2021. 12. 13.
Evil and the defectives (dec. 13-14-15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Evil and the defectives (dec. 13-14-15-16.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 13.:
SOMETIMES A MAN IS BEST DOWN.
0
Egy ESKÜVŐ nászút helyett egy temetés.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (kései idelátogatóknak holnap ugyanitt 10:15-kor) mentális betegségesdivel (Miért nem sírsz?) nyitják a hetet. Pszichológiát tanuló egyetemista csajt tanárai mélyvízbe dobnak mikor olyan borderline-os lányt bíznak rá aki őszinteségével és intelligenciájával egyre közelebb férkőzik orvosaihoz így a vele foglalkozó leendő terapeutához is. Kettejük között mintha személyiségcsere zajlana le: az ápolt egyre magabiztosabb lesz míg zárkózott ápolója úgy kérdőjelezi meg addigi elveit ahogy egyre jobban megnyílik előtte. A testvércsatornán (Cinemax 2) vígjátéknak hirdetett dráma fél kilenckor (vagy holnap ugyanitt 12:20-kor). Ebben frissházas pár kénytelen arrébb tolni a mézesheteket mikor a nászéjszakájuk utáni reggelen megtudják hogy A vőfélynek annyi. Mivel a nagyivó, nagydumás fickó (Tyler Labine) a férj közeli barátja volt, nekilátnak intézkedni és a holttest-fuvarozással másfajta csontvázak is kiesnek a szekrényből: kiderül hogy az elhunytnak volt még egy legjobb barátja, egy kamaszlány (Addison Timlin). Road trip, lelkizés, fekete humor: a Best Man Down-ban tényleg van minden. Utána kilenckor a Piás polák bérgyilkos tinderesítése (Bérgyilkos a szeretőm) a Filmboxon natural born killer párocskával: a nő naplóba fojtja érzéseit, épp csak megismert, hitmanként dolgozó pasija pedig beleolvas és úgy dönt a nő helyett is megvalósítja annak álmait. Mindeközben a Dunán jön a Kísért az éjszaka 2. része is fél tízkor.

Ma is TANULTAM leszartam valamit rovat:
Mi okozza az idősek szagát?LESZAROM amíg a négy fal között csinálják:
lakógyűlés – Terrorban tartja a szomszédokat az idős asszony: „A hölgy a szavai mellett az illatával is lefegyverzi az ellenfelét.” – El tudom képzelni :SSS
Hogy kell ejteni a legnagyobb márkák neveit? A legtöbben elbuknak a teszten – Kivéve azokat akik eleve leszarják:
Kvíz: 10 szó, amiről mindenki azt hiszi, helyesen írja le, pedig sokan elrontják – Van EGY, amit nem lehet elrontani:
kvíz! – Hoe, fullos, beefel: Érted, mit beszél a gyereked? – Értem én, csak LESZAROM.
CORVINUS ONLINE – ÉRDEKESSÉGEK – Egyetlen szó, mégis benne van a világ: „Lefordíthatatlan szavak a nagyvilágból, melyek egy teljes érzést írnak le.” – Lásd fentebb ^^
nyt – Fűszerezd a nyelvtanulást töltelékszavakkal!: „6 tény, hogy miért fűzz töltelék­szavakat a mondandódba idegen nyelven.” – ...és EGY ok hogy leszard a töltelék-szavakat.
MA IS TANULTAM VALAMIT – Miért más az íze a dobozos kólának, mint az üvegesnek?ELMENT AZ ESZETEK?! Két sör lesz, mint mindig:
Tévedés, hogy Arad miatt nem koccintunk sörrel. Akkor miért?LESZAROM, én mindennel koccintok, EGÉSSÉG! ^^
 

KEDD, DECEMBER 14.:
4 OROSZLÁN TINI NINDZSA
0
Cowabunga!

Talán érdemes:
Megint Cinemax, megint este nyolc, de ezúttal tavalyi dark comedy melyben Adam Brody bújik egy már rég nem Ifjú nyomozó bőrébe. Mind emlékszünk a Disney meg egyéb matinékra ahol rendszeresen feltűntek szörnyekkel harcoló vagy kincsvadász fiúk-lányok akiknek kalandjait aztán a játszótéren igyekeztük újrázni, most pedig azt is láthatjuk, mi lett volna ha magunk is erre az útra léptünk volna. Abe Applebaum igazi STÁR volt bár nem mozivásznon hanem kisvárosán belül, apró-cseprő ügyeket oldott meg. A (be)fordulópontot legjobb barátja (egyben titkárnője) eltűnése jelentette melynek hatására megrekedt a gyerekkorban, egyedül a függőségei azok amik felnőttek. Komoly megbízással már senki nem is keresi pedig az talán kiutat jelentene az önsajnálatból-önpusztításból. A nagy lehetőség murder mystery-vel kopog az ajtaján: megtalálni egy gimis lány barátjának gyilkosát... A Kid Detective a minapi Travolta-travesty ellenpárja ami közös nevezőre hozza a noirt és a túl korán híressé válás problémáit. Ugyanabban az időben gyenge Michael Winterbottom-darab a Film Now műsorán melyben a kitalált milliomos, Sir Richard McCreadie (Steve Coogan) idézi fel hatvanadik szülinapján az odavezető utat. A Kapzsiság hamar átmegy egyoldalú gazdag-hibáztatásba vagyis nem egy Aranypolgár bár itt is kitalálható, ki adta a mintát (Sir Philip Green). Sokkal jobb az ugyanitt háromnegyed tízkor adott Four Lions, ebben a wannabe terroristákat karikírozzák ki. Christopher Morris egyszerre könnyű és nehéz célpontot választott de úgy a színészekkel (Riz Ahmed, Benedict Cumberbatch) mint a rendezéssel meg tudta tartani a határvonalat és nem esett át a másik szélsőségbe. 23:40-kor újabb sorozatot kezdenek a Duna TV-n és a Míg távol voltamért nem is akárki hanem Michele Soavi felel. Már ennyiből sejthető hogy nem lesz egyszerű a felállás és tényleg: hosszú kómából ébredő nő próbálja rekonstruálni a kiesett időszakot ami alatt mind férje, mind szeretője gyanús körülmények között elhalálozott. A visszaemlékezésben utóbbi testvére segít neki.

When Harry met SALLY Meghan rovat:
K – Celebek, akik kiálltak Harry és Meghan mellett: „Beyoncé, Serena Williams, Chrissy Teigen és még sokan kiálltak a hercegi pár mellett.” – ...de adakozni csak a behülyített pórnép adakozik:
Valaki elkezdett pénzt gyűjteni, hogy Meghan Markle és Harry herceg ki tudja fizetni a 4,5 milliárdos otthonátISAURA LIKES THIS Fogadja be szegényeket a sajátjába, utalja át nekik a fizetését:
Bajban Harry és Meghan, nem teljesült a hollywoodi álom: „Csaknem hétmilliárd forintnyi összeget vesztettek, amikor elhagyták a brit királyi családot.” – ...vagy mégsem, mert:
Kiszagolta a brit sajtó, Harry herceg és Meghan Markle mennyit keres: „Egyhamar nem jutnak koldusbotra.” – ...és hol van még a jogdíj!!!
Meglepő javaslatot tett a királynőnek Harry herceg és Meghan MarkleKiegyeznek döntetlenben mint a Fekete Lovag? LOL!!! És basszus tényleg:
Kiszagolták Meghan Markle mestertervét, trónfosztásra készül – Harryvel vagy Harry nélkül? Mert nem mindegy:
Meghan az orránál fogva vezeti Harry herceget – Hú de meglepődtem. Ja nem:
Meghan Markle hazudott, de nem számított – Helyesen: hazudik de ez nem számít mert ő az egyik legszámítóbb figura :DDD


SZERDA, DECEMBER 15.:
RÉMÁLMAINK ODA-VISSZA
0
Nem ilyen rajongást akart.

Talán érdemes:
Nyolckor valóságalapú, életigenlő biográfia az HBO-n egy lóról aki új távlatokat nyitott tulajdonosa és a neki segítők számára. Wales-i kocsmáros (Toni Collette) ihletet kap egyik vendége beszámolójától és rábeszéli szomszédjait hogy szálljanak be ama fedeztetés költségeibe melynek eredményével majd tarolnak a pályán. Ha tervük nem sikerült volna akkor nyilván hozzánk se jutott volna el de az Álmaink lova az, ami: reménysugár amire papíron még a lottóötösnél is kevesebb esély volt, mégis összejött. Félórával később (20:30-kor) rövid időn belül a második sárgaházba zárt csaj érkezik a Cinemax 2-re aki itt nem ápolónőjére hanem annak fiára lesz hatással. Vesztére zúg bele mert Gloria gyakorlatilag menthetetlen és ki is használja a nála fiatalabb, őt Rajongásig bálványozó srác érzéseit. Amaz megszökteti és azt hiszi, képes arra amit az orvosok és a gyógyszerek együttesen nem tudtak megtenni de ehelyett az ő realitásérzéke is sérül. Az Adoration a Betty Blue-t és az Észvesztőt is eszünkbe juttathatja, bár nincs velük azonos szinten de egynek elmegy. Állatokra visszatérve:

A medve nem játék! rovat:
Nem akart szexet, ölt a jegesmedve: „Egy hím végzett az egyik nőstény társával.”Sekszet akar különben gyilkolni fog...ja nem ide, amúgy ha nem egymást ritkítják, megteszik helyettük az emberek:
A híd alatt, zsákokban találtak rá a feldarabolt medvére – A módszer eléggé a mexikói kartellekre vall... :SSS
Shoppingoló medvebocsot találtak Los Angelesben: „Végül nem vett semmit.” – ...ahelyett hogy kifosztotta volna az üzletet a Bear Lives Matter jegyében? Amatőr...
Harapós medve látogatta meg a magaslesen ülő vadászt Wisconsinban – ...és ő még olcsón megúszta:
Beleharapott egy medve egy alaszkai nő fenekébe, miközben a vécén ült: „A vadonban a retyón is érdemes résen lenni.” – ...meg a kamera mögött is:
Megtámadta a filmeseket a grönlandi jegesmedve – Ez érthető, főleg az alatta olvasható hír után:
Ha Grönland eltűnik, hét méterrel emelkedhet a vízszint – Ha már globális felmelegedés:
Akkora a hőség Kanadában, hogy egy medvecsalád beugrott egy kertesház medencéjébe: „Nem csoda, aznap délben 39 fokot mértek Coquitlamban, ahol a medvék megmártóztak.”Wait, a challenger appears:
A násznéppel együtt lagzizott egy medve: „Ő is jól érezte magát.” – Beszállt a menyasszonytáncba is? LOL!44!


CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 16.:
LEDÖNTENDŐ FALAK
0
A közös idő nyomában.

Talán érdemes:
Az M5-ön Clovis Cornillacnek lesz jelenése kilenckor egymástól mindenben különböző, de már csak neveik (Machin és Machine) miatt is párnak szánt szomszédok egyik feleként. Machin játékokat tervez amihez csöndre és magányra van szüksége – azaz csak volna merthogy a mellé költöző Machine (Mélanie Bernier) lelkesen gyakorol esedékes zongoraversenyére. A kölcsönös idegeskedésből aztán együttélés nélküli együttélés lesz amint megtanulják tiszteletben tartani a másikat. Így merül fel a Vakrandi lehetősége is mert ugye mi lenne ha leomlana köztük az elválasztófal ami természetesen nem csak fizikai hanem a gátlásaikat is jelképezi. Az HBO-n kőkemény doksi 21:40-től: Jon Alpert korát megelőzve bő három évtizeden át követte New Jersey narkósait, a felvett anyagot két részletben szabadította a világra. A Life of Crime 1-2 évtizednyi kihagyással érkezett és olyannak mutatta be Newarkot amilyen az akkoriban volt. Megtekintése után érthető miért emlegették New Jersey-t úgy, ahogy, ennek ismeretében vicces hogy a a környék rehabilitálásához (Springsteen dalai mellett) Kevin Smith füves komédiái is kellettek. Az újabb drogok meg a fűlegalizálás cunamija közepette logikus hogy Alpert leporolta archívumát és hozzácsapta a közben készült videókat is. A Bűn nyomában 1984-2020 első fele a két korábbi rész zanzásítása egy-két kimaradt jelenettel hogy utána azt vegye górcső alá, mi (nem) változott „hőseivel”. Majdnem negyven év az egy emberöltő és teljes áttekintést kapunk a függőség meg a bűnözés ördögi köréről amiből szinte lehetetlen kitörni. Mit lehet mondani? Sokkoló, elrettentő, érzelmileg megterhelő, de valakinek ezt a munkát is el kellett végeznie hogy mi (jó esetben) tanulhassunk belőle. A testvércsatornán (HBO2) új sorozat nyitánya 21:35-kor, szintén komor témával és Sean Beannel, ő az apa akinek részegen okozott autóbalesete után rácsok mögé kell vonulnia és ott valahogy túlélnie a Letöltendő időt. A másik oldalt becsületes börtönőr (Stephen Graham) képviseli akinek bár kisebb mértékben de szintén minden nap meg kell harcolnia az elítéltekkel. Helyzetét nehezíti hogy tulajdon fia is ott van köztük, igaz egy másik intézményben de az itteniek is tudnak róla...

Kössz, biztonság! rovat:
Minden idők leghülyébb szatírja a rendészet kolléganőjének mutogatta magát – ...de még így sem ő volt a leghülyébb:
TEK-esnek adta ki magát egy csaló: „Igazi TEK-esek fogták el.” – Asszem erre mondják hogy asking for it. Nem tudom sajnálni...
Kirúgták, miután elüldözte a bolt kifosztására készülő fegyveres rablót – Hát akkor ennyit a Bad Ass realitásáról.
Menni is alig bírt, olyan részeg volt a tolvaj, aki motort akart lopni: „Az illuminált férfit az sem zavarta, hogy a jármű a VII. kerületi rendőrkapitányság előtt parkol.”Wait, a challenger appears:
Lekapcsoltak a rendőrök egy 13 éves horvát sofőrt, aki négy szír férfit szállított a lengyel rendszámú autóval: „Az M1-es autópályán, Komáromnál állították meg az autót.” – Asking for it level over 9000 like a boss!!!
Magát akarta védeni a tárgyalásán, véletlenül új bűncselekményeket is bevallott a Capitolium ostromában résztvevő férfi: „A bíró és a korábban kirendelt védője se tartotta nagy ötletnek, de Brandon Fellows végül magát védte az óvadéki tárgyaláson. Nem sült el jól a dolog.” – Bezzeg ha más vall be sokkal súlyosabb bűnöket:
A Nike egyik igazgatója elárulta, hogy 56 évvel ezelőtt meggyilkolt egy 18 éves fiatalt: „Larry Miller fiatalon bandatag volt, ma a Jordan márka igazgatója. A gyilkosságot most vallotta be családtagjainak és barátainak is.”Nap kommentje:
0

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés