2022. 05. 07.
Once in a Dead Pool (máj. 7-8.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Once in a Dead Pool (máj. 7-8.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁJUS 7.:
AZ OLTALMAZÓ: ÉG.
0
Wick az egész...

Talán érdemes:
Nyolckor Liam Neeson hozza sokadjára a Takenben megszokott magányos farkas-figurát az HBO-n, ezúttal az USA mexikói határán éldegélve, társa a kutyája (ahogy John Wick-nek is). Féllegális kiruccanásai egyikén összefut a kartellek által üldözött anyával aki rábízza gyermekét, ő pedig határőr mostohalánya (Katheryn Winnick) tiltakozása dacára elindul hogy elvigye a srácot a chicagói rokonokhoz. Az Oltalmazó a gyengébb B-movie-k közé sorolható: nem csak a sztori hanem a magyar és az angol cím (The Marksman) is milliószor voltmár. Inkább lelkizős road trip mint csihi-puhi (főleg Neeson életkora miatt), csak rajongóknak, de lehet hogy ők is el fognak szundikálni a százperces időtartam alatt. Nagy ugrás, de nem minőségben csak időben: 00:20-kor gyengécske neo-western a Filmbox Plus-on becsali elnevezéssel. A Volt egyszer egy Deadwood-nak tartalmilag semmi köze a kultszériához vagy Leone klasszikusához, itt egy örökösnő szeretné megtalálni húgát. Ehhez persze kell olyan Ffférrffffi is aki otthonosan mozog a wild wild west-ben és legkésőbb az ő megbízásakor le fog esni hogy az igazi előkép a 3 Days to Kill, az itteni keményfiú is csak azért vállalja el a piszkos melót hogy megkapja az ellenszert a méregre ami három napon belül végezne vele. A legjobb ami elmondható René Pérez munkájáról az az hogy rövid mert amúgy minden ismerős lesz, főleg a lead actor aki (művész)nevével (Robert Bronzi) és külsejével is Charles Bronson vérszegény kiadása, annyira hogy már a Death Wish-másolat Death Kiss-t is vele akarták eladni. Mondanám hogy Asylum de még ennek is van előzménye a Golan-Globus szakmányban gyártott olcsósításaival. Még később, 01:10-kor valóságalapú drámázás az HBO2-őn ahol az ETA terrorakciója miatt megözvegyült nő, Maixabel Lasa fogadja el az egyik tettes bocsánatkérős „meghívását” a rácsok mögé.

A seksz, a szipu rovat:
The Korkülönbség Edition:
Élő adásban gondolta húsz évvel idősebbnek randipartnerét egy nőKUSS, NEKI SZABAD Tessék mondani, ez most jó vagy rossz?
Hollywoodi férfi sztárok, akik jóval fiatalabb párt választottak maguknak: „A listánkon szereplő párok között olyant is talál, ahol 33 év kordifferencia van a felek között.” – Csúnya DiCaprio, tudhatná hogy ez csak fordítva menő:
románc – Demi Moore újra szerelmes, egy sztárszakácsba szeretett bele: „A színésznő szívét egy svájci sztárséf rabolta el, aki 14 évvel fiatalabb nála.” – Kevés ez a másfél évtized:
Első közös gyermekét tervezi a 61 éves nagymama és 37 évvel fiatalabb férjeELŐTTÜK AZ ÉLET, MINDKETTEN A LEGJOBB KORBAN VANNAK A GYEREKVÁLLALÁSHOZ, AGE AIN'T NOTHING BUT A NUMBER, AALIYAH ÉS R. KELLY IS MEGASZONTÁK Férj és feleség?! Jajj de nem progresszívek:
kortalan szerelem – Babát szeretne vállalni 63 éves feleségével a 26 éves Julia: „Sokan furcsa párosnak tartják őket, hiszen a 63 éves Eileen a 26 éves youtuber nagymamája is lehetne.” – Ahogy elnézem hamarosan már az se fogja kiverni a biztosítékot ha valaki valóban a nagymamáját veszi el :SSSSS
83 évesen ápolja 39 évvel fiatalabb szerelmét egy járni is alig képes dédnagymama – Nagyon szép meg minden de remélem gyereket nem vállaltak.
A 79 éves John Cleese és 31 évvel fiatalabb felesége csókolóztak egy fotósnak: „A Monty Python-csoport, a Gyalogg-galopp, illetve a Waczak szálló sztárja a hetedik házassági évforulóját ünnepli negyedik nejével.”Hetedik házassági évforduló a negyedik feleséggel? Ez akár egy montipiton-szkeccs is lehetne...
 

VASÁRNAP, MÁJUS 8.:
MY MILKSHAKE...
0
...brings all the boys to the Scotland Yard.

Talán érdemes:
Kezdjünk korán! 16:10-kor ritkán adott hazai ifjúsági film az M5-ön Mátyás király (Helyey László) álruhás kalandjainak leghíresebbjéről mikor a házasodás elől inkognitóba menekülő uralkodót a városát A világ közepének tartó gyevi bíró (Gyenge Árpád) zárja börtönbe. Nyolckor érkezik A besúgó második része az HBO-ra hogy ugyanitt egy órával később (21:00) egy újabb Nikita-koppintás váltsa, szerencsére ezúttal Besson nélkül és magyar vonatkozásokkal (Andrew Rona produceri ill. Nicolas De Toth vágói munkája). A Lőpor turmix összetevői a következők: hitwoman anyuka (Lena Headey) céhbeli pozícióját megörökli általa elhagyott leánya (Karen Gillan) de csak míg a véletlen elé nem hoz egy kiskorú célpontot. Erkölcseire és szívére hallgatva kiengedi gyilkos természetét és átmegy Joanna Wickbe hogy megkeresse édesszülőjét és csatlakozzon a hozzá hasonlóan kirekesztettek földalatti mozgalmához. Lehetett volna ebből is fogyasztható erősnős öldöklés de sajnos ismét túltolták a feminizmust meg a multikulti agendákat holott Coffy, a Kill Bill Menyasszonya vagy az originál Nikita is úgy tudott bosszút állni hogy a férfi nézők is nekik drukkoltak. Mondjuk ehhez az is kellett hogy a készítők ne általánosítsanak és ne kezdjenek egyoldalú prédikálásba a szórakoztatás rovására, itt viszont bőven van ilyesmi. A legordítóbb álszentség a 100% Fffférffiak alkotta bérgyilkos-céh felé intézett kirohanás miközben nem is olyan rég a főhősnő és az anyja is nekik dolgozott. Jelen formájában a Gunpowder Milkshake Carla Gugino vagy Angela Bassett mellékszereplésével sem lesz több látványos, de lejárt szavatosságú katyvasznál. Fél kilenckor épp csak nyolcvanperces komédia Argentínából a Cinemax 2-őn melyben valaha sikeres színésznő indul az őt anno befuttató rendező nyomába, magával rángatva asszisztensét is. Az illető épp a szomszédos Paraguayban forgat, Charlotte elsődleges célja elfoglalni (szerinte) jogos helyét a kamera előtt de az út végére remélhetőleg maga is rájön hogy az önzés mennyire rossz dolog. Háromnegyed tizenegykor ugyancsak first world problémázás a Filmbox Premiumon de már Frankhonból és két szálon futtatva. A Ha te nem lennél egyik fele a jól menő galéria-tulajdonosnőé (Emanuelle Devos) aki házasságára készülne de ebbe bezavar apja súlyos rákbetegsége, már csak azért is mert ő viselte gondját korábbi kapcsolatából született fiának. A másik oldalt a kissé zűrös hegedűs (Mathieu Amalric) képviseli aki épp a sárgaházból szabadulna kifelé és ahogy sejthető, van közös pont kettejük között: hét évig éltek együtt, ezalatt a nő gyermeke közelebb került a zenészhez mint mostani leendő pótapjához valaha is fog. Két király, egy királynős felállás (Rois et Reine) 150 percben amit Catherine Deneuve jelenléte tesz elviselhetőbbé.

Zene” és „film” rovat:
The Cardi B Edition:
nem cicózott – Cardi B: „Utálom ezt a kiba**ottul buta rajongótábort”: „A rajongóinak nem tetszett, hogy a rapper nem ment el a Grammy-díjátadóra, ezért több bántó kommentet is küldtek az előadónak.” – Micsoda csalódás, én azt hittem hogy csak ötdiplomás értelmiségiek hallgatják a zenéjét!!44!
Cardi B fizeti a bronxi tűzvész áldozatainak temetését, nem ő az egyedüli jótevő: „Sok más világsztár is jótékonykodik.” – Egye fene, jár neki a TISZTELET!
400 millió forintnyi kártérítést fizethet a YouTuber, aki azt állította Cardi B-ről, hogy nemi herpesze van és drogozik: „A rapper ügyvédei szerint a nő anyagi hasznot akart húzni a hamis információkból.” – ...márpedig azt csak Cardinak szabad ^^
Baktériumok és gombák tömkelege fenyegeti Cardi B-t és Billie Eilisht hosszú körmeik miatt – MUHAHA, azt remélem is:
A Sátánt szolgálja Billie Eilish, Cardi B, Beyoncé és Jay-Z is – Legalábbis egy amerikai republikánus jelölt szerint: „A jóga pedig egy démoni szertartás.” – A hülyeség ragadós, és most kivételesen nem a sátánistákra meg a jógikra gondolok.
kisbaba! – Cardi B azt állítja: négy hónapos fia már köszönni is tud: „Szeptemberben született meg Cardi B és Offset második közös gyermeke, aki az énekesnő állítása szerint már most egy igazi zseni.” – A szülők összeadódó IQ-jából ez magától értetődik:
Nem túl mindennapi nevet kapott Cardi B gyereke: „És ez már senkit nem lep meg.”AHOGY AZ SEM HOGY LESZAROM De nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés