...) rózsát kell küldenie.” – Megoldható, ledumálom a temető előtti virágárussal...miii, hogy nem 12 darab hanem 12 TUCAT?! Lapozzunk!
„Egy éven belül sort kell kerítenie az eljegyzésre. (Már, ha kibírják addig együtt.)” – Türelmes vagyok, cserébe elvárom a házasság előtti sekszet ^^
„Ápoltnak és jó illatúnak kell lennie, muszáj, hogy stílusosan öltözködjön.” – Hát, a kollégák és az ápoltak közül eddig senki sem panaszkodott.
„Bár az ilyesmit általában magának állja, Mills elvárja, hogy párja havonta egyszer fizesse manikűrjét és pedikűrjét is.” – Bár az ilyesmit magamnak állom, havonta egyszer elvárom hogy fizesse az egyheti piafogyasztásomat.
„Tűrnie kell, hogy Mills-t mindenhol megbámulják, rengeteg figyelmet kap és a kegyeiért is többen küzdenek.” – Asszem EZT nem fogom kibírni az esküvőig.
„Fontos a romantika, a kényeztetés: Mills elvárja, hogy hetente legalább egyszer orálisan is kényeztessék.” – Akkor már inkább állom a pedikűrt :SSSSSSSSS
Batgirl randiappon keresi a szerelmet: „Szerinte a társkereső oldalak remek lehetőséget kínálnak, és sokkal hasznosabbak is, mint mondjuk bárba járni ismerkedés céljából.” – ...vagy mégsem, mert:
A járvány alatt belefáradtunk az online társkeresőkbe (is): „Az algoritmus helyett visszatér az emberi kontroll.” – Az nem lehet hogy közben az algoritmus is megtalálta az igazit?...
stopstd – A randiappok miatt több a nemi beteg?: „A szexet olyan könnyen elérhető szolgáltatássá tették, mint egy pizzarendelés. Ennek veszélyei mellett nem mehetünk el szó nélkül.”A SZÓ AMIT KERESEL: LESZAROM Nap kommentje:

Zsuzsi25 2021.09.21. 18:32:14
Kedves Cikkíró!
Nem randiappoktól van több nemibeteg, hanem a felelőtlen szexelgetestől! Alap, hogy egyszerhasználatos férfival nem d*gunk óvszer nélkül! (Vagy ez csak nekem alap?)

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés