2022. 02. 06.
Bolondok háborgója (feb. 7-8-9-10.) + The Rest of 2021 vol. 7.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bolondok háborgója (feb. 7-8-9-10.) + The Rest of 2021 vol. 7.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, FEBRUÁR 7.:
VANDAMMEFUL VISION
0
Ki ismeri az apukát?

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanit 13:05-kor) svájci komédia csak hogy lássuk, ilyet is tud az unalmas jólétről híres ország. Az Édes Wandám mindemellé még aktuális problémát is érint a gazdasági bevándorlással, itt lengyel házvezetőnő segédkezik jómódú famíliának, legyen szó a szélütésen átesett apa ápolásáról vagy a ház körüli teendőkről. Az anyagi különbségek ellenére elkerülhetetlen hogy Wanda (Agnieszka Grochowska) közel kerüljön „főnökeihez” de azt még ő sem kalkulálta bele hogy teherbe essen egyiküktől, pláne hogy Lengyelországban már van két gyereke, eleve miattuk vállalta el ezt a melót. Két órával később (22:00) korrekt dráma a Sony Maxon amiben átlagos életet (gondnoki munka, kocsmázás) élő férfinek (Casey Affleck) kell visszatérnie A régi városába, Manchesterbe (nem az angliaiba hanem a New Hampshire-ben levőbe) hogy felnevelje testvére ráhagyott gyermekét. Ez persze nem olyan egyszerű mert neki is megvan az oka amiért hanyagolta a helyet... Sokak szerint nyomasztó és túl hosszú de akkor is ez Affleck egyik legjobb alakítása, ha megnézni nem tudjuk legalább vegyük fel. Háromnegyed tizenegykor közösségi médiás dramedy a Filmbox Premiumon amiben mezei lúzer (Nick Thune) jön rá hogy a valóságnál izgalmasabb az a kamu amit online kreálhat, fel is teszi magának a kérdést hogy Kit ismerhetek? Vannak ennek a témának jobb megközelítései is, plusz a készítők sem bontják ki az igazság minden részletét így a People You May Know majdnem olyan üres időtöltés mint a közösségi médián való lógás.

Hétfő? #LESZAROM™.
The Best of 2021 Oldschool Edition vol. 1.:
Fekete László: Én vagyok az evőkirály! – Én meg másnak vagyok a királya, minden hétfőn el is foglalom a trónomat:
Békésen kertészkedsz, amikor rád ömlik egy repülőgép utasainak komplett fekáliája – de hogyan történhet ez meg? – Úgy hogy LESZAROM eltévedtek a mezőgazdasági trágyát szóró gépek.
magánéleti titkok – Cara Delevingne csendben szeret szeretkezni: „A modell határozottan állítja, hogyha csendben marad az orgazmus alatt, sokkal jobban élvezi az együttlétet.” – Akkor már csak a címlapokon kéne csendben maradnia, ja és LESZAROM.
„Más nevét kiáltottam szex közben! Mit tegyek?"LE KELL SZARNI OSZT' JÓNAPOT Hívd meg harmadiknak vagy engedd át neki a partneredet, most ez a progresszív!!
Néhány tipp az ideges, rohanós reggelekre – Le kell szarni és kész:
Dívány – Négy dolog, amire minden gyereknek szüksége van még reggeli előtt – Felnőttem de még mindig van egy dolog amire szükségem van:
Komolyan aggódunk, mi történt Tom Cruise arcával? LESZAROM happened!
Mi történt Demi Moore arcával? – Lásd fentebb...
magazin – Olyan hosszúak a filmek, hogy WC-szünet kéne – Hé, a filmek leszarása az én előjogom!!


KEDD, FEBRUÁR 8.:
BABMAN FOREVER
0
Who let the sharks out?!

Talán érdemes:
Haladjunk fordított időrendben: a Viasat6-on időutazós sorozat (Future Man) kezdőrésze este tizenegytől amit egyaránt megihletett a retróláz és az Utolsó csillagharcos. Miután végigvitte kedvenc játékát, hardcore gamer világmegmentési megbízást kap annak karaktereitől akik profi action herót akarnak belőle faragni, már ha tanítványuk nem rángatja le őket a saját szintjére. Meta-humor-kedvelőknek kötelező. A hátralevő programokat azonos időben (kilenckor) adják, csak hogy megnehezítsék a döntésünket, az AXN például egy gyengécske serial reboottal támad. Az áldozat a Csontember és nagy kérdés, szükség volt-e erre mikor már az originál sem volt az. Ezúttal Russell Hornsby bújik a mozgássérült Lincoln Rhyme bőrébe, Arielle Kebbel pedig igyekszik felnőni Angelina Jolie-hoz – hát, meglátjuk sikerül-e. Ugyanebben az időben a Filmbox Plus-on őrült, sőt őrölt animáció mert a Zacc/Kávé „főhőse” egy bérgyilkos bab akit rendet teremteni hívnak társai ám Babvárosban olyan bonyodalmakba keveredik amik még egy svarciba gyúrt Bogartnak is feladnák a leckét. Jeff Lew szimpatikus tribute-paródiát csinált úgy az akciózásoknak mint a noir-oknak, már csak amiatt sem árt felvenni mert bár kiadták DVD-n (na nem nálunk) de nem lesz belőle újranyomás. Továbbra is 21:00-nál maradva a Viasat3-on Renny Harlin ismétlésgyanús verziója Spielberg klasszikusára. A Háborgó mélység a kétezres évekhez igazítja az örök mosolygó vízi szörnyet „aki” itt már genetikailag mutálódott, hála az Alzheimer-kórra gyógyírt kereső tudóscsajnak (Saffron Burrows). Ha ez nem volna elég, a kutatóbázisra pont akkor csap le a vihar mikor barátaink előre isznak a MEDVE cápa bőrére... Ahogy a Ford Fairlane-be Tone Loc, ide is jut oldschool rapper LL Cool J személyében aki a zenéhez is hozzáteszi a magáét, nem is rosszul de ha már cápák:

A cápa sem játék! rovat:
The Best of 2021:
jimmy, 26, louisiana – Unta magát a dugóban, leugrott a hídról, egy aligátor-lakta folyóbaWait, a challenger appears:
Szándékosan a cápák közé ugrott a Jackass tagja, megharapta az egyik – Mások bezzeg ingyen, tévéstáb nélkül élik át mindezt:
Többet öltek a cápák tavaly: „Az előző éveknél több, tíz cápatámadás volt halálos a Floridai Egyetem adatai szerint.” – Sőt, nem csak Floridában:
Cápatámadás volt egy ausztrál folyóban: „50 éve nem volt ilyen.” – Az a baj hogy továbbmentek, feljebb a folyóban.
Mexikóban kapták el a Cápát – Hozzanak össze egy találkozót a névrokonaival, vagy legalább a zenéjükkel:
A Baby Sharkkal kínozták a rabokat egy oklahomai börtönben – Pedig a Nyuszitáncot is lejátszhatták volna nekik, ha már állatos gyerekdalok :DDD
A melegedő óceánok miatt kisebbek a bébicápák és rosszabbak a túlélési esélyeik: „A tojásban gyorsabban nőnek, de ettől kimerülten jönnek a világra.” – Alanyi jogon járó ALAPJÖVEDELMET áldozatokat nekik is:
Kiderült, miért támadja meg az embert a nagy fehér cápa: „Vacsorának képzel minket.”TÉNYLEG? KI HITTE VOLNA, ezért aztán érdemes éveken át kutatni!
Alig 50 centis, mégis a tenger terroristája, mi az?BABY SHARK, LOL Na csak óvatosan ezekkel a negatív jelzőkkel:
közetek naplója – Az óriásfogú őscápa védelmében: „A megalodont minden idők egy­ik leghatéko­nyabb ragadozója­ként, semmint agyatlan gyilkoló­gépként kellene számontartanunk!” – Jajaja, írjuk át visszamenőlegesen a Megbélyegző Tankönyveket, #shark lives matter!4!!44!
Cápaporcot rabolt egy miskolci férfi – Ahelyett hogy megdolgozna érte:
Pert indított, hogy megtarthassa annak a cápának a fogát, amelyik leharapta a lábátÉS KI KÉPVISELTE A BÍRÓSÁGON A CÁPÁT? Játssza le a fog eredeti tulajával....
Most már biztos, egy cápa végzett a háromezer éves férfival – Hát, legalább szép hosszú élete volt amíg nem találkozott vele ^^
 

SZERDA, FEBRUÁR 9.:
THIS OLE HOUSE...
0
Egy nap alatt a kastély körül.

Talán érdemes:
Nyolckor rövidke agyaskodás a Cinemaxon melyben forgatási helyszíneket kereső fickó (Gethin Anthony) fut bele kétszeresen is a tutiba egy öreg kastéllyal meg a benne lakó csajszival (Cara Theobold). Érdeklődését még jobban felkelti mikor megtudja tőle annak a könyvnek a történetét amit itt írtak és amiben egy hozzájuk nagyon hasonló párocska találkozott ugyanitt. A Nap körül a Matrjoska-feelinget valamint a világegyetem kérdéseit boncolgatja nagyon hatásosan, még azoknak is fog újat mutatni akik tudják, mi a válasz a Nagy Kérdésre (42). Éles váltás: Madárijesztő néven voltmár egy Pacino-Hackman road movie ami nem is különbözhetne jobban a fél kilenckor és a Cinemax 2-őn adott névrokonától, ebben a jakut női sámánt becézik így az általa szeretett-gyűlölt falu lakói. Az érzés kölcsönös ahogy az egymásra utaltság is: a helyiek bár gúnyolódnak az alkesz látnokon de ha baj van, csak rá számíthatnak akkor is ha amaz megfogadta hogy nem segít többé nekik. Nem az önzés miatt hajlik erre hanem mert transzba esés után rendszeresen rosszul van és hány (vagy azt a töménytelen vodka okozza?). Anyway, Dimitrij Davidov különös alkotása rövid (70 perc) de húsbavágóan szép. Éjfél előtt öt perccel ugyancsak hivatalosan őrült Erős Nőé lesz a terep a Film4-en de ahogy azt a Szökés a bolondok házából elnevezése is sugallja itt borítékolható a szabadulás, annál is inkább mert az újságíró Nellie Bly (Christina Ricci) számára ez csak álca hogy leleplezze kora egészségügyének visszásságait. A Lifetime-tól meglepően komoly vállalás, nem is teljesítik 100%-ban de legalább megpróbálták.

Sportrovat:
The Best of 2021 Forma 1 Edition:
braking news – forma 1 – F1: A Red Bullnak is van saját „csodamotorja”?: „Lehetséges, hogy a bajnokság hajrájában meglépnek egy újabb motorcserét Max Verstappennel.” – Rájuk is férne hogy szárnyakat adjanak a vágyainak, mert:
braking news motorsport – F1: Kiderült, mi okozta valójában Verstappenék vesztét: „Újabb részletek árult az F1 gumibeszállítója a két héttel ezelőtti defektekről.”First world problem...
braking news motorsport – F1: Ünneplésével Verstappen kihúzta a gyufát: „Az FIA versenyigazgatója figyelmeztetett: ha még egyszer ilyet lát, nem lesz elnéző a hollanddal.” – Hamiltont ugyanezért lovaggá ütnék...és tényleg:
Szerdán lovaggá ütik Lewis Hamiltont: „A ceremóniára Windsorban kerül sor.” – Már azt hittem hétfőn és LESZAROM a Hungaroringen. Mindegy, kap majd hamarosan ő is egy önálló rovatot...
BRAKING NEWS – Új különdíjat vezetnek be az F1-ben: „Ezzel együtt az is kiderült, ki kapná azt, ha most véget érne a 2021-es szezon. Meglepő az állás.”CSAK és KIZÁRÓLAG Hamiltonnak jár, ha más kapja az toxic white man privilege! Ha már itt tartunk:
braking news – Bond-lány után nevezte el első Aston Martinját Vettel – Na öcsém, eddig tartott a karriered...és tényleg:
Sebastian Vettel szerint, ha semmi nem változik, megszűnhet a Forma-1 – Pont fordítva: a túltolt Progresszív Változások ölik meg ezt is :SSSS
 

CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 10.:
VÖRÖS ÉS ZÖLD
0
Igen, az ott Sonia Braga.

Talán érdemes:
Ha lengyel vonatkozással kezdtük az ajánlót, fejezzük is be azzal mert a Fekete csütörtököt pont ma kilenckor adja le az M5. A hetvenes években járunk, egyszeri hajógyári munkás épp elkezdene örülni a saját lakásnak mikor bejelentik az áremeléseket és mert karácsony előtt járunk így ez duplán fájdalmas. A családfő kimaradna a sztrájkból és mivel alapvetően elhiszi amit az akkori média mond, másnap úgy indul be hogy minden visszatért a normális kerékvágásba. Hát nem, mert a kormány a kollektív bűnösség elvét alkalmazva torolja meg az előző napi szervezkedést-lázadást... Más. Ma az az érdekes helyzet áll elő hogy két, egymástól nagyon eltérő műben is láthatjuk a jó öreg Udo Kiert. Ezek közül a korábbi (de még így is 22:35-ös kezdésű) a gyengébb, ezt a Filmbox Family adja és egykaptafa disaster movie (több értelemben is), mintegy tovább víve a hétvégi Törésvonal örökségét, ötvözve azt a nemrégen vetített Jeges pokollal. Ennyiből is kitalálható hogy fő veszélyt ezúttal a Tomboló jég jelenti ami Napba esett meteorit (!) hatására szabadul el bolygónkon. Emiatt indul el a fagyos hangulatú Los Angelesből többedmagával egy rendőr (Grant Show) aki mellett ott van barátnője de a nemrég általa bekasztlizott piti bűnöző is. Csapatukhoz csatlakozik egy tudós (Kier) akit természetesen nem egészen tiszta szándékok vezetnek... A Cinemax 2-őn jóval később (negyed egykor) adott Bacurau más okok miatt lesz nehéz és ebben Kier csak mellékeskedik, mondjuk furcsa események ebben is lesznek. A címben említett dél-amerikai községet bölcs öregasszonyuk halála után természetes és afeletti csapások sújtják: előbbiek közé a be-bejáró állati-emberi vadak, a vízhiány és a helyi politikai erők játszmái tartoznak, utóbbiakat egy ufó képviseli, na meg a tény hogy a település egyszer csak mintha megszűnne létezni (a térképről is lekerül). Kleber Mendonca Filho kvázi-westernje nem annyira őrült mint az El Topo de van olyan véres mint a másik hivatkozási pont, Quentin Tarantino dolgai (viszont vele szemben ő sajna nem riad vissza a direkt politizálástól sem).

LÁJKDÍSZ! rovat:
…the Best of 2021 Harvey Weinstein Edition:
Billboard Latin Music Awards 2021 – Bugyi nélküli szettek, kivillanó testrészek - újabb sokat mutató díjátadó – Biztos csak véletlen...ja nem:
Bugyiig kivágott ruha, kikandikáló kósza mellbimbó - mutatjuk a legemlékezetesebb divatkatasztrófákat: „A legtöbb szexi, vörös szőnyeges ruhának ígérkezett, ám elbaltázott villantás lett a végeredmény.” – ...meg az hogy LESZAROM Harvey Weinstein belájkolja:
Tiszta szerencse, hogy Ashley Benson mellei nem fázósak: „New Yorkban most nincs olyan meleg, pláne melltartó és funkcionális felsőruházat nélkül.” – Harvey Weinstein likes this.
Naomi Campbell szolidan nudizott egyet a Calvin Klein fotózásánWait, a challenger appears:
Heidi Klumnak melege van, le is vette a ruháját – Harvey Weinstein likes this.
galéria – Leheletfinom és áttetsző: sztárok, akik pucérruhában feszítenek: „A vörös szőnyegen túlvetkőzik magukat a hírességek.” – Harvey Weinstein meg beköveti őket a böriből:
Emmy-összefoglaló – Kivillanó keblek és 22 karátos fogékszer - az Emmy-gála szettjei: „Extrém kreációkat mutatunk, melyek nem sokat hagytak a képzeletre. Volt olyan is, akit csak egy áttetsző ruha takart.” – Sőt volt olyan akit még ennyi sem:
Csak egy láncszem takarta Elle Fanning bájait Harvey Weinstein likes this, ez amúgy szinte kötelező minden Disney-STÁRnál:
Nagyon dögös – Olivia Rodrigo mellbimbóját csupán egy szövetdarab takarja: „(...) A 18 éves Disney-sztár, Olivia Rodrigo egy Saint Laurent estélyiben látható. A színésznő volt talán az egyetlen, aki nem takargatta a bájait.” – Tíz év és ő is ír egy könyvet a Patriarcha Társadalom tárgyiasításáról,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2021

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés