2021. 12. 18.
Pfeiffer mellett (dec. 18-19.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pfeiffer mellett (dec. 18-19.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, DECEMBER 18.:
KIÚTBA ESETT TERVEK
0
Nighttime of our lives!

Talán érdemes:
Nyolckor
tavalyi dark comedy az HBO-n melyben a még mindig gyönyörű Michelle Pfeiffer él a Francia kiúttal és választja a párizsi „nyugalmat” az amerikai szegénység helyett. Özvegyként nincs sok választása, férje hagyatékát felélte, pénz nélkül pedig nem lesz bejáratos az eddig megszokott társasági körökbe. Ha fia nem lenne mellette, egy lehetne a több ezer macskás hölgy közül bár az ő négylábú kedvence kicsit kilóg a sorból mert időnként megszólal belőle az elhunyt... Úgy tűnik a Franciaországban játszódó darabokban kötelezők az ilyen elszállt poénok, Patrick deWitt könyvének feldolgozása ráadásul vudiellenes-amelie-s körítést kapott de Pfeiffer miatt érdemes lesz csekkolni még úgy is hogy a rendező neve (Azazel Jacobs) szinte kiált a FASZKORBÁCS! után. A Cinemaxon ugyanakkor (vagy holnap ugyanitt 09:35-kor) adott Életünk éjszakája a közelmúltbeli zenés filmek (pld. Heavy túra, A sátán éve) sorát erősíti csak itt az Iron Maiden dalai adják az önkereső kamaszok soundtrack-jét. Logikus mivel a banda első kolumbiai koncertjén járunk amire két barát már előre megvette a jegyeket de ez még nem jelenti hogy be is jutnak oda – és tényleg lidérces óráknak néznek elébe mert pár agresszív tahó ellopja tőlük a világot jelentő papírfecniket. A Night Of the Beast biztosan megdobogtat minden örökifjú acélszívet bár felesleges volt a plakátra sátánista jelképeket tenni mert a Maidennek ezekhez nincs sok köze. Még valami: amennyiben a Mauricio Leiva-Cock nem csak művésznév, esetleg ő is kereshetne magának újat. Egy órával később, kilenckor megint rácsok mögött lehetünk a Filmbox Premiummal és a Góliát akcióval. Itt kanadai heroinfüggőt ítélnek száz év hűsölésre Bangkokban és mikor hazája egyik újságírója fülébe jut a dolog, magánnyomozásba kezd. Megérzése (Gut Instinct) helyesnek bizonyul: a fiatalember feláldozható gyalog volt egy rendőrségi hadműveletben vagyis bár korántsem bűntelen, abban konkrétan nem vétkes amiért bevarrták. Voltmár ilyesmi és az a baj hogy a szintén valós esetre építő Éjféli expressz sokkal jobban elmesélte ugyanezt, mondjuk Alan Parker nem is használta öncélúan a kamerát. Ha már drogosok:

Teljes legalizáció rovat:
Kendertermesztésbe és méztermelésbe fog Beyonce – Biztos nem ÚGY...ja de, lásd a férjét:
Jay-Z stratégiai vezető lesz – egy marihuánaterjesztő cégnél – Tisztára mint Snoop Dogg: csóró drogterjesztőből-bandatagból rapper, majd a csúcson újra drogterjesztő, de már legálisan :DDDD
Az Amazon megszüntetné a sofőrök marihuánatesztjét, hogy többen jelentkezzenek a munkára:Jeff Bezos kreatív megoldása a munkaerőhiányra.”A FIZETÉST EMELJE INKÁBB Sőt, lehessen drogozni vezetés közben is!!! Demokrácia & emberi jogok FTW!!4!44
Luxemburg legalizálta a marihuana termesztését és fogyasztását: „Ők az elsők Európában.” – Felkészül Olaszország:
Hamar összegyűltek az aláírások, népszavazás jöhet Olaszországban a fűlegalizációról: „Ez hatalmas csapás lenne a maffiára is.” – Jajaja, már Mexikóban is hogy bevált.
A TASZ jelenti–blog – Egy kereszténydemokrata vezetésű ország mutatta az utat a kannabisz orvosi alkalmazásában: „A példa, amelyből Magyarország is tanulhatna, azt mutatja meg, hogy a felelős politikusok nem ideológiai alapon ítélik meg a tudományos bizonyítékokat.” – Le vagytok maradva, a „„„tudományos bizonyítékok””” jelenleg az LSD mellett szólnak:
Drogriporter–blog – Traumafeldolgozás LSD segítségével Kanadában: „A Drogriporter Szabadegyetem legutóbbi rendezvényén azt jártuk körül egy vancouver-i magyar pszichoterapeutával, miért és hogyan alkalmazzák a pszichedelikus szereket a traumák feldolgozásában Kanadában.” A „szabadegyetem” szó szabad(os) használatán már meg se lepődök ahogy azon se hogy hol az extasy, hol az LSD az a szóma ami segít a gondon.
Újra pörög a világ heroinjának 85 százalékát adó afgán ópiumpiac: „A tálibok nem merik elvenni a parasztok egyetlen megélhetését, a mákot. Az ópium ráadásul az elismertetésük kizsarolására is alkalmas lehet.” – Jaj de nem vagytok progresszívek, lájtos drogoknál ezt úgy mondják (jó magyar helyesírással) hogy „meglátták benne az gazdasági lehetőséget”:
Az amerikai republikánusok elkezdtek beállni a marihuána legalizálása mögé: „Megváltozott a közhangulat az Egyesült Államokban és meglátták benne az gazdasági lehetőséget is.” – Ezek szerint Detroit fellendülése sincs már messze:
Legalizálták a varázsgombát Detroitban: „Depresszió kezelésére is használják.” – ...és mint az orvosi marihuánánál, itt is egyszeriben mindenki depressziós lesz :DD Mondjuk Detroitnak úgyis lőttek, egy droggal több vagy kevesebb nem oszt, nem szoroz...


VASÁRNAP, DECEMBER 19.:
THIS AIN'T NO MONSTER HIGH!
0
GrandMOTHERfather dear, what big TEETH sword you have!

Talán érdemes:
20:00-kor a szülinapos Milla Jovovich és férje, Paul W.S. Anderson tavalyi dobása az HBO-n. Tökös katonacsaj és csapata eltűnt különítmény nyomát üti bottal a békés Afganisztánban hogy homokvihar után a mi realitásunkkal párhuzamos Szörnybirodalomban találják magukat. A feladat egyértelmű: összefogni a már ott levő embertársakkal és legyakni az egyre keményebb ellenfeleket. A Monster Hunter ugyan nem tesz hozzá semmit az Anderson-Jovovich tandem eddigi közös munkáihoz de nem is vesz el belőlük, mondjuk minek a nyertes csapaton változtatni ha a Zasszony kezében továbbra is jól állnak a fegyverek? Csapjunk mellé pár bejáratott arcot (Tony Jaa, Ron Perlman) és fűszerezzük meg némi Resident Evillel hiszen ez is játék-adaptáció! A sivataggal aztán befigyelhet a Stargate és jöhetnek a kötelező utalások az Alien összesre meg a Tremors-ra is, kb. ennyi az egyszer használatos popcorn movie receptje. Fél kilenckor összetéveszthető című alkotás a Cinemax 2-őn: a Vörös földnek semmi köze magyar névrokonához bár tény hogy a mi vörösiszap-katasztrófánk volt az egyik ihletforrás (!). A másik ofkorsz Karen Silkwood tragédiája: orvos-csaj talál egyre vadabb dolgokat apja vállalatánál kutatva és ez saját életét is veszélyezteti. A napot háromnegyed tizenegykor Hallmarkos marháskodás zárja a TV4-en melyben elhidegült családtagoknak kellene békét kötnie. Ez menne is, hála a Karácsonyi lottónak amit apjuk nyert meg, mégis az fog kiderülni hogy mit tudnak kezdeni egymással a mindent megoldó pénz nélkül mert kissé feledékeny anyjuk elkavarja a vagyont érő sorsjegyet...

Év filmje rovat:
Érkezik a horrorfilm, amiben egy farmernadrág gyilkolja az embereket – ...és az áldozatok a turkálók vásárlói közül kerülnek ki. Év filmje.
magazin – Most mindent megtudhatsz a világ legrosszabb filmjéről – ...ami még így is jobb mint a mellette promózott, ezer díjjal kitüntetett Zseniális Mesterművek:
Cannes – 2021 legsokkolóbb filmje cronenbergi testhorror, tarantinói erőszakorgia, és mégis valami másMAGYARUL: rakás szar ez is :))))
Azt mondod, vége lesz a világnak, dehát drágám, már vége van: „Mi lesz abból, ha egy komikus hónapokig videózik önmagáról egy szobába zárva? Lehet, hogy a filmezés jövője. Bo Burnham Inside című műsora a nyár egyik legnagyobb mozgóképes élménye.”Év filmje, nincs mese.
Ilyen pocsék napot sosem akartam még ennyiszer újra átélni: „A Deathloop főszereplője egy időhurokba ragadva éli át folyamatosan ugyanazt a rettenetes napot, nem meglepő, hogy mindent megtesz, hogy kitörjön belőle. A végeredmény az idei év egyik legjobb videójáték.”Wait, a challenger appears:
Felér egy kiütéssel az új Rocky-videójáték: „Filmrajongóknak igazi nosztalgiabomba, de játéknak csapnivaló.”Év játéka!!44!
Még meg sem jelent, de már rekordokat döntöget Billie Eilish új albumaÉV LEMEZE, KI SE ADJÁK Wait, a challenger appears:
Kanye Westnek már 7 millió dollár bevételt termelt a még meg sem jelent albuma: „Az Apple Music eddigi legnézettebb live streamje volt a lemezmegmutatója, de lemez még mindig nincs.” – ...és ha van, abban sincs köszönet:
Mintha egy keresztény energiavámpírral beszélgetnénk egy buliban hajnali 4-kor: „Kanye West az anyja halálával, a válásával, az amerikai büntetés-végrehajtással akar megküzdeni egyszerre az új lemezén, ami olyan, mintha egyszerre akarna megtéríteni és megfelelni a panaszkodós, személyes rap követelményeinek.” – Én megértem hogy a gazdagoknak is vannak lelki problémáik de ezeket miért nekem akarják eladni? Mondjuk az is igaz hogy Kanye pszichiátere nem fizetne érte, sőt pont hogy ő fizetne azért hogy meghallgassák. Ami a halott anyák előtti tisztelgést illeti azt anno Tricky kimaxolta a Maxinquaye-jel és ő még betépve sem ment odáig hogy kilenc-tíz perces „dalokat” írjon.

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: faszkorbács

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés