2022. 03. 26.
Evil Wonder Woman (márc. 26-27.) + The Rest of 2021 vol. 20.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Evil Wonder Woman (márc. 26-27.) + The Rest of 2021 vol. 20.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁRCIUS 26.:
FATEROK MOTORON AUTÓBUSZON
0
Why so serious? LOL!!

Talán érdemes:
Nyolckor nagyonfriss horror az HBO-n ami kissé sátánista plakátja-promóciója ellenére is a hamis prófétákról szól. Visszatérését tervező médiagenya (Jeffrey Dean Morgan) bulvárigényeket kiszolgálni érkezik a kisvárosba ahol valami nagyobb sztori reményében eltör egy elátkozott babát. Kicsivel később egy testi fogyatékos lánynak megjelenik Szűz Mária, az újságíró meg arra gyanakszik hogy az általa kiengedett akárminek köszönhető a csaj által „elkövetett” számtalan Gonosz csoda. Sam Raimi producerkedésével együtt sem csodálatos pedig megvolt benne az ígéret de legalább nem nyújtották tovább száz percnél. 22:25-kor Madarász Isti tavalyi rendezése az M5-ön melynek bárminemű hasonlósága a valósághoz a véletlen műve...vagy nem, mert az Ecc-pecc kb. arról szól hogy leendő színházigazgató elől elhappolja az előléptetést a jól fekvő, ám tehetségtelen ejtőernyős. A fickó a nadrágszíjmeghúzás és elbocsátások után a Rómeó és Júliát is átírná nehogy szomorúan távozzon a közönség de ebbe a társulat is beleszól... Ha többszörösen ismerős a felállás, nem a te készülékedben van a hiba, Medveczky Balázs már 2017-ben megcsinálta ugyanezt Ecc-pecc kimehetsz néven, be is válogattam. Nagy ugrás: éjjel egy előtt öt perccel ritkaság a TV2-őn. A drogkereskedőket fosztogató piti bűnöző (Patrick Swayze) fő bűne az volt hogy benézte egyik áldozatát aki beépült rendőrként adta ki magát dílernek. Miután szabadulása után nem számíthat a bíróság jóindulatára, a maga kezébe veszi az igazságszolgáltatást és hogy elkerülje félárva gyermekei intézetbe adását, eltéríti az őket szállító buszt. Az államokon átívelő száguldás első célja New Orleans hogy anyagi gondjait megoldva eljusson anyjához és nála hagyja a gyerekeket. A média meg a rendőrség együttesen ered a nyomába, csak egy kitartó riporternő (Halle Berry) szimpatizál vele de benne meg a férfi nem bízik... Beugorhat a pár évvel későbbi Összeomlás de a Fater élve vagy halva Michael Hardy valódi történetét dolgozza fel és már csak a Carpenter-filmekből ismerős Adrienne Barbeau miatt is érdemes felvenni. (Ha a helyszínek rémlenek az meg azért lesz mert az R.E.M. élt az útlezárások adta lehetőséggel és gyorsan leforgatta az Everybody Hurts-öt.)

A seksz, a szipu rovat:
The Best of 2021 Házasság Edition:
outsider – Házastársas magány: „A házasság börtönében élni semmivel se jobb, mint a szó eredeti értelmében.” – Bezzeg a szinglik, a poliamórok:
fotók a párról – A férfiakhoz vonzódik, mégis feleségül vette a legjobb barátját: „Arra, hogy a szerelemben nincsenek határok, ezúttal egy arizonai szerelmespár emlékeztet.” – Mi ez az idejétmúlt, szinte heteró-sekszuális hozzáállás?! Tessék nyitottabbnak lenni:
kivételes románc – Meleg férfihez ment feleségül, mégis nagyon boldog ez a kétgyermekes nő: „A szerelemben nincsenek határok, erre egy michigani pár emlékeztet. Matthew Nielson és Brynn Embley annak ellenére is egybekeltek, hogy a férfi meleg.” – Én ezt nem értem, nem vagyok hozzá elég képzett ideológiailag. Mindegy, azért sok boldogságot nekik, csak nehogy valamelyikük „felébredjen”:
Meglátta a feleségét smink nélkül, válni akar: „A nászéjszaka utáni reggelen érte a meglepetés.” – Iszik ez rendesen?!
autoszexualitás – Önmagával randizna legszívesebben a brazil Playboy modell – Elkezdik a celebek, folytatják a nímandok:
Saját magát vette feleségül egy ausztrál nő – Jó ötlet...ja nem az, mert mi van ha ráun magára:
Válni akar a nő, aki önmagával házasodott, mert találkozott valaki mással – Válasszák el sajátmagától, vagy valamelyik testrészétől. Salamon király likes this!!!
Feleségül vette a rizsfőzőjét egy indonéz férfi – Logikus, az legalább biztosan főz neki minden este :DD
 

VASÁRNAP, MÁRCIUS 27.:
IRENE'S PAPÁSMAMÁS
0
Vadászjelenetek ALSÓ-BAJORORSZÁGBAN Szicíliában.

Talán érdemes:
Haladjunk visszafelé! Ma a Duna TV-re jut kuriózum 21:25-kor hatvanas évekbeli olasz krimivel melynek nemzetközi forgalmazásba került címét (We Still Kill The Old Way) később egy angol gengszterkedés hasznosította újra. Azzal szemben Elio Petri alkotása látszólag sima gyilkossági ügybe viszi be a helyi politikát és a maffiát, ez akkoriban még elég bátor húzás volt. Díjazták is Cannes-ban, főleg úgy hogy a Mindenkinek a magáét abban Szicíliában játszódik amit már akkor is az alvilág uralt a hatóságok hallgatólagos támogatásával. Mindig voltak azonban olyan megrögzött igazságkeresők mint az itteni professzor (Gian Maria Volonte) aki „vadászbaleset” kapcsán mert mélyebbre ásni a hivatalos szerveknél akik sima bosszúnak könyvelték el az esetet (az elhunyt nagy nőcsábász volt). Nyomozásában az egyik áldozathoz fűződő barátsága vezeti de ezen felülkerekednek az özvegy (Irene Papas) iránt érzett vonzalmai. A veszedelmes viszony mellé hamarosan jön az újabb izgalom mikor bizonyítékot talál rá hogy a rendőrség mellett az egyház is együttműködik a családokkal. Szemfülesek több való életbeli párhuzamra figyelhetnek fel, különösen Volonte kapcsán aki kb. olyan baloldali meggyőződéssel rendelkezett mint az általa megformált karakter. Nyolckor low budget vígjáték a Film Now műsorán avagy mit kapunk ha a Kardhalat keresztezzük a Feláldozhatókkal? Hát a Nélkülözhetőket akiket egy CIA-ügynök (James Caan) által befenyített mizantróp hacker (Sam Huntington) toboroz és próbál vezetni. Az összetartásra szükség is van mert rossz kezekbe került a Pantheon Kulcs amivel az okoskütyük nagy része „nyitható”, kérdés mennyivel lesz nagyobb biztonságban a rémes négyesnél akik között van önmagán uralkodni képtelen dühöngő, kiugrott KGB-s és persze bájaival érvényesülő csaj is. A Throwaways egyszerre használja a Balkánon forgatott egykaptafa akciózások közhelyeit és karikírozza őket, emellé még rövid és vicces is, plusz zeneszerzője is honfitársunk (Alex Kovacs). Ugyanabban az időben (20:00) konstatálhatjuk hogy heti rendszerességgel érkeznek a remake-ek-folytatások mert ma is lesz ilyesmi az HBO-n. Az igazat megvallva a Space Jam már a maga idejében sem volt akkora nagy szám, semmi szükség nem volt tehát a negyedszázaddal későbbi (!!) Új kezdetre. Ami annak idején Michael Jordan az most LeBron James, a felállás annyiban más hogy ezúttal őt rabolja el geek fiával együtt egy gonosz algoritmus (tényleg így hívják: Al G. Rhythm). Mindezt önmaga népszerűsítéséért teszi, a kosaras STÁRnak pedig a Bolondos Dallamok csapatával kell együtt játszania a túlélésért. Mint látható, űrlekvárt csak nyomokban tartalmaz, TRONt már annál többet, a CGI jóval fejlettebb mint ’95-ben volt, a mai generációkat megszólítandó van benne pár szelfibűnözős-influenszeres-tinderkertes utalás. LeBront saját animált mása lejátssza a vászonról, Bob Ducsay vágóollója sűrűbben is csattoghatott volna, két órányi szufla egyszerűen nincs benne (az originál is alig volt másfél) és akkor jöjjön is a

Remake-je volt genderrovat:
The Best of 2021:
Mozi trailer – Kiábrándítóan bárgyú előzetest kapott az „élőszereplős” Tom és Jerry-film: „A két rajzfilmfigura ezúttal Chloë Moretz társaságában ejti egymás fejére a tekegolyót.” – De ugye legalább élő macskával és egérrel játszatják el és gázsit is kapnak, különben szétszedik őket a jogvédők:
Az Ígéretes fiatal nő transznemű színésznőjét férfi szinkronizálta le, kitört a botrány: „Laverne Coxnak az olasz verzióban Roberto Pedicini kölcsönözte a hangját. A Universal stúdió elnézést kért, és korrigálni fog.” – Felkészül az összes eddig leforgatott film és tévéműsor:
Az Így jártam anyátokkal kitalálója újra megnézte az egész sorozatot, és van pár dolog, amit szívesen kivágna – ...például a meleg játszotta heteró Casanovát. Ja azt nem, de viszont:
Készül az Így jártam apátokkal című sorozat – Zseniális húzás ez a reverse casting, már a Szellemirtóknál is hogy bevált!!44!!!!44
Mozi trailer – Nézd meg Denzel Washingtont a Macbeth előzetesében!REMÉLEM GYŐZNI IS Ő FOG, SHAKESPEARE LIKES THIS Wait, a challenger appears:
Fekete színésznő játssza Boleyn Annát: „A legtöbben azért horkantak fel a casting-hír kapcsán, mert Jodie Turner-Smith fekete bőrű, a valóságban viszont Boleyn Anna nem volt az.” – ..de ebben az esetben ez pont hogy pozitívum, mert „Turner-Smith szerint szinte mindegy a főszereplő bőrszíne, ha kellő átéléssel játszik az ember, kis túlzással bárki Boleyn Anna bőrébe bújhat.”Scarlett Johansson likes this, értem, tök logikus...vagyis dehogy az.
Nézd meg, milyen izgalmas jeleneteket vágott ki a Netflix az Enola Holmesból! – Az egészet kivághatták volna...a kukába, ahogy a Lovecraft Country-t meg a mostani Asimov-gyalázást is:
Idén érkezik az Asimov regényei alapján készült Alapítvány sorozat – ...és a szerző már együtt forog a sírjában Lovecrafttel, ha nem a blackwashing akkor más miatt:
Epikus előzetesben próbálnak Trónok harcát csinálni Asimov remekművéből: „Szeptember végén érkezik az Alapítvány regénysorozatból készült Apple-sorozat, amihez kihoztak egy nagyon látványos trailert.” – Marveldécé szuperistenek, meztelenkedés meg fekete törp-csajok nincsenek is benne? Uncsiii.....
cineart – Kikerült A Gyűrűk Ura sorozat szereplőinek névsora: „Az Amazon nagyszabású A Gyűrűk Ura projektje tucatnyi színésszel bővült.” – Igen, kitaláltad, a producerek itt is jobban ismerik a szerző szándékait: „A sorozat készítői, J.D. Payne és Patrick McKay így nyilatkoztak: „A világ nagyszabású, változatos és csupaszív, melyet egymaga Tolkien teremtett. (...) Az Amazon új sorozatának internacionális szereplői nem csupán sztárparádé, hanem egyszerre egy kialakult család is egyben. Büszkén és izgatottan üdvözöljük őket Középföldén.” – A távolban valahol felsír egy NotAllOrcs :DDDD Na mindegy, Évezred sorozata, ki is hagyom, ne feledjétek az óraátállítást,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: rest of, 2021

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés