2022. 05. 09.
Access All Lies! (máj. 9-10-11-12.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Access All Lies! (máj. 9-10-11-12.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 9.:
YOUR OWN PERSONAL JESUS GRATIS
0
Hegeket szültek az egek.

Talán érdemes:
Persona non grataként voltmár nálunk egy politizálós darab de a Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 11:15-kor) adott névrokona dán dark comedy lesz melyben Koppenhágába felkerült leányzó lubickol a szingli-létben és ír könyvet, többek közt a gyerekkorát megkeserítő csajról. Csak idősebb fiútestvére esküvőjére utazik haza de lesokkolja a menyasszony személye aki nem más mint egykori bully-ja. A Hvor kragerne vender abszurddá nagyított közhelyekkel operál, legyen szó egymást lefitymáló városiakról-vidékiekről vagy áldozatuk helyére beülő iskolai zaklatókról (és a rájuk adott válaszokról). A testvércsatornán (Cinemax 2) ismétlésgyanús bohóság fél kilenctől melyben Hugh Grant lesz az egyik kartográfus ama kettő közül akiket az I. VH. kellős közepén küldenek ki megmérni majd térképre rakni egy walesi hegyet. A gond csak az hogy az említett földrajzi alakzat magasságából hiányzik pár méter ergo továbbra is domb marad...na, ha a falubeliek (még az egymással szembenállók is) nem fognának össze és oldanák meg a problémát a maguk sajátos frazeológiájával. Christopher Monger a családjában régóta keringő mesét modernizálta, így született a maratoni elnevezésű Az angol, aki dombra ment fel és hegyről jött le ami ha nem a tipikus (=oldschool) angol humor akkor Colm Meaney miatt kötelező. Lesz még egy Lifetime-Hallmark-thriller (Kitervelt segítség) is 23:40-kor a Film4-en melyben nemrég elvált nő vesz fel maga mellé titkárnőt hogy segítsen összefogni zűrös hétköznapjait amik az új pasi, az alkesz extől született gyerek és persze a melóhely körül forognak. A házba beköltöző kisegítő meg is találja az egyensúlyt de ahogy az originál címből (An Organized Killer) kiderül közben egész mást szervez a háttérben – mondjuk mit várunk valakitől akit Lilith-nek hívnak...

#LESZAROM a celebgyerekeket is!
Még csak gyerekek, de már most milliókat hoznak a konyhára: “Elképesztő, mekkora vagyona lehet Kim Kardashian vagy Beyoncé gyerekének.” – Az irigykedés nem menő, a leszarás viszont az:
Gumicukor – Ezeknek a gyerekeknek úgy kellett felnőniük, hogy híres szüleik gyönyörűségét örökölték: “Vannak, akiknek csak megszületni volt nehéz. Mint a szép génekkel megáldott hírességek gyerekeinek.” – Szépek és gazdagok, duplán SZAROM LE őket.
David Beckham 2,4 milliárd forintért engedte meg a Netflixnek, hogy filmet készítsenek róla: “A dokumentumfilmben a korábbi csapattársai is megszólalnak, eddig nem látott fotók is előkerülnek, sőt, még a focista gyerekei is beszélnek majd az apjukról.” – Lesz is nekik miről, mert:
Meddig mehet el egy sztárszülő? David Beckham (újra) szájon puszilta a kislányát – Hogy “meddig mehet el egy szülő”? Konzultáljon a sariatanáccsal...
korántsem szégyenlős kismama – Christina Ricci fehérneműben mutatta meg terhes pocakjátDEMI MOORE LIKES THIS Wait, a challenger appears:
ÖRÖMTELI HÍR: Második babáját várja Shay Mitchell – így rejtette el terhespocakját: “A színésznő félmeztelenül villantotta meg terheshasát.” – Tehát NEM “rejtette el”. Mondjuk mindegy, én LESZAROM.
Cindy Crawford és lánya egymás után vonult a párizsi divathétenLESZAROM, modellkedésnél maradva:
Extrém divatfotók készültek David Beckham 17 éves fiárólKeep calm, jó célra gyűjt:
Fényűző esküvője lesz David Beckham fiánakLESZAROM.


KEDD, MÁJUS 10.:
DADDY=COOL!
0
Buli Vadéknál.

Talán érdemes:
Mára is jut Colm Meaney kilenckor az M5-ön, az ottani programok közül eléggé kilógó valóságalapú multikulti-komédiával. A Halal, családi vállalkozásba egy olyan fiatal muszlim (Nikesh Patel) csöppen bele aki pont hogy szekulárisabb életet szeretne élni, mélyen vallásos apjától távol, vonzó barátnőjéhez (Sarah Bolger) közel. A papát persze nem lehet leállítani, a szülinapi ajándékba adott vágóhídból kiviláglik, milyen jövőt szán fiának. Mivel kisebb városban járunk, gesztusa még nagyobb hullámokat vet a közösségben és hát nálam is. Míg a Bend It Like Beckham és többi hasonló társa szimpatikus volt addig a Halal Daddy-vel nem ilyen egyértelmű a helyzet mert mégiscsak állatok vallási célból és vitatott megítélésű módon történő levágásáról szól (és akkor vegyük hozzá a felvilágosult többségnek nyomatott rovarevést meg veganizmust). 23:40-kor már némileg reálisabb és komolyabb opus a Cinemaxon két német középiskolás barátságáról akik nagyon más körülmények közül jöttek. Egyiküknek stabil családi háttér jutott, a másiknak nem (az anyja drogfüggő), mégis közösen indulnak Isztambuli utazásra, közös okkal: kilépni az addigi (disz)komfortzónából, megtalálni önmagukat. Negyed éjfélre visszaugorva a Filmcaféra érkezik egy húszéves amcsipite-leszármazás amiben Josh Hartnett vállal be 40 nap és 40 éjszaka seksz-böjtöt. Az ok természetesen legutóbbi barátnője (a tágra zárt szemű Vinessa Shaw) utáni kiábrándulás, és persze hogy csőstül jön a kísértés. Ami még jobb (vagy rosszabb?) hogy ekkor fut össze álmai asszonyával (Shannyn Sossamon) is. Csak a két hölgy rajongói (meg kellően alacsony IQ-val rendelkezők) nézzenek bele. Féléjfélkor sokat szapult superhero movie a Viasat Filmen ami még így is jobb a mai társainál, ha nem sztoriban akkor zenében amihez a Judgement Night adta az ihletet (metál+alter-indie-rap). Anyway, vissza a főcsapásra: kormánynak gyilkoló, túl sokat tudó tökéletes katonát (Michael Jai White) felettesei kiiktatnak, ő pedig bűnei miatt a Pokolra kerül ahol kap egy visszautasíthatatlan ajánlatot: HOLLÓ akarom mondani HELLBOY Spawn (avagy Az ivadék) formájában visszatérhet hogy megrohamozza a Mennyek kapuját és a Gonosz hadseregébe küldje az odavalókat. Ebbe a kategóriába tartozik az őt eláruló főnöke (Martin Sheen) is – aki közben szintén egyezséget kötött az eddig Spawn-t mentoráló démoni bohóccal (John Leguizamo). Lehet fikázni, de akkor is ő volt az első afro-amerikai szuperhősök egyike, és ha már itt tartunk:

Szuperistenek és Istenutánzatok rovat:
Lelepleződött a női Hulk kinézete és igen, továbbra is zöldWait, a challenger appears:
Ilyen lesz Natalie Portman, mint az új ThorBrace yourselves, Wonder Man is coming!!! Ja nem...JA DE:
John Cena miatt lett biszexuális a brutális antihős karaktere – Brutális és bisekszuális? Baj lesz ebből...
Budapesti helyszínekkel van teli a Marvel új szuperhősös sorozata: “Már csak ezért is érdemes belenézni.” – Pont emiatt fogom kihagyni.
Danube institute – Nem tetszik a rajongóknak a biszex Superman: “Egy korábbi sorozatszereplő szerint sem tükrözi a karakter valódi énjét az új figura.”KUSS, MAJD AZT A FEJESEK JOBBAN TUDJÁK Nincs mese, le kell cserélni...A RAJONGÓKAT.
Gyűlöli az internet az új Batgirlt: rommá oltották az első fotó után – Lásd fentebb...
Több arab országban is betiltották az új Marvel-filmet – Sebaj, majd BURKA AVENGER FELROBBANTJA MAGÁT ők is kapnak egy személyre szabottat:
Muszlim kamaszlánnyal a főszerepben jön az új Marvel-sorozat: “Június 8-án debütál a műsor.” – Miért nem március 15-én? LOL!4!!44!


SZERDA, MÁJUS 11.:
DEFINE FREEDOM!
0
Álompusztai barangolók.

Talán érdemes:
Az ismétlések kiszórása után marad a minimálprogram, nézzük is időben visszafelé haladva. Háromnegyed éjfélkor frankofón romantikázás a Cinemaxon, a megszokottnál sötétebb színekkel. A 2020-as Szerelmeink (vagy Szerelmi ügy(ek)) több okból veszedelmes viszonyt boncolgat: nem elég hogy a nő terhessége elején jár de míg pasija érkezését várja, belezúg az unokatestvérébe. First world problémázás MUNDRUCZÓ Eric Rohmer stílusában, közben fél kilenckor történelmi dráma a testvércsatornán (Cinemax 2). Azt lehet mondani minden Kelet-európai országnak megvoltak a maga átnevelő táborai, az örök kérdést miszerint És akkor mi a szabadság? ezúttal a román mini-Gulágon, a baragani nihilben teszik fel. Itt gyűjtötték össze az ötvenes években a rendszer ellenségeit akik között ugyanúgy voltak értelmiségiek mint meggyőződéses kommunisták és persze keresztények is – tartozunk az emléküknek annyival hogy legalább felvesszük.

Leonardo di Caprio rovat:
Még most nézze meg Nina Agdal meztelen fotóját, mielőtt letiltja az Instagram!: “Leonardo DiCaprio exe igazából csak a szép fényeknek és az új pasijának pózolt meztelenül.”MEG A PAPARAZZIKNAK Wait, a challenger appears:
Így monokinizik Leonardo DiCaprio volt barátnője: “Toni Garrn, 25 éves és a Victoria's Secret angyala, aki per pillanat Miamiban napozgat félmezltelenül.”LESZA Wait, a challenger appears:
LEONARDO DICAPRIO NINA DOBREVVEL ÉS ÚJ PASIJÁVAL ÜNNEPELTE BARÁTNŐJE SZÜLETÉSNAPJÁT EGY JACHTON: “Camila Morrone olyan luxusban ünnepelhette 23. születésnapját, mint kevesen a világon.” – Savanyú a szőlő, újságíró elvtársnők? Nyafogás helyett tessék szépen megfelelni az elvárásoknak:
Ezeknek a szabályoknak kell megfelelni, hogy Leonardo DiCaprio barátnője legyünk – ...és tőle ez sem sekszista elnyomás hanem menőség :DDDDD
luxusélet – Újabb ingatlant tesz pénzzé Leonardo DiCaprio - lessen be a luxusnyaralóba! – Azért se az oligarchás leszarósba raktam.
Leonardo DiCaprio is elismerően nyilatkozott a Squid Game sztárjának alakításáról – Merne csak mást nyilatkozni, Oszkár bácsi rögtön hanyagolná:
Leonardo DiCaprióéknak előre odaadták az Oscart: “Akik látták az új filmjét, máris Oscart kiáltanak.” – Jajaja, Év filmje, be se mutassák:
Leonardo DiCaprio huszonnégyszer: “Egy többszörös személyiségzavarral küzdő bűnözőt alakít, akiben egy leszbikus nő és egy jugoszláv kommunista rabló is megfér.”Shia LaBeouf & Nicolas Cage likes this!


CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 12.:
LÁTSZIK A FÉNY HÍD A CSALAGÚT VÉGÉN…
0
…but it’s a trap in disguise.

Talán érdemes:
Kilenckor az örök haver Al Pacino tudja meg a Filmbox Premiumon hogy milyen Az árulás csapdájában vergődni mikor ügyvédként elvállalja egy hazaárulással vádolt nő (Meadow Williams) védelmét. Utóbbi mintha Vonnegut Éj anyánkjából szabadult volna bár ő nem úgy és azért terjesztett náci propagandát mint Howard W. Campbell. Nem, az Axis Sally álnév alatt alkotó Mildred Gillars-t más vezette: miután se Amerikában, sem pedig Franciaországban nem tudott betörni a sóbizniszbe, német vőlegényt fogott magának Berlinben. A náci hatalomátvétel már rádiós bemondóként érte, ekkor változott meg az addig csak az USA semlegességére apelláló propagandaműsorának hangvétele is. Mondjuk sok választása nem volt: férje meghalt a fronton, útlevelét és egyéb okmányait pedig elzárták előle. Hogy valóban úgy esett-e ahogy elmondta az erősen kérdéses (az őt állítólag zsaroló Goebbels már tehetett vallomást) de joggal ugranak be róla az Iszlám Államhoz beálló majd annak bukása után Európa kegyelméért rinyáló dzsihadista-feleségek. Bár Gillars valamivel jobb volt náluk azért elég nehéz dolga volt a védőinek SPOILER míg kiharcolták a szabadulását SPOILER VÉGE. Az American Traitor nem tesz hozzá sokat Pacino oeuvre-jéhez de ő legalább nem nagypapás vígjátékokban meg Zs-kat. akciózásokban égeti magát. Egy órával később (22:00) friss széria kezdőrésze az HBO3-on. A Híd és alagút akár az Így jártam anyátokkal nyolcvanas években játszódó párja is lehetne, ebben exével újra összejövő szépreményű (=fotós álmokat dédelgető) srácot követünk korhű ruhák és zenék közepette ágyról ágyra, buliról bulira. Nosztalgiafaktor kimaxolva, de hát erre is szükség van néha! Más. Ha minden igaz 00:20-kor kapunk egy rövidke Portrét az RTL Gold-on Little G Weevilről alias Szűcs Gáborról, úgyis ránk fér már egy kis zene...

Szelfibűnözés rovat:
The Influencer Edition:
galéria – Így néz ki egy influencer designlakása: “Női feneket formáló váza, spanyol függőkandalló, uszadékfából készült mennyezeti elemek.” – Tehettem volna az oligarcha cribs-esbe is.
Hasbulla nem néz rajzfilmeket: “Nagy igazságokat mondott Dubajban a dagesztáni MMA-influenszer.” – Öregnek érzem magam, én lemaradtam az Aranybullánál...
Utálja a csapvizet, ezért havonta félmilliót költ palackozott vízre ez az influenszer NORMÁLIS?! Pedig ihatna helyette alkoholt is mint én.
Kiborultak az orosz influenszerek az Instagram betiltásától: “Március 14-én az ország szinte teljes területén elérhetetlenné vált a szolgáltatás, ez mintegy 80 millió felhasználót érint.” – Ha lesz egy kis időm majd megsajnálom őket is. Ja nem :DDD
Tönkretette az arcát az influenszer a házilag tetovált szeplőkkelTEHETTEM VOLNA A TETOVÁLÓSBA IS Újszülöttnek minden vicc új, bezzeg az 56 stars...
Mellimplantátumait árulja Katie Price, éspedig egymillió fontért – Szegény de le van maradva, hát elég lenne a fürdővizét meghirdetnie:
Újabb streamer, aki a saját fürdővizét áruljaSo last year, ma már a szőr-, és hajszálakért is felárat kérhetne:
340 ezer forintért árulja saját fürdővizét ez a fiatal videós: “(…) Amouranth (…) gondolt egyet, majd belevágott egy új üzletbe, aminek lényege, hogy a saját fürdővizét fogja értékesíteni, amiért nem kevesebb, mint 1000 dollárt, azaz nagyjából 340-350 ezer forintot kér cserébe a rajongóktól. Ha ez önmagában nem lenne elég, akkor a "szuper limitált" ajánlathoz még a hajából is kapunk a fürdővízhez, hogy igazán megérje kifizetni érte egy használt autó árát.” – Mondanám hogy biztos lenne vevő székletre-vizeletre de az sincs már messze:
Krónikus szélgörccsel került kórházba a bélgázát áruló influenszer, miután bablevessel fojtott le három adag fehérjeturmixot: “Stephanie Matto először azt hitte, agyvérzése van. A kórházban világosították fel az orvosok, hogy csak a szelek gyötrik.” – Minőségi újságírás level over 9000!!!
Szórakozás – Először egy influenszert nyírnak ki az RTL Klub új sorozatában, aztán a nézőt is – Akkor az elsőn röhögök egy jót majd gyorsan elkapcsolok hogy megússzam a másodikat,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés