2022. 02. 12.
Daughters of Monarchy (feb. 12-13.) + The Rest of 2021 vol. 8.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Daughters of Monarchy (feb. 12-13.) + The Rest of 2021 vol. 8.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, FEBRUÁR 12.:
BEHOLD THE NEW QUEEN!
0
A szerelmi tanösvényen is túl...

Talán érdemes:
A Film Now-n nyolckor (vagy holnap ugyanitt 11:40-kor) Stephen Chow update-je korábbi (1998-as) dobására amiben tulajdon csúcsra jutását meséli el, azaz inkább az odavezető rögös utat. A New King of Comedy annyira „új” hogy nem is king hanem queen merthogy ebben színésznői álmokat kergető ifjú reménységet szivat az álomgyár. Chow rajongói azt hiszem csalódni fognak, ha nem az újrafelhasznált régi gegekben akkor Jingwen E.-ben aki nem igazán uralja a vásznat. Ugyanabban az időben (20:00) idealista romantikázás az HBO-n: határozott ír farmercsaj (Emily Blunt) gyerekkorától plátói vonzalmakat táplál szomszédja (Jamie Dornan) iránt aki viszont önértékelési gondokkal küzd így nem reagál közeledésére. A srác idősödő apjának (a mindig jó Christopher Walken) elege van fia tutyimutyiságából és amerikai rokonnak adná birtokát, ez végre emberünket is kilöki a holtpontról mert az új földesúr a NYÚLON házon túl a mellette lakó hölgyre is igényt tart... John Patrick Shanley saját színpadi művéből adaptálta A szerelem ösvényeint ami pont olyan mint férfi főhőse: kb. egy órán át húz és hiteget minket de szerencsére a végére eldönti milyen irányba akar menni. 23:35-kor Eric Rohmer húszéves alkotása a Duna TV-n ami egyúttal a rendező harmadik történelmi dobása és első kirándulása a digitális technikába. Az Egy hölgy és a herceg Grace Dalrymple Elliott önéletrajzi írásának feldolgozása aki a francia forradalmat a kellős közepén élhette át, ráadásul angolként. Az sem egyszerű ahogy odakerült, a király szeretőjeként és zabigyereke anyjaként távozott Angliából. Frankhonban sem kerülték el a veszedelmes viszonyok, a címbeli másik személy Orléans-i Fülöp aki nemes létére szimpatizált a sprickoló forradalmi tömegekkel. A The Lady and the Duke-ból ítélve valószínűleg maga Rohmer is így érezhet de nem csak royalista-monarchista hozzáállásával újít hanem festményszerű beállításaival is. Megosztó és hosszú darab de mi attól még tegyünk vele próbát. Szerelemnél maradva a Story4-en egymás után két radikálisan más megközelítése a témának, egyformán alacsony színvonalon. Tíz előtt tíz perccel arra kapunk példát, milyen az amikor A szerelem otthon lakozik, ez esetünkben egy felvilágosult (LOL) újságírónő szülővárosát jelenti. Ugyanitt 23:40-kor már más lesz az ábra A gonosz otthon lakozikkal, itt egyedülálló idősebb nő osztja meg hajlékát frissen szinglivé vált fiatalabbikkal és kezd lassan eluralkodni rajta: pasizni se hagyja. Ha mást nem is, a szerkesztők humorérzéket mindenképp értékelem.

A seksz, a szipu rovat:
The Best of 2021 Playboy Edition:
Ilyen volt az élet a Playboy-villában: „A nyuszilányokat kutyaürülék szag lengte körül.” – ...és az még a kisebbik rossz A LESZAROM az egyéb szenvedéseik mellett:
A Playboy-villa sötét titkairól vallott az ex-playmate, Holly Madison: „A Playboy-mogul állítólag megkövetelte, hogy a modellnek hosszú, hidrogénszőke haja legyen, a testének pedig tökéletesnek kellett lennie.” – BRÜHÜHÜÜÜ, és még orgiák is voltak:
"Meztelenség és szex mindenhol": halloweeni Playboy buliról vallott az egykori Playmate – Minek ment oda level over 9000.
környezetbarát – Ha nem vegán az óvszer, ez a Playboy-modell nem fekszik le a párjával: „Iasmin Santos ragaszkodik ahhoz, hogy szexuális életét vegán óvszerekkel tegye fenntarthatóbbá.” – Használat után meg is eszi, szöcskével meg négy ízű tücsökkel? LOL!44!!
egyszerű a magyarázat – A Playboy-modell szerint akkor lesz a nő orgazmusa mindent elsöprő, ha nagy a feneke: „A méret a lényeg! Lucene Duarte legalábbis azt állítja, gyorsabban él át testi gyönyört, mióta kifejezetten fenékre edz.”LESZAROM Ja nem ma, női orgazmus meg továbbra sem létezik, az Origón is megírták.
Huszonhét év után eltűnnek a meztelen lányok a Blikkből – Á, a Playboy ebben is jobban teljesít:
wow – 67 évesen érzi magát a legszexibbnek, be is került a Playboy magazinbaWait, a challenger appears:
Dolly Parton 75 évesen is Playboy-nyuszis jelmezben feszít – Le van maradva, már nem az öregség a menő:
Történelmi címlappal jelentkezett a Playboy: „Először szerepelt nyíltan meleg férfi a Playboy címlapján. Bretman Rock a nyuszilányok által jól ismert dresszben, harisnyában és nyuszifülekkel pózol a nem mindennapi fotósorozaton.” – Ha ilyen ütemben halad a progresszió, hamarosan jöhetnek a lédibojok is:
A Playboy feminizmusa: „A Playboy magazin online felületének feminista tartalommal való bővítése része annak a hosszan tartó törekvésnek, hogy a női liberalizmust olyan köntösbe csomagolva kínálják, amiből valójában csak a férfiak profitálnak, írja a Newstatesmen egy cikke.” – Ahogy Pelikán mondaná, én ezt nem értem, ideológiailag nem vagyok elég képzett hozzá...


VASÁRNAP, FEBRUÁR 13.:
COTTON COUPON EYE JOE JANE
0
Pezsgővel a pezsgő bizniszre.

Nem érdemes:
Filmcafe, 21:00 – Azt hihetnénk hogy a folyton újratermelődő mozis közhelyek kiapadhatatlan ihletforrást jelentenek, hogy ez nincs így arra a Horrorra akadva 5. része a bizonyíték ami merő szégyen és gyalázat. A felállás röviden: középosztálybeli amcsi házaspár hazaviszi az önmagát alakító Charlie Sheen és Lindsay Lohan gyerekeit, ezzel pokollá változtatva otthonukat. Az Omen és bármelyik rosszgyerekes riogatás mellett megkapja a magáét a Fekete hattyú, az Insidious, a Majmok bolygója, a Parajelenségek és az Eredet is de hogy a meta-horror Ház az erdő mélyén vagy az eleve önparodizáló Ash vs. Evil Dead miért került a szórásba az jó kérdés. Az ötlethiány egy idő után már a nézőnek lesz kínos, főleg mikor leesik neki hogy a másfél órás játékidő valójában húsz perccel rövidebb és az elnyújtott stáblistába bevágott kimaradt jelenetek jobbak a bekerülteknél. Aki szerint vicces kisgyerek kezébe műf***t adni az semmiképp ne hagyja ki, a többiek kerüljék messzire.

Talán érdemes:
Fél kilenckor alig leplezett konteós utalásokkal telített lilaköd a Cinemax 2-őn melyben mexikói, de már Amerikában élő tudós lesz a Királylepkék fia aki szülőföldjére hazatérve bújik ki addigi identitásából (lásd a hernyó-báb-pillangó folyamatot) és találja meg önmagát. Ez mind szép és jó de hogy akkor miért emlegetek összeesküvés-elméleteket? Hát mert már az angol elnevezése (Son of Monarchs) is utalás az MK Ultra-programra :SSS 21:40-kor újra komédia de már másfajta, valóságalapú és a Film Now műsorán melyben amcsi háziasszonyok látják meg a voucherekben kínálkozó extra lehetőséget és válnak Kuponkirálynőkké. Kicsiben kezdik és maguknak gyűjtenek, függetlenül attól hogy szükségük van-e a hirdetett termékekre de mikor rájönnek hogy mások akár meg is vennék tőlük, már csak keresniük kell valakit aki biztosítja nekik az „árut”... A Queenpins kicsit rövidebbre vágva és altesti poénok nélkül akár klasszikus is lehetett volna de egynek így is elmegy.

Zene” és „film” rovat:
The Best of 2021 Vol. 1.:
Kanye West neve hivatalosan már csak ennyi: Ye: „A rapper-producer hosszú ideje hivatkozik magára így. Keddtől hivatalosan is csak ennyi szerepel a papírjaiban.” Prince kicsit jobban csinálta ugyanezt, mondjuk ő zenélni is tudott, nem csak bohóckodott:
Ye minden eddigi posztját törölte Instagramon: „9,5 millió követője mostantól csak a nagy semmit láthatja.” – Amikor aktív volt, akkor is csak azt látták...
cinematrix – Elhagyja a sorozatot a Bridgerton sztárja...and nothing of value was lost that day.
Lana Del Rey kilép a közösségi médiából, törli magát minden platformról – Lásd fentebb, már csak a zenéjét kéne törölnie, akár visszamenőlegesen is:
Lana Del Rey rajongói kiakadtak az új albumborítóján – ...és akkor még bele se hallgattak, akkor mit mondjak én? :DD
2025-től nem ír több számot a Coldplay: „Azért koncerteznek majd, ha lesz közönség.” – Engem nem zavar amíg a négy fal között teszik. Mondjuk Budapestre így se jönnek:
A brit filmipar lehet a Brexit következő nagy vesztese: „Az EU szerint aránytalanul sok brit film és sorozat kerül Európába, fenyegetve ezzel a kontinens kulturális sokszínűségét.”BRÜHÜHÜÜÜÜ De ez semmi ahhoz képest ami az olyan zenészeket fenyegeti mint David Bowie, megaszonták a Szakértő Brit Médiában is:
0

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: rest of, 2021

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés